Home » Software » Παιχνίδια » Devil May Cry 5 με 7600€, Μηνύσεις Από Rockstar, eSports Και Cheating
GamingSteps#20181026 - Rockstar vs Δημιουργών Cheat, Devil May Cry 5, eSports και Cheating

Devil May Cry 5 με 7600€, Μηνύσεις Από Rockstar, eSports Και Cheating

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η Capcom γράφει ιστορία, κυκλοφορώντας ειδικές εκδόσεις του Devil May Cry 5 αξίας χιλιάδων ευρώ. Επαγγελματίας παίκτης του CS:GO έγινε η αιτία να αποκλειστεί η ομάδα του από τους τελικούς διοργάνωσης, επειδή έκανε χρήση cheat. Η Blizzard αλλάζει τα δεδομένα παρακολούθησης των eSport, με ένα νέο spectator mode. Η Rockstar τρέχει στα δικαστήρια τους δημιουργούς ενός cheat για το GTA V Online

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε κάθε Παρασκευή στο GamingSteps. Παράλληλα, παρουσιάζουμε τις καλύτερες προσφορές της εβδομάδας για παιχνίδια.

Έκδοση του Devil May Cry 5 αξίας 7600€

Το Devil May Cry 5 θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου του 2019, και η Capcom ανακοίνωσε μία σειρά από συλλεκτικά πακέτα του παιχνιδιού.

Η σειρά ονομάζεται “Ultra Limited Edition”, και έρχεται σε τρεις εκδόσεις, όπου η μία είναι πιο ακριβή από την άλλη. Κάθε πακέτο έχει διαφορετικό εξώφυλλο, ενώ περιέχει το παιχνίδι, και ένα παλτό.

Το πρώτο πακέτο είναι το “Dante”, και κοστίζει 972.000 γιέν ή περίπου 7.600 ευρώ. Για όσους δεν έπαθαν έμφραγμα, το πακέτο έχει μέσα ένα ακριβές αντίγραφο από το παλτό του Dante.

GamingSteps#20181026 - Rockstar vs Δημιουργών Cheat, Devil May Cry 5, eSports και Cheating

Πληρώνοντας 810.000 γιέν ή κάπου στα 6.300 ευρώ, παίρνουμε το “Nero” που περιέχει το παλτό του Nero. Στο συγκεκριμένο πακέτο, μπορούμε να επιλέξουμε αν το παλτό θα έχει σκισμένο μανίκι ή όχι.

Τελευταίο, και πιο φθηνό απ' όλα, είναι το “V”, η αξία του οποίου ισούται με 648.000 γιέν ή περίπου 5.000 ευρώ. Με το πακέτο αυτό, παίρνουμε ένα αντίγραφο από το παλτό του V.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν οι “Ultra Limited Edition” θα είναι διαθέσιμες εκτός Ιαπωνίας. Παρ’ όλα αυτά, δεν καιγόμαστε κιόλας. Εντάξει, πρόκειται για περιορισμένες εκδόσεις, αλλά και τα οκτώ χιλιάδες ευρώ για αρκετούς είναι ο μισθός ενός έτους.

Νέο spectator mode στο Overwatch

Κατά τη διάρκεια της αναμετάδοσης ενός πρωταθλήματος στα esports, την κάμερα την χειρίζονται ειδικοί τεχνικοί, και κάποιες φορές οι εκφωνητές. Αυτό είναι ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι θεατές, κατά την παρακολούθηση των event.

Τα παιχνίδια στα esports δεν είναι ποδόσφαιρο, να κυνηγούν όλες οι κάμερες μία μπάλα. Μπορεί εμείς να θέλουμε να παρακολουθήσουμε τον Isaac “Boombox” Charles, και η κάμερα να δείχνει συνέχεια τον Josue “Eqo” Corona.

Η Blizzard λοιπόν έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα, και δίνει τον έλεγχο της κάμερας στον ίδιο τον θεατή. Σύντομα θα προσθέσει στο Overwatch ένα νέο spectator mode, που ονομάζεται “Overwatch World Cup Viewer”.

Οι δοκιμές του νέου mode θα αρχίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες, στον PTR του Overwatch. Στόχος της εταιρείας είναι να μπορούν οι χρήστες να χρησιμοποιήσουν αυτή τη δυνατότητα για πρώτη φορά φέτος τον Νοέμβριο, στο “Overwatch World Cup”.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του Overwatch, Jeff Kaplan, θα μπορούμε να παρακολουθούμε το πρωτάθλημα μέσα από το περιβάλλον του παιχνιδιού.

Θα έχουμε τη δυνατότητα να μεταφέρουμε την κάμερα μεταξύ των ηρώων, να αλλάζουμε την προοπτική μεταξύ πρώτου και τρίτου προσώπου, καθώς και να παρακολουθούμε το παιχνίδι με top-down προβολή.

Τέλος, η εταιρεία θέλει να προσθέσει μία δυνατότητα στο παιχνίδι όπου οι παίχτες θα μπορούν να βλέπουν replay παλαιότερων παιχνιδιών τους, οποιαδήποτε στιγμή αυτοί θελήσουν.

Αποκλεισμός ομάδας του CS:GO λόγο χρήσης cheat

Κατά τη διάρκεια των τελικών του Extremesland Asia, οι διοργανωτές σταμάτησαν το παιχνίδι, αφήνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται το γιατί.

Όπως έγινε γνωστό είκοσι λεπτά αργότερα, ο Nikhil “forsaken” Kumawat, επαγγελματίας παίκτης του CS:GO, πιάστηκε να χρησιμοποιεί cheat. Συγκεκριμένα, έκανε χρήση κάποιου aimbot, σε συνδυασμό με wallhack.

Για όσους ενδεχομένως δεν γνωρίζουν, το aimbot επιτρέπει στον παίκτη να χτυπά τους αντιπάλους, ακόμη κι αν δεν τους σημαδεύει. Την ίδια στιγμή, ένα wallhack δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να βλέπει τους άλλους παίκτες μέσα από τους τοίχους.

Στην αρχή ο forsaken αρνήθηκε να δώσει πρόσβαση στους τεχνικούς, ώστε να ελέγξουν τον υπολογιστή. Παράλληλα, τον είδαν να καταργεί ένα πρόγραμμα, το οποίο όπως διαπιστώθηκε αργότερα ήταν το cheat που χρησιμοποιούσε.

Παρόλο που τα υπόλοιπα μέλη της OpTic India δεν παραβίασαν τους κανονισμούς, η ομάδα αποκλείστηκε από τους τελικούς.

Ο forsaken εκδιώχθηκε από τον οργανισμό, και του απαγόρευσαν να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε διοργάνωση για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνουν τον συγκεκριμένο παίκτη να κλέβει. Τον Αύγουστο του 2017, του αφαίρεσαν το δικαίωμα της συμμετοχής στις ESL διοργανώσεις για δύο χρόνια.

Οι υπεύθυνοι του “ESL India Premiership” διαπίστωσαν ότι ήταν κάτοχος ενός λογαριασμού που είχε αποκλειστεί λόγω χρήσης cheat. Τότε ο forsaken δήλωσε πως δεν χρησιμοποίησε αυτός το cheat, καθώς είχε πουλήσει τον λογαριασμό αρκετό καιρό πριν.

Ωστόσο, αυτό και μόνο αποτελεί παραβίαση των όρων παροχής υπηρεσιών της Valve, και των κανόνων της ESL. Καθώς και οι δύο πλευρές απαγορεύουν την πώληση, τη μεταβίβαση ή τη διάθεση ενός λογαριασμού Steam σε άλλο πρόσωπο.

Όπως και τώρα, έτσι και τότε, η ομάδα στην οποία συμμετείχε αποκλείστηκε από την διοργάνωση. Εμείς πάντως απορούμε πώς εξ αρχής τον εμπιστεύτηκε η OpTic India.

Σε κάθε περίπτωση, το cheating δεν είναι μαγκιά, αντιθέτως είναι ξεκάθαρη βλακεία. Το πρόβλημα είναι ότι την πληρώνουν όλοι, εξαιτίας ενός κακομοίρη, που δεν είναι αρκετά καλός ώστε να διακριθεί με την αξία του.

Rockstar εναντίον δημιουργών cheat για το GTA V

H Rockstar Games, μαζί με την μητρική της εταιρεία Take-Two Interactive, έκαναν αγωγή σε δύο Αυστραλούς. Αιτία της μήνυσης ήταν η δημιουργία και πώληση ενός cheat για το Grand Theft Auto 5 Online.

Το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Αυστραλίας είχε εκδώσει ένταλμα έρευνας για τα σπίτια των δύο εμπλεκομένων, μέσα στον Σεπτέμβριο.

Τελικά, τους απαγόρευσε την περαιτέρω ανάπτυξη και πώληση του εν λόγω cheat. Αν δεν συμμορφωθούν με την εντολή του δικαστηρίου, θα οριστεί ποινή φυλάκισης.

Οι δύο Αυστραλοί δημιούργησαν το cheat “Infamous”, το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να τηλεμεταφέρεται, και να παράγει χρήματα και αγαθά του παιχνιδιού. Επίσης, δίνει στον παίκτη το “super jump”, απεριόριστες σφαίρες, όπλα, οχήματα, και πολλά ακόμη.

Παράλληλα, το δικαστήριο δέσμευσε τα περιουσιακά στοιχεία πέντε ακόμη ατόμων, που φέρεται να είχαν κάποια σχέση με το συγκεκριμένο cheat.

Εν τέλει, επικέντρωσαν το ενδιαφέρον τους σε ένα και μόνο πρόσωπο, ελαφρύνοντας κατά πολύ τη θέση των υπολοίπων.

Αν και η δίκη έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Οκτωβρίου, κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν έχει υποβάλλει επίσημη υπεράσπιση.

Τα καλύτερα παιχνίδια τρόμου για να γιορτάσουμε το Halloween

Το Halloween πλησιάζει, και όσοι παίζουμε παιχνίδια έχουμε δει ένα σωρό events αυτές τις μέρες. Γιατί όμως να αρκεστούμε στα skins κολοκύθας, ενώ μπορούμε να παίξουμε γνήσια παιχνίδια τρόμου;

Νούμερο ένα επιλογή είναι το Resident Evil 7. Αν και γενικότερα η σειρά προσφέρει αρκετές στιγμές τρόμου, το Resident Evil 7 επιστρέφει στις ρίζες του franchise, και μας κάνει να το αγαπήσουμε ξανά.

Συνεχίζουμε με το Amnesia: The Dark Descent, και το sequel του Amnesia: A Machine for Pigs. Δύο εκπληκτικά survival horror παιχνίδια, με καλογραμμένες ιστορίες, ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα, και αρκετά παζλ για να λύσουμε.

Η πρόταση που συμπληρώνει την τριάδα των κορυφαίων παιχνιδιών τρόμου είναι το Layers of Fear. Πρόκειται για ένα ψυχεδελικό παιχνίδι τρόμου, με έμφαση στην ιστορία, και την εξερεύνηση ενός συνεχώς μεταβαλλόμενο αρχοντικό της βικτοριανής εποχής.

Σε περίπτωση που προλάβουμε να ολοκληρώσουμε τα παραπάνω τρία αριστουργήματα, μπορούμε να συνεχίσουμε με τo SOMA. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε μία υποβρύχια ερευνητική εγκατάσταση, όπου οι μηχανές πιστεύουν ότι είναι άνθρωποι.

Τέλος, για όσους δεν τους άρεσε καμία από τις παραπάνω προτάσεις έχουμε το Little Nightmares. Στο παιχνίδι αυτό ακολουθούμε τη Six, και γινόμαστε μέρος μιας σκοτεινής ιστορίας, που θα μας θυμίσει όλους τους παιδικούς μας φόβους.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Very Positive Sale -75%

Αυτήν την εβδομάδα το Humble Bundle μας προσφέρει έκπτωση έως 75%, σε παιχνίδια που έχουν πολύ θετικές κριτικές στο Steam. Εμείς επιλέξαμε τα πέντε καλύτερα παιχνίδια της προσφοράς, τα οποία και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να αγοράσετε.

GamingSteps#20181026 - Rockstar vs Δημιουργών Cheat, Devil May Cry 5, eSports και Cheating

Keep Talking and Nobody Explodes -50%

Το Keep Talking and Nobody Explodes είναι ένα co-op παιχνίδι, ιδανικό να δημιουργήσει αγχώδεις καταστάσεις και να ανεβάσει την αδρεναλίνη σε υψηλά επίπεδα.

https://youtu.be/AGvS5QF2cFU

Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να αφοπλίσουμε μια βόμβα με τη βοήθεια του συμπαίκτη μας. Ο χρόνος που έχουμε στη διάθεσή μας είναι ελάχιστα λεπτά, και το επίπεδο δυσκολίας μεγαλώνει συνεχώς.

Scrap Mechanic -35%

Το Scrap Mechanic είναι ένα sandbox game για πολλούς παίκτες, που μας βάζει σε έναν κόσμο στον οποίο κυριολεκτικά δημιουργούμε τις δικές μας περιπέτειες.

Στο Scrap Mechanic έχουμε στη διάθεσή μας πάνω από εκατό διαφορετικά κομμάτια, που μας επιτρέπουν να κατασκευάσουμε οτιδήποτε φανταστούμε.

Astroneer -20%

Στο Astroneer εξερευνούμε και αναμορφώνουμε μακρινούς κόσμους. Το παιχνίδι αφορά τη χρυσοθηρία του 25ου αιώνα, όπου όλοι εξερευνούν το διάστημα, με απώτερο σκοπό τα πλούτη.

Ταξιδεύουμε σε πλανήτες και φεγγάρια, ψάχνοντας για πολύτιμους πόρους. Τα αγαθά τα ανταλλάσσουμε ή τα χρησιμοποιούμε για την κατασκευή εργαλείων, οχημάτων, και άλλων αντικειμένων.

The Binding of Isaac: Rebirth -50%

Στο παιχνίδι αυτό είμαστε ο Isaac, του οποίου η μητέρα άρχισε να ακούει τον Θεό. Όλα θα ήταν μία χαρά, αν η μητέρα μας δεν ήθελε να μας θυσιάσει, ώστε να αποδείξει την πίστη της.

Η μόνη λύση που έχουμε είναι να κρυφτούμε στο υπόγειο του σπιτιού. Εκεί όμως θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε ορδές εχθρών, τους φόβους μας, και στο τέλος να νικήσουμε τη μητέρα μας.

Μέχρι τώρα έχουν κυκλοφορήσει δύο expansions του παιχνιδιού, το “The Binding of Isaac: Afterbirth” και το “The Binding of Isaac: Afterbirth+”.

QuiVr -20%

Πρόκειται για το VR παιχνίδι το οποίο τηρεί με τον καλύτερο τρόπο τους φυσικούς νόμους για τόξο και βέλη. Επίσης, επιτρέπει την αλλαγή της εμφάνισης του εξοπλισμού μας, σύμφωνα με το δικό μας γούστο.

Ο βασικός σκοπός μας στο QuiVr είναι να υπερασπιστούμε τη βάση μας από τους εχθρούς που καταφθάνουν συνεχώς. Ωστόσο, έχει multiplayer, ρυθμιζόμενο επίπεδο δυσκολίας, λειτουργία εξάσκησης, νέους χάρτες κάθε εβδομάδα, και άλλα.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στο “Very Positive Sale”. Για να δείτε όλες τις προσφορές, επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη Παρασκευή, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming, προσφορές παιχνιδιών, και τον σχολιασμό ενός ακόμη θέματος.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps