Home » Hardware » Προσφορές » Προσφορές Σε Αξεσουάρ Των Νέων iPhone Με Κουπόνι

Προσφορές Σε Αξεσουάρ Των Νέων iPhone Με Κουπόνι

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η Apple κυκλοφόρησε πρόσφατα τα τρία νέα μοντέλα του iPhone. Στα πλαίσια αυτού του γεγονότος, το GearVita φέρνει σε προσφορά τα νέα αξεσουάρ των τριών κινητών της αμερικάνικης εταιρείας. Δείτε τους ασύρματους και ενσύρματους φορτιστές, τα Lightning καλώδια, τις θήκες, και τα προστατευτικά οθόνης για τα νέα iPhone, σε πολύ χαμηλές τιμές και με επιπλέον έκπτωση 15% με ειδικό κουπόνι που ισχύει για λίγες μόνο ημέρες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

To GearVita, όπως και τα μεγαλύτερα κινεζικά e-shop, διαθέτει και αυτό επιλογή αποστολής Priority Line, ειδικά για την αποστολή στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Το κουπόνι της προσφοράς

Το GearVita διαθέτει ένα συγκεκριμένο κουπόνι, που μπορεί να μας δώσει περαιτέρω έκπτωση σε όλα τα αξεσουάρ των νέων κινητών της Apple, που βρίσκονται σε αυτή την προσφορά του καταστήματος. Το κουπόνι είναι το ακόλουθο:

IPHONEAC15

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι αρχικά να ανοίξουμε λογαριασμό στο κατάστημα μέσω Google, Facebook ή να συμπληρώσουμε εμείς τα στοιχεία μας. Στη συνέχεια, να επιβεβαιώσουμε την εγγραφή μας στο e-mail που θα μας έρθει.

Από εκεί και μετά δεν έχουμε παρά να τοποθετήσουμε το κουπόνι στο σχετικό πεδίο του καλαθιού μας για να πάρουμε την έκπτωση σε κάποιο από τα πολλά αξεσουάρ της προσφοράς.

Xiaomi ZMI Lightning USB Cable

Η Xiaomi μπορεί να έχει τα δικά της κινητά, ωστόσο, φαίνεται να κατασκευάζει και αξεσουάρ για τις συσκευές των ανταγωνιστών της.

Μάλιστα, σύμφωνα με το κατάστημα, το καλώδιο ZMI USB της κινέζικης εταιρείας, είναι πιστοποιημένο με το σήμα MFi και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση συσκευών Apple όπως το iPhone και το iPad, χωρίς να έχουμε τις ενοχλητικές ειδοποιήσεις. Υποστηρίζει το iOS 10.

Το καλώδιο διατίθεται σε τρεις διαστάσεις, 30 εκατοστά, ένα μέτρο και δυο μέτρα. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ.

Θα έχουμε έκπτωση 15% επί της αναγραφομένης τιμής των €10.81, αν χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι που αναφέραμε στην αρχή:

IPHONEAC15

Ασύρματος φορτιστής Baseus Qi για iPhone XS / XS Max / XR

Ο ασύρματος φορτιστής Baseus για τα νέα iPhone διαθέτει επιφάνεια γυαλιού ανθεκτική στις γρατσουνιές με βάση από αλουμίνιο.

Έχει έξοδο ισχύος 10 watt για μέγιστη ταχύτητα φόρτισης. Ο φορτιστής έχει διάφανη επιφάνεια και διαθέτει λεπτό και συμπαγή σχεδιασμό.

Ο ασύρματος φορτιστής κοστίζει €14.70 και μπορούμε να τον αγοράσουμε από εδώ. Για να πάρουμε την έκπτωση 15% πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ίδιο κουπόνι:

IPHONEAC15

Αντικραδασμική θήκη ROCK για iPhone XS / XS Max / XR

Η μαλακή θήκη TPU παρέχει πλήρη προστασία στο iPhone από προσκρούσεις, κραδασμούς, γρατσουνιές και δακτυλικά αποτυπώματα. Έχει λεπτό και ελαφρύ σχέδιο και δεν επιβαρύνει το κινητό.

Προσφέρει πρόσβαση σε όλα τα πλήκτρα του iPhone και μπορούμε εύκολα να την τοποθετήσουμε ή να την αφαιρέσουμε.

Ο θήκη ROCK κοστίζει €8.65 και για τα τρια μοντέλα, αρκεί να επιλέξουμε για πιο iPhone τη θέλουμε. Μπορούμε να την αγοράσουμε από εδώ.

Θα έχουμε έκπτωση 15% επί της αναγραφομένης τιμής των €8.65, αν χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι που αναφέραμε στην αρχή:

IPHONEAC15

Ασύρματος φορτιστής 2 σε 1 για iPhone και Android

Ο ασύρματος φορτιστής Qi 2-σε-1, μπορεί να φορτίσει ταυτόχρονα δύο iPhone ή οποιαδήποτε Android συσκευή με δυνατότητα Qi. Ο φορτιστής διαθέτει λεπτό και συμπαγή σχεδιασμό.

Ο ασύρματος φορτιστής κοστίζει €10.38 και μπορούμε να τον αγοράσουμε από εδώ.

Θα έχουμε έκπτωση 15% επί της αναγραφομένης τιμής των €10.38, αν χρησιμοποιήσουμε το ίδιο κουπόνι της προσφοράς:

IPHONEAC15

ROCK QC 3.0 Dual USB Quick Charger

Ο γρήγορος φορτιστής τηλεφώνου ROCK QC 3.0 είναι συμβατός με τα νέα iPhone, αλλά και με τις συσκευές SONY, LG, Blackberry, Meizu, Nokia, HTC, Lenovo, SAMSUNG, Motorola, ZTE, Universal, De XiaoMi, Huawei, και άλλες συσκευές.

Ο ROCK QC 3.0 Dual μας επιτρέπει να φορτίζουμε ταυτόχρονα δύο κινητές συσκευές. Ο γρήγορος φορτιστής έχει μικρό μέγεθος, και η τάση του είναι 100-240V.

Η μικρή συσκευή φόρτισης κοστίζει €8.65 και μπορούμε να την αγοράσουμε από εδώ.

Θα έχουμε έκπτωση 15% επί της αναγραφομένης τιμής αν χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι που αναφέραμε στην αρχή:

IPHONEAC15

Baseus 0.23mm προστατευτικό οθόνης για τα νέα iPhone

Το Baseus iPhone XS Screen Protector δεν γρατζουνίζει και δεν καταστρέφει το κινητό, και ταυτόχρονα προσφέρει υψηλή προστασία. Είναι πολύ λεπτό με τρισδιάστατη καμπύλη σχεδίασης, πάχους μόνο 0,23mm.

Η προστασία οθόνης κοστίζει €5.18 και μπορούμε να την αγοράσουμε από εδώ.

Θα έχουμε έκπτωση 15% επί της αναγραφομένης τιμής αν χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι:

IPHONEAC15

Εσείς ξεχωρίσατε κάποιο προϊόν στην εκπτωτική προσφορά?

Αν βρήκατε κάποιο ενδιαφέρον προϊόν στην εκπτωτική προσφορά του νέου διεθνούς e-shop GearVita, ή αν έχετε κάποια απορία σχετικά με τις αγορές από την επιχείρηση, γράψτε μας στα σχόλια.

Επιπλέον, αν έχετε αγοράσει αξεσουάρ της κινέζικης αγοράς, για κινητά και tablet, μπορείτε να μας γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής είναι τόσο καλή όσο δείχνει.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps