Home » Software » Παιχνίδια » Telltales Τέλος, Sony Cross-play, Tomb Raider Εναλλακτικό Φινάλε
GamingSteps#20180928 - Telltales Τέλος, Sony Cross-play, Shadow Of The Tomb Raider Ending

Telltales Τέλος, Sony Cross-play, Tomb Raider Εναλλακτικό Φινάλε

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Τίτλοι τέλους έπεσαν για την Telltale Games, αφήνοντας πάνω από 200 υπαλλήλους στον δρόμο χωρίς προειδοποίηση ή αποζημίωση, και με αβέβαιο το μέλλον για τίτλους παιχνιδιών όπως οι μεταφορές των The Walking Dead και Stranger Things. Η Sony επιτέλους είπε το “ναι” στο cross-play. Παίκτες βρήκαν το πραγματικό τέλος του Shadow of the Tomb Raider. Τέλος, το Xbox One αποκτά συμβατότητα με κάθε είδους πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε κάθε Παρασκευή στο GamingSteps.

Παράλληλα, κάθε εβδομάδα σχολιάζουμε κάποιο θέμα σχετικό με το gaming, ενώ σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Ο αιφνίδιος θάνατος της Telltale Games

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει gamer ο οποίος δεν έχει έστω ακουστά την Telltale Games, τη δημιουργό των καταπληκτικών graphic adventure παιχνιδιών. Είναι η εταιρεία πίσω από τίτλους όπως το παιχνίδι The Walking Dead.

GamingSteps#20180928 - Telltales Τέλος, Sony Cross-play, Shadow Of The Tomb Raider Ending

Την εβδομάδα που μας πέρασε, οι ειδήσεις όσον αφορά την εταιρεία έπεφταν βροχή. H Telltale έκλεισε οριστικά, ακυρώνοντας όλους τους μελλοντικούς τίτλους, και διακόπτοντας κάθε ενεργό project.

Τα σύννεφα άρχισαν να μαζεύονται πάνω από την Telltale ήδη από το προηγούμενο έτος. Στο τέλος του 2017 είδαμε την εταιρεία να απολύει μεγάλο μέρος του δυναμικού της.

Πριν λίγες ημέρες, και σύμφωνα με δική της επιβεβαίωση, η Telltale έκλεισε την πλειοψηφία των στούντιο που διέθετε. Κράτησε μόνο μία ομάδα 25 ατόμων, οι οποίοι θα φροντίσουν ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι ανοιχτές υποθέσεις της εταιρείας.

Παράλληλα, το “The Walking Dead: The Final Season” έχει αποσυρθεί από αρκετά ηλεκτρονικά καταστήματα. Η Telltale ψάχνει συνεργάτες οι οποίοι θα αναλάβουν την ολοκλήρωση του 3ου και 4ου επεισοδίου.

Από την άλλη έχουμε το Netflix, που συνεργάζονταν με την Telltale για τη δημιουργία δύο νέων παιχνιδιών, του “Minecraft: Story Mode” και του “Stranger Things”.

Η δημοφιλής υπηρεσία ανακοίνωσε ότι η ανάπτυξη του “Minecraft: Story Mode” θα συνεχιστεί κανονικά. Και σε ό,τι αφορά το παιχνίδι “Stranger Things”, ψάχνει τρόπο για να ολοκληρώσει την ανάπτυξή του.

Το αυθεντικό τέλος του Shadow of the Tomb Raider

Αρχές Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο Shadow of the Tomb Raider. Όπως είναι λογικό, ο ενθουσιασμός των gamers ήταν απερίγραπτος, και αρκετοί έσπευσαν να το τελειώσουν το συντομότερο.

Το τέλος του Shadow of the Tomb Raider έκρυβε ένα μεγάλο μυστικό για τους παίκτες. Όχι, δεν εννοούμε τη σκηνή με την Lara Croft να κάθεται στο γραφείο του Croft Manor, μετά τα credits.

https://youtu.be/81cf7hPm4G4?t=22m12s

Εξαιτίας ενός λάθους, η εταιρεία συμπεριέλαβε στο παιχνίδι και ένα εναλλακτικό τέλος που δεν θα έπρεπε.

Όπως όλα δείχνουν, η Eidos είχε σχεδιάσει ένα διαφορετικό τέλος για το παιχνίδι, που ήταν αρκετά παρόμοιο με το τελικό.

Σε αυτό το εναλλακτικό τέλος η Lara κάθεται και πάλι στο γραφείο, απασχολημένη με τη σύνταξη ενός κειμένου. Ωστόσο, κάποια στιγμή βλέπουμε καθαρά πάνω στο γραφείο ένα κλειστό γράμμα που της έχει στείλει η Natla.

Η Natla, σε περίπτωση που κάποιος δεν το γνωρίζει, είναι η βασική ανταγωνίστρια της Lara, από το αρχικό Tomb Raider του 1996.

Όμως, τα δύο βίντεο έχουν δύο βασικές διαφορές. Στο εναλλακτικό τέλος βλέπουμε σε ένα μικρό τραπέζι τα γνωστά πιστόλια της Lara. Ενώ, μία ζωγραφιά που εμφανίζεται στο κανονικό τέλος, δεν υπάρχει στο εναλλακτικό.

Τη σκηνή αυτή είδαν μόνο όσοι αγόρασαν φυσικό αντίγραφο του παιχνιδιού, και όσοι τερμάτισαν το παιχνίδι την πρώτη ημέρα.

Η Eidos φρόντισε να βγάλει patch που αντικαθιστά την τελική σκηνή. Έτσι, όσοι έκαναν την ενημέρωση δεν θα δουν ποτέ το εναλλακτικό τέλος έξω από το YouTube.

Η εταιρεία δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια ανάπτυξης του παιχνιδιού σχεδίασαν αρκετές σκηνές για μετά τα credits. Η συγκεκριμένη σκηνή ήταν μία από αυτές που απέρριψαν.

Η Sony είπε το “ναι” στο cross-platform

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η Epic Games ανακοίνωσε τη δυνατότητα cross-play για τους παίκτες του Fortnite.

Τότε η Microsoft, η Nintendo, η Apple, και η Google, συνεργάστηκαν ώστε να γίνει δυνατό το cross-play μεταξύ των παικτών σε κάθε πλατφόρμα.

Η μόνη που δεν συνεργάστηκε ήταν η Sony, που αρνούνταν πεισματικά να δώσει τη δυνατότητα cross-play στους χρήστες της.

Ο λόγος δεν διευκρινίστηκε ποτέ, ενώ το μόνο που διαβάζαμε από την εταιρεία ήταν αστείες δηλώσεις του στιλ: “Το cross-play καταστρέφει το gaming.” ή “Το PlayStation είναι το καλύτερο μέρος για να παίζεις παιχνίδια. Άρα δεν χρειάζεται cross-play.”

Τελικά, βλέποντας τις αντιδράσεις των παικτών, και της gaming κοινότητας, η Sony υπέκυψε.

Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, ξεκίνησε μία beta φάση, όπου θα δοκιμαστεί το cross-play σε συγκεκριμένους τίτλους.

Οι δοκιμές ξεκίνησαν με το Fortnite, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα και άλλα παιχνίδια που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Το Xbox One υποστηρίζει πληκτρολόγιο και ποντίκι

Έχουμε ήδη ασχοληθεί με το θέμα “Πληκτρολόγιο και ποντίκι ή χειριστήριο;” σε προηγούμενο GamingSteps, ενώ είχαμε δει διεξοδικά πότε είναι καλύτερα να παίζεις με τι εξοπλισμό.

Το PCsteps στο Hall Of Games, Loot Boxes Τέλος, Εκτελεστής σε eSports

Η Gamescom 2018 έφτασε στο τέλος της, όμως εμείς θα παραβρεθούμε στο Hall Of Games στη Θεσσαλονίκη την εβδομάδα που μας έρχεται. Η Blizzard καταργεί…

Πριν μήνες, η Microsoft είχε δηλώσει ότι θα δώσει σύντομα τη δυνατότητα χρήσης πληκτρολογίου και ποντικιού στο Xbox One.

Τελικά, η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα ότι θα αρχίσει σταδιακά την ενεργοποίηση της υποστήριξης πληκτρολογίου και ποντικιού.

Τη σχετική ενημέρωση θα πάρουν πρώτα τα μέλη του Xbox Insiders, και σε λίγες εβδομάδες θα γίνει διαθέσιμη σε όλους.

Η εταιρεία δήλωσε ότι τα περισσότερα ενσύρματα ή ασύρματα πληκτρολόγια και ποντίκια θα υποστηρίζονται πλήρως. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ακόμη παιχνίδια για Xbox One που να υποστηρίζουν χειρισμό μέσω αυτών των συσκευών.

Το πρώτο παιχνίδι που θα είναι συμβατό με πληκτρολόγιο και ποντίκι είναι το Warframe. H Microsoft υπόσχεται ότι θα δώσει λίστα με όλα τα συμβατά παιχνίδια τον Νοέμβριο.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες παιχνίδια σε χαμηλή τιμή, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Aspyr Publisher Sale

Στο Humble Bundle αυτή η εβδομάδα είναι αφιερωμένη στην Aspyr Media Inc., δημιουργού και εκδότη αρκετών διάσημων τίτλων. Για λίγες μέρες, αγοράζουμε παιχνίδια όπως το Civilization VI, το Bioshock Infinite, και το Mafia III, με έκπτωση έως 80%.

Sid Meier’s Civilization VI – Digital Deluxe -60%

Το Civilization είναι ένα turn-based παιχνίδι στρατηγικής, στο οποίο προσπαθούμε να χτίσουμε την αυτοκρατορία μας. Είμαστε ο Κυβερνήτης του Κόσμου. Δημιουργούμε και οδηγούμε τον πολιτισμό από την Εποχή του Λίθου, μέχρι την Εποχή της Πληροφορίας.

Στο Civilization VI θα βρούμε νέους τρόπους ανάπτυξης του κόσμου μας. Οι πόλεις πλέον αναπτύσσονται σε όλον τον χάρτη, και οι συνεχείς έρευνες μας προσφέρουν όλο και περισσότερες δυνατότητες.

Bioshock Infinite -75%

Το Bioshock Infinite διαδραματίζεται στο έτος 1912, και ακολουθεί τον πρώην πράκτορα της Pinkerton, Booker DeWitt.

https://youtu.be/_olmMtBWBlA

Ως Booker DeWitt, βρισκόμαστε στην αερομεταφερόμενη πόλη Columbia. Στόχος μας είναι να βρούμε μια νεαρή γυναίκα, την Ελισάβετ, που ήταν αιχμάλωτη για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής και έχει κάποιες μυστηριώδεις δυνάμεις.

Mafia III: Digital Deluxe -75%

Είναι 1968, και μετά από χρόνια στον πόλεμο του Βιετνάμ έχουμε μάθει την μόνη πραγματική αλήθεια: “Η οικογένεια δεν είναι αυτοί με τους οποίους γεννήθηκες, αλλά αυτοί για τους οποίους θα πέθαινες.”

https://youtu.be/gbCz2Vj-4PA

Στο Mafia III είμαστε ο Lincoln Clay, και προσπαθούμε να ξεφύγουμε από το εγκληματικό μας παρελθόν. Δυστυχώς η μοίρα έχει άλλα σχέδια για εμάς, και τελικά μπλέκουμε σε έναν νέο κύκλο αίματος.

Borderlands: The Pre-Sequel -75%

Η ιστορία του Borderlands: The Pre-Sequel επικεντρώνεται στον Handsome Jack, έναν υπάλληλο της εταιρείας Hyperion.

https://youtu.be/dyWdOHYniJw

Είμαστε μέλος μιας ομάδας, που προσπαθεί να νικήσει την Lost Legion, και να ανακτήσει τον έλεγχο του διαστημικού σταθμού Helios.

Layers Of Fear: Masterpiece Edition -70%

Το Layers of Fear είναι ένα ψυχεδελικό παιχνίδι τρόμου, με μεγάλη έμφαση στην ιστορία, και την εξερεύνηση. Καθώς ερευνούμε το συνεχώς μεταβαλλόμενο αρχοντικό της βικτοριανής εποχής, θα είμαστε διαρκώς σε εγρήγορση.

Παίζοντας, θα πρέπει να αποκρυπτογραφήσουμε τα οράματα ενός τρελού νεαρού ζωγράφου, και να τον βοηθήσουμε να ολοκληρώσει τον μακάβριο πίνακά του.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στο “Aspyr Publisher Sale”. Για να δείτε όλες τις προσφορές, επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Πώς σας φάνηκαν τα νέα, και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη Παρασκευή, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming, προσφορές παιχνιδιών, και το σχολιασμό ενός ακόμη θέματος.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps