Home » Software » Παιχνίδια » Η Valve Πληρώνει Χάκερ, The Game Awards 2018, EA Και Remaster C&C
GamingSteps#20181116 - Η Valve Πληρώνει Χάκερ, The Game Awards 2018, EA και remaster C&C

Η Valve Πληρώνει Χάκερ, The Game Awards 2018, EA Και Remaster C&C

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η Activision δεν είναι ικανοποιημένη από τις πωλήσεις του Destiny 2, ενώ την ίδια στιγμή το WoW κάνει ρεκόρ πουλώντας 3,4 εκατομμύρια αντίγραφα μέσα σε μία ημέρα. Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των “The Game Awards 2018”. Η Valve πλήρωσε χιλιάδες δολάρια σε χάκερ, και η Microsoft αγόρασε ακόμη περισσότερα studio ανάπτυξης παιχνιδιών. Τέλος, η EA ανακοίνωσε επίσημα τα remasters του Command & Conquer.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps.

Παράλληλα, κάθε εβδομάδα παρουσιάζουμε τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Το Destiny 2 δεν αποφέρει τα έσοδα που θέλει η Activision

Η Activision κάνει ό,τι μπορεί για να αυξήσει το πλήθος των χρηστών του Destiny 2. Ωστόσο, η εταιρεία δήλωσε ότι δεν είναι ικανοποιημένη από τη γενικότερη απόδοση του παιχνιδιού, όσον αφορά τις πωλήσεις του.

Τον Σεπτέμβριο, η Activision προσέφερε δωρεάν το Destiny 2, σε όσους είχαν συνδρομή PlayStation Plus. Σε συνέχεια των προσπαθειών της, δίνει δωρεάν το παιχνίδι μέχρι τις 18 Νοεμβρίου, μέσω του Battle.net της Blizzard.

Στην οικονομική αναφορά του τρίτου τριμήνου για το 2018, η εταιρεία αναφέρει σχετικά με το Destiny 2: “Δεν πετύχαμε τις εμπορικές μας προσδοκίες, υπάρχουν πολλά ακόμη να γίνουν μέχρι να επαναφέρουμε πλήρως την fanbase του Destiny 2.”

Ο COO της Activision, Coddy Johnson, τόνισε ότι το expansion του παιχνιδιού έλαβε ιδιαίτερα θετικές κριτικές. Χωρίς όμως αυτό να αντικατοπτρίζεται στις πωλήσεις του Forsaken.

Σε αντίθεση με όλα τα παραπάνω, η Activision Blizzard παρουσίασε συνολική άνοδο, της τάξεως των 22 εκατομμυρίων δολαρίων, εκτοξεύοντας την εμπορική της αξία στο 1,5 δισεκατομμύριο δολάρια.

Η εταιρεία σημείωσε ότι είχε 345 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες, εκ των οποίων τα 262 εκατομμύρια αφορούσαν τα παιχνίδια της King, που δημιούργησε τη σειρά Candy Crush. Tα 46 εκατομμύρια ήταν παίκτες της Activision, και τα 37 εκατομμύρια της Blizzard.

Μπορεί το Destiny 2 να μην τα καταφέρνει και τόσο καλά, όμως το WoW σημείωσε νέο ρεκόρ πωλήσεων για το franchise. Το “World of Warcraft: Battle for Azeroth” πούλησε 3,4 εκατομμύρια αντίγραφα την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του.

Τέλος, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η εταιρεία, το “Call of Duty: Black Ops 4” έχει περάσει ήδη σε πωλήσεις το “Black Ops 3”. Ενώ η έκδοση για PC πήγε ιδιαίτερα καλά, δείχνοντας ότι οι gamers παρουσιάζουν μία τάση προς το PC gaming.

Η Valve πλήρωσε χιλιάδες δολάρια σε χάκερ

Τον Αύγουστο, ένας “κυνηγός bug”, όπως αυτοαποκαλείται ο Artem Moskowsky, ανακάλυψε ένα μικρό bug στην πλατφόρμα του Steam. Εκμεταλλευόμενος κάποιος αυτό το bug, μπορούσε να δημιουργεί δωρεάν κλειδιά παιχνιδιών.

GamingSteps#20181116 - Η Valve Πληρώνει Χάκερ, The Game Awards 2018, EA και remaster C&C

Ο Artem Moskowsky, αντί να κρατήσει το σφάλμα για τον εαυτό του, ενημέρωσε τη Valve, η οποία ξεκίνησε άμεσα εργασίες για την επίλυσή του.

Σύμφωνα με τη Valve, το bug εκμεταλλευόταν μία ευπάθεια που παρουσίαζαν τα εργαλεία για προγραμματιστές του Steam. Αν κάποιος χρησιμοποιούσε συγκεκριμένες παραμέτρους, μπορούσε να αναγκάσει την υπηρεσία να δημιουργεί αμέτρητα κλειδιά.

Το να εγγραφεί κάποιος ως developer στο Steam και να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτά τα εργαλεία δεν είναι δύσκολο. Γι' αυτό ο Moskowsky θέλησε να τονίσει τη σοβαρότητα του σφάλματος δίνοντας ένα παράδειγμα.

Συγκεκριμένα είπε ότι σε μία από τις δοκιμές του κατάφερε να εξαπατήσει το σύστημα, ώστε να του δώσει 36000 κλειδιά του Portal 2.

Η εταιρεία πραγματοποίησε έρευνα, κατά την οποία δεν βρήκε οτιδήποτε που να αποδεικνύει την κακόβουλη χρήση του σφάλματος από κάποιον χρήστη.

Ο Moskowsky συνεργάζεται στενά με την Valve, εντοπίζοντας και αναφέροντας σφάλματα που του αποφέρουν τεράστιες αμοιβές.

Για παράδειγμα, η αμοιβή που έλαβε ο Artem για την αναφορά του συγκεκριμένου bug, ήταν 20.000 δολάρια. Επιπλέον, τον Ιούλιο ανακάλυψε ένα ακόμη σοβαρό σφάλμα, για την αναφορά του οποίου πληρώθηκε 25.000 δολάρια.

Και μετά από όλα αυτά ρωτάς τον Moskowsky: “Τι δουλειά κάνεις;”, κι αυτός απαντά: “Παραβιάζω το Steam, τους λέω πώς το έκανα, και με πληρώνουν.”

Αυτές είναι οι υποψηφιότητες για τα The Game Awards 2018

Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα The Game Awards 2018. Οι βασιλιάδες των βραβείων είναι το God of War και το Red Dead Redemption 2, με οκτώ υποψηφιότητες έκαστο.

Ακολουθούν το Assassin's Creed: Odyssey, το Call of Duty: Black Ops 4, το Destiny 2, το ανεξάρτητο platformer Celeste, και το Fortnite. Τα οποία είναι υποψήφια σε τρεις κατηγορίες, το κάθε ένα.

Η πλήρης λίστα των υποψηφιοτήτων είναι ατελείωτη, και μπορείτε να την βρείτε εδώ. Ωστόσο, εμείς επιλέξαμε τις σημαντικότερες κατηγορίες των The Game Awards 2018, και σας τις παρουσιάζουμε.

Game of the year

  • Assassin’s Creed Odyssey (Ubisoft Quebec / Ubisoft)
  • Celeste (Matt Makes Games)
  • God of War (Sony Santa Monica / SIE)
  • Marvel’s Spider-Man (Insomniac Games / SIE)
  • Monster Hunter: World (Capcom)
  • Red Dead Redemption 2 (Rockstar Games)

Best Ongoing Game

  • Destiny 2 (Bungie / Activision)
  • Fortnite (Epic Games)
  • No Man’s Sky (Hello Games)
  • Overwatch (Blizzard)
  • Tom Clancy’s Rainbow Six Siege (Ubisoft Montreal / Ubisoft)

Best Game Direction

  • A Way Out (Hazelight Studios / EA)
  • Detroit: Become Human (Quantic Dream / SIE)
  • God of War (Sony Santa Monica / SIE)
  • Marvel’s Spider-Man (Insomniac Games / SIE)
  • Red Dead Redemption 2 (Rockstar Games)

Best Independent Game

  • Celeste (Matt Makes Games)
  • Dead Cells (Motion Twin)
  • Into the Breach (Subset Games)
  • Return of the Obra Dinn (3909 LLC)
  • The Messenger (Sabotage Studio)

Best Mobile

  • Donut County (Ben Esposito / Annapurna Interactive)
  • Florence (Mountains / Annapurna Interactive)
  • Fortnite (Epic Games)
  • PUBG MOBILE (Lightspeed & Quantum / Tencent Games)
  • Reigns: Game of Thrones (Nerial / Developer Digital)

Best VR/AR Game

  • ASTRO BOT Rescue Mission (SIE Japan Studio / SIE)
  • Beat Saber (Beat Games)
  • Firewall Zero Hour (First Contact Entertainment / SIE)
  • Moss (Polyarc Games)
  • Tetris Effect (Resonair / Enhance, Inc)

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια, developers, ομάδες esport, και τα λοιπά, έως τις 5 Δεκεμβρίου. Η ψηφοφορία πραγματοποιείται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των βραβείων και του Discord server.

Τα The Game Awards 2018 θα προβληθούν ζωντανά, στις 7 Δεκεμβρίου, και 4 π.μ. ώρα Ελλάδος. Θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε το livestream στο Twitch, το Mixer, το YouTube, το Facebook, και πολλές ακόμη πλατφόρμες.

Η Microsoft θα αγοράσει δύο ακόμη studio ανάπτυξης παιχνιδιών

Κατά τη διάρκεια της X018, η Microsoft επιβεβαίωσε ότι θα αγοράσει δύο ακόμη studio ανάπτυξης παιχνιδιών. Πρόκειται για την Obsidian Entertainment και την inXile Entertainment, δύο ανεξάρτητους δημιουργούς RPG.

H Obsidian Entertainment είναι ιδιαίτερα γνωστή για την ανάπτυξη του “Fallout: New Vegas”, και του “Pillars of Eternity”. Από την άλλη, η inXile Entertainment είναι η δημιουργός των “Wasteland 2” και “Torment: Tides of Numenera”.

Σύμφωνα με τη Microsoft, τα studios θα συνεχίσουν να λειτουργούν ανεξάρτητα, με τις δικές του ομάδες, και τα δικά τους project. Ωστόσο, ως κύριο στόχο θα έχουν να προσφέρουν την καλύτερη RPG εμπειρία στους παίκτες της Microsoft.

Ο αντιπρόεδρος της Microsoft, Matt Booty, δήλωσε: “Οι συμφωνίες αυτές αποτελούν μέρος του σχεδίου της εταιρείας για τη δημιουργία περιεχομένου για νέες πλατφόρμες και υπηρεσίες όπως το Xbox Game Pass. Καθώς, και την ανάπτυξη αποκλειστικών παιχνιδιών, που θα μετατρέψουν τους παίκτες, σε πιστούς οπαδούς του Xbox.”

Και τα δύο studio δημοσίευσαν βίντεο στα οποία εξηγούν τις ευκαιρίες που τους εξασφαλίζει η συνεργασία τους με την Microsoft. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο της Obsidian εδώ, ενώ της inXile θα το βρείτε εδώ.

Η EA ανακοίνωσε τα πρώτα remasters της σειράς C&C

Τον προηγούμενο μήνα, ένας παραγωγός της EA ανακοίνωσε ότι η εταιρεία σχεδιάζει την επιστροφή του Command & Conquer στους υπολογιστές.

Ένα μήνα μετά η EA ανακοίνωσε επίσημα τα πρώτα remasters του Command & Conquer. Πρόκειται για το C&C: Tiberian Dawn και C&C: Red Alert. Μάλιστα, το remaster του Red Alert θα είναι ένα ενιαίο πακέτο που θα περιέχει και τα τρία expansion του παιχνιδιού.

Τις νέες εκδόσεις των παιχνιδιών θα αναλάβει η Petroglyph Games, ένα studio που δημιουργήθηκε από πρώην μέλη της Westwood Studios. Η Westwood Studios είναι η ομάδα που είχε αναπτύξει τα αυθεντικά C&C παιχνίδια.

Επιπλέον, η EA προσέλαβε τον συνθέτη Frank Klepacki, που είχε γράψει τη μουσική των C&C. Φαίνεται ότι η εταιρεία θέλει οι remastered τίτλοι να έχουν την ποιότητα των αυθεντικών παιχνιδιών.

GamingSteps#20181116 - Η Valve Πληρώνει Χάκερ, The Game Awards 2018, EA και remaster C&C

Τέλος, οι νεότερες εκδόσεις του C&C θα προσφέρουν την απόλυτη 4K εμπειρία. Καθώς την επαναδημιουργία των γραφικών ανέλαβε το κορυφαίο art studio “Lemon Sky Studios”.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Humble Dystopian Bundle

Κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα ήθελε να ζει στους κόσμους των παιχνιδιών του “Humble Dystopian Bundle”.

Ωστόσο, τα post-apocalyptic τοπία, τα cyberpunk οικοσυστήματα, και ο αγώνας για επιβίωση, μπορούν να προσφέρουν ατελείωτη διασκέδαση.

Πληρώνοντας ό,τι επιθυμούμε, παίρνουμε τo “Tokyo 42”, το “Distrust”, το “Beholder”, και το “Orwell: Keeping an Eye On You”.

Δίνοντας κάτι παραπάνω από τα 4 ευρώ, αποκτάμε όλα τα παραπάνω, συν το “Orwell: Ignorance is Strength”, το “Rain World”, και το “60 Seconds!”.

Τέλος, με 13,28€ προσθέτουμε στη συλλογή μας όλα τα παραπάνω παιχνίδια, μαζί με το “>observer_”, και 2$ στο Humble Wallet. Η πραγματική αξία όλων των τίτλων μαζί είναι 121$.

Humble RPG Game Dev Bundle

Το “Humble RPG Game Dev Bundle” απευθύνεται σε δημιουργούς παιχνιδιών, και προσφέρει αμέτρητα graphic και audio assets, πραγματικής αξίας 736$.

Η τιμή του “Humble RPG Game Dev Bundle” ξεκινά από το ένα περίπου ευρώ, και μας προσφέρει τα εξής assets:

  • 7Soul's RPG Graphics – Sprites
  • Weapon and Armor Icon Pack
  • GUI Icons
  • 2D Hand Painted – Grassland Tileset
  • 2D Hand Painted – Town Tileset
  • 2D Hand Painted – Interior Tileset
  • Animals RPG Sprites
  • Orcs and Beast SFX Pack

Δίνοντας περίπου 15 ευρώ, αποκτάμε όλα τα παραπάνω, και επιπλέον τα ακόλουθα assets:

  • 7Soul's RPG Graphics – UI Pack
  • 2D Top-Down Tile Set
  • RPG Overworld Tileset
  • Tiny, Tiny Heroes – Armies
  • RPG Inventory Icons Pack Vol 1
  • RPG Items – Retro Pack
  • Monsters Time Fantasy RPG Sprite Pack
  • RPG Dungeon Tileset Plus 2 Bonus Characters
  • Skill Icon Pack
  • 2D Hand Painted – Dungeon Tileset
  • Medieval Fantasy SFX Pack
  • Inventory SFX Bundle

Τέλος, πληρώνοντας 17,71€, εκτός από όλα τα παραπάνω assets, προσθέτουμε στη συλλογή μας και τα εξής πακέτα:

  • 2D Game Art Bundle
  • Cartoon RPG Characters 1
  • 2D Heroes Characters Bundle
  • 7Soul's RPG Graphics – Icon Pack
  • Pixel Characters Collection Vol 1
  • Over 80 characters with animations!
  • 2D Isometric Tile Pack
  • Pixel Hero Base
  • Fantasy RPG Tileset Pack
  • Pixel Effects Collection Vol 1
  • Pro Sound Collection
  • Battle RPG Music Pack
  • Game Music Stingers and UI SFX Pack Pack 2
  • Magic Spells SFX Bundle

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Δωρεάν στο Humble Bundle το Sins of a Solar Empire: Rebellion

Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία διαστημικά RTS όλων των εποχών. Στο Sins of a Solar Empire ελέγχουμε μία από τις τρεις φυλές, την TEC, την Advent, ή την Vasari.

Το πεδίο του Sins of a Solar Empire είναι ένας τρισδιάστατος ιστός πλανητών, και άλλων ουράνιων σωμάτων, που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από ένα ή περισσότερα αστέρια.

Παράλληλα, το Rebellion είναι το πρώτο πλήρως ανεξάρτητο expansion του παιχνιδιού. Το Rebellion προσθέτει στο παιχνίδι νέες φατρίες, νέα πλοία, νέες έρευνες, και πολλά ακόμη.

Αν σας αρέσουν τα RTS παιχνίδια, το διάστημα, και η επιστημονική φαντασία, τότε μην χάνετε χρόνο. Κάντε δικό σας το “Sins of a Solar Empire: Rebellion”, εντελώς δωρεάν, μέχρι και τις 18 Νοεμβρίου, στις οκτώ το βράδυ.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη Παρασκευή, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming, προσφορές παιχνιδιών, και το σχολιασμό ενός ακόμη θέματος.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps