Home » Software » Παιχνίδια » Digital-only Xbox Series X, Καταστροφή Το Cities: Skylines II Beach Properties DLC, Marvel Rivals
GamingSteps#20240329 - Digital-only Xbox Series X, Καταστροφή Το Cities: Skylines II Beach Properties DLC, Marvel Rivals

Digital-only Xbox Series X, Καταστροφή Το Cities: Skylines II Beach Properties DLC, Marvel Rivals

Παρά την ονομασία του, το Beach Properties DLC του Cities: Skylines II δεν περιλαμβάνει στην πραγματικότητα παραλίες. Η NetEase και η Marvel Games αποκάλυψαν το Marvel Rivals, ένα ομαδικό free-to-play shooter 6v6 για PC. Εικόνες που δημοσίευσε χρήστης του Χ αποδεικνύουν ότι η Microsoft ετοιμάζει μία λευκή έκδοση της κονσόλας Xbox Series X χωρίς συσκευή ανάγνωσης οπτικών μέσων.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Καταστροφή το Beach Properties DLC για το Cities: Skylines II

Το Cities: Skylines II, κατά την κυκλοφορία του, δέχθηκε πλήθος επικρίσεων εξαιτίας των προβλημάτων επίδοσης και την απουσία σημαντικών στοιχείων, όπως η υποστήριξη mod.

Έκτοτε, τηρώντας την υπόσχεση της, η Paradox Interactive βελτίωσε το παιχνίδι και πλέον έχει καταφέρει να προσφέρει στους παίκτες την εμπειρία που οραματίζονταν όταν σχεδίαζε αυτόν τον τίτλο.

Ωστόσο, την καλή πορεία του Cities: Skylines II ήρθε να αμαυρώσει το πρώτο DLC, το οποίο ονομάζεται Beach Properties και στην ουσία είναι ένα πακέτο που προσθέτει στο παιχνίδι μία σειρά από asset.

Παρά την ονομασία του, το πρώτο DLC του γνωστού παιχνιδιού σχεδιασμού, ανάπτυξης και διαχείρισης πόλεων δεν περιλαμβάνει στην πραγματικότητα παραλίες. Επιπλέον, τα asset έχουν δεχθεί αρνητική κριτική διότι είναι κυρίως ένα σύνολο από κανονικά σπίτια και κάποια δέντρα.

Με τις τιμές των παιχνιδιών και των DLC να έχουν αυξηθεί, η Colossal Order δεν θα προσέφερε στα 9,99€ ένα expansion που προσθέτει νέα χαρακτηριστικά στο Cities: Skylines II. Όμως, αυτό δεν δικαιολογεί το γεγονός ότι ένα τόσο απλό πακέτο στοιχίζει το ένα πέμπτο της αξίας του βασικού τίτλου.

Εξαιτίας των παραπάνω,  το ύψος της τιμής σε συνδυασμό με το ελλιπές περιεχόμενο του Beach Properties, το πακέτο έχει λάβει στο Steam “Υπερβολικά αρνητικές” κριτικές, με αρκετούς παίκτες να σημειώνουν ότι θα εξετάσουν προσεκτικά την αγορά επόμενου DLC για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

GamingSteps#20240329 - Digital-only Xbox Series X, Καταστροφή Το Cities: Skylines II Beach Properties DLC, Marvel Rivals

Σε αντιστάθμισμα του αρνητισμού που προκάλεσε το πρώτο DLC του Cities: Skylines II, η έλευση των εργαλείων modding έχει ενθουσιάσει τους παίκτες, αν και δυστυχώς προσφέρουν περιορισμένες δυνατότητες.

Η Paradox Interactive διέθεσε τη beta, στην οποία οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν mod χάρτη και κώδικα, καθώς και να τα κοινοποιούν. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη δυνατή η προσθήκη asset στο παιχνίδι. Επιπλέον, η εταιρεία δεν χρησιμοποιεί πλέον το Steam Workshop, αλλά τη δική της πλατφόρμα mod.

Οι παίκτες ελπίζουν ότι η τελική έκδοση αυτών των εργαλείων θα είναι σύντομα διαθέσιμη και θα επιτρέπει την εισαγωγή asset στο Cities: Skylines II, τα οποία πιθανώς θα είναι καλύτερα από αυτά του Beach Properties.

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το shooter παιχνίδι Marvel Rivals

Η NetEase και η Marvel Games αποκάλυψαν το Marvel Rivals, ένα ομαδικό free-to-play shooter 6v6 για PC. Σε αυτό το παιχνίδι πρωταγωνιστούν εμβληματικοί ήρωες και κακοί από τους Avengers, τους Guardians of the Galaxy, τους X-Men, και τα λοιπά.

Αν και δεν ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας, οι εταιρείες δήλωσαν ότι το Closed Alpha Test θα λάβει χώρα τον Μάιο του 2024. Επίσης, ανέφεραν ότι αυτή η multiversal περιπέτεια θα διαθέτει ένα αρχικό ρόστερ με τους εξής ήρωες:

  • Black Panther
  • Doctor Strange
  • Groot
  • Hulk
  • Iron Man
  • Loki
  • Luna Snow
  • Magik
  • Magneto
  • Mantis
  • Namor
  • Peni Parker
  • Rocket Raccoon
  • Scarlet Witch
  • Spider-Man
  • Storm
  • Star-Lord
  • The Punisher

Στο Marvel Rivals θα υπάρχουν διαρκώς μεταβαλλόμενα πεδία μάχης που μπορούν να καταστραφούν και να αναδιαμορφωθούν με τις δυνάμεις των ηρώων κατά τη διάρκεια κάθε αγώνα, ώστε οι παίκτες να αποκτήσουν τακτικό πλεονέκτημα έναντι των εχθρών τους.

Επιπλέον, τα Dynamic Hero Synergy ξεκλειδώνουν ισχυρά πλεονεκτήματα για μία ομάδα, αν οι παίκτες δημιουργήσουν τον κατάλληλο συνδυασμό χαρακτήρων. Για παράδειγμα, ο Rocket Raccoon μπορεί να ανέβει στην πλάτη του Groot για να γίνει πιο ισχυρός. Αντίστοιχα, ο Hulk μπορεί να εξαπολύσει ενέργεια Gamma στον Iron Man και να εκτελέσουν μία εξαιρετικά ισχυρή επίθεση.

Όπως και άλλα free-to-play παιχνίδια, έτσι και το Marvel Rivals θα συνεχίσει να λαμβάνει νέο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων χαρτών, ηρώων, νέων χαρακτηριστικών, και πολλά άλλα. Επίσης, θα έχει επί πληρωμή στοιχεία, όπως skin και premium νόμισμα.

Κάθε νέα σεζόν του παιχνιδιού θα εμβαθύνει στο σύμπαν της Marvel αποκαλύπτοντας κομμάτια της ζωής των ηρώων της, μέσα από την ιστορία του Rivals που έχει γράψει η συγγραφική ομάδα της NetEase.

Η βάση της ιστορίας του παιχνιδιού έχει ως εξής: “Στο πολυσύμπαν του Rivals, ο Doctor Doom και ο μελλοντικός του εαυτός από το έτος 2099 βρίσκονται αντιμέτωποι σε μία άγρια μάχη που έχει προκαλέσει τη σύγκρουση αμέτρητων συμπάντων στη Timestream Entanglement.

Για να σταματήσουν τα πράγματα από το να γίνουν ακόμα χειρότερα, ήρωες και κακοί από όλο το πολυσύμπαν πρέπει να βάλουν τις διαφορές τους στην άκρη και να ενωθούν για να σώσουν όλα όσα ξέρουμε και αγαπάμε.”

Ανεπίσημες φωτογραφίες αποκαλύπτουν το Digital-only Xbox Series X

Εικόνες που δημοσίευσε ο λογαριασμός Game4index στο X (πρώην Twitter) αποδεικνύουν ότι η Microsoft ετοιμάζει μία λευκή έκδοση της κονσόλας Xbox Series X χωρίς συσκευή ανάγνωσης οπτικών μέσων.

Η πηγή των εικόνων είναι η ιστοσελίδα exputer και όπως τονίζει ο ιστότοπος η λευκή Digital-only έκδοση του Series X έχει την ίδια εξωτερική επίστρωση με το Series S. Επιπλέον, η πηγή αναφέρει ότι η Microsoft έχει αναβαθμίσει ορισμένα κομμάτια του hardware, συμπεριλαμβανομένης της ψύκτρας.

Επιπροσθέτως, έχουν κυκλοφορήσει έγγραφα που περιγράφουν λεπτομερώς τις αλλαγές που έκανε ο τεχνολογικός κολοσσός σε αυτήν την επερχόμενη έκδοση της κονσόλας του.

Τέλος, σύμφωνα με την ίδια πηγή, το Digital-only Xbox Series X θα κοστίζει 50 έως 100 δολάρια λιγότερο από την τρέχουσα έκδοση, δηλαδή 399 με 449 δολάρια. Η Microsoft αναμένεται να κυκλοφορήσει την κονσόλα την εορταστική περίοδο του 2024.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 31 Μαρτίου με 6 Απριλίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20240329 - Digital-only Xbox Series X, Καταστροφή Το Cities: Skylines II Beach Properties DLC, Marvel Rivals

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 31 Μαρτίου και 6 Απριλίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

2 Απριλίου

  • Minishoot' Adventures – σε PC

3 Απριλίου

  • Deceit 2 – σε PlayStation 5 και Xbox Series X/S

4 Απριλίου

  • Turbo Golf Racing – σε PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Freedom Planet 2 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και Nintendo Switch
  • The Gap – στο Nintendo Switch

5 Απριλίου

  • Biomorph – σε PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Plaion: The Hits – Saints Row & Red Faction Collection

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 4 Απριλίου το Plaion: The Hits – Saints Row & Red Faction Collection. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 167,42€, και κοστίζει μόνο 9,17€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 1€ και πάνω, παίρνουμε το “Saints Row 2”, το “Red Faction II”, και το “Red Faction”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε τουλάχιστον 4,58€ αγοράσουμε επιπλέον το “Red Faction: Armageddon”, το “Red Faction: Armageddon Path to War”, το “Saints Row: Gat Out of Hell”, και το “Saints Row: The Third”.

Τέλος, με 9,17€ και πάνω, προσθέτουμε στη λίστα το “Saints Row: The Third Remastered”, το “Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered”, και το “Saints Row IV: Re-Elected”.

Spring Screams

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 18 Απριλίου το Spring Screams. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 177,60€, και κοστίζει μόνο 15,54€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 8,22€ και πάνω, παίρνουμε το “Escape the Backrooms”, το “DEVOUR”, το “Demonologist”, και το “FOREWARNED”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε τουλάχιστον 15,54€ αγοράσουμε επιπλέον το “Amnesia: The Bunker”, το “My Friendly Neighborhood”, το “The Quarry”, και το “Ad Infinitum”.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Egg Bundle

Με το Mystery Star Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,10€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 15,39€ μας δίνουν τα κλειδιά 20 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Egg Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 24 τίτλους:

  • Trinity Fusion
  • Scars Above
  • Adore
  • PERISH
  • DROS
  • Wasteland 3
  • Undead Horde 2: Necropolis
  • Zelter
  • Mystic Academy: Escape Room
  • The Bunny Graveyard
  • Jets'n'Guns 2
  • Imp of the Sun
  • Silt
  • Silent Sector
  • What The Duck
  • Luna's Fishing Garden
  • Letters – a written adventure
  • Sniper Ghost Warrior Contracts
  • Dr. Fetus' Mean Meat Machine
  • Don Duality
  • Medieval Machines Builder
  • Golf VS Zombies
  • Trans Neuronica
  • Road 96: Mile 0

Build Your Own Diamond Collection

Με το Build Your Own Diamond Collection του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Diamond Collection επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 14,99€, τέσσερα παιχνίδια για 18,99€, ή πέντε παιχνίδια στην τιμή των 22,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 17 τίτλους:

  • Chorus
  • Wolfenstein II: The New Colossus – Digital Deluxe Edition
  • The Chant
  • Doom Eternal
  • Barony
  • Bang-On Balls: Chronicles
  • Cardboard Town
  • Death's Gambit: Afterlife
  • Skabma – Snowfall
  • Everdream Valley
  • Tormented Souls
  • My Little Universe
  • Heaven Dust 2
  • Complete Dread X Collection
  • Mail Time
  • Hidden Deep
  • Sands of Salzaar

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμα του του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps