Home » Hardware » Προσφορές » Γνήσια Windows Από €6,83 Και Γνήσια Office 2021 Pro (Windows/Mac) Από €15,05
FEATURED Godeal24

Γνήσια Windows Από €6,83 Και Γνήσια Office 2021 Pro (Windows/Mac) Από €15,05

Το GoDeal24 φέρνει τη νέα προσφορά με πολύ χαμηλές τιμές στα νόμιμα κλειδιά Office και Windows. Όλα έρχονται με δωρεάν και άμεση παράδοση μέσω e-mail. Έτσι, αν θέλουμε να κάνουμε σημαντικές αναβαθμίσεις, μπορούμε τώρα με εύκολο τρόπο να αποκτήσουμε τα γνήσια Windows 10/11 Home/Pro, το Microsoft Office, καθώς και τρίτα εργαλεία, στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Σχετικά με τις νόμιμες άδειες χρήσης του GoDeal24

Με περισσότερες από 2.500 κριτικές, το Godeal24 έχει πολύ καλές αξιολογήσεις από τους χρήστες αποσπώντας βαθμολογία “Excellent” στο TrustPilot, καθώς προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα: άμεση παράδοση προϊόντων μέσω email, 24/7 δωρεάν τεχνική υποστήριξη, εφ' όρου ζωής εξυπηρέτηση μετά την πώληση, και εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Όλα τα κλειδιά της νέας προσφοράς Godeal24 Office Special Sale είναι απόλυτα νόμιμες εκδόσεις, και αυτή η πρακτική μεταπώλησης έχει νομιμοποιηθεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Πρόκειται για τις λεγόμενες άδειες OEM που πωλούνται συνήθως σε κατασκευαστές υπολογιστών, ώστε να μπορούν να αγοράσουν τα Windows πιο φθηνά για να τα εγκαταστήσουν στους υπολογιστές μαζικής παραγωγής.

Με την αγορά μια άδειας, έχουμε πρόσβαση σε όλες τις ενημερώσεις του λειτουργικού αλλά και του λογισμικού της Microsoft, και μπορούμε να αποκτήσουμε το νόμιμο κλειδί μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς να ξοδευτούμε.

Έτσι, αν δεν έχουμε ακόμη αναβαθμίσει τον υπολογιστή μας με τα Windows 10 και 11, αλλά και τα γνήσια Microsoft Office, μπορούμε τώρα να τα αποκτήσουμε όλα νόμιμα σε πολύ χαμηλές τιμές.

Όλες οι προσφορές και οι ειδικές εκπτώσεις που παρουσιάζονται παρακάτω έχουν περιορισμένη χρονική διάρκεια και ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Γνήσια MS Office 2021 από 15,05€

Ειδική προσφορά περιορισμένου χρόνου σε Windows

Προσφορά σε πακέτα Windows + Office

Για να προμηθευτούμε τις παρακάτω εκδόσεις των προϊόντων με 62% έκπτωση επί της αναγραφόμενης τιμής τους, αρκεί να χρησιμοποιήσουμε τον ακόλουθο κωδικό:

SGO62

Προσφορά σε περισσότερα κλειδιά

Εργαλεία υπολογιστή στην καλύτερη τιμή

>>>Περισσότερα εργαλεία

Πώς ολοκληρώνουμε την πληρωμή με PayPal

Ο ασφαλέστερος τρόπος πληρωμής είναι η χρήση του PayPal. Για να ολοκληρώσουμε την πληρωμή με PayPal στο Godeal24, ακολουθούμε τα εξής βήματα:

Βάζουμε στο καλάθι μας το προϊόν που επιθυμούμε και πηγαίνουμε στο κουμπί “Checkout”.

Επιλέγουμε “Checkout as Guest” και πατάμε “Continue”. Εναλλακτικά, μπορούμε να δημιουργήσουμε λογαριασμό με το “Register”.

Εισάγουμε τις πληροφορίες μας και πατάμε ξανά “Continue”.

Επιλέγουμε το Cwalletco ως μέθοδο πληρωμής στην καρτέλα “Payment information” και πατάμε “Continue”.

Τέλος, πατάμε “Place order”.

Στη συνέχεια, θα μεταβούμε στην υπηρεσία Cwalletco, ώστε να ολοκληρώσουμε την πληρωμή μέσω PayPal. Κάνουμε κλικ στο “Choose payment methods” και αμέσως μετά στο “Process Order”.

Από εκεί, θα εμφανιστεί η επιλογή του PayPal, ώστε να ολοκληρώσουμε τη συναλλαγή.

Αμέσως μετά την παραγγελία μας, θα λάβουμε το κλειδί που αγοράσαμε στο email μας.

Με οποιαδήποτε αγορά από το κατάστημα, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για άριστη εξυπηρέτηση και εγγύηση 100% ικανοποίησης των πελατών.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών που λειτουργεί 24/7 στο [email protected].ιστό οδηγό.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#318 - Κουμπί Πανικού Στο Android, Κρυφό Παιχνίδι Στο Instagram, Μετάφραση PDF Αρχείων
QuickSteps
GamingSteps#20240309 - Τα Πάντα Από Το Xbox Partner Preview, Νέοι Λύκοι Στο Minecraft, Υποψηφιότητες BAFTA 2024
GamingSteps