Home » Hardware » Gadget » Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Νοέμβριος 2018
Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Νοέμβριος 2018

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα – Νοέμβριος 2018

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Αυτόν τον μήνα, επιλέξαμε κυρίως gadget που θα κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη τις δύσκολες μέρες του χειμώνα. Έχουμε έξυπνες κούπες που μας λένε τη θερμοκρασία του ροφήματος και ηλεκτρικά θερμός που φορτίζουν ασύρματα. Εκτός αυτών, θα δούμε μία κρυστάλλινη σφαίρα που μας λέει τον καιρό, και μία LED οθόνη προβολής μηνυμάτων. Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα, πιο περίεργα, και πρωτότυπα gadget για τον Νοέμβριο.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Bluetooth ακουστικά, με υποστήριξη φωνητικών εντολών

Ως παιδιά, μας εντυπωσίαζαν από τα παράξενα gadget που κουβαλούσαν οι πράκτορες, στις ταινίες δράσης. Ειδικά αυτά τα περίεργα ακουστικά, με το σπειροειδές καλώδιο, ήταν ένα από τα αγαπημένα μας.

Με το συγκεκριμένο ακουστικό μπορούμε κι εμείς να γίνουμε πράκτορες, ή έστω να νιώσουμε ως έναν.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Νοέμβριος 2018

Το hands-free ακουστικό διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία 60mAh, που μας προσφέρει έως και έξι ώρες χρόνο ομιλίας. Συνδέεται στο κινητό μας μέσω Bluetooth και δέχεται φωνητικές εντολές.

Μπορούμε να το προμηθευτούμε από το διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Gearbest, πληρώνοντας μόνο 4,91€.

Γάντια για οθόνες αφής

Ο χειμώνας πλησιάζει, οι θερμοκρασίες πέφτουν σιγά σιγά, και τα δάχτυλά μας παγώνουν. Αναγκαστικά πρέπει να φοράμε γάντια, ώστε να διατηρούμε ζεστά τα χέρια μας.

Αυτό όμως έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορούμε να χειριστούμε το κινητό μας. Βλέπετε, οι περισσότερες οθόνες αφής δεν λειτουργούν με την πίεση, αλλά μέσω ηλεκτρικής αλληλεπίδρασης με το δέρμα των δαχτύλων.

Η λύση στο πρόβλημα είναι τα συγκεκριμένα γάντια, που στις άκρες των δαχτύλων έχουν νήματα από αγώγιμο υλικό. Έτσι, τα χέρια μας παραμένουν ζεστά, και παράλληλα μπορούμε να λειτουργούμε οποιαδήποτε συσκευή με οθόνη αφής.

Έρχονται σε τέσσερις διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων, το κύριο υλικό κατασκευής τους είναι το μαλλί, και κοστίζουν 3,62€.

Μίνι ασύρματος προβολέας βίντεο

Φανταστείτε να έχουμε μαζί μας όπου κι αν πάμε έναν προβολέα βίντεο, που λειτουργεί ακόμη και με powerbank. Τώρα μπορούμε, χάρη στον ασύρματο προβολέα τσέπης UNIC P1 Plus.

Υποστηρίζει σύνδεση μέσω WiFi ή HDMI, ανάλυση εικόνας έως 1080p, και είναι συμβατός με Android, iOS, και Windows. Διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία, θύρα ακουστικών, δέχεται κάρτα μνήμης, και η αξία του ανέρχεται στα 87,55€.

Ψηφιακό μικροσκόπιο USB

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που κάνουμε στο σχολείο, είναι να παρατηρούμε αντικείμενα με το μικροσκόπιο. Ωστόσο, ακόμη και το πιο απλό μικροσκόπιο είναι ιδιαίτερα ακριβό.

Ωστόσο, υπάρχουν και φθηνές λύσεις, που θα μας βοηθήσουν να ικανοποιήσουμε τον επιστήμονα που κρύβουμε μέσα μας. Όπως για παράδειγμα, το ψηφιακό μικροσκόπιο της DANIU, που μεγεθύνει τα αντικείμενα έως 500 φορές.

Διαθέτει οκτώ φώτα LED, για να φωτίζει το εξεταζόμενο αντικείμενο, και συνδέεται με USB στο υπολογιστή μας. Μέσω του ειδικού προγράμματος, που προσφέρει η εταιρεία, μπορούμε να καταγράψουμε εικόνα, αλλά και βίντεο.

Θα το βρούμε στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood, στην τιμή των 15,03€.

Ηλεκτρική κούπα – θερμός Xiaomi, που φορτίζει ασύρματα

Συνήθως τον χειμώνα δεν προλαβαίνουμε να χαρούμε ένα ζεστό ρόφημα. Εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών, ο καφές ή το τσάι, κρυώνει ιδιαίτερα γρήγορα. Κάτι τέτοιο όμως ισχύει μόνο για τις συμβατικές κούπες.

Η κούπα της Xiaomi λειτουργεί με ασύρματη φόρτιση, και φροντίζει να διατηρεί τη θερμοκρασία του ροφήματος που περιέχει στους 55°C.

Επιπλέον, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη βάση της ασύρματης φόρτισης, για να φορτίσουμε το κινητό μας. Κι όλα αυτά μόνο με 37,44€ στο Banggood.

Φορητή κούπα – θερμός, με οθόνη αφής

Ένα ακόμη έξυπνο προϊόν από τη Xiaomi, είναι η φορητή κούπα – θερμός Youpin. Έχει χωρητικότητα 420ml, και διαθέτει οθόνη αφής στο καπάκι, που μας δείχνει τη θερμοκρασία του ροφήματος.

https://youtu.be/truGC5EAthQ

Εκτός της θερμοκρασίας, στην οθόνη μπορούμε να δούμε πόση ώρα έχουμε το ρόφημα στο θερμός, και να παίξουμε “πέτρα, ψαλίδι, χαρτί”. Η έξυπνη κούπα βγαίνει σε δύο χρώματα, και κοστίζει 25,49€.

Έξυπνο φωτιστικό με λειτουργία αφής

Πλέον στη ζωή μας έχουν εισβάλει για τα καλά οι έξυπνες συσκευές. Έχουμε τα έξυπνα ηχεία, τις ιδιοφυείς κούπες, ακόμη και καπάκια τουαλέτας από τη Xiaomi. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα gadget της κατηγορίας είναι τα φωτιστικά.

To Lightme φορτίζει μέσω USB, και μία πλήρης φόρτιση μας προσφέρει 25 ώρες συνεχούς λειτουργίας. Είναι μικρό, ελαφρύ, έχει τρία διαφορετικά επίπεδα φωτισμού, αλλάζει αμέτρητα χρώματα, και κοστίζει 7,91€.

Κρυστάλλινη σφαίρα πρόγνωσης καιρού

Την ονομάζουν ως Weather Forecast Crystal, και δεν είναι η μοναδική κρυστάλλινη κατασκευή του είδους της. Θα την βρούμε σε ποικιλία σχημάτων, όπως διαμάντι, δοχείο φίλτρου, χιονόμπαλα, και άλλα.

Αυτές οι κρυστάλλινες “σφαίρες” μας ενημερώνουν για τις αλλαγές του καιρού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που τα καταστήματα πώλησης προσφέρουν, δείχνουν αν θα βρέξει, αν έρχεται καταιγίδα, χιονοθύελλα, και τα λοιπά.

Δεν γνωρίζουμε αν όντως κάνουν ό,τι υπόσχονται, αλλά οι χρήστες στα σχόλιά τους λένε ότι λειτουργούν. Ακόμα πάντως και αν δεν αντικαταστήσουν τον μετεωρολόγο, σίγουρα φαίνονται όμορφες.

Αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε κι εσείς τη δική σας κρυστάλλινη “σφαίρα” καιρού, αγοράστε την από το Banggood για 31,83€.

USB φακός για τα κλειδιά

Κάποτε είχαμε τους φακούς μπρελόκ, που πρέπει να παραδεχτούμε ότι ήταν ιδιαίτερα χρήσιμα αξεσουάρ. Σήμερα, η τεχνολογία εξελίσσεται, και πλέον έχουμε στη διάθεσή μας τους USB φακούς.

Ο συγκεκριμένος φακός έχει το μέγεθος ενός USB flash drive, αποδίδει έως 100 lumens, και αλλάζει μεταξύ πέντε διαφορετικών φωτισμών. Μπορούμε να αποκτήσουμε τον δικό μας USB φακό με 0,88€ από το Gearbest.

Πινακίδα LED προβολής μηνυμάτων

Ένα από τα καλύτερα gadget που μπορούμε να έχουμε πάνω στο γραφείο μας, είναι μία πινακίδα LED προβολής μηνυμάτων.

Η οθόνη της φωτογραφίας έχει διαστάσεις 93x30mm, ανάλυση 12×48 pixel, και δυνατότητα αποθήκευσης έως 2000 χαρακτήρων. Η ρύθμισή της πραγματοποιείται μέσω υπολογιστή, και μπορούμε να επιλέξουμε ένα από τα οκτώ διαφορετικά εφέ προβολής.

Με πλήρως φορτισμένη μπαταρία λειτουργεί αδιάκοπα για 16 ώρες, είναι κατασκευασμένη από ABS πλαστικό, και στοιχίζει 14,14€.

Σετ ηλεκτρικών φορητών drums

Σχεδόν όλοι μας, όταν δούμε drums θέλουμε να αρχίσουμε να χτυπάμε τα τύμπανα όσο πιο δυνατά και γρήγορα μπορούμε. Παράλληλα, αν είχαμε ένα δικό μας σετ θα μας βοηθούσε να ξεδίνουμε μία στο τόσο, ενοχλώντας φυσικά τους υπόλοιπους.

Το πρόβλημα, όμως, με τα drums είναι ότι κοστίζουν ακριβά, και πιάνουν πολύ χώρο. Ωστόσο, υπάρχουν και τα ψηφιακά drums, που θα μας στοιχίσουν αρκετά λιγότερο, και δεν θα καταλαμβάνουν το μισό δωμάτιο.

Σε αυτό το σετ θα βρούμε επτά drum pads, ένα ζευγάρι πεντάλ, υποστήριξη τροφοδοσίας μέσω USB, και θύρα ακουστικών. Επίσης, έχει προεγκατεστημένους πέντε τόνους drums, οκτώ demo τραγούδια, και τρεις διαφορετικούς ρυθμούς μουσικής.

Το σετ drums μεταφέρεται εύκολα, καθώς έχει ιδιαίτερα μικρές διαστάσεις, και η τιμή του στο Banggood είναι 39,79€.

Τρισδιάστατα μεταλλικά παζλ

Η κατασκευή παζλ είναι μία από τις αγαπημένες ασχολίες αρκετών ανθρώπων. Παράλληλα, είναι κάτι που συνηθίζουμε να κάνουμε τον χειμώνα, καθώς δεν βγαίνουμε συχνά από το σπίτι.

Στη συγκεκριμένη σειρά θα βρούμε αμέτρητα σχέδια, τρισδιάστατων μεταλλικών παζλ, που η αξία τους δεν ξεπερνά τα 10 ευρώ. Μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις είναι το roller coaster, η κούνια καράβι, το ιστιοφόρο, ο γερανός, και το τανκ.

Συσκευή αεροστεγούς σφράγισης τροφίμων

Αν σφραγίσουμε ένα τρόφιμο αεροστεγώς, τότε αυξάνουμε αρκετά τον χρόνο ζωής του. Την ίδια στιγμή επιτυγχάνουμε μείωση του όγκου του, με αποτέλεσμα να μπορούμε να το αποθηκεύσουμε πιο εύκολα.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Νοέμβριος 2018

Με αυτήν την ηλεκτρική συσκευή μπορούμε να σφραγίσουμε αεροστεγώς τρόφιμα, χρησιμοποιώντας ειδικές πλαστικές σακούλες τροφίμων.

Η συσκευή λειτουργεί με ρεύμα, μπορεί να σφραγίσει σακούλες μεγέθους από τρία έως εικοσιπέντε εκατοστά, και κοστίζει 18,46€.

Αυτόματη βούρτσα καθαρισμού πιάτων

Κατά το πλύσιμο των πιάτων καταναλώνουμε αρκετό νερό. Επίσης, η εκτενής παραμονή των χεριών στο υγρό στοιχείο, δεν είναι ό,τι καλύτερο. Από την άλλη, ένα πλυντήριο πιάτων είναι μία ακριβή οικιακή συσκευή, και καταναλώνει μεγάλη ποσότητα νερού.

Η αυτόματη βούρτσα καθαρισμού πιάτων στοιχίζει 61,52€ και αν την φορτίσουμε πλήρως θα μας προσφέρει 40 λεπτά συνεχούς λειτουργίας. Ο χρόνος αυτός είναι υπεραρκετός για να πλύνουμε τα πιάτα ενός γεύματος, και όχι μόνο.

Με την αυτόματη βούρτσα μπορούμε να πλύνουμε σχεδόν κάθε είδους πιάτο, μαχαιροπίρουνα, και άλλα μαγειρικά σκευή. Είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικά υλικά, που επιτρέπουν τη χρήση της σε νερό θερμοκρασίας έως 60°C.

Πώς σας φάνηκαν τα Gadget του Νοεμβρίου;

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά ή μήπως ήδη έχετε κάποια; Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps