Home » Hardware » Προσφορές » Νέες Καλοκαιρινές Προσφορές στο Gearbest

Νέες Καλοκαιρινές Προσφορές στο Gearbest

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Στη καρδιά του καλοκαιριού, το Gearbest ανανέωσε το Stock σε διάφορα είδη τεχνολογίας, και μας φέρνει φρέσκο πράγμα με πολλά νέα τεχνολογικά καλούδια. Στις προσφορές θα βρούμε συσκευές των καλύτερων κινέζικων εταιρειών, όπως το νέο και πολύ οικονομικό TV Box της Alfawise με Android 8.1, και πληθώρα από άλλα έξυπνα προϊόντα. Δείτε το μεγάλο πακέτο προσφορών, σε πολύ χαμηλές τιμές για λίγες ημέρες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Σε περίπτωση που βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες δυσκολίες από τις αγορές που κάνατε στο GearBest μέσα από τους δικούς μας συνδέσμους, διαβάστε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τις λύσετε, εύκολα και γρήγορα:

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Πως μπορώ να αγοράσω τα νέα είδη τεχνολογίας

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, οι περισσότερες έξυπνες συσκευές της προσφοράς του Gearbest δεν είναι διαθέσιμες στα ελληνικά καταστήματα.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα.

Mε αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Alfawise A8 4Κ- €25,74

Το νέο TV Box έχει μνήμη στα 2GΒ, και διαθέτει αποθηκευτικό στα 16GB με υποδοχή για επέκταση με κάρτα microSD. Το A8 φοράει τον τετραπύρηνο RK3229 με cortex-A7 chip, στα 1.5GHz, και τρέχει το νεότατο Android 8.1.

Η συσκευή επίσης υποστηρίζει 3D ταινίες και Ultra HD ανάλυση, και είναι συμβατή με τις νέες τηλεοράσεις με αυτή την υψηλότατη ευκρίνεια. To Α8 έχει όλες τις απαραίτητες θύρες που την καθιστούν ιδιαίτερα εύχρηστη.

Το κινέζικο TV Box δεν απαιτεί να κάνουμε πολλά πράγματα για να ξεκινήσει. Το συνδέουμε στην TV με το καλώδιο HDMI που υπάρχει στην συσκευασία, και στο Wi-Fi του σπιτιού, και είμαστε έτοιμοι με το τηλεχειριστήριο της να δούμε το θέαμα στην τηλεόραση μας.

Η τιμή του Alfawise A8 έρχεται με ευρωπαϊκή πρίζα και η τιμή του ανέρχεται στα €25,74. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ. Για να πετύχουμε την πολύ χαμηλή τιμή πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι.

IT$CNGBA8

Ο ενδεδειγμένος τρόπος να αποφύγουμε το τελωνείο είναι η Priority line αποστολή στα €4.22. Το TV Box θα έρθει στον χώρο μας με courier.

Χαρακτηριστικά

  • Τετραπύρηνος επεξεργαστής RK3229 με cortex-A7 chip, στα 1.5GHz
  • GPU: Mali-400 MP
  • RAM: 2GB
  • Αποθηκευτικός: 16GB
  • Άλλες λειτουργίες: DLNA, Airplay, Miracast
  • Υποστηριζόμενοι τύποι αρχείων βίντεο: ASF, AVI, DAT, FLV, ISO, MKV, MOV, MPEG, MPG, RM, RMVB, TS, VOB, WMV
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 8.1
  • Διαστάσεις:12.00 x 12.00 x 2.50 εκατοστά (πλάτος, μήκος, και ύψος)
  • Βάρος προϊόντος: 186 γραμμάρια
  • Περιεχόμενα συσκευασίας: TV Box, τηλεχειριστήριο, τροφοδοτικό, αγγλικό εγχειρίδιο χρήσης, καλώδιο HDMΙ

Coupon deal

Αυτη η προσφορά του Gearbest μας δίνει πολλά κουπόνια έτσι ώστε να πετύχουμε σημαντικές εκπτώσεις σε άλλα TV Box, και πολλές ακόμη ηλεκτρονικές συσκευές.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να χρησιμοποιήσουμε το αντίστοιχο κουπόνι που βλέπουμε κάτω από την τιμή της κάθε συσκευής.

Flash Sale

Αυτό το πακέτο της προσφοράς του GearBest περιλαμβάνει πολλά έξυπνα είδη τεχνολογίας, όπου ξεχωρίζει η χαμηλή τιμή στα Bluetooth ακουστικά. Η συγκεκριμένη προσφορά θα διαρκέσει για ελάχιστα κομμάτια.

Alfawise

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο προϊόντα της Alfawise, η οποία είναι από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες στη Κίνα, καθώς παράγει ευρεία γκάμα ηλεκτρονικών συσκευών.

Gocomma

Αυτη η ενότητα της προσφοράς περιλαμβάνει πολλές μικροσυσκευές και διάφορα άλλα είδη της νέας κινέζικης εταιρείας Gocomma.

Utorch-light life

Η κατηγορία με του φακούς και τα Led έχει μικρές συσκευές για φωτισμό σε όλους τους χώρους του σπιτιού, ή του γραφείου μας.

Excelvan

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο προϊόντα της Excelvan, η οποία είναι γνωστή για τους βίντεο προτζέκτορες, αλλά και για διάφορες άλλες εξειδικευμένες ηλεκτρονικές συσκευές, και όχι μόνο.

Zanflare

Αυτό το πακέτο έχει προϊόντα της Zanflare που είναι η πιο δημοφιλής εταιρεία σε μικροσυσκευές που αφορούν φωτισμό, φακούς, φορτιστές μπαταριών, και άλλα τέτοια σχετικά προϊόντα.

Siroflo

Αυτη η προσφορά περιλαμβάνει πολλά ακουστικά και ασύρματα ηχεία της κινέζικης εταιρείας Siroflo, που είναι δημοφιλής σε αυτή την κατηγορία προϊόντων.

Floureon

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει ως επί το πλείστον πολύ οικονομικές ασύρματες κάμερες ασφαλείας, τα εξαρτήματα τους, μαζί με θερμοστάτες, και άλλες σχετικές μικροσυσκευές.

Helifar

To πακέτο αυτό προσφέρει ως επί το πλείστον τηλεκατευθυνόμενα τετρακόπτερα, και διάφορες άλλες ασύρματες συσκευές μοντελισμού.

Outlife

Αυτό το πακέτο διαθέτει αδιάβροχους σάκους μαζί με διάφορα είδη ταξιδιού και χρήσιμες μικροσυσκευές για τις διακοπές μας.

Εσείς ξεχωρίσατε κάποιο προϊόν στις προσφορές του GearBest?

Αν βρήκατε κάποιο ενδιαφέρον προϊόν στην καλοκαιρινή εκπτωτική προσφορά, ή αν έχετε κάποια απορία σχετικά με τις αγορές από το GearBest, γράψτε μας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#322 - Λογαριασμός Google Χωρίς Gmail, Δημιουργία Εικόνων Με Το Copilot, Καταμέτρηση Λέξεων
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps