Home » Hardware » Gadget » Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Μάιος 2024
Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Μάιος 2024

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα – Μάιος 2024

Στα πιο ιδιαίτερα gadget για τον Μάιο έχουμε ένα καλώδιο με πολλαπλούς μαγνητικούς αντάπτορες και υποστήριξη QC3.0, ένα καπέλο με ενσωματωμένο Bluetooth ηχείο, και έναν 3D εκτυπωτή υψηλής ακρίβειας για ερασιτέχνες και επαγγελματίες. Επιπλέον, στη στήλη αυτού του μήνα έχουμε μία ταινία οργάνωσης καλωδίων, μία συσκευή εξάλειψης οσμών από το εσωτερικό του ψυγείου, και έναν φορτιστή για το αυτοκίνητο, τη μοτοσυκλέτα, και άλλα οχήματα.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Καλώδιο με πολλαπλούς μαγνητικούς αντάπτορες και υποστήριξη QC3.0

Το Uslion 5A USB καλώδιο είναι η ιδανική επιλογή για γρήγορη φόρτιση και αξιόπιστη μεταφορά δεδομένων. Αυτό το καλώδιο είναι συμβατό με όλα τα smartphone της αγοράς και προσφέρει ευελιξία χάρη στους πολλαπλούς μαγνητικούς αντάπτορες του.

Επιπλέον, το καλώδιο διαθέτει υψηλής ποιότητας χάλυβα στον πυρήνα του και υποστηρίζει τεχνολογία QC3.0, που εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα και αποτελεσματική μετάδοση ενέργειας και δεδομένων.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Μάιος 2024

Μπορούμε να προμηθευτούμε το Uslion 5A USB από το διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggod, με 6,61€ για την έκδοση του ενός μέτρου, ή με 6,89€ για την έκδοση των δύο μέτρων.

Καπέλο με ενσωματωμένο Bluetooth ηχείο

Το YX2-B Bluetooth Hat είναι το ιδανικό αξεσουάρ για όσους αναζητούν άνεση και λειτουργικότητα κατά τη διάρκεια των αθλητικών δραστηριοτήτων ή της αναψυχής σε εξωτερικούς χώρους.

Αυτό το καπέλο διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο με τεχνολογία Bluetooth, επιτρέποντάς μας να απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας μουσική, ή να πραγματοποιούμε κλήσεις, χωρίς την ανάγκη χρήσης ακουστικών.

Το ύφασμα από διαπνέουσα βαμβακερή ύφανση και το λουράκι ρύθμισης της περιμέτρου εξασφαλίζουν άνεση και τέλεια εφαρμογή σε κάθε μέγεθος κεφαλιού. Η αυτονομία του ηχείου φτάνει τις 8 ώρες. Το καπέλο στοιχίζει 16,76€.

3D εκτυπωτής υψηλής ακρίβειας για ερασιτέχνες και επαγγελματίες

Ο 3D εκτυπωτής Artillery SW-X4 Plus είναι ένα εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν ποικίλα αντικείμενα με εξαιρετική ταχύτητα και μέγεθος έως 300 x 300 x 400 χιλιοστά.

Η οθόνη αφής των 4,3 ιντσών διευκολύνει τη ρύθμιση και τη χρήση του εκτυπωτή, ενώ η υψηλή ακρίβεια εκτύπωσης εξασφαλίζει επαγγελματικά αποτελέσματα. Επιπλέον, ο Artillery SW-X4 Plus έχει δυνατότητα εκτύπωσης με πολλαπλά υλικά.

Αυτός ο 3D εκτυπωτής είναι ιδανικός για επαγγελματίες και ερασιτέχνες και κοστίζει 343,86€.

Ταινία οργάνωσης καλωδίων

Η Toocki παρουσιάζει τον ιδανικό τρόπο για να οργανώσουμε τα καλώδιά μας και να αποφύγουμε την αναστάτωση που προκαλείται όταν αυτά μπερδεύονται. Αυτή η ταινία είναι διαθέσιμη σε 1 μέτρο ή 5 μέτρα και μπορούμε να κόψουμε όση χρειάζεται, ώστε να δέσουμε μεταξύ τους όσα καλώδια θέλουμε.

Ο εύκαμπτος σχεδιασμός και αυτοκόλλητο υλικό της καθιστούν αυτήν την ταινία εύκολη στη χρήση και τοποθέτηση σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής της εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση. Το 1 μέτρο στοιχίζει 3,81€ και τα 5 μέτρα κοστίζουν 4,46€.

Φορτιστής για το αυτοκίνητο, τη μοτοσυκλέτα, και άλλα οχήματα

Ο παρακάτω εικονιζόμενος φορτιστής είναι ιδανικός για τοποθέτηση σε αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα, φορτηγό, σκάφος, και άλλα οχήματα. Διαθέτει δύο θύρες USB Type-C με μέγιστη ισχύ εξόδου 45W η κάθε μία.

Επιπλέον, διαθέτει διακόπτη ON/OFF και ενσωματωμένη οθόνη για την προβολή της τάσης και της ισχύος. Αυτός ο φορτιστής είναι συμβατός με τις περισσότερες συσκευές της αγοράς και κοστίζει 14,90€ στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood.

Επαναφορτιζόμενος φακός για χρήση σε εξωτερικούς χώρους και αντίξοες συνθήκες

Ο φακός Astrolux E1 είναι ένας εκπληκτικά λειτουργικός συνοδοιπόρος για κάθε περιπέτεια. Η μέγιστη φωτεινότητα του είναι 1000 lumen, έχει πολύχρωμο φως RGB, και προσφέρει εξαιρετική ορατότητα σε κάθε σκοτεινή γωνιά και περιοχή.

Η δυνατότητα περιστροφής 180 μοιρών επιτρέπει να κατευθύνουμε το φως προς όπου είναι απαραίτητο κάθε στιγμή, βάσει των αναγκών μας. Επίσης, διαθέτει συναγερμό ήχου για επιπλέον ασφάλεια σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Τέλος, ο Astrolux E1 έχει μπαταρία 1.100mAh, υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση μέσω θύρας USB Type-C, και έχει ανθεκτική κατασκευή με πιστοποίηση IP67. Η τιμή του στο Banggood είναι 19,56€.

Τηλεχειριζόμενο RC αυτοκίνητο με μέγιστη ταχύτητα 70km/h

Το RC αυτοκίνητο SG PINECONE FOREST 1004-1 είναι ένα αποδοτικό και διασκεδαστικό τηλεχειριζόμενο όχημα. Διαθέτει προηγμένη τεχνολογία Brushless Motor και ESC από την Hobbywing.

Η μέγιστη ταχύτητα του PINECONE FOREST 1004-1 είναι 70km/h και το μεταλλικό σασί διασφαλίζει αντοχή στον χρόνο και την οδήγηση σε οποιοδήποτε τύπο εδάφους. Επιπλέον, το ESP Gyro και τα LED φώτα προσφέρουν εξαιρετικό έλεγχο και ορατότητα ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ο retro σχεδιασμός του και η πλήρης αναλογική ρύθμιση το καθιστούν ιδανικό για ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Η συναρμολόγηση του PINECONE FOREST 1004-1 είναι ιδιαίτερα εύκολη και η τιμή του στο Banggood είναι 308,44€.

Θερμόμετρο και υγρόμετρο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Το Xiaomi Duka Atuman TH3 είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο για τη μέτρηση της θερμοκρασίας και της υγρασίας εντός και εκτός σπιτιού. Επιπλέον, υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση Wi-Fi για να παρακολουθούμε τις μετρήσεις από το smartphone.

Η μεγάλη LCD οθόνη των 4,3 ιντσών επιτρέπει την εύκολη ανάγνωση των δεδομένων, ακόμα και από απόσταση. Επίσης, η λειτουργία αυτόματου φωτισμού εξασφαλίζει άνετη προβολή, ακόμη και σε σκοτεινά περιβάλλοντα.

Το Xiaomi Duka Atuman TH3 έχει ρολόι και ημερολόγιο, η 450mAh επαναφορτιζόμενη μπαταρία προσφέρει μεγάλη αυτονομία, ενώ η USB Type-C εξασφαλίζει την ταχεία φόρτιση της συσκευής. Η τιμή του είναι 27,95€.

Συσκευή εξάλειψης οσμών από το εσωτερικό του ψυγείου

Αυτή η USB συσκευή βοηθά στον καθαρισμό του αέρα στο εσωτερικό του ψυγείου, ώστε να διατηρεί το συγκεκριμένο περιβάλλον καθαρό και απαλλαγμένο από δυσάρεστες μυρωδιές.

Επιπλέον, σύμφωνα με την εταιρεία, διαθέτει ειδικές λειτουργίες που βοηθούν στο να διατηρούνται φρέσκα τα τρόφιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η ενσωματωμένη μπαταρία του εξασφαλίζει 30 ημέρες αυτονομία και μπορούμε να τη φορτίζουμε μέσω της θύρα USB. Η τιμή του είναι 12,38€.

2 σε 1: Φωτιστικό και ηλεκτρικό εντομοαπωθητικό

Η AGSIVO προσφέρει ένα πρωτοποριακό σύστημα καταπολέμησης εντόμων, συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα μιας λάμπας με την ισχύ ενός ηλεκτρικού εντομοαπωθητικού. Επιπλέον, η ενσωματωμένη οθόνη εμφανίζει την κατάσταση της μπαταρίας.

Αυτό το πολυλειτουργικό φωτιστικό είναι ιδανικό για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, καθώς εξαλείφει αποτελεσματικά κουνούπια, μύγες, και άλλα ενοχλητικά έντομα

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Μάιος 2024

Επίσης, η 2.000mAh επαναφορτιζόμενη μπαταρία του προσφέρει έως 10 ώρες αυτονομία, ενώ το μέγεθος και το μικρό του βάρος επιτρέπουν να το μετακινούμε χωρίς κόπο σε όποιον χώρο επιθυμούμε.

Η φόρτιση του AGSIVO γίνεται μέσω της θύρας USB Type-C που διαθέτει. Μπορούμε να το προμηθευτούμε από το διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood προς 16,76€.

Πώς σας φάνηκαν τα Gadget του Μαΐου;

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά ή μήπως ήδη έχετε κάποια;

Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας, στο Questions.pcsteps.gr.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#327 - Όριο Συσκευών Netflix, Δωρεάν Παιχνίδια Steam, IMEI Smartphone, Επεξεργασία DM Στο Instagram
QuickSteps
GamingSteps#20240518 - Assassin's Creed Shadows, Το Fallout Συναντά Το Fortnite, Το Hero Shooter Deadlock Από Τη Valve
GamingSteps