Home » Hardware » Προσφορές » Μεγάλες Καλοκαιρινές Προσφορές και Δώρα στο Gearbest

Μεγάλες Καλοκαιρινές Προσφορές και Δώρα στο Gearbest

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η Κίνα όπως και όλος ο πλανήτης, ζει στους ρυθμούς του Μουντιάλ, και το GearBest έχει ανανεώσει το Stock σε πολλά είδη τεχνολογίας. Στις προσφορές θα βρούμε συσκευές των καλύτερων κινέζικων εταιρειών και πληθώρα από νέα smartphones, TV Box, και άλλα προϊόντα τεχνολογίας, μαζί με online παιχνίδια για περισσότερα δώρα και κουπόνια. Δείτε το εκπτωτικό πακέτο προσφορών Mid Year Sale σε χαμηλές τιμές, μόνο για λίγες ημέρες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

COOL GIFTS, EASY GAMES

Σε αυτό το πακέτο το Gearbest μας δίνει την ευκαιρία να παίξουμε ένα τυχερό ποδοσφαιρικό παιχνίδι, αλλά και ένα τυχερό τροχό, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε διάφορα cool δώρα. Απλά κάνουμε κλικ στο “Shoot Now” για να κερδίσουμε κάποιο βραβείο ή κουπόνια.

Τα δωρεάν βραβεία κρύβονται πίσω από τυχαία πλαίσια κάθε φορά. Εάν είμαστε αρκετά τυχεροί και επιλέξουμε το σωστό πλαίσιο, ένα αναδυόμενο παράθυρο θα μας καθοδηγήσει στο σημείο από όπου μπορούμε να εξαργυρώσουμε το βραβείο μας.

Κάτι παρόμοιο αλλά με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού γίνεται και στον τροχό της τύχης, όπου μπορούμε να κερδίσουμε πάλι δώρα και κουπόνια.

DIFFERENT WAYS TO SAVE BIG

Σε αυτό το πακέτο το Gearbest μας δίνει την ευκαιρία να εξοικονομήσουμε χρήματα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

$10 FOR 3 ITEMS

Σε αυτό το πακέτο όπως υποδηλώνει και ο τίτλος του, μπορούμε να αγοράσουμε τρία οποιαδήποτε προϊόντα που συμπεριλαμβάνονται στη προσφορά, στην συνολική τιμή των 10 δολαρίων.

Πρόκειται για μικροσυσκευές όπως ποντίκια, USB Controller, καλώδια, ακόμη και ανατομικά πέδιλα.

SUMMER SCORCHER DEALS

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει ειδικές εκπτώσεις σε ένα TV Box της Beelink, σε ένα laptop, και άλλα πέντε είδη τεχνολογίας.

Beelink GT1 Ultimate 3GB DDR4

Το GT1 Ultimate είναι TV Box με premium κατασκευή και είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο ισχυρά TV Box της κινεζικής αγοράς. Συνοδεύεται από το δικό του τηλεχειριστήριο και με όλα τα απαραίτητα καλώδια.

Έχει ισχυρή μνήμη στα 3GΒ DDR4 που είναι σε όλα ανώτερη από τις DDR3. Το κινέζικο TV Box διαθέτει πολύ δυνατό οκταπύρηνο επεξεργαστή, τον Amlogic S912, με GPU την ARM Mali-T820MP3, που το καθιστούν ιδανικό για τα build στο Kodi, και μπορεί να παίξει ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών.

Τρέχει το Android 7.1 και η συσκευή υποστηρίζει Dual Band WiFi 2.4/5,8G. Έχει 32GB eMMC αποθηκευτική μνήμη επεκτάσιμη στα 64GB με micro SD. Υποστηρίζει Bluetooth 4.0. Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 9.60 x 9.60 x 1.60 εκατοστά.

Έχει όλες τις απαραίτητες θύρες που το καθιστούν ιδιαίτερα εύχρηστο. Δέχεται microSD κάρτα και USB stick, και μπορεί να συνδεθεί και με άλλα περιφερειακά.

Η μικρή συσκευή της Beelink υποστηρίζει και ήχο 5.1 Surround και δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλά πράγματα για να ξεκινήσει. Το συνδέουμε στην TV με το καλώδιο HDMI που υπάρχει στην συσκευασία, και στο Wi-Fi του σπιτιού, και είμαστε έτοιμοι.

Η τιμή του ισχυρού TV Box της γνωστής εταιρείας θα βρίσκεται στα €62.63 και μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ.

Ο ενδεδειγμένος τρόπος αποστολής που είναι 100% αποτελεσματικός στο να γλιτώσουμε το τελωνείο είναι η επιλογή Priority Line στα €3.62. Το TV Box θα έρθει στον χώρο μας με courier.

Jumper EZBOOK 3 PRO

Το κινεζικό laptop διακρίνεται για την premium κατασκευή και την bezel-less 13,3 ιντσών οθόνη IPS, με ανάλυση 1920 x 1080, και για το πολύ μικρό του βάρος που ανέρχεται στα 1,393 κιλά.

Το Jumper διαθέτει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Apollo Lake N3450 με clockspeed στα 1.10GHz και turbo Speed 2.20GHz. Ο φορητός έχει δυο θύρες USB 3.0 και mini HDMI.

Η συσκευή διαθέτει καλή μνήμη RAM DDR3 στα 6GB, και αποθηκευτικό eMMC στα 64GB, που μπορεί να επεκταθεί με microSD. Επιπλέον και σύμφωνα με το κατάστημα το laptop μπορεί να δεχθεί και SSD δίσκο.

Το laptop έρχεται με εγκατεστημένα τα Windows 10 home αγγλική έκδοση, και έχει μπροστινή κάμερα στα 2.0MP. Διαθέτει πολύ καλή αυτονομία, που μπορεί να φθάσει έως και τις πέντε ώρες.

Η τιμή του Jumper EZBOOK 3 PRO θα βρίσκεται στα €182.69. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ

Ο ενδεδειγμένος τρόπος αποστολής που είναι 100% αποτελεσματικός στο να γλιτώσουμε το τελωνείο είναι η επιλογή Priority Line στα €6.79. Ο φορητός θα έρθει στον χώρο μας με courier.

MORE TO EXPLORE – Xiaomi, Vivo, OnePlus

Στο τελευταίο πακέτο θα βρούμε σε μεγάλη έκπτωση όλα τα νέα κινητά και τις ναυαρχίδες της Xiaomi, Vivo, OnePlus, και άλλων εταιρειών, καθώς επίσης και πολλά άλλα είδη τεχνολογίας.

Xiaomi Mi 8

Η νέα ναυαρχίδα της Xiaomi διατίθεται στο Gearbest, και έχει βέβαια τα πάντα, με συν τον αισθητήρα του δακτυλικού αποτυπώματος κάτω από την οθόνη.

Το 4G phablet έχει AMOLED οθόνη 6,21 ιντσών με ανάλυση 2248 x 1080 pixels, μπροστινή κάμερα στα 20,0MP, και 16,0MP + 16,0MP πίσω κάμερες, μνήμη RAM 6GB και αποθήκευση 64GB, MIUI 10 OS και 3400mAh μπαταρία.

Σύμφωνα με το κατάστημα, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς έρχεται με MIUI 10 αγγλική και κινεζική έκδοση και δεν αναφέρονται οι άλλες γλώσσες.

Η τιμή του νέου πανίσχυρου κινητού της Xiaomi θα βρίσκεται στα €544.87 και μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ.

Ο ενδεδειγμένος τρόπος αποστολής που είναι 100% αποτελεσματικός στο να γλιτώσουμε το τελωνείο είναι η επιλογή Priority Line στα €2.93. Το Mi 8 θα έρθει στον χώρο μας με courier.

Εσείς βρήκατε κάποιο καλό προϊόν από το GearBest?

Αν βρήκατε κάποια καλή προσφορά, και προϊόντα με μεγάλη έκπτωση στα καλοκαιρινά εκπτωτικά πακέτα του Gearbest, ή έχετε παρατηρήσεις με κάποια αγορά σας, γράψτε μας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps