Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » Πώς Ξεμπλοκάρω Site Με Ταινίες Online Και Υπότιτλους
Πώς Ξεμπλοκάρω Site Με Ταινίες Online Και Υπότιτλους

Πώς Ξεμπλοκάρω Site Με Ταινίες Online Και Υπότιτλους

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Το ίντερνετ έχει φτάσει στο σημείο που έφτασε επειδή είναι ως επί το πλείστον ανοιχτό και ελεύθερο. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που ορισμένες σελίδες μπλοκάρονται με κρατική παρέμβαση, το οποίο βεβαίως αποτελεί μία μορφή λογοκρισίας. Για όσους επιμένουμε στο να θέλουμε ένα ανοιχτό ίντερνετ χωρίς περιορισμούς, όχι μόνο για ταινίες online αλλά για οποιοδήποτε σκοπό, δείτε πώς ένα καλό VPN θωρακίζει την ιδιωτικότητά μας και προσπερνάει το μπλοκάρισμα οποιουδήποτε απαγορευμένου site διεθνώς.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Πώς το CyberGhost προσπερνάει τη φραγή των σελίδων

Το CyberGhost, που πρόσφατα έκανε μία μεγάλη ανανέωση με την έκδοση 8, θεωρείται ως ένα από τα πιο αξιόπιστα VPN. Αποτελεί πρόταση πολλών έγκριτων ιστοσελίδων τεχνολογίας.

Σε εκείνο που διαφέρει το CyberGhost σε σχέση με τα περισσότερα πληρωμένα VPN που έχουμε αναφέρει εκτεταμένα, είναι στο ότι προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες για την άρση περιορισμών στην πρόσβαση ιστοσελίδων, από όποια χώρα και αν γίνονται.

Άρση περιορισμών σε όλες τις ταινίες online

Η ενότητα “For Streaming” μας δίνει με αυτοματοποιημένο τρόπο τους server που βρίσκονται στις χώρες όπου απαγορεύουν το περιεχόμενό τους εκτός των συνόρων. Επίσης, μπορεί να άρει την απαγόρευση και εντός συνόρων.

Ταινίες Online 1αββ

Έτσι, μπορούμε εύκολα να έχουμε πρόσβαση στις αναρίθμητες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες online του Netflix που δεν διατίθενται στη χώρα μας.

Featured-Πώς-Να-Ξεμπλοκάρω-Όλες-Τις-Διεθνείς-Σειρές-Και-Ταινίες-Netflix
Πώς Να Ξεμπλοκάρω Όλες Τις Διεθνείς Σειρές Και Ταινίες Netflix

Το περιεχόμενο του Netflix είναι τεράστιο, αλλά το μεγαλύτερο τμήμα του δεν διατίθεται στην Ελλάδα λόγω γεωγραφικών περιορισμών. Παρότι πολλά VPN ισχυρίζονται ότι μπορούν να…

Ασφαλές κατέβασμα μέσω torrent

Το CyberGhost στην ενότητα του torrenting διαθέτει πληθώρα από P2P server από την Ελλάδα και από πολλές άλλες χώρες με σχετικά μεγάλες ταχύτητες. Δεν διαφέρουν και πολύ από τις αντίστοιχες που θα είχαμε χωρίς VPN.

Το Καλύτερο VPN Για Γρήγορο Torrent Download Στην Ελλάδα
Το Καλύτερο VPN Για Γρήγορο Torrent Download Στην Ελλάδα

Στις ημέρες μας ολοένα και περισσότερες υπηρεσίες VPN εμφανίζονται, προσφέροντας νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Μια από αυτές είναι το P2P και το torrenting, που όμως…

Επιπλέον, μπορούμε να ορίσουμε να ανοίγει αυτόματα ο torrent client με όποιον server θέλουμε, και ταυτόχρονα να προστατεύεται όταν χρησιμοποιούμε αυτό το προφίλ του torrenting στο CyberGhost.

Ταινίες Online 2abb

Η κρισιμότητα των DNS

Καθώς το μπλοκάρισμα ιστοσελίδων από τους παρόχους γίνεται κυρίως μέσω των DNS servers, είναι ζωτικής σημασίας να μην χρησιμοποιούμε πλέον τους DNS του ISP εφόσον μας ενδιαφέρουν οι ταινίες online, και όχι μόνο.

Ως γνωστόν, από τη στιγμή που ο πάροχος μας δίνει τη σύνδεση, αυτόματα μας διαθέτει τους δικούς του DNS resolver. Αυτό σημαίνει πως οι πάροχοι μπορούν να παρακολουθήσουν όλες τις αναζητήσεις μας στο διαδίκτυο.

Το CyberGhost εξασφαλίζει ότι οι αιτήσεις DNS δρομολογούνται αποκλειστικά μόνο μέσω της υπηρεσίας του. Αρκεί να ενεργοποιήσουμε το DNS Leak Protection μέσα από τις ρυθμίσεις του client, όπως παρατηρούμε παρακάτω.

Ταινίες Online 3ab

Το λογισμικό θα το κάνει αυτόματα στις αντίστοιχες ρυθμίσεις δικτύου του υπολογιστή μας. Εμείς δεν χρειάζεται να κάνουμε απολύτως τίποτε άλλο.

Επιπλέον, μέσα από το online περιβάλλον διαχείρισης του CyberGhost, μπορούμε να ορίσουμε τα Smart DNS της υπηρεσίας για να έχουμε καλύτερη απόδοση και σταθερότητα στις ταινίες online των συνδρομητικών υπηρεσιών.

Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν έχουμε Samsung Smart TV με Tizen OS, LG με webOS, PlayStation 3/4, Xbox One/360, AppleTV 3/4, DD-WRT Router, κ.α.

Η συνδρομή στην υπηρεσία

Το CyberGhost, όπως είναι φυσικό, στην πληρωμένη έκδοση μας δίνει απεριόριστη διακίνηση δεδομένων και υποστηρίζει τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα. Συμπεριλαμβάνονται το Linux και το Raspberry Pi.

Η υπηρεσία διαθέτει ειδική σελίδα με πληροφορίες για τα app της. Επιπλέον, για τους VPN router με τα ανοικτού κώδικα firmware DD-WRT και Tomato, αλλά και για το Kodi.

Η υπηρεσία λειτουργεί υπό τη δικαιοδοσία της Ρουμανίας. Σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχουν πολιτικές δεσμεύσεις και νόμοι που να απαιτούν τη διατήρηση καταγραφών (logs) για τους πελάτες των υπηρεσιών ίντερνετ, είτε από ISP είτε από υπηρεσίες VPN.

Σύμφωνα με την υπηρεσία, δηλώνεται στην επίσημη σελίδα της ότι δεν αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα, και δεν καταγράφει τις δραστηριότητές μας online.

Το CyberGhost είναι ιδιαίτερα φθηνό σε σχέση με αυτά που προσφέρει και με τις εξαιρετικές βελτιώσεις και κριτικές που έχει.

ταινίες-online-10ννν

Με το πλάνο των τριών ετών, κοστίζει 2,64 ευρώ μηνιαίως. Παράλληλα, μας δίνει δώρο δύο έξτρα μήνες με την έναρξη της συνδρομής και 45 ημέρες περιθώριο για ακύρωση, αν αλλάξουμε γνώμη.

Αποκτήστε μία συνδρομή στο CyberGhost

ταινίες-online-10νννν

Άρση της φραγής των site με το δωρεάν Windscribe

Το Windscribe πρόκειται για ένα πολύ γενναιόδωρο δωρεάν VPN, που μας δίνει 10GB στον όγκο διακίνησης δεδομένων μηνιαίως. Αυτός ο όγκος μπορεί να αυξηθεί αν προτείνουμε την υπηρεσία σε φίλους και γνωστούς.

Ασφαλής και Ανώνυμη Πλοήγηση: Τα Καλύτερα Δωρεάν VPN

Αναμφίβολα το Internet είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Όμως, τα δεδομένα και η ιδιωτικότητά μας στο διαδίκτυο είναι εκτεθειμένα σε σοβαρούς κινδύνους. Αν θέλουμε…

Όπως αναφέραμε στην αρχή, τα δωρεάν VPN μπορούν μας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα όταν συνδεόμαστε σε ξεκλείδωτα Wi-Fi. Για παράδειγμα, σε κάποια καφετέρια.

Σε τέτοια ανοιχτά δίκτυα, είναι απροσδόκητα εύκολο για κάποιον να υποκλέψει τον κωδικό του e-mail μας, του λογαριασμού μας στο Facebook, ή άλλων λογαριασμών.

Όμως, όταν πρόκειται για ταινίες online και streaming γενικότερα, πολύ σύντομα θα δούμε να εξαντλείται το δωρεάν όριο των 10GB. Αυτό είναι από τα βασικά μειονεκτήματα στους client των δωρεάν VPN.

Όμως, η υπηρεσία διαθέτει ένα πολύ εύκολο client με ελληνικό περιβάλλον, και με ενεργό τείχος προστασίας. Έχει πολύ εύκολες και βολικές ρυθμίσεις. Επιτρέπει και την αυτόματη σύνδεση για ακόμη πιο εύκολη ανώνυμη πλοήγηση.

Μπορούμε να δούμε αναλυτικά βήμα προς βήμα την εύκολη διαδικασία εγκατάστασης του client και τις ελάχιστες ρυθμίσεις στο φιλικό περιβάλλον του Windscribe.

Η υπηρεσία είναι ταχύτατη, και ο δωρεάν client διαθέτει αρκετούς server από οκτώ χώρες, χωρίς να απαιτεί την πληρωμένη έκδοση.

Το Windscribe διατίθεται για όλα σχεδόν τα λειτουργικά συστήματα και έχει βολικές επεκτάσεις για τους browser.

Ωστόσο, πρέπει να θυμόμαστε ότι είτε χρησιμοποιούμε τον client, είτε την επέκταση, το όριο των δωρεάν GB θα εξαντλείται σταδιακά. Ιδίως στα sites με τις ταινίες online, ή στα βίντεο του YouTube, η κατανάλωση θα αυξηθεί ακόμη πιο γρήγορα.

Ωστόσο, η υπηρεσία θα μας ειδοποιεί πόσα MB καταναλώσαμε κάθε φορά όταν απενεργοποιούμε το VPN. Επιπλέον, με σχετική ένδειξη πάνω στον client.

Επίσης, για να μπορούμε να βλέπουμε τις εικόνες σε διάφορα site, συμπεριλαμβανομένου και του PCsteps, πρέπει να απενεργοποιήσουμε τον Ad Blocker στην επέκταση του Windscribe που τρέχει στον browser.

Τι είναι το Virtual Private Network (VPN)

Με τόσα πολλά άρθρα και οδηγούς για τις VPN υπηρεσίες, είναι βέβαιο ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αποκτήσει μία εικόνα – μικρή ή μεγάλη – για τα VPN.

Παρ’ όλα αυτά, ενδέχεται να παραμένουμε εκτεθειμένοι στις καθημερινές δραστηριότητές μας στο ίντερνετ, γιατί πολύ απλά δεν χρησιμοποιούμε ακόμη μία τέτοια υπηρεσία.

Μπορούμε να φανταστούμε το VPN σαν ένα απαραβίαστο τούνελ. Μέσα από αυτό περνούν όλα τα δεδομένα της σύνδεσής μας στο ίντερνετ.

ταινίες-online-11αα

Με αυτόν τον τρόπο, προστατεύεται τόσο η δραστηριότητά μας – οι σελίδες που μπαίνουμε και τα αρχεία που κατεβάζουμε – όσο και οι προσωπικές μας πληροφορίες, όπως η διεύθυνση IP της σύνδεσης, το λειτουργικό μας σύστημα, ο browser μας, κλπ.

Μέσω ενός VPN, οι μόνοι που γνωρίζουμε τη δραστηριότητά μας είμαστε εμείς και η εταιρεία που συντηρεί τους server για το VPN. Μάλιστα, οι καλύτερες εταιρείες του χώρου δεν κάνουν καμία καταγραφή.

ταινίες-online-11ααα

Η ασφάλεια αυτής της υλοποίησης είναι τόσο υψηλή, που ούτε ο πάροχός μας στο ίντερνετ δεν γνωρίζει τι δεδομένα μεταφέρονται μέσω του VPN. Δεν γνωρίζει αν βλέπουμε ταινίες online, ψάχνουμε συνταγές μαγειρικής, ή κοιτάμε πίνακες της αναγέννησης.

Το μόνο που μπορεί να γνωρίζει είναι πως υπάρχει ένα VPN. Είναι μία από τις καλύτερες μεθόδους για ασφαλή και ανώνυμη πλοήγηση στο ίντερνετ.

Γιατί επιβάλλεται να επιλέξουμε ένα καλό VPN

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα δωρεάν VPN είναι ικανά να καλύψουν τις βασικές μας ανάγκες για ανώνυμη πλοήγηση στο σπίτι ή σε δημόσιους χώρους. Ταυτόχρονα όμως, τα πληρωμένα VPN έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Τα περισσότερα δωρεάν VPN έχουν περιορισμούς, κυρίως όσον αφορά την επιλογή των server. Οι server που είναι ανοιχτοί για τους δωρεάν λογαριασμούς είναι σαφώς λιγότεροι, και φορτωμένοι με εκατοντάδες ή και χιλιάδες χρήστες ανά πάσα στιγμή.

ταινίες online 10aaa

Αυτό, εκτός από χαμηλότερη ταχύτητα, συχνά οδηγεί και σε αστάθεια στη σύνδεση. Ειδικά για εργασίες που είναι απαιτητικές όσον αφορά τη σύνδεση, ένα δωρεάν VPN δεν θα μας καλύψει πλήρως.

Ένα καλό δωρεάν VPN, όπως το Windscribe, θα μας παραχωρήσει δωρεάν μερικά GB μηνιαίως. Ωστόσο, είναι βέβαιο πως το όριο των δεδομένων θα εξαντληθεί σύντομα. Πόσο μάλιστα αν θέλουμε να κατεβάσουμε torrent ή να δούμε πειρατικές ταινίες online.

Όμως, με μία πληρωμένη υπηρεσία, η οποία θα μας κοστίσει ελάχιστα, δεν θα έχουμε περιορισμούς. Ούτε θα καταγράφεται και θα πωλείται η διαδικτυακή κίνηση μας και τα προσωπικά μας δεδομένα, όπως γίνεται κατά κόρον με τις δωρεάν VPN επεκτάσεις των browser.

Επιπλέον, θα έχουμε πρόσβαση σε πολλαπλάσιους server, τους οποίους μοιραζόμαστε με πολύ λιγότερους χρήστες.

Το πιο Ασφαλές, Σταθερό και Γρήγορο VPN στην Ελλάδα
Το Πιο Ασφαλές, Σταθερό, Και Γρήγορο VPN Στην Ελλάδα

Η χρήση VPN αυξάνει κατακόρυφα τις επιλογές μας στο ίντερνετ, όταν θέλουμε να προσπεράσουμε ανόητους γεωγραφικούς περιορισμούς. Όμως, τα δωρεάν VPN έχουν περιορισμούς στην ταχύτητα,…

Ξεμπλοκάρισμα σελίδων μόνο με αλλαγή DNS

Υπάρχουν και άλλες δύο μέθοδοι για να ξεμπλοκάρουμε τα site που μπλοκάρει οποιοδήποτε πάροχος. Έχουν να κάνουν με την αλλαγή των DNS server.

Τα δωρεάν DNS

Έχουμε ήδη καλύψει το θέμα των DNS server όσον αφορά το πώς μπορεί να επιταχύνει την πλοήγηση στο ίντερνετ.

Ταχύτερο Internet Δωρεάν με αλλαγή των DNS Server (+ Video)

Μία αργή σύνδεση στο Internet μπορεί να φέρει την υπομονή μας στα όριά της, ειδικά όταν καθυστερούν να φορτώσουν οι σελίδες. Όμως, δεν μπορούμε όλοι να…

Έχουμε επίσης εξετάσει σε βάθος τον διάσημο πλέον DNS 1.1.1.1 που προσφέρει η Cloudflare, με τα υπέρ και τα κατά του.

Η μέθοδος με την οποία μπλοκάρουν οι πάροχοι τις σελίδες είναι μέσα από τους δικούς τους DNS servers, τους οποίους χρησιμοποιούμε εξ ορισμού αν δεν έχουμε επιλέξει χειροκίνητα κάποιον άλλο.

Κατά συνέπεια, αλλάζοντας τον DNS server στον 1.1.1.1 της Cloudflare, στον 8.8.8.8 της Google, ή σε οποιονδήποτε άλλο λειτουργικό DNS που δεν ανήκει σε ελληνικό ISP, θα προσπεράσουμε το μπλοκάρισμα.

Αξίζει η Αλλαγή DNS 1.1.1.1 Για Πιο Γρήγορο Ίντερνετ? Υπέρ Και Κατά

Την Άνοιξη του 2018, η Cloudflare παρουσίασε ένα νέο DNS resolver που χρησιμοποιεί τη διεύθυνση IP 1.1.1.1. Πρόκειται για μια υπηρεσία που υπόσχεται ταχύτερη πλοήγηση…

Ενώ αυτή φαίνεται η πιο απλή και δωρεάν λύση, υπάρχει λόγος που την αφήσαμε τελευταία. Ο λόγος είναι πως δεν κρύβει με κανένα τρόπο τη δραστηριότητά μας από τον πάροχο, όπως το κάνει το VPN.

Σε χώρες όπως η Γερμανία, η Ιταλία, και η Ιαπωνία, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα για online ταινίες και άλλο αντίστοιχο υλικό, της τάξης των 1000 ευρώ ανά ταινία.

Δεν γνωρίζουμε αν κάτι τέτοιο θα γίνει σε ελληνικό επίπεδο, τόσο σε νομοθετικό επίπεδο, όσο και σαν πρακτική εφαρμογή.

Όμως, εφόσον φαίνεται η πολιτεία να έχει για πρώτη φορά έμπρακτο ενδιαφέρον για τον περιορισμό της πειρατείας, το να αρχίσει να ρίχνει πρόστιμα είναι ένα επόμενο λογικό βήμα. Και μόνο η χρήση ενός VPN μπορεί να μας προστατέψει από αυτό το μέλλον.

Τα Smart DNS

Το DNS-Trick είναι μία σχετικά νέα υπηρεσία Smart DNS, η οποία επικεντρώνεται ως επί το πλείστον στην άρση των γεωγραφικών περιορισμών που επιβάλουν πολλά site και υπηρεσίες.

Θα λέγαμε ότι είναι το ιδανικό online εργαλείο αν μας ενδιαφέρει το streaming περιεχομένου που προέρχεται από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, και όχι μόνο.

Το DNS-Trick αποδίδει τα μέγιστα σε αυτόν τον τομέα, χωρίς να επηρεάζει καθόλου την ταχύτητα της σύνδεσής μας. Τα πάει περίφημα ιδίως με το ξεμπλοκάρισμα όλων των ταινιών online του Netflix.

ταινίες-online-10az

Ωστόσο, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα δωρεάν DNS, τα πληρωμένα Smart DNS δεν αποκρύπτουν την IP μας, ούτε κρυπτογραφούν τα δεδομένα μας όπως κάνει το VPN.

Απλά προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα και σταθερότητα στα βίντεο των υπηρεσιών που υπόκεινται σε γεωγραφικούς περιορισμούς. Μπορούμε να δούμε τα πλεονεκτήματα του DNS-Trick με την δωρεάν δοκιμή επτά ημερών σε προηγούμενο οδηγό.

Είναι νόμιμο να βλέπω ταινίες online?

Υπάρχει τρόπος να βλέπουμε ταινίες online από οποιαδήποτε σελίδα, μπλοκαρισμένη και μη, και να είμαστε απόλυτα νόμιμοι, εφόσον επιλέγουμε προσεκτικά τις ταινίες που βλέπουμε.

Αναφερόμαστε σε ταινίες που ανήκουν στο public domain. Στα έργα τέχνης που ανήκουν στο public domain, είτε έχουν λήξει τα πνευματικά τους δικαιώματα, είτε τα έχει αρνηθεί ο δημιουργός, είτε δεν εφαρμόζονται εξαρχής, για οποιοδήποτε λόγο.

Η έκδοση του 1968 της ταινίας Night of the Living Dead είναι ένα διάσημο παράδειγμα ταινίας που ανήκει στο public domain. Είναι 100% νόμιμο να την κατεβάσουμε, ή ακόμα και να την δούμε στο YouTube, και μάλιστα εκ των υστέρων χρωματισμένη.

ταινίες-online-night-of-the-living-dead

Μπορούμε επίσης να δούμε νόμιμα ταινίες online που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα εφόσον χρησιμοποιούμε κάποια υπηρεσία όπως το Netflix ή το Disney Plus με την μέθοδο που είδαμε σε πρόσφατο οδηγό.

Πώς Βλέπω Disney Plus Στην Ελλάδα Σε Windows / Android / iOS
Πώς Βλέπω Disney Plus Στην Ελλάδα Σε Windows / Android / iOS

Το Disney Plus έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία του με ανανεωμένο περιεχόμενο που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τους συνδρομητές του. Εκτός των άλλων, η υπηρεσία…

Πού θα βρω περισσότερες ταινίες Online για νόμιμη παρακολούθηση

Κάθε ταινία που κυκλοφόρησε πριν το 1925 ανήκει πλέον στο public domain, καθώς και αρκετές ταινίες που κυκλοφόρησαν αργότερα. Θα βρούμε αυτές τις ταινίες στα περισσότερα site με ταινίες online.

Μπορούμε να βρούμε μία λίστα σχετικών ταινιών στη Wikipedia

…στο Movies Archive του Archive.org

…και στο Internet Movie Database (IMDB), μεταξύ άλλων.

Πώς Κατεβάζω Ταινίες από Torrent, Νόμιμα και Δωρεάν 30

Αν γνωρίζετε και άλλες σελίδες στις οποίες μπορούμε να δούμε δωρεάν και νόμιμα ταινίες online, γράψτε μας στα σχόλια.

Εσείς χρησιμοποιείτε VPN για τις ταινίες online?

Αν σας γεννήθηκαν απορίες ή θέλετε να μοιραστείτε την άποψή σας για την αναγκαιότητα του VPN, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT 77MM
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#251 - Προστασία Παραβίασης, Κωδικός Λογαριασμού, Και Χειροκίνητες Ενημερώσεις Windows 11
QuickSteps
GamingSteps#20221125 - Καλύτερης Ποιότητας Τα Παιχνίδια Του PS, AAA Παιχνίδι Από Το Netflix, Golden Joystick Awards
GamingSteps