Home » Hardware » Gadget » Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Νοέμβριος 2023
Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Νοέμβριος 2023

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα – Νοέμβριος 2023

Στα πιο ιδιαίτερα gadget για τον Νοέμβριο έχουμε ένα RC αυτοκίνητο με δυνατότητα χειρισμού μέσω χειρονομιών, μία συσκευή προβολής διαστήματος σε ταβάνι ή τοίχο, και ένα LED φωτιστικό για οθόνη υπολογιστή. Επιπλέον, στη στήλη αυτού του μήνα έχουμε μία dash cam αυτοκινήτου που συνδέεται με το κινητό, ένα τηλεχειριζόμενο αμφίβιο αεροσκάφος, και ένα ψηφιακό πολύμετρο τύπου στυλό.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

RC αυτοκίνητο με δυνατότητα χειρισμού μέσω χειρονομιών

Το RC Stunt Car είναι ένα εντυπωσιακό όχημα που υπόσχεται ατελείωτη διασκέδαση, σε παιδιά και ενήλικες. Αυτό το όχημα διαθέτει λειτουργία ελέγχου με χειρονομίες και μπορεί να εκτελέσει εντυπωσιακές κινήσεις, ακόμα και να συνεχίσει να κινείται αφού ανατραπεί.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Νοέμβριος 2023

Η λειτουργία αυτόματης μεταμόρφωσης από όχημα κίνησης σε επίπεδες επιφάνειες σε όχημα εκτός δρόμου, προσφέρει ευελιξία και επιτρέπει να τη χρήση τους σε οποιασδήποτε μορφής έδαφος.

Μέσω χειρονομιών είναι δυνατή η εκκίνηση και η στάση του RC Stunt Car, καθώς και η αλλαγή της κατεύθυνσης στην οποία κινείται. Μπορούμε να το προμηθευτούμε από το διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood στην τιμή των 18,90€.

Συσκευή προβολής διαστήματος σε οροφή ή τοίχο

Το Astronaut Galaxy Projector είναι ένα ενδιαφέρον φως νυκτός που δημιουργεί μια απίστευτη ατμόσφαιρα στον χώρο. Χάρη στη δυνατότητα να προβάλει διαστημικές εικόνες σε τοίχο και οροφή, δημιουργεί έναν μαγικό κόσμο αστεριών.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης των χρωμάτων του γαλαξία και του επιπέδου της φωτεινότητας μέσω τηλεχειριστηρίου. Τέλος, αντιδρά στους ήχους και τη μουσική, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό περίγραμμα γύρω από τα αστέρια, προσαρμοσμένο στους ήχους που καταγράφει. Η τιμή του είναι 15,01€

LED φωτιστικό για οθόνη υπολογιστή

Το BlitzWolf BW-CML2 είναι μια εξαιρετική λύση φωτισμού για το σπίτι ή το γραφείο. Αυτό το φωτιστικό διαθέτει έλεγχο αφής και μπορούμε να ρυθμίσουμε τη θερμότητα του φωτός και το επίπεδο της φωτεινότητας του, ανάλογα με τις ανάγκες μας.

Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία προστασίας των ματιών και αντιανακλαστική λειτουργία, παρέχει μια φιλική προς τα μάτια εμπειρία ανάγνωσης και εργασίας. Η τοποθέτηση του είναι εύκολη και λειτουργεί με σύνδεση σε θύρα USB. Κοστίζει 14,17€.

Dash cam αυτοκινήτου που συνδέεται με το κινητό

Η dash cam IMars X5 έχει δυνατότητα εγγραφής σε υψηλή ανάλυση 1080p με ευρεία γωνία λήψης 140 μοιρών, προσφέροντας ακρίβεια και λεπτομέρεια σε κάθε βίντεο.

Χάρη στην υποστήριξη ανίχνευσης κίνησης και τη λειτουργία αισθητήρα G, ανιχνεύει αυτόματα και πραγματοποιεί εγγραφή οποιουδήποτε γεγονός γύρω και κοντά στο αυτοκίνητο.

Επίσης, μπορεί να ενεργοποιείται και να απενεργοποιείται με βάση το αν λειτουργεί ο κινητήρας του αυτοκινήτου, αυξάνοντας κατά πολύ την αυτονομία της μπαταρίας της.

Επιπλέον, διαθέτει λειτουργία νυχτερινής όρασης, για καθαρές εγγραφές ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, και μπορούμε να τη συνδέουμε στο κινητό για να βλέπουμε όσα καταγράφει ή έχει καταγράψει. Η τιμή της είναι στα 29,87€.

8 σε 1 USB-C Hub Docking Station

Το Bakeey PB-C7366 είναι μια πολύ λειτουργική προσθήκη σε οποιοδήποτε laptop ή και desktop PC. Αυτό το πολυχώρο USB-C Hub Docking Station προσφέρει εντυπωσιακή λειτουργικότητα, χάρη στο μεγάλο πλήθος θυρών.

Αρχικά, διαθέτει HDMI για 4K HD εικόνα και βίντεο. Επίσης, έχει δύο θύρες USB 3.0 που επιτρέπουν τη γρήγορη μεταφορά δεδομένων, ενώ η θύρα USB-C με υποστήριξη PD3.0 παρέχει 87W γρήγορη φόρτιση.

Επιπλέον, η RJ45 Ethernet θύρα εξασφαλίζει σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο και οι αναγνώστες καρτών μνήμης προσφέρουν ευελιξία στην μεταφορά αρχείων. Μπορούμε να προμηθευτούμε αυτό το πολύτιμο gadget από το Banggood στα 15,13€.

Έξυπνη πρίζα ZigBee 3.0 με λειτουργία μέτρησης κατανάλωσης

Η BlitzWolf BW-SHP13 είναι μία έξυπνη πρίζα ZigBee 3.0 με λειτουργία μέτρησης ηλεκτρισμού, ιδανική για το έξυπνο σπίτι μας. Υποστηρίζει 16Α και επιτρέπει την σύνδεση και τον έλεγχο των συσκευών μέσω της εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο.

Επιπλέον, μπορούμε να παρακολουθούμε την κατανάλωση ενέργειας των συνδεδεμένων συσκευών μέσω εφαρμογής για κινητό και προγραμματίζουμε την αυτόματη λειτουργία τους βάσει χρόνου.

Η BlitzWolf BW-SHP13 είναι συμβατή με τους φωνητικούς βοηθούς Amazon Alexa και Google Assistant, επιτρέποντας να διαχειριζόμαστε την έξυπνη πρίζα με φωνητικές εντολές. Αυτή η έξυπνη πρίζα κοστίζει 11,34€.

Τηλεχειριζόμενο αμφίβιο αεροσκάφος

Το YF-350 Sea Land Air RC Airplane είναι ένα εξαιρετικό gadget για λάτρεις του μοντελισμού. Η έκταση των φτερών του είναι 290 χιλιοστά και διαθέτει ενσωματωμένο γυροσκόπιο για πιο σταθερό πέταγμα και βελτιωμένο έλεγχο.

Επιπλέον, έχει LED φώτα για ασφαλείς νυχτερινές πτήσεις και μπορεί να πραγματοποιεί προσθαλάσσωση, καθώς και να κινείται στην επιφάνεια του νερού. Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα τυπικό χειριστήριο, αλλά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε χειριστήριο υποστηρίζει 2.4G τεχνολογία.

Μπορούμε να αγοράσουμε το YF-350 Sea Land Air RC Airplane από το διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood στην τιμή των 55,77€.

Ηλεκτρικό θερμό με φίλτρο παρασκευής τσαγιού

Το θερμό της φωτογραφίας είναι ο ιδανικός σύντροφος για τον χειμώνα, και γενικά οποιαδήποτε εποχή, διότι διατηρεί τα υγρά που περιέχει στη σωστή θερμοκρασία για πολλές ώρες, είτε είναι ζεστά, είτε είναι κρύα.

Αυτό το θερμό είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι διπλού τοιχώματος και διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη LCD, στην οποία εμφανίζει την τρέχουσα θερμοκρασία του περιεχομένου. Επιπλέον, έχει φίλτρο στο οποίο μπορούμε να τοποθετούμε τσάι ή καφέ φίλτρου, για την παρασκευή του εντός του θερμό.

Η συνολική χωρητικότητα του θερμό είναι 500ml και μπορούμε να το μεταφέρουμε παντού μαζί μας διότι είναι ελαφρύ και έχει μικρές διαστάσεις. Κοστίζει 8,50€.

Κάλυμμα αυτοκινήτου για προστασία παρμπρίζ και καθρεπτών από τις έντονες καιρικές συνθήκες

Το εικονιζόμενο κάλυμμα αυτοκινήτου αποτελεί την ιδανική λύση για την περίοδο του φθινοπώρου και του χειμώνα, αλλά και το καλοκαίρι ή την άνοιξη. Αυτό το πρακτικό κάλυμμα προστατεύει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου από χιόνι, βροχή, πάγο, ήλιο, σκόνη, γύρη, και πολλά άλλα.

Το Car Snow Cover είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά που είναι ανθεκτικά στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Η εύκολη εγκατάσταση και αφαίρεση του το καθιστούν ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Επιπλέον, η πρακτική τσάντα αποθήκευσης που το συνοδεύει κάνει τη μεταφορά του ακόμα πιο εύκολη. Μπορούμε να το προμηθευτούμε από το Banggood στα 18,90€.

Ψηφιακό πολύμετρο τύπου στυλό

Το πολύμετρο ANENG A3005 αποτελεί μία αξιόπιστη επιλογή για κάθε τεχνικό, επαγγελματία ή ερασιτέχνη. Προσφέρει ακρίβεια 4000 μετρήσεων για τάση, ρεύμα, αντίσταση, διόδους και πολλά άλλα.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Νοέμβριος 2023

Επιπλέον, διαθέτει ανέπαφη λειτουργία για μέτρηση AC/DC τάσης και λειτουργία ηχητικής ειδοποίησης για την ένδειξη χαμηλής μπαταρίας. Το πρακτικό λευκό φως LED που διαθέτει κάνει πιο εύκολη τη χρήση του σε σκοτεινούς χώρους.

Τέλος, προσφέρει επιπλέον ασφάλεια χάρη στην ενσωματωμένη προστασία υπερφόρτωσης, ενώ μειώνει την κατανάλωση ενέργειας καθώς απενεργοποιείται αυτόματα. Το ANENG A3005 κοστίζει 9,69€.

Πώς σας φάνηκαν τα Gadget του Νοεμβρίου;

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά ή μήπως ήδη έχετε κάποια;

Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας, στο Questions.pcsteps.gr.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps