Home » Internet » Διαφήμιση στο Internet » Προβληθείτε Μαζί Μας Στο PCsteps Και Στο PCsteps YouTube Κανάλι, Τώρα Και Με Short Videos
FEATURED-ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ-ΣΤΟ-PCSTEPS-2α

Προβληθείτε Μαζί Μας Στο PCsteps Και Στο PCsteps YouTube Κανάλι, Τώρα Και Με Short Videos

Τώρα μπορείτε να προβληθείτε και να διαφημιστείτε μέσω του PCsteps και να χορηγήσετε το περιεχόμενο των άρθρων μας. Διαθέτουμε τις ακόλουθες επιλογές:

  • Advertorial άρθρα στο PCsteps website μας
  • Video dedicated ή review
  • Integrated ads ή pre roll στο PCsteps YouTube κανάλι μας
  • Νέο: Τώρα και χορηγία σε mini short video στο PCsteps YouTube κανάλι

Πιο αναλυτικά, στο PCsteps YouTube Κανάλι και Website, εδώ και χρόνια δημιουργούμε ενδιαφέρον, δυνατό, και ελκυστικό περιεχόμενο για θέματα τεχνολογίας, επικαιρότητας και για κάθε τι που το μεγάλο μας κοινό επιλέγει και μας παρακολουθεί πιστά.

Είμαστε εδώ πάντα όμως, και για όσους θέλουν να μας επιλέγουν για την προβολή τους, μέσα από το content που δημιουργούμε και αναπτύσσουμε είτε στο PCsteps YouTube Κανάλι, είτε στην ιστοσελίδα PCsteps.gr.

Η ήδη υπάρχουσα εμπειρία μας στη στοχευμένη και επιτυχημένη προβολή των Χορηγών μας μέσα από τη δημιουργική συμμετοχή και παρουσίαση τους στο περιεχόμενο μας με δεκάδες χιλιάδες views ανά video, καθώς και επισκέψεις στις σελίδες και άρθρα του site μας, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη γιατί αξίζει κάθε χορηγική συνεργασία προβολής μαζί με το PCsteps.

Στο PCsteps YouTube κανάλι, τώρα μπορείτε να δείτε και τη δική σας προβολή, των προϊόντων, των υπηρεσιών σας ή των νέων σας, να γίνεται με δική σας content χορηγική παρουσία σε δημοφιλή και αγαπημένα video shorts, που σίγουρα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού μας και θα δώσουν αξία και αυξημένη επιτυχία στην προβολή σας.

Φυσικά, πάντοτε εξακολουθούν να υπάρχουν και οι επιλογές προβολής σας στο PCsteps YouTube Κανάλι μας μέσω: dedicated video, review video αλλά και integrated και pre roll ads.

Στο PCsteps Website, δημιουργούμε και δημοσιεύουμε χορηγούμενα native άρθρα και advertorials, με εμπεριστατωμένο, ενημερωτικό, και ενδιαφέρον περιεχόμενο για το κοινό μας, που αφορά στις υπηρεσίες, τα προϊόντα ή τις ειδήσεις κάθε Χορηγού μας που θέλει να προβληθεί μέσα από το site μας.

Για τη δική σας δημιουργική content χορηγική προβολή, ελάτε λοιπόν μαζί με το PCsteps για να συνεργαστούμε αναπτύσσοντας το καλύτερο πλάνο και ιδέες προβολής, τόσο στο PCsteps YouTube κανάλι μας, όσο και στο PCsteps Website.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μας στείλετε γραπτώς με mail το αίτημα σας στο [email protected] και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα, για να σας παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας προβολής για εσάς και την προσφορά μας που ελπίζουμε σίγουρα θα σας ικανοποιήσει.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps