Home » Software » Παιχνίδια » Νέο Silent Hill Για Κινητά, Animal Crossing LEGO, Ψηφοφορία Για Νέο Mob Στο Minecraft
GamingSteps#20231007 - Νέο Silent Hill Για Κινητά, Animal Crossing LEGO, Ψηφοφορία Για Νέο Mob Στο Minecraft

Νέο Silent Hill Για Κινητά, Animal Crossing LEGO, Ψηφοφορία Για Νέο Mob Στο Minecraft

Το Silent Hill: Ascension είναι μία διαδραστική streaming σειρά που θα προσφέρει στους θεατές την ευκαιρία να διαμορφώσουν ενεργά την ιστορία. Η Mojang ανακοίνωσε τα τρία υποψήφια mob, μεταξύ των οποίων οι παίκτες θα επιλέξουν το αγαπημένο τους, ώστε η δημιουργός του γνωστό sandbox επιβίωσης να το προσθέσει στο παιχνίδι. Η LEGO συνεργάστηκε με τη Nintendo για τη δημιουργία οκτώ minifigure και πέντε σετ.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Το Silent Hill: Ascension είναι μία διαδραστική streaming σειρά για κινητά

Οι λάτρεις των Silent Hill και Resident Evil επαινούμε τους τίτλους των δύο σειρών γιατί είναι εξαιρετικά ανατριχιαστικοί. Το Silent Hill είναι ένα franchise που έχει πολλούς θαυμαστές στη gaming κοινότητα παγκοσμίως. Τώρα, επιστρέφει στο προσκήνιο χάρη στην προσθήκη ενός mobile παιχνιδιού στον κατάλογο των υπόλοιπων τίτλων τρόμου.

Την εβδομάδα που πέρασε, έκανε την εμφάνιση του στο Google Play Store και το Apple App Store ένα νέο παιχνίδι Silent Hill. Αυτό αποτελεί ένα βήμα προς την υλοποίηση τον σχεδίων της Konami να επεκταθεί στον χώρο των mobile παιχνιδιών.

Το Silent Hill: Ascension είναι μία διαδραστική streaming σειρά που θα προσφέρει στους θεατές την ευκαιρία να διαμορφώσουν ενεργά την ιστορία. Αυτό θα είναι δυνατό διότι οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να βιώνουν καθημερινά ζωντανές σκηνές από την ιστορία, οι οποίες εξελίσσονται με βάση τις επιλογές που κάνουν.

Σύμφωνα με την Konami, το Ascension θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου, την ημέρα του Halloween, για συσκευές που τρέχουν Android, iOS, και iPadOS. Η εταιρεία δεν έχει αναφέρει λεπτομέρειες σχετικά με το αν το παιχνίδι θα είναι δωρεάν ή θα περιέχει επί πληρωμή στοιχεία εντός της εφαρμογής.

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τα υποψήφια mob του Minecraft

Η Mojang ξεκίνησε την προετοιμασία για το ετήσιο livestream του Minecraft. Τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας που πέρασε, η εταιρεία ανακοίνωσε τα τρία υποψήφια mob, μεταξύ των οποίων οι παίκτες θα επιλέξουν το αγαπημένο τους, ώστε η δημιουργός του γνωστό sandbox επιβίωσης να το προσθέσει στο παιχνίδι.

Το πρώτο υποψήφιο mob είναι ο κάβουρας, ο οποίος διαθέτει μία τεράστια δαγκάνα που κουνάει διαρκώς προς πολλές κατευθύνσεις. Η δαγκάνα είναι ιδιαίτερη γιατί αν οι παίκτες καταφέρουν να βρουν μία, μπορούν να τη χρησιμοποιούν για να τοποθετούν block σε μεγάλη απόσταση.

Ο κάβουρας ζει στους βάλτους και κρύβεται στη λάσπη και άλλα παράξενα σημεία. Ο εντοπισμός του μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση και ακόμα δυσκολότερο είναι να τον πιάσει κανείς.

Ακολουθεί το αρμαντίλλο, το οποίο ζει στα βάθη της ερήμου και περπατά ανέμελο ανάμεσα στα χόρτα. Όμως, αν ο παίκτης το πλησιάσει αρκετά, αυτό τρομάζει, γίνεται μπάλα, και κυλάει μακριά από τον παίκτη.

Το αρμαντίλλο αφήνει πίσω του ένα ειδικό scute, το οποίο ο παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει για να κατασκευάσει μία πανοπλία λύκου, η οποία προσφέρει επιπλέον άμυνα στο mob.

Τρίτος είναι ο πιγκουίνος που κατοικεί σε πέτρινους βιότοπους, αλλά μπορεί, εξίσου, να τον συναντήσεις σε παραλίες και ωκεανούς. Ως αμφίβιο mob, ο πιγκουίνος είναι χαρούμενος τόσο στη στεριά, όσο και στο νερό.

Αν και ο πιγκουίνος περπατά λίγο αδέξια, είναι εξαιρετικός κολυμβητής. Ο παίκτης μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτήν την ικανότητα του mob και κρατώντας το δεμένο με ένα lead να ταξιδεύει με μεγαλύτερη ταχύτητα καθήμενος μέσα στη βάρκα του.

Οι παίκτες μπορούν να ψηφήσουν το αγαπημένο τους mob κάνοντας σύνδεση στον server του live event στο Minecraft: Bedrock Edition, ή να συνδεθούν στο Minecraft.net, ή μέσω του launcher του παιχνιδιού.

Το Animal Crossing αποκτά τα δικά του LEGO

Η LEGO έχει πραγματοποιήσει πολλές συνεργασίες με δεκάδες εταιρείες για τη δημιουργία συλλεκτικών σετ και μικρότερων κατασκευών, ή αντικειμένων. Μεταξύ άλλων, η εταιρεία συνεργάστηκε με τη Nintendo για τη δημιουργία οκτώ minifigure και πέντε σετ.

Τα minifigure είναι η Rosie, η Rabbit, ο Marshal, ο Turtle, η Fauna, ο Julian, η Isabelle, και ο Tom Nook. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αγοράζουν ειδικά σακουλάκια με ένα τυχαίο minifigure μέσα. Κάθε σακουλάκι κοστίζει 4,99 δολάρια.

GamingSteps#20231007 - Νέο Silent Hill Για Κινητά, Animal Crossing LEGO, Ψηφοφορία Για Νέο Mob Στο Minecraft

Όσον αφορά τα LEGO σετ, αυτά είναι: το 77046 με 170 κομμάτια που θα κοστίζει 14,99 δολάρια, το 77047 με 164 κομμάτια που θα στοιχίζει 19,99 δολάρια, το 77048 που αποτελείται από 233 κομμάτια και θα κοστίζει 29,99 δολάρια, το 77049 που περιέχει 389 κομμάτια και η τιμή θα είναι 39,99 δολάρια, και το 77050 που αποτελείται από 535 κομμάτια και θα στοιχίζει 74,99 δολάρια.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 8 με 14 Οκτωβρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20231007 - Νέο Silent Hill Για Κινητά, Animal Crossing LEGO, Ψηφοφορία Για Νέο Mob Στο Minecraft

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 8 και 14 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

10 Οκτωβρίου

 • Space Wreck – σε PC
 • Long Gone Days – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
 • Forza Motorsport – σε Xbox Series X/S και PC
 • Lil Gator Game – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, και Xbox Series X/S
 • Roblox – στο PlayStation 4
 • Wild Card Football – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC

11 Οκτωβρίου

 • The Front – σε PC
 • Honkai Star Rail – στο PlayStation 5
 • Total War: Pharaoh – σε PC

12 Οκτωβρίου

 • Company of Heroes Collection – στο Nintendo Switch
 • Haunted House – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
 • River City: Rival Showdown – σε PlayStation 4, Nintendo Switch, και PC
 • Saltsea Chronicles – σε PlayStation 5, Nintendo Switch, και PC
 • Dwerve – στο Nintendo Switch

13 Οκτωβρίου

 • The Grinch: Christmas Adventures – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
 • Lords of the Fallen – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
 • Transformers: Earthspark – Expedition – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
 • Submachine: Legacy – σε PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η έκπτωση, βρέθηκε ένας μεγάλος αριθμός αξιόλογων παιχνιδιών, με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές σε σχέση με την αρχική τους. Θα ξεκινήσουμε αυτόν τον οδηγό με τα βασικά γύρω από την συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Awesome Indies from Humble Games

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 19 Οκτωβρίου το Awesome Indies from Humble Games. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 197,86€, και κοστίζει μόνο 13,06€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 4,66€ και πάνω, παίρνουμε το “Ring of Pain”, το “Ikenfell”, το “Fae Tactics”, και ένα κουπόνι για να αγοράσουμε το “Signalis” 25% φθηνότερο από το Humble Bundle.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε τουλάχιστον 9,33€ αγοράσουμε επιπλέον το “Unsighted”, το “Archvale”, το “Flynn: Son of Crimson”, και το “Void Bastards”.

Τέλος, πληρώνοντας από 13,06€ και πάνω, προσθέτουμε στη λίστα το “Moonscars”, το “The Wild At Heart”, και το “Dodgeball Academia”.

Laugh Til You Die: Multiplayer Mayhem

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 28 Οκτωβρίου το Laugh Til You Die: Multiplayer Mayhem. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 99,40€, και κοστίζει μόνο 9,48€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 2,84€ και πάνω, παίρνουμε το “ROUNDS” και το “Stick Fight: The Game”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε τουλάχιστον 5,69€ αγοράσουμε επιπλέον το “Ultimate Chicken Horse” και το “Boomerang Fu”.

Τέλος, πληρώνοντας από 9,48€ και πάνω, προσθέτουμε στη λίστα το “PlateUp!”, το “Heavenly Bodies”, και το “KeyWe”.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Vault Bundle

Με το Mystery Vault Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,10€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 15,15 ευρώ μας δίνουν τα κλειδιά 20 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Vault Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 15 τίτλους:

 • Dead Estate & Repella Fella Double Pack
 • Nitro Kid
 • The Evil Within 2
 • Wytchwood
 • PlateUp!
 • Happy's Humble Burger Farm
 • Fallout 4
 • WizardChess
 • Not For Broadcast
 • Trailmakers
 • Arena Renovation
 • Pathologic 2
 • Frostpunk
 • The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos
 • Aquarist

Build Your Own Prestige Collection Bundle

Με το Build Your Own Prestige Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στρατηγικής.

Στο Build Your Own Prestige Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε δύο παιχνίδια για 14,99€, τρία παιχνίδια για 21,99€, ή τέσσερα παιχνίδια στην τιμή των 28,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 24 τίτλους:

 • DEATHLOOP
 • Thymesia
 • The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
 • MechWarrior 5: Mercenaries
 • Double Dragon Gaiden: Rise Of The Dragons
 • Session: Skate Sim
 • Afterimage
 • Outward Definitive Edition
 • Middle-earth™: Shadow of War™ Definitive Edition
 • Pathfinder: Wrath of the Righteous Enhanced Edition
 • Strange Horticulture
 • 9 Years of Shadows
 • Wasteland 3
 • Wobbledogs
 • HYPERVIOLENT
 • GRIME
 • Sunday Gold
 • Death's Gambit: Afterlife
 • Bravery and Greed
 • Fobia – St. Dinfna Hotel
 • House Flipper
 • The Tenants
 • Field of Glory II: Medieval
 • Turbo Golf Racing

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα παιχνιδιών. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι εύκολο να βρούμε καλές προσφορές εντός της πλατφόρμας – τουλάχιστον όχι τόσο καλές όσο σε ειδικά sites. Εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες σελίδες με προσφορές σε παιχνίδια.

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα. Αντιθέτως, θα προσπαθήσουμε να σας δείξουμε τις δύο πλευρές του νομίσματος. Θα σας πούμε την αντικειμενική αλήθεια για τα φθηνά παιχνίδια, τι κέρδος μπορεί να έχουμε με την αγορά τους, και τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσουμε.

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμα του του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#304 - Αποφυγή Διοδίων Χάρτες Google, Ανενεργές Προεγκατεστημένες Εφαρμογές Χωρίς Root
QuickSteps
GamingSteps#20231209 - Ρεκόρ Για Το Grand Theft Auto VI, God of War Ragnarok Valhalla DLC, The Game Awards 2023
GamingSteps