Home » Hardware » Προσφορές » Καλοκαιρινές Εκπτώσεις στις Νέες Κάμερες Δράσης & Είδη Τεχνολογίας

Καλοκαιρινές Εκπτώσεις στις Νέες Κάμερες Δράσης & Είδη Τεχνολογίας

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η νέα γενιά των κινέζικων ειδών τεχνολογίας διακρίνεται από την εξαιρετική ποιότητα των συσκευών, που συνοδεύεται και από καινοτόμες προδιαγραφές. Δείτε την έκπτωση στη νέα 4Κ κάμερα δράσης, Firefly 8SE, με δώρα και ανθεκτική αδιάβροχη θήκη ιδανική για υποβρύχιες λήψεις, αλλά και τη μεγάλη πτώση τιμής στο Xiaomi Mi Notebook Pro, και σε πολλά TV Box και ηλεκτρονικά αυτοκινήτου, με πολύ φθηνή αποστολή χωρίς τελωνείο.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Σε περίπτωση που βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες δυσκολίες από τις αγορές που κάνατε στο GearBest μέσα από τους δικούς μας συνδέσμους, διαβάστε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τις λύσετε, εύκολα και γρήγορα:

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Πως μπορώ να αγοράσω τα νέα είδη τεχνολογίας

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, οι περισσότερες έξυπνες συσκευές του μεγάλου καλοκαιρινού εκπτωτικού πακέτου δεν είναι διαθέσιμες στα ελληνικά καταστήματα.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα.

Mε αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Hawkeye Firefly 8SE Action Camera

H νέα κάμερα δράσης υποστηρίζει 4K βίντεο και διαθέτει τον high-end αισθητήρα Sony Exmor IMX117. Υποστηρίζει πολλαπλούς τρόπους λήψης φωτογραφιών και βίντεο, και έχει οθόνη στις 2.0 ίντσες με ανάλυση 320x240p.

Σύμφωνα με το κατάστημα διαθέτει αδιάβροχη θήκη που είναι ανθεκτική στο νερό έως τα 20 μέτρα βάθος, και καθιστά την 4K κάμερα ιδανική για υποβρύχιες λήψεις. Υποστηρίζει Wi-Fi και το μέγεθος της συσκευής είναι στα 5.80 x 4.10 x 3.0 εκατοστά.

Η κινέζικη κάμερα δράσης έχει μπαταρία στα 1200mAh με αυτονομία έως και 90 λεπτά. Διαθέτει σταθεροποιητή εικόνας, αλλά και υποδοχή για Micro SD.

Η διάμετρος του φακού είναι στα 12mm και ο αισθητήρας στα 12.0 MP. Η κάμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλους σκοπούς, και βεβαίως στα extreme σπορ.

Την Hawkeye Firefly 8SE μπορούμε να την αγοράσουμε από εδώ. Η 4Κ κάμερα θα διατίθεται στη τιμή των €131.50 για περιορισμένα κομμάτια. Ωστόσο, όπως θα δούμε λίγο παρακάτω μπορούμε να την βρούμε σε πολύ φθηνότερη τιμή.

Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνονται μια αδιάβροχη θήκη, αδιάβροχη θήκη μπροστινού καλύμματος, βάση ποδηλάτου, ιμάντας, βάση στήριξης, πανί καθαρισμού, προστατευτικό κάλυμμα φακού, και Αγγλικό εγχειρίδιο χρήσης.

Ο ενδεδειγμένος τρόπος αποστολής που είναι 100% αποτελεσματικός στο να γλιτώσουμε το τελωνείο είναι η επιλογή Priority Line στα €4.45. Η συσκευή θα έρθει στον χώρο μας με courier.

Έκπτωση €44.00

Από τις 2 έως τις 8 Ιουλίου, το Gearbest από τις 9:00 AM (9:00) UTC = 12:00 το μεσημέρι θερινή ώρα Ελλάδας, θα προσφέρει καθημερινά τις τρεις πρώτες συσκευές στην τιμή των 99.99 δολαρίων, περίπου 87 ευρώ.

Επιπλέον μόνο για τις πρώτες 50 παραγγελίες το Gearbest δίνει δώρο το Bluetooth τηλεχειριστήριο.

Στο ίδιο πακέτο προσφορών μπορούμε να βρούμε και της κάμερες δράσης της Xiaomi, και άλλων κινέζικων εταιρειών.

Xiaomi Mi Notebook Pro – €701.35

O πανίσχυρος φορητός της κορυφαίας κινέζικης εταιρείας έχει premium σχεδιασμό και κατασκευή από κράμα αλουμινίου -μαγνησίου μαζί με Gorilla Glass στην FHD οθόνη των 15.6 ιντσών. Κατέλαβε το 2017 την πρώτη θέση, ως ο πιο λεπτός φορητός υπολογιστής στην Κίνα.

Φοράει τον τετραπύρηνο Intel Core i5-8250U και έχει μνήμη DDR4 στα 8GB και 256GB SSD. Διαθέτει την NVIDIA GeForce MX150, και έχει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος που βρίσκεται στο μεγάλο touchpad του φορητού με full-size φωτιζόμενο πληκτρολόγιο.

Το κόστος του εξαιρετικού Mi Notebook Pro θα βρίσκεται στα €701.35 για ελάχιστες ώρες και περιορισμένα κομμάτια. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ.

Ο ενδεδειγμένος τρόπος αποστολής που είναι 100% αποτελεσματικός στο να γλιτώσουμε το τελωνείο είναι η επιλογή Priority Line στα €6.34. Η συσκευή θα έρθει στον χώρο μας με courier.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: IPS 15.6” με επικάλυψη Gorilla Glass 3
  • Ανάλυση οθόνης: 1920 x 1080 (FHD)
  • Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • Πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό
  • Τετραπύρηνος επεξεργαστής Intel Core i5-8250U 1.6GHz έως 3.4 GHz
  • Caching: 8MB
  • Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce MX150 2GB GDDR5
  • Διπλό σύστημα ψύξης
  • RAM: 8GB DDR4 2400MHz
  • 256GB SSD αποθηκευτικός (M.2 PCIe SSD)
  • 1 κάμερα 1.0MP
  • Έκδοση Bluetooth: V4.1
  • Υποδοχές: 2 x USB 3.0 + 2 x Type-C
  • Υποδοχή Micro HDMI: Ναι
  • Υποδοχή micro SD (3 σε 1)
  • Ηχεία Harman Kardon με τεχνολογία Dolby Atmos
  • Μπαταρία: 7.4V / 8000mAh
  • Αυτονομία 7-8 ώρες
  • Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 κινέζικη έκδοση
  • WLAN Card: Ναι
  • Dual Band 2.4GHz / 5.0GHz WiFi
  • Υλικό κατασκευής: Πλήρως μεταλλικό, κράμα μαγνησίου
  • Βάρος: 1.99 kg
  • Διαστάσεις: 36.00 x 24.40 x 1.50 εκατοστά
  • Χρώμα: Γκρι μεταλλικό
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το laptop, το τροφοδοτικό και ένα USB καλώδιο

Ultimate value phone series

Αυτό το πακέτο προσφορών περιλαμβάνει πολλά οικονομικά κινέζικα κινητά όλων των ειδών σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Summer Travel

Αυτό το εκπτωτικό πακέτο προσφορών περιλαμβάνει ειδικές εκπτώσεις σε πολλές ηλεκτρονικές μικροσυσκευές αυτοκινήτου και καλοκαιρινών διακοπών, και όχι μόνο.

Mini PC – TV Box

Αυτό το εκπτωτικό πακέτο περιλαμβάνει εκπτώσεις σε πολλά TV Box και mini PC της Beelink, αλλά και της Xiaomi και άλλων κινέζικων εταιρειών.

CATEGORY COUPONS

Σε αυτό το πακέτο το Gearbest μας δίνει την ευκαιρία να εξοικονομήσουμε χρήματα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, με κυριότερο όλων τα κουπόνια που διατίθενται για τα TV Box, τα κινητά και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

Σας άρεσαν οι καλοκαιρινές προσφορές του Gearbest?

Αν βρήκατε κάποια καλή προσφορά, και προϊόντα με μεγάλη έκπτωση στα καλοκαιρινά εκπτωτικά πακέτα του Gearbest, ή αγοράσατε συσκευές της κινέζικης αγοράς και έχετε παρατηρήσεις με κάποια αγορά σας, μπορείτε να μα γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps