Home » Hardware » Προσφορές » Alfawise FJ - 166A: Ασύρματη Ηλεκτρική Σκούπα

Alfawise FJ – 166A: Ασύρματη Ηλεκτρική Σκούπα

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Στις μέρες μας η τεχνολογία συνεχώς εξελίσσεται, και οι έξυπνες συσκευές έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας. Εκτός από έξυπνες συσκευές όμως, κυκλοφορούν και διάφορα gadget, τα οποία επιχειρούν να διευκολύνουν τον τρόπο που φέρουμε εις πέρας βαρετές εργασίες, όπως το σκούπισμα. Αυτό έρχεται να κάνει η Alfawise FJ – 166A, που είναι μία ασύρματη σκούπα χειρός, και υπόσχεται να μας λύσει τα χέρια.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Alfawise FJ – 166A

Είναι γνωστό ότι η σκόνη τρυπώνει παντού. Και παρότι υπάρχουν πλέον έξυπνα σκουπάκια που μπορούν να κάνουν αυτόματο καθαρισμό, δεν έχουν φτάσει ακόμα σε σημείο που να μην χρειάζονται τη βοήθειά μας.

Ως εκ τούτου, το σκούπισμα του σπιτιού είναι μία από τις εργασίες που απαιτεί την προσοχή μας.

Μία καλή σκούπα, λοιπόν, θα κάνει τη δουλειά μας ασύγκριτα πιο εύκολη, και θα μας γλιτώσει από αρκετό κόπο. Αν επιπλέον η σκούπα λειτουργεί χωρίς καλώδιο, θα εξοικονομήσουμε και χρόνο.

Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά συνδυάζονται άψογα στην ασύρματη σκούπα Alfawise FJ – 166A, η οποία θα βρίσκεται για λίγες ακόμα μέρες σε έκπτωση στο κατάστημα του GearBest.

Στην τιμή των 97.90€, το σκουπάκι είναι μία από τις πιο ποιοτικές και VFM προτάσεις από Κίνα.

Για ασφαλείς αγορές από Κίνα, χωρίς τον κίνδυνο τελωνείου, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας.

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Χαρακτηριστικά και παρελκόμενα

Η ασύρματη σκούπα Alfawise FJ – 166A έρχεται εξοπλισμένη με μία πληθώρα από παρελκόμενα, έτσι ώστε να μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε σε κάθε πιθανή γωνιά του σπιτιού.

Πέρα απ' το πάτωμα, τα εξαρτήματα που τη συνοδεύουν είναι κατάλληλα για χαλιά, τοίχους, καναπέδες και κουρτίνες, ακόμα και για το αυτοκίνητο.

Για τον καθαρισμό διαθέτει δύο ταχύτητες λειτουργίας: χαμηλή και υψηλή. Χρησιμοποιώντας τη χαμηλή ταχύτητα, ο χρόνος χρήσης της σκούπας ανέρχεται στα 40 λεπτά.

Στην υψηλή ταχύτητα, η μπαταρία των 2200mAh κρατάει 20 λεπτά. Για μια πλήρη φόρτιση, ο χρόνος που απαιτείται είναι κοντά στις 4-5 ώρες, ενώ η μπαταρία είναι αποσπώμενη.

Επιπλέον, για να μην μας πιάνει χώρο, διαθέτει ειδικό kit για κρέμασμα σε τοίχο.

Στη συσκευασία θα βρούμε όλα τα ειδικά βουρτσάκια για καθαρισμό, το mount kit για να την κρεμάσουμε στον τοίχο, και ένα επιπλέον ανταλλακτικό φίλτρο, το οποίο μπορούμε να αλλάξουμε μετά από έξι μήνες.

Τέλος, ο κάδος που διαθέτει μπορεί να αδειάσει με το πάτημα ενός κουμπιού, για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.

Τι παραπάνω μας προσφέρει όμως από μια συνηθισμένη ηλεκτρική σκούπα;

Πώς δουλεύει η Alfawise FJ – 166A

Οι πιο δημοφιλείς ηλεκτρικές σκούπες χρησιμοποιούν κυλινδρικό φιλτράρισμα. Με αυτόν τον τρόπο, η κυκλική περιστροφή στον κυλινδρικό κάδο διαχωρίζει τη σκόνη από τα μεγαλύτερα σωματίδια, τα οποία μεταφέρονται σε ξεχωριστό κάδο.

Τον ίδιο μηχανισμό χρησιμοποιεί και η ασύρματη σκούπα Alfawise FJ – 166A, και μάλιστα εις διπλούν. Στο εσωτερικό της διαθέτει το λεγόμενο HEPA φίλτρο, το οποίο απομονώνει το 99% των σωματιδίων σκόνης, ακάρεων, κτλ, προστατεύοντας το μοτέρ.

Γιατί να επιλέξω μια ασύρματη σκούπα

Η μισή δουλειά στο σκούπισμα είναι το να βάζουμε και να βγάζουμε το καλώδιο από πρίζα σε πρίζα, και να μεταφέρουμε τη σκούπα από δωμάτιο σε δωμάτιο.

Μόνο και μόνο το γεγονός, λοιπόν, ότι η Alfawise FJ – 166A είναι ασύρματη, και δεν χρειάζεται να μπλέκουμε με καλώδια και πρίζες, την καθιστά εύκολη στη χρήση.

Παρότι μία συμβατική ηλεκτρική σκούπα ενδεχομένως να έχει μεγαλύτερη ισχύ, η απομάκρυνση του καλωδίου αλλάζει εντελώς τον τρόπο που καθαρίζουμε.

Για παράδειγμα, αντί να περιμένουμε τη “γενική σπιτιού” μία φορά την εβδομάδα, είναι πολύ πιο εύκολο να πάρουμε την ασύρματη σκούπα και να καθαρίσουμε κάποιο σημείο στα γρήγορα, όποτε θέλουμε.

Επίσης, η ασύρματη σκούπα είναι πιο ελαφριά, και λόγω σχεδιασμού, δεν χρειάζεται να σκύβουμε καθώς καθαρίζουμε. Παράλληλα, είναι πιο εύκολο να τη χρησιμοποιούμε και σε μέρη που δεν μπορεί να καθαρίσει σωστά η συμβατική σκούπα, όπως σε σκαλοπάτια, ή στο αυτοκίνητο.

Ειδικά για το αυτοκίνητο, αρκετοί από εμάς δεν έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε πρίζα στον δρόμο. Με μια ασύρματη σκούπα, λύνουμε άμεσα αυτό το πρόβλημα.

Θα αγοράζατε ποτέ ασύρματη σκούπα;

Είναι γεγονός ότι διανύουμε μία “ασύρματη” εποχή. Όσο περνάνε τα χρόνια, οι κατασκευαστές επιδιώκουν να εξαφανίσουν όλα τα καλώδια από τις συσκευές που χρησιμοποιούμε καθημερινά.

Πιστεύετε ότι μπορεί να μας βοηθήσει αυτή η πρακτική στο σκούπισμα; Εμείς κάναμε το πρώτο βήμα και θα δοκιμάσουμε από κοντά την Alfawise FJ – 166A. Εσείς θα αγοράζατε ποτέ ασύρματη σκούπα; Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#318 - Κουμπί Πανικού Στο Android, Κρυφό Παιχνίδι Στο Instagram, Μετάφραση PDF Αρχείων
QuickSteps
GamingSteps#20240316 - Bug Διαγράφει Κόσμους Στο Minecraft, Νεότερα Για το PlayStation Pro, Summer Game Fest 2024
GamingSteps