Home » Software » Παιχνίδια » Overwatch Halloween Terror Event, Project xCloud, Epic Games Και Kamu
GamingSteps#20181012 - Overwatch Halloween Terror Event, Project xCloud, Epic Games Και Kamu

Overwatch Halloween Terror Event, Project xCloud, Epic Games Και Kamu

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

H εταιρεία του δημιουργού του comic “The Walking Dead” θα ολοκληρώσει το παιχνίδι The Walking Dead. Η Epic Games εξαγόρασε την Kamu, μία εταιρεία που ασχολείται με την ασφάλεια στα παιχνίδια και το anti-cheat. Ξεκίνησε το Halloween Terror event του Overwatch, και ανανεώθηκε ο Torbjörn. Η Microsoft ανακοίνωσε τη δική της game streaming υπηρεσία, και επιτέλους κυκλοφορεί το Stardew Valley για smartphone.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε κάθε Παρασκευή στο GamingSteps.

Παράλληλα, κάθε εβδομάδα σχολιάζουμε κάποιο θέμα σχετικό με το gaming, ενώ σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

H Skybound θα ολοκληρώσει το The Walking Dead

Πριν περίπου δύο εβδομάδες η Telltale Games έκλεισε οριστικά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ακυρώσουν όλα τα τρέχοντα projects, και το “The Walking Dead” να μείνει μισοτελειωμένο.

Η εταιρεία είχε δηλώσει ότι ψάχνει συνεργάτες που θα αναλάβουν το 3ο και 4ο επεισόδιο του The Walking Dead. Τελικά τα κατάφερε, και τα δύο τελευταία επεισόδια του παιχνιδιού θα ολοκληρώσει η Skybound Games.

Η Skybound Games ασχολείται με την ανάπτυξη indie παιχνιδιών, και αποτελεί τμήμα της “Skybound Entertainment”. Ιδρυτής αυτών των εταιρειών είναι ο δημιουργός του κόμικ “The Walking Dead”, Robert Kirkman.

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα ολοκληρώσει την τελευταία σεζόν σε συνεργασία με μέλη της πρώην ομάδας ανάπτυξης του παιχνιδιού. Παράλληλα, θα φροντίσουν να ενημερώνουν τακτικά το κοινό μέσω των social media.

Project xCloud: η game streaming υπηρεσία της Microsoft

Η Microsoft αποκάλυψε τη δική της game streaming υπηρεσία, που ακούει στο όνομα “Project xCloud”. Το Project xCloud θα επιτρέπει το streaming παιχνιδιών σε όλες τις συσκευές.

GamingSteps#20181012 - Overwatch Halloween Terror Event, Project xCloud, Epic Games και Kamu

Σύμφωνα με την εταιρεία, στόχος του Project xCloud είναι να προσφέρει μια ποιοτική εμπειρία gaming σε όλους τους παίκτες. Η υπηρεσία επίσης θα καταργήσει τους περιορισμούς που θέτουν οι αποκλειστικοί τίτλοι παιχνιδιών.

Προς το παρόν, το Project xCloud είναι σε φάση εσωτερικών δοκιμών. Η Microsoft αναφέρει ότι επικεντρώνονται στον χειρισμό μέσω οθονών αφής, και Xbox χειριστηρίων συνδεδεμένων με Bluetooth.

Η έναρξη των public tests και η διάθεση του Project xCloud στο κοινό θα πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του game streaming είναι το υψηλό latency. Η Microsoft σκοπεύει να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο θέμα χρησιμοποιώντας τα data centers που διαθέτει, στις 54 Azure Regions, που εξυπηρετούν πάνω από 140 χώρες.

Επίσης, το Project xCloud θα επιτρέπει το streaming μέσω 4G και 5G δικτύων, σε όσες περιοχές αυτά διατίθενται.

Η Epic Games εξαγόρασε την Kamu

Φαίνεται ότι η Epic Games παίρνει πολύ σοβαρά την ασφάλεια των χρηστών της. Για παράδειγμα, πριν καιρό ξεκίνησε να επιβραβεύει τους παίκτες που ενεργοποιούν την επαλήθευση σε δύο βήματα, προσφέροντας τους ένα emote.

Αυτή τη φορά όμως ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη, και εξαγόρασε την Kamu. Η Kamu είναι μία εταιρεία που ασχολείται με την ασφάλεια στα παιχνίδια, και τη διαχείριση live υπηρεσιών.

Το κύριο προϊόν της Kamu είναι η υπηρεσία Easy Anti-Cheat, που στόχο έχει την αντιμετώπιση της πειρατείας και του cheating. Τα παιχνίδια που χρησιμοποιούν το Easy Anti-Cheat είναι δεκάδες, και ένα από αυτά είναι το Fortnite.

Η Epic Games σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τη νέα της βάση στο Ελσίνκι για να προσλάβει Φινλανδούς τεχνικούς, μηχανικούς, και δημιουργούς υπηρεσιών.

Παράλληλα, η Kamu θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τους ήδη υπάρχοντες πελάτες της, ενώ σκοπεύει να επεκταθεί ακόμη περισσότερο.

Σίγουρα αυτό είναι ένα καλύτερο μέτρο από πλευράς της Epic Games, από το να μηνύει 14χρονα για το θέμα του cheating.

Ηalloween Terror event στο Overwatch, και ο νέος Torbjörn

Ξεκίνησε το Halloween Terror event του Overwatch, και μαζί του επέστρεψε το “Junkenstein's Revenge”. Επίσης, κατά τη διάρκεια του event μπορούμε να αγοράσουμε κάποιες νέες επετειακές εμφανίσεις, καθώς και όλες τις περσινές.

Πέραν του event, με το τελευταίο patch του Overwatch ολοκληρώθηκε ο επανασχεδιασμός του Torbjörn.

Ο Torbjörn παλαιότερα έχτιζε πυργίσκους, τους οποίους αναβάθμιζε χρησιμοποιώντας παλιοσίδερα. Επίσης, δημιουργούσε πανοπλίες που μπορούσαν να φορέσουν οι σύμμαχοί του.

Ωστόσο, η συλλογή των παλιοσίδερων, και ο τρόπος δημιουργίας των Armor Pack, αποδείχθηκε ότι δημιουργούσαν προβλήματα στο gameplay του ήρωα.

Πλέον ο Torbjörn είναι πιο ευέλικτος ως ήρωας, και μπορεί να αντεπεξέλθει καλύτερα σε μεγαλύτερη ποικιλία καταστάσεων.

Οι σχεδιαστές αφαίρεσαν εντελώς το σύστημα με τα παλιοσίδερα, και πλέον είναι απείρως πιο εύκολο για τους παίχτες να τοποθετήσουν τον πυργίσκο. Στη θέση των Armor Pack θα βρούμε το Overload, που είναι μία ισχυρή προσωπική ενίσχυση.

Τέλος, το Molten Core μετατράπηκε σε μία πανίσχυρη ικανότητα. Τώρα πια “λούζει” με λάβα μία μεγάλη περιοχή, προκαλώντας αρκετό damage σε όποιον αντίπαλο περάσει από πάνω της.

Επιτέλους κυκλοφορεί το Stardew Valley για Android και iOS

To Stardew Valley είναι ένα από τα πιο δημοφιλή indie παιχνίδια για υπολογιστές και οικιακές κονσόλες. Η έκδοση PC κυκλοφόρησε το 2015, για Nintendo Switch το 2017, και τον Μάιο του 2018 βγήκε η έκδοση για PlayStation Vita.

Ο δημιουργός του παιχνιδιού, Eric Barone, ανακοίνωσε στις 9 Οκτωβρίου ότι το Stardew Valley θα κυκλοφορήσει σύντομα για iOS και Android.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι το παιχνίδι θα δημοσιευτεί iOS App Store, από τις 24 Οκτωβρίου. Δεν ανακοίνωσε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για συσκευές Android.

Η εφαρμογή θα κοστίζει 8.99€ και δεν θα έχει περιεχόμενο επί πληρωμή ή διαφημίσεις.

GamingSteps#20181012 - Overwatch Halloween Terror Event, Project xCloud, Epic Games και Kamu

Σε πρώτη φάση, το Stardew Valley θα έχει όλο το single player περιεχόμενο της έκδοσης 1.3. Δυστυχώς, δεν θα υποστηρίζει multiplayer και mod.

Τέλος, όσοι έχουμε παίξει το Stardew Valley στον υπολογιστή μας, θα μπορούμε να μεταφέρουμε το save μας μέσω του iTunes. Ελπίζουμε να δοθεί ανάλογη επιλογή και στην έκδοση για Android.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Tiny Build Bundle

Αυτήν την εβδομάδα το Humble Bundle διαθέτει το “Tiny Build Bundle”. Κατά τη διάρκεια της προσφοράς, μπορούμε να διαλέξουμε από 3 έως 5 παιχνίδια, και να τα αγοράσουμε 80% φθηνότερα.

Εμείς επιλέξαμε πέντε από τα καλύτερα παιχνίδια του “Tiny Build Bundle”, και δημιουργήσαμε ένα πακέτο αρχικής αξίας 63.45€. Ωστόσο, με την έκπτωση η τελική αξία του πακέτου κατεβαίνει στα 12.69€.

SpeedRunners -50%

Το SpeedRunners είναι ένα side-scrolling παιχνίδι, στο οποίο οι παίκτες ανταγωνίζονται για το ποιος θα τερματίσει πρώτος. Για να τα καταφέρουν, χρησιμοποιούν power-ups, γάντζους, και το διαδραστικό περιβάλλον της πίστας.

Στο SpeedRunners πρέπει να φροντίζουμε να βρισκόμαστε εντός της οθόνης. Αν μείνουμε αρκετά πίσω στον αγώνα, και χαθούμε από την οθόνη, τότε θα πεθάνουμε.

Clustertruck -50%

Στο Clustertruck ελέγχουμε έναν χαρακτήρα, και πηδάμε πάνω από μία κινούμενη ορδή φορτηγών. Καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού πρέπει να αποφεύγουμε διάφορα εμπόδια, και να μην αγγίζουμε τίποτε άλλο εκτός από φορτηγά.

Στα επίπεδα του Clustertruck θα συναντήσουμε βροχές από φορτηγά, σφυριά που ταλαντεύονται, ακτίνες λέιζερ, φλογοβόλα, και άλλα.

Guts and Glory -40%

Στο Guts and Glory, απλοί άνθρωποι παίζουν κορώνα γράμματα τη ζωή τους, στον πιο περίεργο αγώνα δρόμου που δημιουργήθηκε ποτέ.

Σε αυτόν τον αγώνα θα πρέπει να αποφύγουμε περιστρεφόμενες λεπίδες, κορμούς που πέφτουν από τον ουρανό, εκρήξεις, και άλλα πολλά.

Παράλληλα, στο Guts and Glory θα βρούμε έναν αρκετά ανεπτυγμένο level editor. Εκεί δημιουργούμε τα δικά μας επίπεδα, και τα ανεβάζουμε στο Workshop του παιχνιδιού για να τα κατεβάσουν οι υπόλοιποι παίκτες.

The Final Station -50%

Στο The Final Station είμαστε ένας οδηγός τρένου, σε έναν μεταποκαλυπτικό κόσμο. Ταξιδεύουμε από σταθμό σε σταθμό, ψάχνοντας για επιζώντες, και συλλέγοντας προμήθειες.

Σε κάθε σταθμό θα έρθουμε αντιμέτωποι με διάφορους εχθρούς, και μολυσμένους ανθρώπους. Παράλληλα, θα βρούμε σημαντικά αντικείμενα που μας αποκαλύπτουν το τι συνέβη.

Dungelot: Shattered Lands -75%

Το Dungelot: Shattered Lands μας μεταφέρει σε μία επική περιπέτεια, όπου στόχος μας είναι να επιστρέψουμε σπίτι ακέραιοι.

Στα 18 μπουντρούμια αυτού του rogue-like dungeon-crawler παιχνιδιού, πολεμάμε αγελάδες ζόμπι, τεράστια εχθρικά μανιτάρια, και άλλα παράξενα τέρατα.

Επίσης, το παιχνίδι έχει συνολικά τρεις κόσμους, τέσσερις διαφορετικούς χαρακτήρες, αρκετά mini games, boss fights, και πολλά μυστικά να ανακαλύψουμε.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στο “Tiny Build Bundle”. Για να δείτε όλες τις προσφορές, επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Πώς σας φάνηκαν τα νέα, και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη Παρασκευή, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming, προσφορές παιχνιδιών, και τον σχολιασμό ενός ακόμη θέματος.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#319 - Πλήρη Αποσύνδεση Λογαριασμού Google, Dynamic Island Στα Windows 11, Παιχνίδι Google I/O 2024
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps