Home » Software » Παιχνίδια » Καταδίκη Χάκερ Του GTA 6 Σε Νοσηλεία, Ρεκόρ Πωλήσεων PS5, Οι Νέες Ενημερώσεις Του WoW
GamingSteps#20231223 - Καταδίκη Χάκερ Του GTA 6 Σε Νοσηλεία, Ρεκόρ Πωλήσεων PS5, Οι Νέες Ενημερώσεις Του WoW

Καταδίκη Χάκερ Του GTA 6 Σε Νοσηλεία, Ρεκόρ Πωλήσεων PS5, Οι Νέες Ενημερώσεις Του WoW

Το δικαστήριο καταδίκασε τον Arion Kurtaj, που είχε διαρρεύσει πάνω από 90 βίντεο του Grand Theft Auto 6, σε επ' αόριστον κράτηση σε νοσοκομείο ασφαλείας. Η Blizzard μοιράστηκε ένα χρονοδιάγραμμα για τη διάθεση περιεχομένου στο World of Warcraft. Η Sony ανακοίνωσε ότι έχει πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια PlayStation 5 από τον Νοέμβριο του 2020.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Χάκερ διέρρευσε υλικό του GTA 6 και καταδικάστηκε σε νοσηλεία

Ο Arion Kurtaj ανήκει σε μία διεθνή ομάδα χάκερ γνωστή με το όνομα Lapsus$, η οποία έχει αναλάβει την ευθύνη για παραβιάσεις των συστημάτων μεγάλων εταιρειών, όπως η Uber, η Nvidia, και η Rockstar Games.

Η αθροιστική ζημία από αυτές τις παραβιάσεις εκτιμήθηκε σε σχεδόν 10 εκατομμύρια δολάρια Αμερικής από τις εταιρείες που επλήγησαν. Μάλιστα, μόνο η Rockstar Games δαπάνησε 5 εκατομμύρια δολάρια Αμερικής σε προσπάθειες αποκατάστασης, μαζί με χιλιάδες ώρες εργασίας του προσωπικού της.

GamingSteps#20231223 - Καταδίκη Χάκερ Του GTA 6 Σε Νοσηλεία, Ρεκόρ Πωλήσεων PS5, Οι Νέες Ενημερώσεις Του WoW

Τον Σεπτέμβριο του 2022, ο Arion Kurtaj αντιμετώπιζε 12 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων απάτη και εκβιασμός, και είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση, μετά την παραβίαση της Nvidia.

Παρ' όλα αυτά, διείσδυσε στο Slack κανάλι της Rockstar Games χρησιμοποιώντας ένα Amazon Firestick, την τηλεόραση του ξενοδοχείου του, και ένα κινητό τηλέφωνο. Με αυτόν τον τρόπο, κατάφερε να κατεβάσει και να κοινοποιήσει πάνω από 90 βίντεο του υπό ανάπτυξη παιχνιδιού Grand Theft Auto 6.

Το υλικό που διέρρευσε αποκάλυπτε σημαντικές λεπτομέρειες για το παιχνίδι. Μεταξύ άλλων, παρουσίαζε το σκηνικό του παιχνιδιού σε ένα φανταστικό Μαϊάμι, που στο franchise ονομάζεται Vice City. Επιπλέον, εισήγαγε έναν playable γυναικείο χαρακτήρα με το όνομα Lucia, σε συνδυασμό με έναν άλλο πρωταγωνιστή με το όνομα Jason.

Τα γεγονότα αυτά ακύρωσαν την εγγύηση του Arion Kurtaj και τον τοποθέτησαν ως κατηγορούμενο για μία ακόμα υπόθεση παραβίασης ιδιωτικής περιουσίας. Οι δικηγόροι του υποστήριξαν ότι η επιτυχία του τρέιλερ του Grand Theft Auto 6 υποδηλώνει ότι η ζημία για τη Rockstar Games ήταν ελάχιστη. Ωστόσο, ο δικαστής διαφώνησε με αυτόν τον ισχυρισμό, αναφέροντας ότι από τις πράξεις του Kurtaj προκλήθηκε ζημία σε πολλά άτομα και εταιρείες.

Ο ίδιος φέρεται να είναι βίαιος όσο καιρό βρίσκεται υπό κράτηση. Επίσης, έχουν κατατεθεί πολλές αναφορές που αφορούν τραυματισμούς και υλικές ζημιές, μετά τη σύλληψη. Ως απάντηση όλων αυτών, η υπεράσπιση του παρουσίασε στοιχεία ότι έχει κάποια μορφή αυτισμού.

Τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε και καταδίκασε τον Kurtaj σε επ' αόριστον κράτηση σε νοσοκομείο ασφαλείας. Ο λόγος είναι ότι κρίθηκε ακατάλληλος να δικαστεί καθώς πάσχει από “οξύ αυτισμό”. Το δικαστήριο αναφέρει ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για το υπόλοιπο της ζωής του, εκτός εάν οι γιατροί διαπιστώσουν ότι δεν αποτελεί πλέον απειλή, για τον ίδιο ή τους γύρω του.

Η Blizzard θα κυκλοφορήσει τρία update για το WoW Dragonflight μέσα στο 2024

Η Blizzard μοιράστηκε ένα χρονοδιάγραμμα για τη διάθεση περιεχομένου στο World of Warcraft και το WoW Classic, δεσμευόμενη για τρεις επιπλέον ενημερώσεις στην επέκταση Dragonflight μέσα στον επόμενο χρόνο.

Η εκτελεστική παραγωγός του WoW, Holly Longdale, ανέφερε ότι το expansion δεν θα συνεχίσει τη συνήθη δομή των τριών πράξεων, με μια επιδρομή στο τέλος κάθε κεφαλαίου. Ωστόσο, οι παίκτες θα εξακολουθήσουν να βλέπουν την ιστορία να εξελίσσεται.

Στην εικόνα του χρονοδιαγράμματος, το patch 10.2.6 έχει ως εικονίδιο ένα πειρατικό κρανίο. Οπότε, αυτό είναι μια ένδειξη ότι θα αφορά την προσθήκη στοιχείων σχετικά με τη θάλασσα. Επίσης, θα γίνουν ενημερώσεις στα υπάρχοντα μπουντρούμια και το υπαίθριο περιεχόμενο του Dragonflight.

Την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024, οι παίκτες θα μπορούν να δοκιμάσουν την επερχόμενη επέκταση The War Within. Αυτό το expansion είναι η αρχή μιας ιστορίας που θα εκτείνεται στα τρία επόμενα expansion του παιχνιδιού, το The War Within, το Midnight, και το The Last Titan.

Η Blizzard συνεχίζει επίσης να αναπτύσσει το WoW Classic, το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να βιώσουν προηγούμενες εποχές του World of Warcraft. Το καλοκαίρι του 2024 θα κυκλοφορήσει το Cataclysm Classic , ενώ παράλληλα θα εφαρμοστούν νέες αλλαγές στα παραδοσιακά στιλ παιχνιδιού.

Στο Hardcore Mode, στο οποίο ο θάνατος του χαρακτήρα είναι οριστικός, θα προστεθεί το “Self-Found Mode”. Αυτό το νέο mode θα περιορίζει τον παίκτη από το να αποκτήσει εξοπλισμό, ή να λάβει βοήθεια από συμμάχους. Έτσι, ο παίκτης θα έχει την ευκαιρία να παλέψει μόνος του για να φτάσει στην κορυφή.

Αυτά είναι τα κυριότερα σημεία του χρονοδιαγράμματος ενημερώσεων για το WoW και το WoW Classic, με μοναδική ίσως εξαίρεση το event για τον εορτασμό των 20 χρόνων του franchise, που θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2024.

Η Sony έχει πουλήσει 50 εκατομμύρια PlayStation 5 μέσα σε τρία χρόνια

Η Sony ανακοίνωσε ότι έχει πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια PlayStation 5, από τον Νοέμβριο του 2020, που κυκλοφόρησε η κονσόλα νέας γενιάς, έως τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους. Αυτό το νούμερο αποδεικνύει ότι η εταιρεία έχει φανατικό κοινό και ακολουθεί μία αξιόπιστη και αποτελεσματική στρατηγική προώθησης.

Το PlayStation 4 είχε πουλήσει 50 εκατομμύρια κονσόλες τα πρώτα τρία χρόνια από την κυκλοφορία του. Ωστόσο, υπάρχει ένα ρεκόρ που το PS5 δεν κατάφερε να σπάσει. Συγκεκριμένα, το PS4 σημείωσε αυτόν τον αριθμό πωλήσεων σε 160 εβδομάδες, ενώ ο διάδοχος άγγιζε αυτό το νούμερο σε 161 εβδομάδες.

Σε κάθε περίπτωση, ένας τέτοιος όγκος πωλήσεων παραμένει εντυπωσιακό επίτευγμα για τη Sony. Ένα επίτευγμα που γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό αν το αναλύσουμε σε μικρότερους χρόνους. Για παράδειγμα, τα τελευταία τρία χρόνια, η εταιρεία πουλάει 1.902 κονσόλες την ώρα, ή 32 κονσόλες το λεπτό, ή 1 PS5 κάθε δύο δευτερόλεπτα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι έως το 2023 η Sony απέστειλε 117,2 εκατομμύρια PS4, τοποθετώντας την προηγούμενης γενιάς κονσόλα της στην πέμπτη θέση των κονσολών με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο. Αν το PlayStation 5 συνεχίζει να πουλάει με αυτόν τον ρυθμό, τότε θα ξεπεράσει τον προκάτοχο του σύντομα.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 24 με 30 Δεκεμεβρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20231223 - Καταδίκη Χάκερ Του GTA 6 Σε Νοσηλεία, Ρεκόρ Πωλήσεων PS5, Οι Νέες Ενημερώσεις Του WoW

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 24 και 30 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει μόνο ένα παιχνίδι, πρόκειται για το Pinball M, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για το Nintendo Switch από τις 28 Δεκεμβρίου.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

The Upload VR Showcase – Winter 2023

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 28 Δεκεμβρίου το The Upload VR Showcase – Winter 2023. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 156,61€, και κοστίζει μόνο 13,65€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 13,65€ και πάνω, παίρνουμε το “Arizona Sunshine Deluxe Edition”, το “The Break-In”, το “Cooking Simulator VR”, το “Angry Birds VR: Isle of Pigs”, το “AMID EVIL VR”, το “Guardians: Frontline”, το “Garden of the Sea”, ένα κουπόνι για να αγοράσουμε 60% φθηνότερο το “Another Fisherman's Tale” από το Humble Bundle, και ένα κουπόνι για 25% έκπτωση στον πρώτο μήνα του “Humble Choice!”.

Happy Holidays with GOG RPGs

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 11 Ιανουαρίου του 2024 το Happy Holidays with GOG RPGs. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 235,82€, και κοστίζει μόνο 10,96€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 7,30€ και πάνω, παίρνουμε το “Kingdom Come: Deliverance”, το “Thronebreaker: The Witcher Tales”, το “Elex”, και το “Vampyr”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε τουλάχιστον 10,96€ αγοράσουμε επιπλέον το “Wasteland 3: Colorado Collection”, το “Greedfall Gold Edition”, και το “Darksiders III: Deluxe Edition”.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Winter Mystery Bundle

Με το Winter Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,15€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 15,09 ευρώ μας δίνουν τα κλειδιά 20 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Winter Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε δύο παιχνίδια για 7,99€, τρία παιχνίδια για 10,99€, ή πέντε παιχνίδια στην τιμή των 15,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 28 τίτλους:

  • Cultist Simulator: Anthology Edition
  • PlateUp!
  • Soulstice
  • Tinykin
  • Freebird Adventures Triple Pack
  • Teslagrad 2
  • Dishonored®: Death of the Outsider™
  • The Evil Within 2
  • Wytchwood
  • Fallout 4
  • Nitro Kid
  • Backfirewall_
  • Super Alloy Ranger
  • The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos
  • Catizens
  • Roadwarden
  • Kingdom Two Crowns
  • Metro Redux Bundle
  • Dead Estate & Repella Fella Double Pack
  • Sea Horizon
  • Organs Please
  • Bad North: Jotunn Edition
  • Trailmakers
  • Teslagrad Remastered
  • SuchArt: Genius Artist Simulator
  • The Elder Scrolls Online
  • TERRACOTTA
  • DeadPoly

Build Your Own Play on the Go Bundle – Best of 2023

Με το Build Your Own Play on the Go Bundle – Winter 2023 του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στρατηγικής.

Στο Build Your Own Play on the Go Bundle – Winter 2023 επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 4,99€, πέντε παιχνίδια για 6,99€, ή οκτώ παιχνίδια στην τιμή των 9,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 22 τίτλους:

  • The Ascent
  • Redout Complete Bundle
  • Lethal League Blaze
  • Aragami
  • Eldest Souls
  • Intravenous
  • The Invisible Hours
  • Legends of Kingdom Rush
  • Gunlocked
  • Dead Island: Riptide Definitive Edition
  • Lamentum
  • Daymare: 1998
  • Roundguard
  • Blacksad: Under the Skin
  • Totally Reliable Delivery Service
  • Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix
  • Home Sweet Home
  • PC Building Simulator
  • The Darkside Detective
  • Dishonored
  • Patch Quest
  • Beyond the Long Night

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

  • Resident Evil 4: 50% φθηνότερο έως τις 4 Ιανουαρίου 2024
  • Katana ZERO: 50% φθηνότερο έως τις 4 Ιανουαρίου 2024
  • Inscryption: 50% φθηνότερο έως τις 4 Ιανουαρίου 2024
  • God of War: 50% φθηνότερο έως τις 4 Ιανουαρίου 2024
  • Persona 5 Royal: 50% φθηνότερο έως τις 4 Ιανουαρίου 2024
  • DUSK: 66% φθηνότερο έως τις 4 Ιανουαρίου 2024
  • Wobbledogs: 75% φθηνότερο έως τις 4 Ιανουαρίου 2024
  • Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition: 70% φθηνότερο έως τις 4 Ιανουαρίου 2024
  • Clone Drone in the Danger Zone: 55% φθηνότερο έως τις 4 Ιανουαρίου 2024
  • Psychonauts 2: 80% φθηνότερο έως τις 4 Ιανουαρίου 2024

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμα του του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240426 - Η Valve Έκλεισε “Κενό” Στην Πολιτική Των Refund, Ρεκόρ Παικτών Fallout, Nintendo vs Garry's Mod
GamingSteps