Home » Internet » CineSteps » CineSteps: Οι Καλύτερες Ταινίες και Σειρές Ιούνιος 2018

CineSteps: Οι Καλύτερες Ταινίες και Σειρές Ιούνιος 2018

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Σε όλους αρέσουν οι ταινίες και οι σειρές, όμως πολλές φορές κάποιες καλές ενδέχεται να μας έχουν ξεφύγει. Στον μηνιαίο μας οδηγό, θα παρουσιάζουμε τα δημοφιλέστερα έργα και επεισόδια που έχουν τις περισσότερες λήψεις κάθε μήνα. Παράλληλα, θα δείχνουμε πώς μπορούμε να τις δούμε στο Kodi, Stremio, και τα απαγορευμένα Android apps, με ελληνικούς υπότιτλους, μαζί με προτάσεις για τα κορυφαία όλων που αξίζει να δούμε.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή


Το μηνιαίο CineSteps παρουσιάζει τις καλύτερες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που κυκλοφορούν, ή θα κυκλοφορήσουν.

Για όλες τις δημοσιεύσεις της στήλης, κάντε κλικ εδώ.

Ταινίες και σειρές που δεν πρέπει να τις χάσουμε

Τη μερίδα του λέοντος σε αυτή την ενότητα ενίοτε θα την έχουν οι τηλεοπτικές σειρές, καθότι είναι γνωστό ότι με τα πολλά επεισόδια παρατείνεται η ψυχαγωγία μας.

Ταυτόχρονα, οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι τα καλά TV shows ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τον πήχη, λόγω της προσμονής και των προσδοκιών που καλλιεργούνται για τη συνέχεια του επεισοδίου.

Soul Kitchen

Αν δεν έχουμε δει ήδη τον συμπατριώτη μας Ζήνο που ζει και εργάζεται στο Αμβούργο, τότε εμείς προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δείτε μέχρι πού μπορεί να φθάσει ένας Έλληνας στη Γερμανία.

Πρόκειται για μια απολαυστική και βραβευμένη γερμανόφωνη ταινία με γνωστούς ηθοποιούς, όπου θα δούμε ενδιαφέρουσες αλλά και ξεκαρδιστικές σκηνές με έντονο ελληνικό χρώμα από τον νεαρό Έλληνα ιδιοκτήτη εστιατορίου, που όλα του πάνε στραβά και ανάποδα.

Μπορούμε να δούμε εδώ το τρέιλερ της διασκεδαστικής ταινίας που έκανε πρεμιέρα το 2009.

Έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε το Soul Kitchen με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους σε PC ή σε TV Box, μέσα από το Stremio, είτε της εφαρμογής των Windows, είτε του Android και iOS. Επιπλέον μπορούμε και από το GamatoTV.

Η βαθμολογία των 32.610 θεατών:

Σε κάθε ταινία και σειρά που προτείνουμε, θα παραθέτουμε και την αξιολόγηση των χιλιάδων θεατών όλων των ηλικιακών ομάδων στο IMDb.

Αν και είναι βέβαιο ότι το γνωρίζουμε, ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο μέσος όρος στο εύρος του επτά, υποδηλώνει ότι πρόκειται ενδεχομένως για ένα καλό έως πολύ καλό έργο, και από το οκτώ και άνω, πρόκειται ίσως για μια εξαιρετική ταινία και σειρά.

Έτσι λοιπόν στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε τη βαθμολογία συνολικά (πρώτη κάθετη σειρά), αλλά και ανα ηλικία, που έδωσαν στο Soul Kitchen οι 32.610 σινεφίλ από όλον τον κόσμο.

Patrick Melrose

Η μίνι νέα σειρά πέντε επεισοδίων που έκανε πρεμιέρα πρόσφατα βασίζεται σε μυθιστόρημα του Edward St. Aubyn, και είναι μια παραγωγή του γνωστού μας Benedict Cumberbatch, που είναι και ο πρωταγωνιστής.

Στην ενδιαφέρουσα σειρά θα παρακολουθήσουμε τον αριστοκράτη Patrick Melrose εν μέσω κατάχρησης αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών, αλλά και των τραυμάτων που του άφησε η παιδική του ηλικία. Είναι αναμφίβολα μια από τις καλύτερες ερμηνείες του Βρετανού ηθοποιού.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα ελληνικά GamatoTV και Ταινιομανία είναι τα μόνα μέσα επί του παρόντος που αναπαράγουν με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους και τα πέντε επεισόδια.

Η βαθμολογία των 6.194 θεατών:

Hitler: The Rise of Evil

Άλλη μια πολύ ενδιαφέρουσα Βρετανική μίνι σειρά δύο επεισοδίων, που διαρκούν 130 λεπτά έκαστο.

Πρωταγωνιστούν μια πλειάδα πολύ γνωστών ηθοποιών, όπως ο Peter O'Toole, Peter Stormare, Liev Schreiber (o γνωστός μας Ρέι Ντόνοβαν), και ο Robert Carlyle που ερμηνεύει υποδειγματικά τον Χίτλερ.

Στη σειρά θα δούμε πώς ξεκίνησε ο παρασημοφορημένος δεκανέας Αδόλφος Χίτλερ, και στη συνέχεια την άνοδο του ναζιστικού κόμματος με τη βοήθεια των Γερμανών πλουσίων υποστηρικτών του, εν μέσω δολοφονιών, ταραχών, και εντυπωσιακών σκηνικών.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Το Kodi και τα πρόσθετα των ταινιών αστοχούν παντελώς, καθώς δεν υπάρχουν πάροχοι που να αναπαράγουν τη σειρά. Το ίδιο συμβαίνει και με τα υπόλοιπα apps που ενώ την αναπαράγουν, δεν έχουν ελληνικούς υποτίτλους.

Ως εκ τούτου, τα ελληνικά GamatoTV και Ταινιομανία είναι τα μόνα που ευστοχούν και στα δυο επεισόδια, με καλή ποιότητα, και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Η βαθμολογία των 19.072 θεατών:

Humans

Εφόσον διαβάζουμε PCsteps, σημαίνει ότι μας αρέσει η τεχνολογία. Ως εκ τούτου, είναι βέβαιο ότι θα μας αρέσουν και τα ανδροειδή με τεχνητή νοημοσύνη, και βέβαια η νέα Βρετανίδα ηθοποιός, Gemma Chan.

Η σειρά που έκανε πρεμιέρα το 2015 αποτελείται από 24 επεισόδια, εκ των οποίων τα 16 είναι επί του παρόντος με ελληνικούς υποτίτλους, καθώς ο τρίτος κύκλος των οκτώ επεισοδίων ξεκίνησε πρόσφατα και βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα Kodi, Stremio, Morpheus, και Terrarium TV, αναπαράγουν τους δυο κύκλους της σειράς σε πολύ καλή ποιότητα, και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Η βαθμολογία των 29.659 θεατών:

Limitless

Δεν πρόκειται για την ομώνυμη σειρά, αλλά για την ταινία που προηγήθηκε, καθώς έκανε νωρίτερα πρεμιέρα το 2011.

Στην “Απόλυτη ευφυΐα” θα δούμε γνωστούς ηθοποιούς, όπως ο Robert De Niro και ο Bradley Cooper, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα πλοκή με ένα θαυματουργό πειραματικό χάπι που επιτρέπει στον χρήστη να αποκτήσει πρόσβαση στο εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων του εγκεφάλου του.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα Kodi, Stremio, Morpheus, και Terrarium TV, αναπαράγουν τους δυο κύκλους της σειράς σε πολύ καλή ποιότητα, και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Η βαθμολογία των 470.030 θεατών:

Νέοι κύκλοι επεισοδίων και πρεμιέρες

Fauda

Για την Fauda (=χάος, στα Αραβικά), είχαμε αναφερθεί στο Cinesteps του Ιανουαρίου, και εδώ και μερικές ημέρες είναι διαθέσιμα τα δώδεκα νέα επεισόδια του δεύτερου κύκλου.

Αν δεν είχατε πεισθεί και δεν την είδατε, ή σας διέφυγε, εμείς προτείνουμε να σπεύσετε άμεσα να την δείτε, καθότι είναι αναμφίβολα η κορυφαία ξενόγλωσση σειρά του Netflix.

Μάλιστα ο δεύτερος κύκλος είναι ακόμη καλύτερος, καθώς η νέα απειλή για το Ισραήλ,  αυτή τη φορά προέρχεται από το Ισλαμικό κράτος, με τον φανατισμό και το μίσος για τους Εβραίους να ξεχειλίζει.

Η ειδική ισραηλινή αντιτρομοκρατική μονάδα συνεχίζει ακάθεκτη την αδίστακτη δράση της, με τα μέλη της να μεταμφιέζονται μέσα στο έδαφος της Παλαιστίνης μιλώντας άπταιστα αραβικά, και η πλοκή παίρνει και χαρακτήρα αντεκδίκησης.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον αυξάνεται καθώς ίδιο κάνουν και οι “Σαχίντ” (μάρτυρες του Αλλάχ) του ISIS, που είναι εξοπλισμένοι με πανίσχυρο οπλοστάσιο και εκρηκτικά, και μεταμφιέζονται σε Εβραίους μιλώντας άπταιστα την γλώσσα τους μέσα στις ισραηλινές πόλεις.

Μπορούμε να δούμε εδώ το τρέιλερ του δεύτερου κύκλου. Θα υπάρξει και τρίτη σεζόν μέσα στο 2019.

Επί του παρόντος, την ώρα που γράφαμε το CineSteps, το Kodi είναι το μόνο μέσο για να δούμε όλα τα επεισόδια της 2ης σεζόν με συγχρονισμένους ελληνικούς υποτίτλους. Ειδικότερα, τα πρόσθετα Incursion και Placenta έχουν τους πάροχους με την καλύτερη ποιότητα εικόνας.

Η βαθμολογία των 5.650 θεατών:

Οι περισσότερες πειρατικές λήψεις του μήνα

Αρχικά, εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι οι ταινίες και σειρές με τις περισσότερες λήψεις δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι είναι και οι καλύτερες. Ούτε σημαίνει απαραίτητα ότι τις προτείνουμε για να τις δείτε.

Ωστόσο, ενδέχεται κάποιες από τις δημοφιλείς ταινίες των πειρατικών λήψεων αρκετοί από εμάς να τις βρούμε ενδιαφέρουσες. Ιδίως οι σειρές που παραθέτουμε στον πίνακα, είναι στην πλειονότητά τους πολύ καλές.

Οι 10 δημοφιλέστερες ταινίες

Έτσι λοιπόν, η πρώτη στήλη του πίνακα αριστερά δείχνει σε αύξουσα σειρά το έργο με τις περισσότερες λήψεις, και η δεύτερη μας δείχνει την κατάταξη που είχε η ταινία την προηγούμενη εβδομάδα.

Η τελευταία στήλη δεξιά δείχνει πρώτα τη βαθμολογία από το δημοφιλές IMDb με τις χιλιάδες ψήφους, και ακριβώς δίπλα από το Subs4Free με βαθμολογία μόνο από Έλληνες χρήστες.

Ταινίες-και-Σειρές-10

Οι 10 τηλεοπτικές σειρές

Αντίστοιχα, έχουμε και τις τηλεοπτικές σειρές που συγκέντρωσαν τις περισσότερες προτιμήσεις.

Ταινίες-και-Σειρές-10Α

Εσείς έχετε να μας προτείνετε ενδιαφέροντα έργα?

Αναμφίβολα για τους περισσότερους από εμάς, οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές είναι το κυρίαρχο μέσο για την οικιακή μας ψυχαγωγία.

Αν θέλετε να μας προτείνετε τις δικές σας κορυφαίες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, όπως επίσης και καλλιτέχνες, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps