Home » Internet » CineSteps » Οι Καλύτερες Ταινίες και Σειρές Αύγουστος 2018

Οι Καλύτερες Ταινίες και Σειρές Αύγουστος 2018

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Σε όλους αρέσουν οι ταινίες και σειρές, όμως, πολλές φορές κάποιες καλές ενδέχεται να μας έχουν ξεφύγει. Στον μηνιαίο μας οδηγό, θα παρουσιάζουμε τα δημοφιλέστερα έργα και επεισόδια που έχουν τις περισσότερες λήψεις κάθε μήνα. Παράλληλα, θα δείχνουμε πώς μπορούμε να τις δούμε στο Kodi, Stremio, και τα απαγορευμένα Android apps, με ελληνικούς υπότιτλους, μαζί με προτάσεις για τα κορυφαία όλων που αξίζει να δούμε.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή


Το μηνιαίο CineSteps παρουσιάζει τις καλύτερες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που κυκλοφορούν, ή θα κυκλοφορήσουν.

Για όλες τις δημοσιεύσεις της στήλης, κάντε κλικ εδώ.

Ταινίες και σειρές που δεν πρέπει να τις χάσουμε

Τη μερίδα του λέοντος σε αυτή την ενότητα ενίοτε θα την έχουν οι τηλεοπτικές σειρές, καθότι είναι γνωστό ότι με τα πολλά επεισόδια παρατείνεται η ψυχαγωγία μας.

Ταυτόχρονα, οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι τα καλά TV shows ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τον πήχη, λόγω της προσμονής και των προσδοκιών που καλλιεργούνται για τη συνέχεια του επεισοδίου.

Jiro Dreams of Sushi

Πρόκειται για μια εξαιρετική ταινία – ντοκιμαντέρ, που εμείς προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δείτε, είτε είστε φίλοι του Sushi, είτε όχι.

Αφορά τον μεγαλύτερο σεφ της Ιαπωνίας, τον 90χρονο πλέον Jiro Ono, που θεωρείται στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου ως εθνικός θησαυρός.

Ταινίες-και-Σειρές-1a

Στη ταινία συμμετέχει και ο σπουδαίος συγγραφέας και σεφ, Anthony Bourdain, που δυστυχώς έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Μάλιστα, η τραγική ειρωνεία είναι ότι είχε εκμυστηρευτεί στον Guardian πως θα ήθελε το τελευταίο του γεύμα πριν πεθάνει να είναι σε αυτό το μικρό υπόγειο Sushi bar του Jiro, το οποίο είναι και το μοναδικό στο είδος του με τρία αστέρια Michelin.

Η πολύ ενδιαφέρουσα ταινία – ντοκιμαντέρ διαρκεί ογδόντα λεπτά, και μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε το Jiro Dreams of Sushi με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους στα Terratium TV, Stremio, GamatoTV, και το Ταινιομανία.

Ταινίες-και-Σειρές-1

Σε κάθε ταινία και σειρά που προτείνουμε, θα παραθέτουμε και την αξιολόγηση των χιλιάδων θεατών όλων των ηλικιακών ομάδων στο IMDb.

Αν και είναι βέβαιο ότι το γνωρίζουμε, ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο μέσος όρος στο εύρος του επτά, υποδηλώνει ότι πρόκειται ενδεχομένως για ένα καλό έως πολύ καλό έργο, και από το οκτώ και άνω, πρόκειται ίσως για μια εξαιρετική ταινία και σειρά.

Έτσι λοιπόν, στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε τη βαθμολογία συνολικά (πρώτη κάθετη σειρά), αλλά και ανά ηλικία, που έδωσαν στο Jiro Dreams of Sushi οι 29.241 σινεφίλ από όλον τον κόσμο.

Nobel

Ως γνωστόν, ο Νορβηγικός κινηματογράφος έχει ξεπεράσει τα γεωγραφικά όρια της χώρας του, και έχει αποκτήσει διεθνή ακτινοβολία.

Επιπλέον, στη σκανδιναβική χώρα συχνά-πυκνά παράγονται εξαιρετικές σειρές, και μια από αυτές είναι αναμφίβολα το Nobel, που θα μας μεταφέρει σε ένα αδίστακτο στρατιωτικό και πολιτικό διεθνές παιχνίδι.

Η δραματική σειρά του Netflix αποτελείται από οκτώ επεισόδια, και έκανε πρεμιέρα στις 25 Σεπτεμβρίου του 2016. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Το Kodi είναι το μοναδικό μέσο επί του παρόντος που αναπαράγει τη σειρά με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

La Vie en Rose – La môme

Πρόκειται για τη ζωή της μεγάλης Γαλλίδας τραγουδίστριας Εντίθ Πιάφ, που ξεκίνησε από ένα πορνείο, και την ανακάλυψαν σε μια γωνιά του δρόμου σε ηλικία 19 ετών.

Παρά την επιτυχία της, η ζωή της “Môme Piaf” (μικρό σπουργίτι), είχε πολλές τραγικές στιγμές, και ήταν γεμάτη από πόνο, θλίψη, έρωτα, και βέβαια από δόξα.

Τη σπουδαία καλλιτέχνιδα την ενσαρκώνει η Marion Cotillard, σε μια εντυπωσιακή ερμηνεία άνευ προηγουμένου, που της χάρισε και το βραβείο Oscar.

Η εξαιρετική ταινία με τα δυνατά και ανάμεικτα συναισθήματα, και την παριζιάνικη ατμόσφαιρα, πήρε και δεύτερο Oscar για το μακιγιάζ. Συμπρωταγωνιστεί και ο Ζεράρντ Ντεπαρτιέ.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ. Τα Stremio, Morpheus, Terrarium TV, και Ταινιομανία αναπαράγουν την ταινία με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Η βαθμολογία των 74.468 θεατών:

Chico & Rita

Αν μας αρέσουν τα καλά Animation, τότε δεν πρέπει να χάσουμε το Chico & Rita, καθώς πρόκειται για μια δραματική και πολύ συγκινητική ιστορία, γεμάτη από κουβανέζικη μουσική, λατινοαμερικάνικες μπαλάντες, και όχι μόνο.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Το Kodi με το πρόσθετο Incursion είναι το μοναδικό μέσο που αναπαράγει την ισπανόφωνη ταινία – animation με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Η βαθμολογία των 7.691 θεατών:

Condor (2018)

Πρόκειται για νέα σειρά που βρίσκεται σε εξέλιξη, και πιο συγκεκριμένα στο 5ο επεισόδιο. Το Condor είναι αναμφίβολα ένα καλογυρισμένο πολιτικό θρίλερ κατασκοπείας, που θα μας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Την ωραία σειρά που θυμίζει πολύ την ταινία “Three Days of the Condor” του Sydney Pollak, μπορούμε να τη δούμε σε Kodi, Morpheus, Terrarium TV, GamatoTV και Ταινιομανία.

Η βαθμολογία των 1.637 θεατών:

Billions

Το πιο πιθανό είναι να μην υπάρχουν πολλοί χρήστες που δεν έχουν δει την αδυσώπητη κόντρα της αμερικάνικης δίωξης οικονομικού εγκλήματος με ζάπλουτους επιχειρηματίες και τα Golden boys της Wall Street.

Ωστόσο, αν συγκαταλεγόμαστε ανάμεσα στους απρόσεκτους που τους διέφυγε, πρέπει άμεσα να σπεύσουμε να δούμε την εξαιρετική αμερικάνικη σειρά των τριών κύκλων και 36 επεισοδίων, και τις πολύ καλές ερμηνείες των Paul Giamatti, Damian Lewis, και άλλων γνωστών ηθοποιών.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ του Billions εδώ. Θα υπάρξει και τέταρτος κύκλος το 2019.

Τα ελληνικά GamatoTV και Ταινιομανία είναι τα μόνα που αναπαράγουν και τα 36 επεισόδια της σειράς με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους, και σε σχετικά καλή ποιότητα.

Στο Kodi, επί του παρόντος, θα βρούμε ελληνικούς υποτίτλους μέχρι το έκτο επεισόδιο του 2ου κύκλου.

Η βαθμολογία των 45.127 θεατών:

Οι περισσότερες πειρατικές λήψεις του Ιουλίου

Αρχικά, εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι οι ταινίες και σειρές με τις περισσότερες λήψεις δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι είναι και οι καλύτερες. Ούτε σημαίνει απαραίτητα ότι τις προτείνουμε για να τις δείτε.

Ωστόσο, ενδέχεται κάποιες από τις δημοφιλείς ταινίες των πειρατικών λήψεων αρκετοί από εμάς να τις βρούμε ενδιαφέρουσες. Ιδίως οι σειρές που παραθέτουμε στον πίνακα, είναι στην πλειονότητά τους πολύ καλές.

Οι 10 δημοφιλέστερες ταινίες

Έτσι λοιπόν, η πρώτη στήλη του πίνακα αριστερά δείχνει σε αύξουσα σειρά το έργο με τις περισσότερες λήψεις, και η δεύτερη μας δείχνει την κατάταξη που είχε η ταινία την προηγούμενη εβδομάδα.

Η τελευταία στήλη δεξιά δείχνει πρώτα τη βαθμολογία από το δημοφιλές IMDb με τις χιλιάδες ψήφους, και ακριβώς δίπλα από το Subs4Free με βαθμολογία μόνο από Έλληνες χρήστες.

Ταινίες-και-Σειρές-10Α

Οι 10 τηλεοπτικές σειρές

Αντίστοιχα, έχουμε και τις τηλεοπτικές σειρές που συγκέντρωσαν τις περισσότερες προτιμήσεις.

Ταινίες-και-Σειρές AA

Εσείς έχετε να μας προτείνετε ενδιαφέροντα έργα;

Αναμφίβολα για τους περισσότερους από εμάς, οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές είναι το κυρίαρχο μέσο για την οικιακή μας ψυχαγωγία.

Αν θέλετε να μας προτείνετε τις δικές σας κορυφαίες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, όπως επίσης και καλλιτέχνες, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps