Home » Internet » CineSteps » CineSteps: Οι Καλύτερες Ταινίες και Σειρές, Οκτώβριος 2018
CineSteps: Οι Καλύτερες Ταινίες και Σειρές, Οκτώβριος 2018

CineSteps: Οι Καλύτερες Ταινίες και Σειρές, Οκτώβριος 2018

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Σε όλους αρέσουν οι ταινίες και σειρές, όμως πολλές φορές κάποιες καλές ενδέχεται να μας έχουν ξεφύγει. Στον μηνιαίο μας οδηγό, θα παρουσιάζουμε τα δημοφιλέστερα έργα και επεισόδια που έχουν τις περισσότερες λήψεις κάθε μήνα. Παράλληλα, θα δείχνουμε πώς μπορούμε να τα δούμε με ελληνικούς υπότιτλους στο Kodi, Stremio, και τα σχετικά sites για ταινίες, μαζί με προτάσεις για τα κορυφαία όλων που αξίζει να δούμε.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή


Το μηνιαίο CineSteps παρουσιάζει τις καλύτερες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που κυκλοφορούν, ή θα κυκλοφορήσουν.

Για όλες τις δημοσιεύσεις της στήλης, κάντε κλικ εδώ.

Ταινίες και σειρές που δεν πρέπει να τις χάσουμε

Τη μερίδα του λέοντος σε αυτήν την ενότητα ενίοτε θα την έχουν οι τηλεοπτικές σειρές. Άλλωστε είναι γνωστό ότι με τα πολλά επεισόδια παρατείνεται η ψυχαγωγία μας.

Ταυτόχρονα, οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι τα καλά TV shows ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τον πήχη, λόγω της προσμονής και των προσδοκιών που καλλιεργούνται για τη συνέχεια του επεισοδίου.

Ταινίες-και-Σειρές-20-2

Ωστόσο, εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν διεκδικούμε δάφνες κριτικού κινηματογράφου. Πρόκειται καθαρά για την προσωπική μας άποψη μέσα από το χρόνιο πάθος μας για σινεμά.

Όπως είναι φυσικό, ενδέχεται κάποιες προτάσεις να μην αρέσουν σε όλους, καθότι ο καθένας μας έχει τη δική του αντίληψη της εικόνας, της πλοκής, της ερμηνείας, της αισθητικής, της φωτογραφίας, της δράσης κ.λ.π. Άλλωστε, γούστα είναι αυτά.

Bodyguard (2018)

Η νέα φουρνιά των Βρετανικών τηλεοπτικών σειρών φαίνεται να ανεβάζει θεαματικά τον πήχη της ψυχαγωγίας μας αυτήν την περίοδο.

Ο Bodyguard είναι μια νεότατη σειρά του BBC, 6 επεισοδίων. Mας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς έχει δράση με φαινόμενα τρομοκρατίας στο Λονδίνο, και πολιτικές ίντριγκες.

Τα τρία πρώτα επεισόδια της νέας σειράς, που έχει και πολύ καλό cast από γνωστούς Βρετανούς ηθοποιούς, ήταν εξαιρετικά. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Έχουμε τη δυνατότητα να την απολαύσουμε στο Stremio, Kodi, Gamato TV, και Ταινιομανία, με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Σε κάθε ταινία και σειρά που προτείνουμε, θα παραθέτουμε και την αξιολόγηση των χιλιάδων θεατών όλων των ηλικιακών ομάδων στο IMDb.

Αν και είναι βέβαιο ότι το γνωρίζουμε, ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο μέσος όρος στο εύρος του επτά, υποδηλώνει ότι πρόκειται ενδεχομένως για ένα καλό έως πολύ καλό έργο. Από το οκτώ και άνω, πρόκειται ίσως για μια εξαιρετική ταινία και σειρά.

Έτσι λοιπόν στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε τη βαθμολογία συνολικά (πρώτη κάθετη σειρά), αλλά και ανά ηλικία, που έδωσαν στη βρετανική τηλεοπτική σειρά οι 4.340 θεατές από όλον τον κόσμο.

Tom Clancy's Jack Ryan

Όταν πρόκειται για ταινία, σειρά, ή game, που βασίζεται στα best seller μυθιστορήματα κατασκοπίας και στρατιωτικής επιστήμης του Tom Clancy, αν μη τι άλλο πρέπει να το βάλουμε στα υπόψη μας.

Ως εκ τούτου, αν ανήκουμε στους θεατές που τους άρεσε το Homeland, δεν πρέπει να την χάσουμε. Θα δούμε πολλές ρεαλιστικές και επίκαιρες σκηνές τρομοκρατίας, αλλά και μπόλικο θρησκευτικό φανατισμό από το Ισλαμικό κράτος, και τους μουσουλμάνους τρομοκράτες.

Μερικοί θεατές αναφέρουν στα σχόλια τους για τη σειρά, ότι κάποιες σκηνές όπως αυτές με τα Drones, ενδεχομένως να μην είναι αληθοφανείς.

Ωστόσο, πρόκειται για ακριβέστατη και λεπτομερής απεικόνιση του χειρισμού των μη επανδρωμένων αεροσκαφών. Έτσι ακριβώς επιχειρούν και στη πραγματικότητα, βάλλοντας με χειρουργική ακρίβεια εναντίον των στόχων, από εκπαιδευμένο πλήρωμα αεροπορικής βάσης των ΗΠΑ.

Το επίπεδο της σειράς ανεβαίνει θεαματικά όταν καταπιάνεται λεπτομερώς στο πώς σκέφτονται και λειτουργούν οι μετριοπαθείς Άραβες, αλλά και οι φανατικοί ισλαμιστές τρομοκράτες. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα οκτώ επεισόδια μπορούμε να τα δούμε στο Kodi, GamatoTV και Ταινιομανία, σε καλή ποιότητα, και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Η βαθμολογία των 23.867 θεατών:

And Then There Were None

Πρόκειται για μια βρετανική μίνι σειρά τριών επεισοδίων που έκανε πρεμιέρα στις 26 Δεκεμβρίου 2015. Είναι μια αριστοτεχνική μεταφορά του βιβλίου της Αγκάθα Κρίστι.

Εκτός των άλλων, η σειρά διακρίνεται και από τις εξαιρετικές ερμηνείες πολύ γνωστών ηθοποιών. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα Kodi, Stremio, GamatoTV και Ταινιομανία, αναπαράγουν τη ταινία σε πολύ καλή ποιότητα, και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Η βαθμολογία των 22.524 θεατών:

A Quiet Place

Το πιο πιθανό είναι να μην υπάρχουν πολλοί αναγνώστες που δεν έχουν δει το ήσυχο μέρος.

Ωστόσο, για όσους τους διέφυγε, πρόκειται για μια πρωτότυπη και ατμοσφαιρική ταινία τρόμου και επιστημονικής φαντασίας. Πρωταγωνιστούν δύο πολύ γνωστοί ηθοποιοί που είναι και αντρόγυνο στη ζωή.

Το έτος 2020, ο πλανήτης μαστίζεται από τερατόμορφα ​​Alien, που έχουν άφθαρτο θωρακισμένο δέρμα και είναι τυφλά.

Οι επιζήσαντες άνθρωποι επικοινωνούν σιωπηλά μόνο με τη νοηματική, γιατί τα τρομακτικά πλάσματα έχουν υπερευαίσθητη ακοή, και επιτίθενται με αγριότητα σε οτιδήποτε ζωντανό προκαλεί τον παραμικρό θόρυβο.

Μπορούμε να δούμε εδώ το τρέιλερ της πολύ πρωτότυπης και ενδιαφέρουσας ταινίας τρόμου, που θεωρείται από κάποιους κριτικούς του κινηματογράφου, ως μια από τις καλύτερες Jump Scare ταινίες.

Μισείς Τα Jump Scares Στις Ταινίες? Δες Πώς Να Τα Αποφύγεις

Τα πρόσθετα του Stremio, το Kodi, το Gamato TV, και Ταινιομανία, είναι τα μέσα που αναπαράγουν τη σειρά σε καλή ποιότητα, και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Η βαθμολογία των 208.468 θεατών:

Unsolved: The Murders of Tupac and the Notori

Δεν πρόκειται για κάποιου είδους ντοκιμαντέρ, αλλά για μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά 10 ωριαίων επεισοδίων. Το Unsolved έκανε πρεμιέρα στις 27 Φεβρουαρίου 2018.

Η σειρά ασχολείται με αληθινά γεγονότα που αφορούν τις δολοφονίες των δύο διάσημων gangsta rapper, Tupac Shakur και Notorious B.I.G.

Παρότι οι ηθοποιοί δεν είναι ιδιαίτερα γνωστοί, πλην κάποιων εξαιρέσεων, ωστόσο, θα δούμε καλές ερμηνείες. Τόσο από την πλευρά των πρωταγωνιστών που ενσαρκώνουν τους ράπερ και τις συμμορίες, όσο και από τους ερμηνευτές που υποδύονται τους αστυνομικούς που ερευνούν.

Μπορούμε να δούμε εδώ το τρέιλερ της σειράς. Τα Kodi, Stremio και Ταινιομανία την αναπαράγουν με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Η βαθμολογία των 3.255 θεατών:

A Discovery of Witches

Άλλη μια νεότατη Βρετανική σειρά που έκανε πρεμιέρα πρόσφατα. Το πρώτο επεισόδιο άφησε πολλές υποσχέσεις χάρη στην επιβλητική ατμόσφαιρα του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, και το μυστήριο που αναδύεται από τους επιστήμονες του αποκρυφισμού και τα αρχέγονα βαμπίρ.

Η σειρά πήρε το όνομά της από το πρώτο βιβλίο τριλογίας μυθιστορημάτων της Deborah Harkness. Αναμένονται με ενδιαφέρον τα επόμενα επτά επεισόδια, και ευχόμαστε να μην μας διαψεύσουν.

Μπορούμε να δούμε εδώ το τρέιλερ της νέας σειράς.

Τα νέα πρόσθετα του Stremio (PTB, Zoogle, RAR, Ex Addon), το Kodi, και τα Gamato TV και Ταινιομανία είναι τα μέσα που αναπαράγουν τη σειρά σε καλή ποιότητα. Επιπλέον με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Η βαθμολογία των 1.226 θεατών:

Οι περισσότερες πειρατικές λήψεις του μήνα

Αρχικά, εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι οι ταινίες και σειρές με τις περισσότερες λήψεις δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι είναι και οι καλύτερες. Ούτε σημαίνει απαραίτητα ότι τις προτείνουμε για να τις δείτε.

Ωστόσο, ενδέχεται κάποιες από τις δημοφιλείς ταινίες των πειρατικών λήψεων αρκετοί από εμάς να τις βρούμε ενδιαφέρουσες. Ιδίως οι σειρές που παραθέτουμε στον πίνακα, είναι στην πλειονότητά τους πολύ καλές.

Οι 10 δημοφιλέστερες ταινίες

Έτσι λοιπόν, η πρώτη στήλη του πίνακα αριστερά δείχνει σε αύξουσα σειρά το έργο με τις περισσότερες λήψεις. Η δεύτερη μας δείχνει την κατάταξη που είχε η ταινία την προηγούμενη εβδομάδα.

Η τελευταία στήλη δεξιά δείχνει πρώτα τη βαθμολογία από το δημοφιλές IMDb με τις χιλιάδες ψήφους. Ακριβώς δίπλα βλέπουμε τη βαθμολογία στο Subs4Free μόνο από Έλληνες χρήστες.

Ταινίες-και-Σειρές-100S

Οι 10 τηλεοπτικές σειρές

Αντίστοιχα, έχουμε και τις τηλεοπτικές σειρές που συγκέντρωσαν τις περισσότερες προτιμήσεις.

Ταινίες-και-Σειρές-100SA

Εσείς έχετε να μας προτείνετε ενδιαφέροντα έργα?

Αναμφίβολα για τους περισσότερους από εμάς, οι ταινίες και σειρές είναι το κυρίαρχο μέσο για την οικιακή μας ψυχαγωγία.

Αν θέλετε να μας προτείνετε τις δικές σας κορυφαίες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps