Home » Software » Παιχνίδια » Τίτλοι Τέλους Για Το PS5, Δια Χειρός Οπαδού Το Επίσημο Tomb Raider I–III Remastered, Νέο Xbox
GamingSteps#20240217 - Τίτλοι Τέλους Για Το PS5, Δια Χειρός Οπαδού Το Επίσημο Tomb Raider I–III Remastered, Νέο Xbox

Τίτλοι Τέλους Για Το PS5, Δια Χειρός Οπαδού Το Επίσημο Tomb Raider I–III Remastered, Νέο Xbox

Η Sony δημοσίευσε την έκθεση αποτελεσμάτων του τελευταίου οικονομικού τριμήνου και η αναφορά της περιέχει μερικά απογοητευτικά νέα για τους λάτρεις του PlayStation. Παθιασμένος λάτρης του Tomb Raider, που πέρασε τα τελευταία οκτώ χρόνια της ζωής του βελτιώνοντας, ανεπίσημα, τα αρχικά παιχνίδια της σειράς, αποκάλυψε τη συμμετοχή του στην επίσημη remastered τριλογία. Τα επόμενης γενιάς Xbox θα είναι πολύ πιο ισχυρά από τα Series X/S.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Τίτλοι τέλους για το PlayStation 5, ενώ δεν θα δούμε ούτε μεγάλα PS παιχνίδια το 2024

Η Sony δημοσίευσε την έκθεση αποτελεσμάτων του τελευταίου οικονομικού τριμήνου, στις 14 Φεβρουαρίου του 2024, και η αναφορά της περιέχει μερικά απογοητευτικά νέα για τους λάτρεις του PlayStation.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αποκάλυψε τα σχέδια της να απέχει από την κυκλοφορία νέων τίτλων σε όλα τα σημαντικά αποκλειστικά franchise για τις δικές της κονσόλες, για το υπόλοιπο του 2024. Επιπλέον, τα στελέχη της Sony ανέφεραν ότι το PS5 μπαίνει στο τελικό στάδιο της ζωής του.

GamingSteps#20240217 - Τίτλοι Τέλους Για Το PS5, Δια Χειρός Οπαδού Το Επίσημο Tomb Raider I–III Remastered, Νέο Xbox

Η έκθεση τονίζει την πρόβλεψη της Sony για επιβράδυνση των πωλήσεων του PlayStation 5 κατά τη διάρκεια του επόμενου οικονομικού έτους, που εκτείνεται από τον Απρίλιο του 2024 έως τον Μάρτιο του 2025.

Η ανώτερη αντιπρόεδρος της εταιρείας, Naomi Matsuoka, περιέγραψε την απόφαση αυτή ως μία στρατηγική στροφή προς την εξισορρόπηση της κερδοφορίας και των πωλήσεων, προβλέποντας μείωση των πωλήσεων hardware, όσον αφορά το PS5. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο η εταιρεία αποφάσισε να απομακρυνθεί από την τελευταίας γενιάς κονσόλα της.

Από το ντεμπούτο του, τον Νοέμβριο του 2020, το PlayStation 5 αντιμετώπισε περιορισμούς στην προμήθεια, οι οποίοι επιδεινώθηκαν από τις παγκόσμιες ελλείψεις εξαρτημάτων. Αυτό μετέτρεψε την κονσόλα σε ένα περιζήτητο προϊόν.

Ωστόσο, όλα άλλαξαν το 2023, όπου η κατάσταση βελτιώθηκε και υπήρξε σταθεροποίηση της παραγωγής και διάθεσης. Παρά τη διαβεβαίωση της Sony για βελτιωμένη διαθεσιμότητα και την αύξηση αποθέματος σε όλους τους εμπόρους, οι επιβεβαιωμένες πωλήσεις του PS5 ήταν 54,7 εκατομμύρια μονάδες. Αυτό το νούμερο ήταν αρκετά μικρότερο από την πρόγνωση της εταιρείας, καθιστώντας την κονσόλα μη κερδοφόρα.

Οπαδός του Tomb Raider ηγήθηκε της ανάπτυξης του I–III Remastered

Ένας παθιασμένος λάτρης του Tomb Raider, ο οποίος πέρασε τα τελευταία οκτώ χρόνια της ζωής του βελτιώνοντας, ανεπίσημα, τα πέντε αρχικά παιχνίδια της σειράς, αποκάλυψε τη συμμετοχή του στην επίσημη remastered τριλογία. Αναφερόμαστε στον XProger, τον δημιουργό του OpenLara.

Χάρη στην προσπάθεια του να βελτιώσει τους αρχικούς τίτλους του Tomb Raider, οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να ξαναζήσουν τα πρώτα κατορθώματα της Lara Croft μέσω οποιουδήποτε browser. Το εγχείρημα αυτό διατηρεί την ουσία των πρωτότυπων παιχνιδιών, ενώ παράλληλα εισάγει βελτιώσεις για τον εκσυγχρονισμό των παλαιών τίτλων.

Το OpenLara ρυθμίζει δυναμικά τον ρυθμό καρέ, απελευθερώνοντας τον από τον σταθερό περιορισμό των 30FPS και επιτρέποντας του να κυμαίνεται μεταξύ 60FPS και 144FPS.

Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να προσαρμόζουν την εσωτερική ανάλυση και ενσωματώνει χαρακτηριστικά όπως ανανεωμένα εφέ νερού, βελτιωμένο φωτισμό, τοπικό multiplayer, προοπτική πρώτου προσώπου, και πληθώρα γραφικών βελτιώσεων.

Αντίθετα με όσα πίστευαν οι περισσότεροι, η κυκλοφορία του Tomb Raider I-III Remastered δεν είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση της ενασχόλησης του XProger με τις περιπέτειες της αγαπημένης του ηρωίδας. Αντιθέτως, ο προγραμματιστής αποκάλυψε ότι ασχολείται με την επίσημη remastered τριλογία.

Στις 14 Φεβρουαρίου, ο XProger εξήγησε τους λόγους για τους οποίους το OpenLara δεν λαμβάνει πλέον ενημερώσεις. Όπως αναφέρει ο ίδιος, τώρα πια δραστηριοποιείται στο Tomb Raider I-III Remastered.

Μάλιστα, μοιράστηκε λεπτομέρειες για τη συνεργασία του με την παθιασμένη ομάδα ανάπτυξης της τριλογίας. Επιπλέον, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς το στούντιο που του εμπιστεύτηκε την ηγεσία του project και του έδωσε τη δυνατότητα να διαμορφώσει μία ομάδα από αφοσιωμένους και ενθουσιώδεις ανθρώπους.

Τα επόμενης γενιάς Xbox θα είναι πολύ πιο ισχυρά από τα Series X/S

Έχουν περάσει τρία χρόνια, και κάτι, από την κυκλοφορία των Xbox Series X/S, γεγονός που σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο. Ωστόσο, η Microsoft έχει στραμμένο το βλέμμα της στο μέλλον και την ανάπτυξη της πέμπτης γενιάς κονσόλας της. Πρόκειται για ένα εγχείρημα το οποίο επιβεβαίωσε πρόσφατα η πρόεδρος του Xbox, Sarah Bond, στο Official Xbox Podcast.

Η Bond υπογράμμισε τη δέσμευση της Microsoft να προσφέρει “το μεγαλύτερο τεχνικό άλμα” μέχρι σήμερα, σε επίπεδο hardware, μεταξύ δύο γενεών κονσολών. Τόνισε ότι στόχος της εταιρείας είναι να βελτιώσει τις εμπειρίες τόσο των παικτών, όσο και των δημιουργών.

Ο Phil Spencer, διευθύνων σύμβουλος της Microsoft Gaming, επανέλαβε το ίδιο σε πρόσφατη συνέντευξη του, προϊδεάζοντας τους πάντες για τις επερχόμενες “μοναδικές πτυχές” του μελλοντικού hardware των Xbox.

Εν μέσω εικασιών και συζητήσεων για το μέλλον του Xbox, που πυροδοτήθηκαν από αναφορές σχετικά με την αποκλειστικότητα τίτλων και τις κονσόλες, η Microsoft επιταχύνει τις ανακοινώσεις της, για να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες των παικτών. Γι' αυτό, τα παραπάνω δύο στελέχη επιβεβαίωσαν ότι θα μοιραστούν περισσότερα σε ειδικό event, την εορταστική περίοδο του 2024.

Παρά το γεγονός ότι το hardware κονσόλας αποτελεί την τρίτη μεγαλύτερη επιχείρηση της Microsoft Gaming, παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής της μάρκας για το gaming. Μάλιστα, ο Spencer ξεκαθάρισε ότι η εταιρεία δεν σχεδιάζει να σταματήσει ποτέ την ανάπτυξη κονσολών.

Έγγραφα που διέρρευσαν το 2023 ρίχνουν φως στη σειρά gaming hardware της Microsoft, υπονοώντας αναβαθμίσεις στα Xbox Series X και Series S. Μεταξύ άλλων, ανακαλύφθηκαν μία νέα έκδοση του Series X χωρίς συσκευή ανάγνωσης οπτικών μέσων και ένα νέο χειριστήριο. Περισσότερα, θα μάθουμε σε λίγους μήνες.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 18 με 24 Φεβρουαρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20240217 - Τίτλοι Τέλους Για Το PS5, Δια Χειρός Οπαδού Το Επίσημο Tomb Raider I–III Remastered, Νέο Xbox

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 18 και 24 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

20 Φεβρουαρίου

  • Nightingale – σε PC
  • Furnish Master – σε PC
  • qomp2 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • The Lost Legends of Redwall: Feast & Friends – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • The Lost Legends of Redwall: The Scout Anthology – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, και Xbox Series X/S
  • Balatro – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • irem Collection Volume 2 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και Nintendo Switch

21 Φεβρουαρίου

  • Bandle Tale: A League of Legends story – σε Nintendo Switch και PC
  • Last Epoch – σε PC
  • Myth of Empires – σε PC
  • Slave Zero X – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Terminator Dark Fate – Defiance – σε PC

22 Φεβρουαρίου

  • Pacific Drive – σε PlayStation 5 και PC
  • Sons of the Forest – σε PC
  • CorpoNation: The Sorting Process – σε PC
  • Garden Life: A Cozy Life Simulator – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Nyaaaanvy – σε Nintendo Switch και PC
  • Rail Route – σε PC
  • Inkulinati – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • King Arthur: Knight’s Tale – σε PlayStation 5, Xbox One, και Xbox Series X/S
  • Yohane the Parhelion: Numazu in the Mirage – σε PlayStation 5, Nintendo Switch, και PC

23 Φεβρουαρίου

  • Promenade – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mind-Bending Masterpieces

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 2 Μαρτίου το Mind-Bending Masterpieces. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 178,72€, και κοστίζει μόνο 13,78€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 9,18€ και πάνω, παίρνουμε το “Superliminal”, το “Manifold Garden”, το “The Pedestrian”, το “The Witness”, και το “The Talos Principle: Gold Edition”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε τουλάχιστον 13,78€ αγοράσουμε επιπλέον το “Patrick's Parabox” και το “Taiji”.

Controller'd Chaos

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 22 Φεβρουαρίου το Controller'd Chaos. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 181,51€, και κοστίζει μόνο 12,85€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 9,18€ και πάνω, παίρνουμε το “Sunset Overdrive”, το “Destroy All Humans!”, το “Ghostbusters: The Video Game Remastered”, το “Rain on Your Parade”, και ένα κουπόνι κουπόνι για να αγοράσουμε από το Humble Bundle 50% φθηνότερο το “Rain On Your Parade DLC: New Levels and Features!”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε τουλάχιστον 12,85€ αγοράσουμε επιπλέον το “Maneater”, το “Orcs Must Die! 3 – Complete Edition”, και το “No More Heroes”.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Fire Bundle

Με το Mystery Star Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,10€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 15,59€ μας δίνουν τα κλειδιά 20 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Fire Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 22 τίτλους:

  • Farm Together
  • Maneater
  • Luck be a Landlord
  • Ziggurat 2
  • Cookie Cutter
  • Summum Aeterna
  • Aeterna Noctis
  • Tribe: Primitive Builder
  • Star Renegades
  • Dust & Neon
  • Untamed Tactics
  • Final Vendetta
  • Diluvian Ultra
  • Retro Machina
  • The Crackpet Show
  • Simulacra Trilogy Bundle
  • ScourgeBringer
  • Murderous Muses
  • Oaken
  • Interstellar Space: Genesis Complete Edition
  • Friends vs Friends
  • Monster Prom 2: Monster Camp

Build Your Own Relentless

Με το Build Your Own Relentless του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στρατηγικής.

Στο Build Your Own Relentless επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 4,99€, πέντε παιχνίδια για 6,99€, ή οκτώ παιχνίδια στην τιμή των 9,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 17 τίτλους:

  • Graveyard Keeper
  • Neighbours back From Hell
  • Black Book
  • Human Fall Flat
  • For The King
  • Bosorka
  • Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered
  • Chicken Police – Paint it RED!
  • Neverinth
  • WizardChess
  • The Life and Suffering of Sir Brante
  • Blind Fate: Edo no Yami
  • Jetstream
  • Void Scrappers
  • SEARCH PARTY: Director's Cut
  • The Horror Of Salazar House
  • Fates of Ort

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

  • Crysis 2 Remastered: 55% φθηνότερο έως τις 1 Μαρτίου
  • What Remains of Edith Finch: 75% φθηνότερο έως τις 26 Φεβρουαρίου
  • The Artful Escape: 50% φθηνότερο έως τις 26 Φεβρουαρίου
  • Solar Ash: 50% φθηνότερο έως τις 26 Φεβρουαρίου
  • The Pathless: 60% φθηνότερο έως τις 26 Φεβρουαρίου
  • Mundaun: 50% φθηνότερο έως τις 26 Φεβρουαρίου
  • Worms W.M.D: 85% φθηνότερο έως τις 19 Φεβρουαρίου
  • Chronicon: 55% φθηνότερο έως τις 19 Φεβρουαρίου
  • Severed Steel: 80% φθηνότερο έως τις 19 Φεβρουαρίου
  • DYSMANTLE: 62% φθηνότερο έως τις 19 Φεβρουαρίου

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμα του του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#322 - Λογαριασμός Google Χωρίς Gmail, Δημιουργία Εικόνων Με Το Copilot, Καταμέτρηση Λέξεων
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps