Home » Software » Παιχνίδια » Assassin’s Creed III Remastered, Νέο PlayStation 1, COD Blackout Review
GamingSteps#20180921 - COD Blackout Review, Remastered του Assassin’s Creed III, Νέο PlayStation 1

Assassin’s Creed III Remastered, Νέο PlayStation 1, COD Blackout Review

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η Sony βγάζει μία μικρότερη εκδοχή του πρώτου PlayStation. H Nintendo έκανε διαθέσιμη τη συνδρομή Nintendo Switch Online. Το FIFA 19 βρίσκεται στο Origin. Παράλληλα, η Ubisoft βγάζει remastered έκδοση του Assassin’s Creed III, κι εμείς σας παρουσιάζουμε το Call Of Duty Black Ops 4: Blackout. Τέλος, ασχολούμαστε με την ιστορική ακρίβεια στα παιχνίδια, και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες προσφορές της εβδομάδας.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε κάθε Παρασκευή στο GamingSteps.

Παράλληλα, κάθε εβδομάδα σχολιάζουμε κάποιο θέμα σχετικό με το gaming, ενώ σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Κυκλοφορεί νέο PlayStation Classic

Η Nintendo έχει κυκλοφορήσει διάφορες επανεκδόσεις παλαιότερων κονσολών της, όπως το NES Classic, και το SNES Classic.

Φαίνεται ότι η Sony ζήλεψε, και αντιγράφει τη Nintendo κυκλοφορώντας το PlayStation Classic.

Η κονσόλα θα έχει προεγκατεστημένα 20 κλασικά παιχνίδια, θύρα HDMI, και στη συσκευασία θα υπάρχουν δύο χειριστήρια. Το κόστος της για όποιον ενδιαφέρεται θα είναι 100€, και θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 3 Δεκεμβρίου.

Ενδεικτικά μερικοί από τους τίτλους των παιχνιδιών είναι: το Final Fantasy VII, το Tekken 3, το Wild Arms, το Jumping Flash, και το Ridge Racer Type 4.

Η Ubisoft ετοιμάζει remastered έκδοση του Assassin’s Creed III

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Assassin's Creed Odyssey πλησιάζει, και η Ubisoft αποκαλύπτει σιγά-σιγά τα χαρτιά της.

GamingSteps#20180921 - Assassin’s Creed III Remastered, Νέο PlayStation 1, COD Blackout Review

Το Season Pass του Assassin's Creed Odyssey θα κοστίζει 33.94€. Όσοι αγοράσουν την Gold, την Ultimate, τη Spartan, ή την Pantheon έκδοση του παιχνιδιού, το παίρνουν δωρεάν.

Με το Season Pass παίρνουμε δύο κεντρικές ιστορίες, που η κάθε μία χωρίζεται σε τρία μέρη. Η πρώτη είναι το Legacy of the First Blade, και η δεύτερη το The Fate of Atlantis.

Επιπλέον, στο Season Pass εμπεριέχονται οι remastered εκδόσεις δύο παιχνιδιών της σειράς. Το ένα παιχνίδι είναι ο βασικός τίτλος του Assassin’s Creed III, και ο δεύτερος είναι το spin-off “Assassin's Creed III: Liberation”.

Τέλος, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι η remastered έκδοση του Assassin’s Creed III θα πωλείται και χωριστά. Πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2019, για PC, PS4, και Xbox One.

Διαθέσιμη η συνδρομή Nintendo Switch Online

Οι συνδρομητικές υπηρεσίες δίνουν και παίρνουν. Πλέον, δεν έχουμε μόνο το Netflix και άλλες αντίστοιχες σελίδες παρακολούθησης σειρών και ταινιών.

Όλο και περισσότερες εταιρείες παιχνιδιών φτιάχνουν τις δικές τους συνδρομητικές υπηρεσίες. Για παράδειγμα, η EA έχει τα Origin Access και EA Access, και η Microsoft προσφέρει το Xbox Game Pass.

Δωρεάν Παιχνίδια Στο PC Με Το Xbox Game Pass Της Microsoft

Η Sony ήταν η ξεκάθαρη νικήτρια στη “μάχη” μεταξύ PS4 και Xbox One. Μάλιστα, με την επιτυχία του Nintendo Switch, η Microsoft κινδυνεύει να πέσει…

Τώρα ήρθε η σειρά της Nintendo να διαθέσει στο κοινό τη δική της υπηρεσία, που ακούει στο όνομα Nintendo Switch Online.

Όπως καταλαβαίνουμε, η συγκεκριμένη συνδρομή αφορά καθαρά τους κατόχους Nintendo Switch.

Σε πρώτη φάση, μπορούμε να δοκιμάσουμε την υπηρεσία για 7 ημέρες. Αν μας αρέσει, θα πρέπει να πληρώνουμε 16.97€ το χρόνο ή 29.69€ για το οικογενειακό πακέτο των οκτώ ατόμων.

Ως κάτοχοι της υπηρεσίας Nintendo Switch Online, μπορούμε να παίζουμε δωρεάν online multiplayer παιχνίδια, όπως το Minecraft και το Mario Kart. Επίσης, έχουμε πρόσβαση σε μία συλλογή από παιχνίδια του NES.

Επιπλέον, αποθηκεύουμε την πρόοδό μας στο cloud, και απολαμβάνουμε αποκλειστικές προσφορές για τους συνδρομητές της Nintendo Switch Online. Απ' όσο διαβάζουμε, όμως, αν διακόψουμε τη συνδρομή, τα save μας στο cloud θα διαγραφούν.

Το Nintendo Switch είναι μία κονσόλα που κερδίζει συνεχώς έδαφος. Οι τίτλοι που κυκλοφορούν για αυτό αυξάνονται, και η Nintendo Switch Online ανεβάζει ακόμη περισσότερο την αξία της κονσόλας.

Call Of Duty Black Ops 4: Blackout Review

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έτρεχε η Public Beta του Call Of Duty Black Ops 4. Ειδικότερα αφορούσε το battle royale mode του παιχνιδιού, που ακούει στο όνομα “Blackout”. Εμείς δοκιμάσαμε το Blackout, κι αυτές είναι οι εντυπώσεις που μας άφησε.

Σε πρώτη φάση, το Blackout μοιάζει με μία βελτιωμένη έκδοση του PUBG. Στο τέλος σου αφήνει την ικανοποίηση ότι έπαιξες ένα πραγματικά ποιοτικό παιχνίδι.

Κατά τη διάρκεια της Public Beta, σε κάθε match συμμετείχαν από 80 έως 88 παίκτες. Τελικά, η Treyarch αποφάσισε να αυξήσει τον αριθμό των παικτών στους 100, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα αλλάξει κάτι μέχρι την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Το πρώτο μεγάλο χαρτί του Blackout είναι η ομαλή του λειτουργία. Τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι λειτουργούν απρόσκοπτα, χωρίς τα γνωστά κολλήματα του PUBG.

Απολαύσαμε πραγματικά τις ομαλές πτώσεις από τα ελικόπτερα, χωρίς να βλέπουμε παίκτες να “τρέμουν από το κρύο”. Όταν τρέχαμε, “αισθανόμασταν” πραγματικά την κίνηση, και η στόχευση ήταν απλά τέλεια σχεδιασμένη.

Έπειτα είναι το inventory, που αποτελεί μεγάλο θέμα στα παιχνίδια του είδους. Στο PUBG, για παράδειγμα, η διαχείριση των αποθεμάτων είναι δύσκολη υπόθεση, και σε αυτό φταίει η διαμόρφωση του inventory.

Αντιθέτως, στο Blackout έχουμε μία ανεπτυγμένη διεπαφή χρήστη, που κάνει ιδιαίτερα πιο εύκολη τη διαχείριση των αποθεμάτων μας.

Κορυφαίο χαρακτηριστικό ήταν η χρήση των attachments που μαζεύουμε από το έδαφος. Κάθε attachment που συλλέγουμε κουμπώνει άμεσα στο κατάλληλο όπλο, χωρίς καμία επιπλέον ενέργεια από εμάς.

Αρκετό χώρο στο inventory καταλάμβαναν τα Perks του Blackout, που σε αντίθεση με το Multiplayer, είναι καταναλώσιμα αντικείμενα. Τα βρίσκουμε αποκλειστικά στον χάρτη, και πρέπει να τα ενεργοποιήσουμε για να λάβουμε τα οφέλη τους.

Τα Perks δεν είναι κάποιου είδους μόνιμη ενίσχυση, αλλά διαρκούν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Για παράδειγμα, το “Stimulant” έχει διάρκεια 180 δευτερόλεπτα, και αυξάνει την υγεία μας κατά 100 μονάδες.

Στη συνέχεια έχουμε τα hotkeys, που είναι σωστά ρυθμισμένα, και μας επιτρέπουν να χρησιμοποιούμε πιο εύκολα δευτερεύουσες λειτουργίες.

Για παράδειγμα, η τοποθέτηση του “Health kit” στο “Χ” ήταν μία πολύ καλή επιλογή. Στο PUBG το αντίστοιχο “Medical kit”, είναι στο “7”, και το “First aid kit” στο “8”, που δεν είναι καθόλου βολικά hotkeys για όσους δεν έχουν υπερβολικά μακριά δάχτυλα.

Τέλος, έχουμε τον χάρτη, που άλλο περιμέναμε, και άλλο είδαμε. Στην αρχική παρουσίαση άφησαν να εννοηθεί ότι ο χάρτης του Blackout θα είναι μία ένωση των μικρών χαρτών του COD. Δυστυχώς, όμως, τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά.

Ο χάρτης φαίνεται να είναι εμπνευσμένος από το θέμα του παιχνιδιού, κι εκεί τελειώνουν όλα. Μπορούμε για παράδειγμα να πάμε στο “Nuketown Island”, που με το ζόρι θα μας θυμίσει την πραγματική Nuketown.

Σε γενικές γραμμές, το Blackout είναι ένα πολύ καλό battle royale παιχνίδι. Από τεχνικής άποψης είναι σχεδόν τέλειο, αλλά του λείπει η δική του ταυτότητα.

Θα μπορούσαν για παράδειγμα να εκμεταλλευτούν το φετινό Zombies mode, που ασχολείται με παράξενα πράγματα, και ταξίδια στο χρόνο.

Το Call Of Duty Black Ops 4 θα πουλήσει σίγουρα εκατομμύρια αντίτυπα, διότι έχει το κοινό του. Αν όμως βγάλουν μία ξεχωριστή έκδοση του Blackout, με κόστος ας πούμε 30€, θα “κλέψουν” πολλούς πικραμένους χρήστες του PUBG.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Humble One Special Day Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 2 Οκτωβρίου το ξεχωριστό “Humble One Special Day Bundle”. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας $168, και κοστίζει μόνο 7,71€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 0,86€ παίρνουμε το Streets of Rage, το Crazy Taxi, το Binary Domain, και το OlliOlli2: Welcome to Olliwood.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 5,35€ αγοράζουμε όλα τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν τα εξής παιχνίδια:

  • Surgeon Simulator: Anniversary Edition
  • GRID 2
  • Alpha Protocol
  • Operation Flashpoint: Red River

Τέλος, αν πληρώσουμε από 7,71€ και πάνω, παίρνουμε επιπλέον το Stronghold Crusader 2, και το Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series. Μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε τα credits αξίας $2 στο πορτοφόλι μας του Humble Bundle.

Αν ενδιαφέρεστε για το πακέτο πρέπει να βιαστείτε, και όχι μόνο γιατί η προσφορά λήγει σε λίγες ημέρες. Ο αριθμός των διαθέσιμων κλειδιών για το Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series, είναι περιορισμένος.

Crazy Soccer: Football Stars -10%

Αυτή την εβδομάδα, εκτός του “Humble One Special Day Bundle” σας προτείνουμε και τρία πολύ καλά indie παιχνίδια. Το πρώτο είναι το Crazy Soccer: Football Stats, από την Lion's Shade.

Το ποδόσφαιρο ήταν ένα καθαρά ανθρώπινο άθλημα, μέχρι που εισέβαλαν στη ζωή μας οι εξωγήινοι και πρότειναν την υπέρτατη αναμέτρηση.

Έτσι, το Παγκόσμιο Κύπελλο έγινε το Διαστρικό Κύπελλο Ποδοσφαίρου, και το ποδόσφαιρο άλλαξε μορφή μια για πάντα.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο παιχνίδι, με ενδιαφέροντα γραφικά, και αρκετά διασκεδαστικό gameplay.

Super Inefficient Golf -30%

Ο επόμενος τίτλος είναι το Super Inefficient Golf, από την 34BigThings srl. Οι δημιουργοί περιγράφουν το παιχνίδι ως εξής: “Γιατί να χτυπάς την μπάλα με ένα μεταλλικό ραβδί, όταν μπορείς να κολλήσεις μία νάρκη πάνω της.”

Με λίγα λόγια, στο Super Inefficient Golf δεν χρησιμοποιούμε μπαστούνια του γκολφ, αλλά κολλάμε πάνω στην μπάλα νάρκες. Οι νάρκες σκάνε, και εκτοξεύουν την μπάλα προς την ανάλογη κατεύθυνση.

Το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό, έχει αξιόλογα γραφικά, και gameplay που απαιτεί στρατηγική σκέψη.

Creepy Road -25%

Για το τέλος αφήσαμε το Creepy Road, μία “τρομακτική” περιπέτεια δράσης από την Groovy Milk.

Όλα πάνε στραβά, ο κόσμος καταρρέει, αλλά ένας ήρωας αποφασίζει να πάρει τη μοίρα της ανθρωπότητας στα χέρια του. Πολύ σωστά καταλάβατε, εμείς είμαστε αυτός ο ήρωας, και ακούμε στο όνομα Flint Trucker.

Στο παιχνίδι προσπαθούμε να βρούμε τη γλυκιά Angelina, και στη διάρκειά του αντιμετωπίζουμε ποικίλους εχθρούς, σε έναν κόσμο γεμάτο τρέλα.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Διαθέσιμο το FIFA 19

Η ημερομηνία της επίσημης κυκλοφορίας του FIFA 19 πλησιάζει, καθώς έχει οριστεί για τις 28 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, όσοι διαθέτουν συνδρομή στο Origin Access ή EA Access, μπορούν να παίξουν από σήμερα το FIFA 19.

Παράλληλα, όσοι έχουν προπληρώσει το παιχνίδι, θα μπορέσουν να το κατεβάσουν στις 25 Σεπτεμβρίου.

Οι υπόλοιποι μπορούν να κατεβάσουν το Demo του παιχνιδιού από το Origin, αρκεί να δημιουργήσουν έναν δωρεάν λογαριασμό.

Εμείς θα παίξουμε το FIFA 19, και θα ετοιμάσουμε ένα πλήρες review, το οποίο θα σας παρουσιάσουμε σύντομα.

Άποψη: Είναι απαραίτητη η ιστορική ακρίβεια στα παιχνίδια;

Τα παιχνίδια που βασίζονται στην ιστορία και σε γεγονότα που επηρέασαν την ανθρωπότητα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα.

Ωστόσο, κανένα από αυτά δεν είναι 100% ιστορικά ακριβές, για διάφορους λόγους. Όπως συμβαίνει εξάλλου και στις ταινίες που είναι βασισμένες σε πραγματικά γεγονότα.

Πόσο Έγκυρες Είναι Οι Ταινίες Βασισμένες Σε Αληθινά Γεγονότα

Οι σχεδιαστές έχουν πάντα να επιλέξουν ανάμεσα στην ιστορική ακρίβεια, και το ευχάριστο gameplay. Γι' αυτό, παιχνίδια όπως το Assassin's Creed Origins, το Kingdom Come: Deliverance ή το Rome: Total War, δεν ακολουθούν πιστά την ιστορία.

Σε τέτοια παιχνίδια οι σχεδιαστές φροντίζουν να δημιουργούν ένα ευχάριστο gameplay, διατηρώντας όμως την πιστότητα του παιχνιδιού στην εποχή που εκπροσωπεί.

Αυτό εκφράζεται μέσα από την αυθεντικότητα της εμφάνισης των χαρακτήρων, των τοπίων, των χρωμάτων, και τα λοιπά.

Ένα καλό παράδειγμα είναι το Kingdom Come: Deliverance, όπου υπήρξε σχετικά αναταραχή εξαιτίας της απουσίας έγχρωμων χαρακτήρων.

Οι σχεδιαστές είπαν ότι ήθελαν το παιχνίδι να αντανακλά την ιστορική περίοδο που πραγματεύεται, και τη ζωή στη μεσαιωνική Βοημία.

Από την άλλη έχουμε το Assassin's Creed Origins που παρουσιάζει μικρά αγόρια και κορίτσια να παρακολουθούν σχολείο μαζί. Όμως, κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί στην Αρχαία Αίγυπτο.

Ωστόσο, παίζοντας το παιχνίδι καταλαβαίνουμε ότι στόχος ήταν να διατηρηθεί η ποικιλομορφία των χαρακτήρων. Γι' αυτό, οι σχεδιαστές επέλεξαν συνειδητά να αγνοήσουν την ιστορική ακρίβεια, και να μην δώσουν βάση στο σεξισμό.

Δυστυχώς, ο σεξισμός υπάρχει στο χώρο του gaming, και μάλιστα σε αυξημένο βαθμό. Ειδικά όταν ένα παιχνίδι αναφέρεται στην ιστορία, τις μάχες, και άλλα, τότε τα “μυαλά” των απανταχού gamers παίρνουν φωτιά.

Πρόσφατα είδαμε να θεωρείται απαράδεκτη η εμφάνιση γυναίκας στρατιώτη στο Battlefield V. Κάτι, που όπως διαπιστώθηκε στην πορεία δεν ήταν και τόσο ιστορικά ανακριβές, διότι οι γυναίκες συμμετείχαν ενεργά στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Παράλληλα, αναστάτωση προκάλεσε η δυνατότητα επιλογής σχέσεων με το ίδιο φύλο στο Assassin's Creed Odyssey. Οι συζητήσεις αφορούσαν τη μη ύπαρξη ομοφυλοφιλικών σχέσεων στην Αρχαία Ελλάδα, κάτι που όπως γνωρίζουμε, δεν ισχύει.

Τώρα, αν δούμε τα πράγματα από τη μεριά της ιστορίας, τότε θα διαπιστώσουμε ότι ούτε καν στις γραφές δεν υπάρχει ιστορική ακρίβεια.

Τα ίδια τα ιστορικά κείμενα περιέχουν λάθη, στηρίζονται σε απλά γεγονότα, και ο καθένας μπορεί να τα ερμηνεύσει όπως θέλει.

Προσωπικά πιστεύουμε ότι είναι πιο σημαντική η πιστότητα των παιχνιδιών στις χρονικές περιόδους, παρά η ιστορική ακρίβεια. Αν θέλουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ιστορική ακρίβεια, μπορούμε να δούμε κανένα ντοκιμαντέρ του History Channel.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Τελικά πόσο μεγάλο ρόλο παίζει για εσάς η ιστορική ακρίβεια στα παιχνίδια; Θα μπορούσε η έλλειψη ιστορικής ακρίβειας να γίνει η αιτία να μην ασχοληθείτε με κάποιον τίτλο;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη Παρασκευή, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming, προσφορές παιχνιδιών, και το σχολιασμό ενός ακόμη θέματος.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps