Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » Το Καλύτερο Εργαλείο Για Δραστική Βελτίωση Φωτογραφιών Με Ένα Κλικ
Featured Το Καλύτερο Εργαλείο Για Δραστική Βελτίωση Φωτογραφιών Με Ένα Κλικ

Το Καλύτερο Εργαλείο Για Δραστική Βελτίωση Φωτογραφιών Με Ένα Κλικ

Οι φωτογραφίες μας μπορεί να μην βγαίνουν πάντα όπως θα τις θέλαμε και πολλές φορές η ποιότητα ενδέχεται να μην είναι καθόλου καλή. Ευτυχώς, χάρη στην εξέλιξη του Internet, μπορούμε να τις βελτιώσουμε χωρίς να έχουμε γνώσεις επεξεργασίας ή το Photoshop. Δείτε πώς αυξάνουμε αυτόματα την ανάλυση φωτογραφίας αφαιρώντας θάμπωμα και θόρυβο με ένα μόνο κλικ.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Το καλύτερο online εργαλείο με εβδομαδιαίο όριο χρήσης

Το AI img.Upscaler είναι ίσως το κορυφαίο δωρεάν online εργαλείο για τη βελτίωση φωτογραφιών κακής ποιότητας. Αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη και είναι πολύ εύκολο στη χρήση.

Το ανοίγουμε πατώντας εδώ.

8mz2G9kiFn

Το εργαλείο αποδίδει ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα σε “πιξελιασμένες” φωτογραφίες πολύ χαμηλής ανάλυσης και μειώνει το θάμπωμα δραστικά.

Στα παρακάτω στιγμιότυπα οθόνης βλέπουμε παραδείγματα από την βελτίωση που μας έκανε επιτόπου σε δύο δοκιμαστικές φωτογραφίες στον browser, για τις ανάγκες του οδηγού.

πριν μετα ΑΙ

super SOS ΑΙ Upscaler

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι ανάλογα την ανάλυση της φωτογραφίας, ενδέχεται σε κάποιες περιπτώσεις να είναι υπερβολική η βελτίωση, καθώς η δωρεάν έκδοση δεν μας επιτρέπει περαιτέρω επεξεργασία. Επιπλέον, θέτει όριο 10 εικόνων την εβδομάδα.

Βέβαια, αυτό λύνεται με ένα καλό VPN όπως το NordVPN που μας δίνει χιλιάδες διαφορετικές IP. Σε κάθε αλλαγή IP θα έχουμε ξανά το αρχικό όριο που δίνει το εργαλείο.

οκ 22

Δεν ξέρουμε μόνο αν αυτό θα ισχύει συνεχώς, και αν το εργαλείο το αντιληφθεί και κάποια στιγμή μπλοκάρει αυτό το cheat.

Έτσι, το μόνο που κάνουμε είναι να πατήσουμε στο “Drag or Drop” ή να σύρουμε την φωτογραφία μας. Μετά τη μεταφόρτωση, κάνουμε κλικ στο “Start”…

…και περιμένουμε λίγο να να ολοκληρώσει το εργαλείο τη βελτίωση της φωτογραφίας.

Κατόπιν, πατάμε στο download για να μας εμφανιστεί online η φωτογραφία, και μετά με δεξί κλικ πάνω της την αποθηκεύουμε όπου θέλουμε στο PC. Αυτό ήταν όλο.

Το καλύτερο δωρεάν πολυεργαλείο για απεριόριστη χρήση

Το LunaPic είναι ίσως το πιο δημοφιλές και ισχυρό δωρεάν online εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών που κάνει σχεδόν τα πάντα. Δεν χρειάζεται να πληρώσουμε το παραμικρό για τις αναρίθμητες λειτουργίες του, ούτε να εγγραφούμε.

Ένα από τα πολλά που μας προσφέρει είναι ότι βελτιώνει αισθητά την ποιότητα μιας εικόνας. Επιπλέον, βασίζεται στο web και είναι και αυτό εύκολο και ιδανικό για όλους. Εμείς το χρησιμοποιούμε συχνά όταν χρειάζονται κάποια βελτίωση οι εικόνες των οδηγών του PCsteps.

Μπορούμε να το αξιοποιήσουμε απευθείας μέσα από τον browser, πατώντας στο Upload…

αφαίρεση φόντου από φωτογραφία 1a

…ή ακόμη καλύτερα μέσω της επέκτασης που διαθέτει για τον Chrome, έτσι ώστε με δεξί κλικ στην online φωτογραφία μας από Google Photos ή αλλού, να ανοίγει αμέσως το εργαλείο.

dfxMQ5ZEeo

Από εκεί και μετά, απλά πατάμε στο “Edit” και μετά στο “2x Super resolution” για να μας κάνει με αυτόματο τρόπο τη βελτίωση της φωτογραφίας.

2cS1R0nyvG

Μπορούμε να το επαναλάβουμε όσες φορές θέλουμε, μέχρι να μας αρέσει το αποτέλεσμα. Αυτό θα ανεβάσει το μέγεθος του αρχείου και τις διαστάσεις της εικόνας, αλλά ταυτόχρονα θα έχουμε πολύ πιο καθαρές φωτογραφίες.

Πώς Κάνω Μεγέθυνση Φωτογραφίας Χωρίς Απώλεια Ποιότητας

Συχνά καλούμαστε να επεξεργαστούμε τις εικόνες μας με διάφορους τρόπους, είτε με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, είτε με κάποια εφαρμογή για την επεξεργασία εικόνας στο…

Στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης βλέπουμε ένα παράδειγμα από την βελτίωση που μας έκανε επιτόπου στον browser σε δύο διαφορετικές φωτογραφίες, για τις ανάγκες του οδηγού.

Στο δεύτερο στιγμιότυπο παρατηρούμε μόνο ένα μικρό τμήμα μιας μεγαλύτερης φωτογραφίας για έναν οδηγό μας. Το απομονώσαμε για να δείξουμε την εμφανή βελτίωση στις λεπτομέρειες που χαλούσαν τη συνολική εικόνα και μας απέτρεπαν τη δημοσίευση της.

Ανάλογα την ανάλυση της φωτογραφίας, ενδέχεται το LunaPic σε κάποιες περιπτώσεις να μας δώσει πιο φυσική βελτίωση, σε σχέση με το img.Upscaler.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι κανόνας καθώς σε πολλές περιπτώσεις θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα με το πρώτο AI εργαλείο. Ως εκ τούτου, ίσως είναι καλή ιδέα να τα αξιοποιούμε αμφότερα συνδυαστικά.

Τέλος, αφού ολοκληρώσουμε την αυτόματη βελτίωση αποθηκεύουμε τη φωτογραφία μας όπου θέλουμε, πατώντας στο “Μore Οptions” κάτω δεξιά. Θα μας εμφανιστούν όλες οι επιλογές αποθήκευσης.

Σε όλη τη διαδικασία, μπορούμε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσουμε κάποια ενέργεια μας αν κάτι δεν μας άρεσε ή κάναμε λάθος, πατώντας στη σχετική ένδειξη που παρατηρούμε στην εικόνα.

Το LunaPic μπορεί να μας κάνει πολλά περισσότερα και εντελώς δωρεάν, όπως είδαμε σε προηγούμενο οδηγό.

FEATURED Αφαίρεση Φόντου & Αντικειμένων Εύκολα Σε Όλες Τις Φωτογραφίες & Βίντεο - PC/Android/iOS
Αφαίρεση Φόντου & Αντικειμένων Εύκολα Σε Φωτογραφίες & Βίντεο – PC/Android/iOS

Η εύκολη αφαίρεση φόντο από φωτογραφία & βίντεο

Εσείς πώς βελτιώνετε τις φωτογραφίες κακής ποιότητας ?

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, μπορείτε να μας γράψετε στο Questions.pcsteps.gr. Ειδάλλως, αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps