Home » Hardware » Gadget » Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Δεκέμβριος 2023
Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Δεκέμβριος 2023

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα – Δεκέμβριος 2023

Στα πιο ιδιαίτερα gadget για τον Δεκέμβριο έχουμε ένα ηλεκτρικό skateboard, μία ρετρό κονσόλα με 7000 παιχνίδια, και ένα ασύρματο μικρόφωνο για σχεδόν κάθε τεχνολογική συσκευή. Επιπλέον, στη στήλη αυτού του μήνα έχουμε μία ηλεκτρική θερμάστρα ποδιών, ένα θερμαινόμενο γιλέκο, και μία συσκευή ασύρματης επικοινωνίας μεταξύ του οδηγού και του συνεπιβάτη της μοτοσυκλέτας.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Χειριστήριο για RC αυτοκίνητα με ενσωματωμένη οθόνη αφής

Το FlySky Noble NB4 Pro προσφέρει αναβαθμισμένη εμπειρία χειρισμού RC αυτοκινήτων, και άλλων τηλεχειριζόμενων οχημάτων. Χάρη στην τεχνολογία AFHDS-3 2.4GHz, παρέχει αξιόπιστη σύνδεση και ακρίβεια ελέγχου σε 18 κανάλια.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Δεκέμβριος 2023

Η 3.5 ιντσών έγχρωμη οθόνη αφής επιτρέπει την εύκολη ρύθμιση του χειριστηρίου και την παρακολούθηση των ρυθμίσεων που έχουμε κάνει. Το μεταλλικό σώμα αυξάνει την ανθεκτικότητα του FlySky Noble NB4 Pro και η εργονομική λαβή κάνει το κράτημα πιο άνετο και ξεκούραστο.

Επιπλέον, στο κουτί του υπάρχει δέκτης FGr4B ή FGr8B για άμεση σύνδεση με RC αυτοκίνητα και σκάφη. Είτε είμαστε ερασιτέχνες, είτε προχωρημένοι χρήστες, το FlySky Noble NB4 Pro αποτελεί την κορυφαία επιλογή για ακριβείς και εξελιγμένους ελιγμούς στον κόσμο των RC. Κοστίζει 412,41€

Ηλεκτρικό skateboard με διπλό κινητήρα

Το Maxfind FF BELT Electric Skateboard είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει εξαιρετική εμπειρία μετακίνησης. Αυτό το ηλεκτρικό skateboard είναι εξοπλισμένο με δύο κινητήρες ισχύος 1.500W και μπαταρία Samsung 48V 8.7AH, που προσφέρουν υψηλές επιδόσεις, εξαιρετική απόδοση και αξιοπιστία.

Οι τροχοί 105 χιλιοστών εξασφαλίζουν ομαλή οδήγηση και άνεση, ενώ η μέγιστη αυτονομία 40 χιλιομέτρων και η μέγιστη αντοχή για αναβάτες με βάρος έως 100 κιλά καθιστούν το Maxfind FF BELT Electric Skateboard ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Τέλος, η συμπαγής κατασκευή και ο εύκολος έλεγχος μέσω του τηλεχειριστηρίου κάνουν το Maxfind FF BELT ένα εκπληκτικό ηλεκτρικό skateboard για όσους αναζητούν σύγχρονη, γρήγορη και στιλάτη μετακίνηση. Η τιμή του στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood είναι 864,37€.

Ρετρό κονσόλα με 7000 παιχνίδια

Η Pandorra Box 3D Wi-Fi είναι μια εντυπωσιακή ρετρό κονσόλα που συνδυάζει νοσταλγία και σύγχρονη τεχνολογία. Χάρη στα 7000 ενσωματωμένα κλασικά παιχνίδια από διάφορες εποχές, προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης.

Χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης μπορούνε να αναβαθμίζουμε την κονσόλα και να κατεβάζουμε νέα παιχνίδια για να εμπλουτίζουμε τον ίδιο μεγάλο κατάλογο.

Η κονσόλα έχει δύο χειριστήρια με 8 κουμπιά για να μπορούμε να παίζουμε παιχνίδια με τους φίλους μας. Πρόκειται για ένα gadget που απευθύνεται τόσο στους λάτρεις των κλασικών retro παιχνιδιών, όσο και σε εκείνους που θέλουν να ανακαλύψουν τη μαγεία εκείνης της εποχής. Κοστίζει 116,77€.

Ασύρματο μικρόφωνο πέτου για κινητό, υπολογιστή, κάμερα, και άλλα

Το BlitzWolf BW-SX31 είναι ένα εξαιρετικό ασύρματο μικρόφωνο πέτου που συνδέεται εύκολα με πολλών ειδών συσκευές, όπως κινητό, υπολογιστή, κάμερα, και άλλα. Επιπλέον, υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση και ενσύρματη μέσω USB Type-C ή 3.5mm θύρα ήχου.

Η τεχνολογία DSP Intelligent Noise Reduction που διαθέτει το BW-SX31 εξουδετερώνει τον περιβαλλοντικό θόρυβο για καθαρό και ευακούστο ήχο. Επιπλέον, το χαμηλό latency εξασφαλίζει συγχρονισμένη απόκριση ήχου, καθιστώντας αυτό το μικρόφωνο πέτου ιδανικό για τηλεδιασκέψεις, καταγραφές βίντεο, live streaming, και πολλές άλλες εφαρμογές.

Μπορούμε να προμηθευτούμε το BlitzWolf BW-SX31 από το Banggood στην τιμή των 22,98€.

Ελεγκτής τάσης, ρεύματος, και ταχυτήτων φόρτισης

Ο ελεγκτής τάσης, ρεύματος, και ταχυτήτων φόρτισης FNIRSI FNB58 είναι το ιδανικό gadget για όσους αναζητούν ακρίβεια και ευκολία στις μετρήσεις που πραγματοποιούν. Υποστηρίζει USB QC και PD, προσφέρει ευρεία συμβατότητα με διάφορες συσκευές, και είναι εύκολος στη χρήση.

Επιπλέον, διαθέτει HD οθόνη για την προβολή της τρέχουσας τάσης, του ρεύματος, της ισχύος, και της χωρητικότητας της μπαταρίας. Επίσης, έχει λειτουργία ανίχνευσης καλωδίων. Κοστίζει 45,05€.

Ηλεκτρική θερμάστρα ποδιών

Η ηλεκτρική θερμάστρα ποδιών είναι μία εξαιρετική λύση για τις κρύες ημέρες του χειμώνα, ειδικά για όσους έχουμε “κρύα πόδια”. Αυτή η συσκευή έχει 6 ρυθμίσεις θερμοκρασίας, ώστε να διαλέξουμε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες μας.

Αυτό το gadget έχει σχεδιαστεί να προσφέρει άνεση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια, σχεδόν σε οποιεσδήποτε συνθήκες, διότι είναι αδιάβροχο. Επιπλέον, μπορούμε να το πλένουμε στο πλυντήριο ή στο χέρι, για να το διατηρούμε καθαρό. Η τιμή του στο Banggood είναι 45,97€.

Θερμαινόμενο γιλέκο που λειτουργεί με power bank

Το TENGOO HV-02 είναι ένα θερμαινόμενο γιλέκο που προσφέρει ζεστασιά τις κρύες μέρες του χειμώνα. Αυτό το ειδικά σχεδιασμένο ένδυμα έχει 3 βαθμίδες θέρμανσης για να επιλέγουμε την κατάλληλη για εμάς θερμοκρασία.

Επιπλέον, λειτουργεί με power bank και διαθέτει διακόπτη ασφαλείας για την αποφυγή της ακούσιας ενεργοποίησης του. Τέλος, η αδιάβροχη εξωτερική επίστρωση και το μειωμένο βάρος το καθιστούν ιδανικό για κάθε εξωτερική δραστηριότητα, σε σχεδόν οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Στοιχίζει 16,54€.

Συσκευή ασύρματης επικοινωνίας μεταξύ οδηγού και συνεπιβάτη μοτοσυκλέτας

Το V6 1500M μας εισάγει σε μία νέα εποχή επικοινωνίας στον κόσμο των μοτοσυκλετών, και όχι μόνο. Πρόκειται για μία προηγμένη συσκευή ενδοεπικοινωνίας που επιτρέπει σε έως και 6 άτομα να επικοινωνούν μεταξύ τους σε απόσταση έως 1500 μέτρα.

Επιπλέον, μπορούμε να συνδέσουμε το V6 1500M σε σχεδόν οποιοδήποτε κινητό, MP3 players, GPS, και πολλές άλλες συσκευές. Επίσης, επιτρέπει την ακρόαση μουσικής.

Τέλος, είναι αδιάβροχο και διαθέτει κουμπιά για έλεγχο των κλήσεων, της μουσικής, και τα λοιπά. Αν συνηθίζουμε να ταξιδεύουμε ομαδικά με μοτοσυκλέτα, ή ασχολούμαστε με τα extreme sport, όπως η ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, μπορούμε να προμηθευτούμε το V6 1500M από το διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood για 49,65€.

Μικρή φορητή ηλεκτρική επαναφορτιζόμενη τρόμπα

Η φορητή ηλεκτρική τρόμπα SUITU είναι μία εξαιρετική συσκευή για τη συντήρηση της πίεσης των ελαστικών του οχήματος μας, αλλά και για διάφορες άλλες χρήσεις, όπως το φούσκωμα μιας μπάλας.

Αυτή η τρόμπα διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία με χωρητικότητα 4.000mAh που προσφέρει μεγάλη αυτονομία και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση. Επιπλέον, έχει οθόνη που επιτρέπει να παρακολουθούμε την πίεση των ελαστικών ή της μπάλας.

Τέλος, η SUITU έχει LED φωτισμό στην οθόνη για να μπορούμε να τη χρησιμοποιούμε και στο σκοτάδι και στοιχίζει 22,98€.

Κάμερα παρακολούθησης εξωτερικών χώρων με ηλιακό πάνελ

Η κάμερα SECTEC Outdoors 4G με ηλιακό πάνελ συνδυάζει την ασφάλεια με τη βιωσιμότητα. Καταγράφει εικόνα με ανάλυση 1080P και έχει λειτουργία έξυπνης παρακολούθησης PIR για να ανιχνεύει ανθρώπινες κινήσεις.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Δεκέμβριος 2023

Το ηλιακό πάνελ εξασφαλίζει αυτόνομη λειτουργία με τη χρήση μιας ανανεώσιμης ενέργειας, ενώ η νυχτερινή όραση επιτρέπει την παρακολούθηση εξωτερικών χώρων ακόμη και τη νύχτα.

Τέλος, η SECTEC Outdoors 4G έχει αμφίδρομο σύστημα επικοινωνία με ήχο και έχει λάβει πιστοποίηση IP66 για την αντοχή της στο νερό και τη σκόνη. Η τιμή της στο Banggood είναι 110,34€.

Πώς σας φάνηκαν τα Gadget του Δεκεμβρίου;

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά ή μήπως ήδη έχετε κάποια;

Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας, στο Questions.pcsteps.gr.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps