Home » Internet » CineSteps » CineSteps: Οι Καλύτερες Ταινίες Και Σειρές, Νοέμβριος 2018
CineSteps: Οι Καλύτερες Ταινίες και Σειρές, Νοέμβριος 2018

CineSteps: Οι Καλύτερες Ταινίες Και Σειρές, Νοέμβριος 2018

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Σε όλους αρέσουν οι ταινίες και σειρές, όμως πολλές φορές κάποιες καλές ενδέχεται να μας έχουν ξεφύγει. Στον μηνιαίο μας οδηγό, θα παρουσιάζουμε τα δημοφιλέστερα έργα και επεισόδια που έχουν τις περισσότερες λήψεις κάθε μήνα. Παράλληλα, θα δείχνουμε πώς μπορούμε να τα δούμε με ελληνικούς υπότιτλους στο Kodi, Stremio, και τα σχετικά sites για ταινίες, μαζί με προτάσεις για τα κορυφαία όλων που αξίζει να δούμε.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Το μηνιαίο CineSteps θα βγαίνει κάθε μήνα, φιλτράροντας τις καλύτερες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που κυκλοφορούν, ή θα κυκλοφορήσουν.

Ταινίες και σειρές που δεν πρέπει να χάσουμε

Τη μερίδα του λέοντος σε αυτήν την ενότητα ενίοτε θα την έχουν οι τηλεοπτικές σειρές. Άλλωστε, με τα πολλά επεισόδια παρατείνεται η ψυχαγωγία μας.

Ταυτόχρονα, οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι τα καλά TV shows ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τον πήχη, λόγω της προσμονής και των προσδοκιών που καλλιεργούνται για τη συνέχεια του επεισοδίου.

Σε αυτό το Cinesteps κυριαρχούν οι βρετανικές σειρές με 84 ολόκληρα επεισόδια.

Ταινίες-και-Σειρές-20-2

Είναι αναγκαίο να αναφέρουμε ότι στις προτάσεις μας δεν διεκδικούμε δάφνες κριτικού κινηματογράφου. Πρόκειται καθαρά για την προσωπική μας άποψη μέσα από το χρόνιο πάθος μας για σινεμά.

Όπως είναι φυσικό, ενδέχεται κάποιες προτάσεις να μην αρέσουν σε όλους. Ο καθένας μας έχει τη δική του αντίληψη της εικόνας, της πλοκής, της ερμηνείας, της αισθητικής, της φωτογραφίας, της δράσης κ.λ.π. Άλλωστε, γούστα είναι αυτά.

Doctor Foster

Αν και είναι βέβαιο ότι οι περισσότεροι την έχουμε δει, ωστόσο, αν μας διέφυγε η γιατρός Foster, τότε εμείς προτείνουμε να μην τη χάσετε σε καμία περίπτωση. Πρόκειται αναμφίβολα μια από τις κορυφαίες σειρές του BBC, δέκα επεισοδίων και δύο κύκλων.

Παρότι ο τίτλος της σειράς ενδέχεται να μην εμπνέει, ωστόσο, η σειρά μας επιφυλάσσει τρομερή πλοκή.

Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί τι μπορεί να συμβεί σε ένα παντρεμένο ζευγάρι που νομίζει ότι είναι αγαπημένο. Ως εκ τούτου, η Doctor Foster θα μας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο επεισόδιο.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Έχουμε τη δυνατότητα να την απολαύσουμε στο Kodi, Gamato TV, και Ταινιομανία, με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Σε κάθε ταινία και σειρά που προτείνουμε, θα παραθέτουμε και την αξιολόγηση των χιλιάδων θεατών όλων των ηλικιακών ομάδων στο IMDb.

Αν και πιθανόν το γνωρίζουμε, ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο μέσος όρος στο εύρος του επτά, υποδηλώνει ότι πρόκειται ενδεχομένως για ένα καλό έως πολύ καλό έργο. Από το οκτώ και άνω, πρόκειται ίσως για μια εξαιρετική ταινία και σειρά.

Έτσι λοιπόν, στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε τη βαθμολογία συνολικά (πρώτη κάθετη σειρά), αλλά και ανά ηλικία, που έδωσαν στη βρετανική τηλεοπτική σειρά οι 9.225 θεατές από όλον τον κόσμο.

Fleabag

Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα και βραβευμένη βρετανική σειρά, έξι μίνι επεισοδίων που έκανε πρεμιέρα το 2016. Θα έχει και δεύτερο κύκλο στις αρχές του 2019.

Πρωταγωνιστεί η εξαιρετική Αγγλίδα ηθοποιός και σεναριογράφος της σειράς, Phoebe Waller-Bridge, η οποία εντυπωσιάζει με την ερμηνεία της.

Η σειρά εστιάζει με καυστικό αλλά και διασκεδαστικό τρόπο στην καθημερινότητα και την ιδιοσυγκρασία των γυναικών, μέσα από τα μάτια μιας νεαρής γυναίκας στο Λονδίνο.

Σίγουρα το Fleabag είναι από τις ιδιαίτερες και τολμηρές κωμωδίες που διαφέρουν, και δεν πρέπει να το χάσουμε. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα έξι επεισόδια μπορούμε να τα δούμε στο Stremio, Kodi, GamatoTV, και Ταινιομανία, σε καλή ποιότητα, και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Η βαθμολογία των 11.290 θεατών:

Killing Eve

Πρόκειται για μια πολύ ωραία σειρά οκτώ επεισοδίων, γυρισμένη σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις και τοποθεσίες, από αυτές που αξίζει με το παραπάνω να τις δούμε. Το Killing Eve έκανε πρεμιέρα στις 8 Απριλίου 2018, και θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος το 2019.

Η Phoebe Waller-Bridge και εδώ υπογράφει το σενάριο και σκηνοθετεί, αλλά όλα τα λεφτά είναι η ερμηνεία της ιδιαίτερα ανερχόμενης και ταλαντούχας Jodie Comer από το Λίβερπουλ, που την είδαμε και στη γιατρό Foster.

Η νεαρή ηθοποιός εντυπωσιάζει με την ερμηνεία της, και ενίοτε με την αγγλική προφορά της ως Ρωσίδα, και όχι μόνο. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη σειρά με γνωστούς ηθοποιούς που τα έχει σχεδόν όλα, κατασκοπία, φόνους, αίμα, αλλά και γέλιο.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα Kodi, Stremio, GamatoTV, και Ταινιομανία, αναπαράγουν τη ταινία σε πολύ καλή ποιότητα, και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Η βαθμολογία των 18.966 θεατών:

Mr Selfridge

Πιθανότατα κάποιοι από μας έχουμε επισκεφθεί το διάσημο πολυκατάστημα Selfridge στην περίφημη Oxford Street του Λονδίνου. Ενδεχομένως να έχουμε αγοράσει και κάτι.

Σε ό,τι αφορά την ομώνυμη και πολύ ωραία σειρά, διαθέτει 40 ολόκληρα επεισόδια τεσσάρων κύκλων. Αν μας αρέσουν τα έργα εποχής, είναι βέβαιο ότι ο Mr Selfridge, τα ωραία σκηνικά, και οι καλοί ηθοποιοί, θα ανεβάσουν τον πήχη της ψυχαγωγίας για αρκετά βράδια.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τo Stremio και τα πρόσθετα του Kodi, Incursion και το νέο Exodus, παίζουν τη σειρά σε εξαιρετική ποιότητα και συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους μέχρι και τον 2ο κύκλο.

Από εκεί και μετά υπάρχει θέμα με τους υπότιτλους. Ωστόσο, το Gamato TV και Ταινιομανία, είναι τα μέσα που αναπαράγουν τα υπόλοιπα επεισόδια σε ανεκτή ποιότητα, και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Η βαθμολογία των 12.542 θεατών:

Shetland

Πρόκειται για μια αστυνομική σειρά του BBC One. Είναι γυρισμένη εξ ολοκλήρου στα νησιά Shetland στο αρχιπέλαγος της Σκωτίας, βορειοανατολικά της Μεγάλης Βρετανίας.

Αν μας αρέσει το μυστήριο και η εξιχνίαση φόνων, τότε τα νησιά Σέτλαντ με τα επιβλητικά τοπία, και τα 20 ωριαία επεισόδια της σειράς, θα μας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον. Μπορούμε να δούμε εδώ το τρέιλερ της σειράς.

Το πρόσθετο Exodus στο Kodi αναπαράγει τα επεισόδια σε υψηλή ποιότητα και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά το Stremio, Gamato TV, και Ταινιομανία, αναπαράγουν τη σειρά σε ανεκτή ποιότητα.

Η βαθμολογία των 6.322 θεατών:

Οι περισσότερες πειρατικές λήψεις του μήνα

Αρχικά, εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι οι ταινίες και σειρές με τις περισσότερες λήψεις δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι είναι και οι καλύτερες. Ούτε σημαίνει απαραίτητα ότι τις προτείνουμε για να τις δείτε.

Ωστόσο, ενδέχεται κάποιες από τις δημοφιλείς ταινίες των πειρατικών λήψεων αρκετοί από εμάς να τις βρούμε ενδιαφέρουσες. Ιδίως οι σειρές που παραθέτουμε στον πίνακα, είναι στην πλειονότητά τους πολύ καλές.

Οι 10 δημοφιλέστερες ταινίες

Έτσι λοιπόν, η πρώτη στήλη του πίνακα αριστερά δείχνει σε αύξουσα σειρά το έργο με τις περισσότερες λήψεις. Η δεύτερη μας δείχνει την κατάταξη που είχε η ταινία την προηγούμενη εβδομάδα.

Η τελευταία στήλη δεξιά δείχνει πρώτα τη βαθμολογία από το δημοφιλές IMDb με τις χιλιάδες ψήφους. Ακριβώς δίπλα βλέπουμε τη βαθμολογία στο Subs4Free μόνο από Έλληνες χρήστες.

Ταινίες και σειρές 1β

Οι 10 τηλεοπτικές σειρές

Αντίστοιχα, έχουμε και τις τηλεοπτικές σειρές που συγκέντρωσαν τις περισσότερες προτιμήσεις.

Ταινίες και σειρές 1ββ

Εσείς έχετε να μας προτείνετε ενδιαφέροντα έργα?

Για τους περισσότερους από εμάς, οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές είναι το κυρίαρχο μέσο για την οικιακή μας ψυχαγωγία.

Αν θέλετε να μας προτείνετε τις δικές σας κορυφαίες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps