Home » Software » Παιχνίδια » Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024

Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024

Το επόμενο παιχνίδι του πολύ γνωστού και δημοφιλούς franchise Prince of Persia είναι το “The Rogue”. Η πλοκή της τηλεοπτικής σειράς Fallout έρχεται σε αντίθεση με την καθιερωμένη ιστορία των παιχνιδιών, σύμφωνα με αρκετούς οπαδούς του franchise. Την Πέμπτη 11 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η απονομή των BAFTA Games Awards 2024 και ο μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν το Baldur’s Gate 3.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Δεύτερο παιχνίδι Prince of Persia μέσα σε ένα έτος

Το επόμενο παιχνίδι του πολύ γνωστού και δημοφιλούς franchise Prince of Persia είναι το “The Rogue”. Πρόκειται για τον δεύτερο τίτλο της σειράς που κυκλοφορεί η Ubisoft μέσα στο 2024, καθώς αυτό το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από τις 14 Μαΐου σε Early Access στο Steam.

Δημιουργός του The Rogue είναι η Evil Empire, η οποία έχει αναπτύξει το πολύ επιτυχημένο roguelike-metroidvania παιχνίδι Dead Cells. Αυτός ο τίτλος έχει 2D platform βάση, αλλά περιλαμβάνει πολλά metroidvania και roguelite στοιχεία.

Σε γενικές γραμμές, το The Rogue μοιάζει με συνδυασμό του Dead Cells και των DLC του, Return to Castlevania και Queen of the Sea, με τη διαφορά ότι ο κόσμος και οι χαρακτήρες του παιχνιδιού ανήκουν στο σύμπαν του Prince of Persia. Επιπλέον, η Evil Empire έχει προσθέσει σε αυτόν τον τίτλο τους γνωστούς μηχανισμούς του PoP, όπως το τρέξιμο στους τοίχους.

Οι νικητές των BAFTA Games Awards 2024

Ο BAFTA είναι ένας ανεξάρτητος φιλανθρωπικός οργανισμός, ο οποίος υποστηρίζει και προωθεί τις τέχνες της κινούμενης εικόνας, όπως οι ταινίες και τα βιντεοπαιχνίδια.

GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024

Κάθε χρόνο, ο οργανισμός απονείμει τα BAFTA Games Awards. Η φετινή απονομή πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024. Ο μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν το Baldur’s Gate 3 που κέρδισε πέντε βραβεία.

Αναλυτικά, οι νικητές των φετινών βραβείων ανά κατηγορία είναι οι παρακάτω.

  • Best Game: BALDUR’S GATE 3 Development Team – Larian Studio/Larian Studio
  • British Game: VIEWFINDER Development Team – Sad Owl Studios/Thunderful Publishing
  • Animation: HI-FI RUSH Development Team – Tango Gameworks/Bethesda Softworks
  • Artistic Achievement: ALAN WAKE 2 Development Team – Remedy Entertainment Plc./Epic Games
  • Audio Achievement: ALAN WAKE 2 Development Team – Remedy Entertainment Plc./Epic Games
  • Debut Game: VENBA Abhijeeth Swaminathan, Sam Elkana, Shahrin Khan – Visai Games/Visai Games
  • Evolving Game: CYBERPUNK 2077 Development Team – CD PROJEKT RED/CD PROJEKT RED
  • Family Game: SUPER MARIO BROS. WONDER Development Team – Nintendo EPD/Nintendo
  • Game Beyond Entertainment: TCHIA Phil Crifo, Marilou Lopez-Aguilera, Thoanë Thomadra – Awaceb/Kepler Interactive
  • Game Design: DAVE THE DIVER Development Team – MINTROCKET/MINTROCKET
  • Multiplayer: SUPER MARIO BROS. WONDER Development Team – Nintendo EPD/Nintendo
  • Music: BALDUR’S GATE 3 Borislav Slavov – Larian Studio/Larian Studio
  • Narrative: BALDUR’S GATE 3 Development Team – Larian Studio/Larian Studio
  • New Intellectual Property: VIEWFINDER Development Team – Sad Owl Studios/Thunderful Publishing
  • Performer in a Leading Role: NADJI JETER as Miles Morales in Marvel’s Spider-Man 2
  • Performer in a Supporting Role: ANDREW WINCOTT as Raphael in Baldur’s Gate 3
  • Technical Achievement: THE LEGEND OF ZELDA: TEARS OF THE KINGDOM Development Team – Nintendo EPD/Nintendo
  • EE Game of the Year (Σύμφωνα με το κοινό): BALDUR’S GATE 3 Larian Studio/Larian Studio

Η σειρά του Fallout προκάλεσε αναστάτωση στους οπαδούς του franchise

Στις 10 Απριλίου έκανε πρεμιέρα η τηλεοπτική σειρά Fallout και προκάλεσε αναστάτωση στο κοινό, καθώς οπαδοί του παιχνιδιού βρέθηκαν να διερωτώνται τι ακριβώς συνέβη σε ένα σημείο της πλοκής του έκτου επεισοδίου. Σύμφωνα με αρκετούς, η υπόθεση έρχεται σε αντίθεση με την καθιερωμένη ιστορία του franchise.

Ο διευθυντής της Bethesda, Todd Howard, έχει δηλώσει ότι η τηλεοπτική σειρά του Fallout ακολουθεί τα γεγονότα των παιχνιδιών που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, ώστε να μην παρεμβαίνει στην έως τώρα ιστορία, αλλά να αποτελεί συνέχεια της.

Στη δήλωση του, ο Howard δεν ανέφερε συγκεκριμένη χρονική στιγμή, στην οποία τοποθετείται η τηλεοπτική σειρά. Ωστόσο, στο έκτο επεισόδιο γίνεται αναφορά σε μία καθορισμένη ημερομηνία σχετικά με κάτι που συνέβη στο παρελθόν.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ SPOILER: Παρακάτω αναφέρουμε λεπτομέρειες για το θέμα και όσα συμβαίνουν στη σειρά και έχουν αναστατώσει τους θεατές.

Στο τρέιλερ της τηλεοπτικής σειράς του Fallout, το οποίο κυκλοφόρησε αρκετές εβδομάδες πριν την πρεμιέρα, η πρωτεύουσα της New California Republic (NCR), Shady Sands, έχει καταστραφεί από πυρηνική έκρηξη.

Στο έκτο επεισόδιο, γίνεται ξεκάθαρο ότι αυτό το συμβάν έλαβε χώρα το 2277, κάτι που σύμφωνα με τους οπαδούς έρχεται σε αντίθεση με όσα συμβαίνουν στα παιχνίδια.

Επιπλέον, είναι αντίθετο με όσα είναι γνωστά ότι έκαναν οι δυνάμεις της NCR εκείνη την εποχή, οι οποίες συμμετείχαν στην πρώτη μάχη του Hoover Dam εναντίον της λεγεώνας του Caesar, βάσει του Fallout: New Vegas.

Απαντώντας στις ανησυχίες των οπαδών, ο διευθυντής σχεδιασμού του στούντιο της Bethesda, Emil Pagliarulo, διευκρίνισε το ακριβές χρονοδιάγραμμα για το σύμπαν του Fallout, μέσω μιας δημοσίευσης στο X (πρώην Twitter).

Σύμφωνα με τον Pagliarulo, η τηλεοπτική σειρά Fallout τοποθετείται στο 2296. Η εξήγηση που έδωσε ο Pagliarulo προκάλεσε περαιτέρω αναταραχή, καθώς το μόνο που κατάφερε ήταν να τονίζει περαιτέρω την αντίφαση σχετικά με την NCR.

Στο New Vegas η Sandy Shores δεν έχει καταστραφεί ακόμη και η πλοκή αυτού του παιχνιδιού λαμβάνει χώρα το 2281, τέσσερα χρόνια μετά το έτος στο οποίο η τηλεοπτική σειρά παρουσιάζει την πρωτεύουσα ως κατεστραμμένη από πυρηνική έκρηξη.

Μερίδα χρηστών τόνισε ότι η Bethesda, η οποία δεν είχε εργαστεί στο αρχικό New Vegas του 2010, επαναπροσδιόρισε την ιστορία του παιχνιδιού, χωρίς να δείξει σεβασμό σε όσους έχουν δουλέψει στο franchise και τους οπαδούς του.

Εν κατακλείδι, μία από τους σεναριογράφους, η Geneva Robertson-Dworet, ισχυρίστηκε ότι η συγγραφική ομάδα ήθελε να μείνει πιστή στην ιστορία του franchise και να αποφύγει όσο γίνεται τις αντιφάσεις. Σε αντίθεση με αυτήν τη δήλωση, ο Todd Howard δήλωσε σε συνέντευξη του ότι θεωρεί τη σειρά ως τον κανόνα για την ιστορία του Fallout.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 14 με 20 Απριλίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 14 και 20 Απριλίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

16 Απριλίου

  • Grounded – στο Nintendo Switch
  • BioGun – σε PC
  • Europa – σε PC
  • Harold Halibut – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Life Eater – σε PC
  • Dave The Diver – σε PlayStation 4 και PlayStation 5
  • Planet of Lana – σε PlayStation 4, PlayStation 5, και Nintendo Switch
  • Rose & Camellia Collection – στο Nintendo Switch
  • Whisker Waters – σε PlayStation 5, Nintendo Switch, και PC

17 Απριλίου

  • Kingsgrave – σε PC
  • Reigns Beyond – στο Nintendo Switch

18 Απριλίου

  • Sker Ritual – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Soul Covenant – σε PCVR, PSVR 2, και Meta Quest
  • Final Fantasy XVI: The Rising Tide – σε PlayStation 5

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η έκπτωση, βρέθηκε ένας μεγάλος αριθμός αξιόλογων παιχνιδιών, με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές σε σχέση με την αρχική τους. Θα ξεκινήσουμε αυτόν τον οδηγό με τα βασικά γύρω από την συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Catch My Drift

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 2 Μαΐου το Catch My Drift. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 182,13€, και κοστίζει μόνο 12,06€.


Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 5,56€ και πάνω, παίρνουμε το “WRC 9 FIA World Rally Championship”, το “MudRunner”, και ένα κουπόνι για να αγοράσουμε το “Art of Rally: Australia DLC” 20% φθηνότερο από το Humble Bundle.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε τουλάχιστον 9,27€ αγοράσουμε επιπλέον το “Circuit Superstars”, το “Inertial Drift”, και το “Inertial Drift – Twilight Rivals DLC”.

Τέλος, δίνοντας από 12,06€ και πάνω, προσθέτουμε στη λίστα το “art of rally”, το “WRC 10 FIA World Rally Championship”, και το “Trail Out”.

Spring Screams

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 18 Απριλίου το Spring Screams. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 180,25€, και κοστίζει μόνο 15,54€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 8,22€ και πάνω, παίρνουμε το “Escape the Backrooms”, το “DEVOUR”, το “Demonologist”, και το “FOREWARNED”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε τουλάχιστον 15,54€ αγοράσουμε επιπλέον το “Amnesia: The Bunker”, το “My Friendly Neighborhood”, το “The Quarry”, και το “Ad Infinitum”.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Egg Bundle

Με το Mystery Star Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,10€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 15,39€ μας δίνουν τα κλειδιά 20 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Egg Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 18 τίτλους:

  • Highwater
  • No Place Like Home
  • Saturnalia
  • Clive ‘N' Wrench
  • The Wreck
  • Homebody
  • Strayed Lights
  • Pan'orama
  • Parkasaurus
  • Tainted Grail: Conquest
  • Dishonored 2
  • Batbarian: Testament of the Primordials
  • How 2 Escape
  • Fresh Start Cleaning Simulator
  • Lost Ruins
  • Raji: An Ancient Epic
  • Wolfenstein: The Old Blood
  • Wolfenstein: The New Order

Build Your Own Diamond Collection

Με το Build Your Own Diamond Collection του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Diamond Collection επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 14,99€, τέσσερα παιχνίδια για 18,99€, ή πέντε παιχνίδια στην τιμή των 22,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 17 τίτλους:

  • Chorus
  • Wolfenstein II: The New Colossus – Digital Deluxe Edition
  • The Chant
  • Doom Eternal
  • Barony
  • Bang-On Balls: Chronicles
  • Cardboard Town
  • Death's Gambit: Afterlife
  • Skabma – Snowfall
  • Everdream Valley
  • Tormented Souls
  • My Little Universe
  • Heaven Dust 2
  • Complete Dread X Collection
  • Mail Time
  • Hidden Deep
  • Sands of Salzaar

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα παιχνιδιών. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι εύκολο να βρούμε καλές προσφορές εντός της πλατφόρμας – τουλάχιστον όχι τόσο καλές όσο σε ειδικά sites. Εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες σελίδες με προσφορές σε παιχνίδια.

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα. Αντιθέτως, θα προσπαθήσουμε να σας δείξουμε τις δύο πλευρές του νομίσματος. Θα σας πούμε την αντικειμενική αλήθεια για τα φθηνά παιχνίδια, τι κέρδος μπορεί να έχουμε με την αγορά τους, και τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσουμε.

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμα του του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps