Home » Software » Παιχνίδια » Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II

Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II

Μήνες μετά την κυκλοφορία του Cities: Skylines II, οι Paradox Interactive και Colossal Order ζήτησαν συγγνώμη για την κακή ποιότητα του παιχνιδιού και του Beach Properties DLC. Κάποιος ανέπτυξε ένα εργαλείο που μπορεί να εντοπίσει το καλύτερο build για κάθε στιλ παιχνιδιού στο Mario Kart 8. Ηλεκτρολόγος μηχανικός επαναπροσδιόρισε τα όρια του gaming μεταμορφώνοντας το PlayStation 1 σε φορητή κονσόλα.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Δωρεάν το DLC του Cities: Skylines II ως συγγνώμη για την κακή ποιότητα του

Μήνες μετά την κυκλοφορία του Cities: Skylines II, οι Paradox Interactive και Colossal Order ζήτησαν συγγνώμη για την κακή ποιότητα του παιχνιδιού και του Beach Properties DLC, την απουσία ουσιαστικών ενημερώσεων που θα μπορούσαν να λύσουν τα προβλήματα απόδοσης, και το ελλιπές περιεχόμενο.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της Colossal Order, Mariina Hallikainen, και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Paradox Interactive, Mattias Lilja, πραγματοποίησαν κοινή δήλωση. Αρχικά, ανέφεραν: “Βλέπουμε και κατανοούμε την απογοήτευση που πολλοί από εσάς εκφράσατε μετά την κυκλοφορία του βασικού τίτλου και την πρόσφατη διάθεση του Beach Properties.”

Έπειτα, αναγνώρισαν ότι ζήτησαν την υπομονή και την υποστήριξή των παικτών και παραδέχονται ότι το κοινό του παιχνιδιού απέδειξε πως μπορεί να περιμένει όσο χρειαστεί, αρκεί το Cities: Skylines II να γίνει αυτό που θα έπρεπε να είναι.

GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II

Συνεχίζοντας τη δήλωση τους, τα δύο στελέχη σημείωσαν τα εξής: “Σε αντάλλαγμα, σας απογοητεύσαμε. Νομίζαμε ότι θα μπορούσαμε να καλύψουμε τις ελλείψεις του παιχνιδιού σε ένα χρονικό διάστημα που δεν ήταν ρεαλιστικό και βιαστήκαμε να κυκλοφορήσουμε ένα DLC που δεν έπρεπε να είχε δημοσιευτεί στην παρούσα μορφή του. Για όλα αυτά, λυπούμαστε ειλικρινά.”

Οι δύο εταιρείες απέσυραν το Beach Properties ώστε να εργαστούν στη βελτίωση της ποιότητας του. Επιπλέον, θα προβούν σε επιστροφή χρημάτων για όσους αγόρασαν το DLC και θα το επαναφέρουν στα ηλεκτρονικά καταστήματα ως δωρεάν πακέτο περιεχομένου.

Όσον αφορά τους παίκτες οι οποίοι πλήρωσαν για την Ultimate Edition, αυτοί δεν θα λάβουν επιστροφή χρημάτων. Ωστόσο, η Paradox Interactive θα τους παρέχει δωρεάν τρία επιπλέον Creator Pack και τρεις ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Αναφερόμενοι στο μέλλον του Cities: Skylines II, οι Hallikainen και Lilja είπαν ότι οι εταιρείες θα προβούν σε άμεσες και ουσιαστικές αλλαγές στον τρόπο προσέγγισης της ανάπτυξης του παιχνιδιού και της επικοινωνίας τους με τους παίκτες.

Επίσης, είπαν ότι η Colossal Order θα επικεντρωθεί σε πρόσθετα patch και ενημερώσεις που η Paradox Interactive θα διαθέσει δωρεάν τους επόμενους μήνες, πριν οι δύο εταιρείες αφιερώσουν χρόνο σε νέο επί πληρωμή περιεχόμενο, την κυκλοφορία του Bridge and Ports το 2025, και την κυκλοφορία των PlayStation 5 και Xbox Series X/S εκδόσεων τον Οκτώβριο του 2024.

Επιστήμονας βρήκε το καλύτερο build στο Mario Kart 8

Στο Mario Kart 8 υπάρχουν σχεδόν 50 οδηγοί, πάνω από 20 οχήματα, 20 και πλέον τροχοί, και 15 ανεμόπτερα (glider). Οι παίκτες μπορούν να συνδυάσουν τον αγαπημένο τους οδηγό με οποιοδήποτε όχημα, τροχό, και glider θέλουν. Όπως αντιλαμβανόμαστε, οι συνδυασμοί (build) που μπορούν προκύψουν είναι χιλιάδες.

Κάποιος ανέπτυξε ένα εργαλείο που μπορεί να εντοπίσει το καλύτερο build για κάθε στιλ παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, ο οικονομολόγος και επιστήμονας δεδομένων Antoine Mayerowitz υπολόγισε ότι στο Mario Kart 8 υπάρχουν συνολικά 703.560 πιθανά build, εφόσον ο παίκτης ξεκλειδώσει τα πάντα.

Βέβαια, ο Mayerowitz τονίζει ότι τα περισσότερα build είναι πανομοιότυπα μεταξύ τους. Γι’ αυτό, αναφέρει ότι με βάση τους υπολογισμούς του τα πραγματικά μοναδικά build είναι μόλις 25.704.

Χρησιμοποιώντας τα μοναδικά build και το μοντέλο αποτελεσματικότητας Pareto, μία δημοφιλής έννοια στα οικονομικά που πήρε το όνομά της από τον Ιταλό οικονομολόγο Vilfredo Pareto, ο Mayerowitz ανέπτυξε ένα εργαλείο που βοηθά τους παίκτες να βρουν το σωστό build για το στιλ παιχνιδιού και τις δεξιότητες τους.

Ο χειρισμός του εργαλείου που δημιούργησε ο Antoine Mayerowitz είναι σχετικά εύκολος. Αν αφιερώσουμε λίγο χρόνο, σίγουρα θα μπορέσουμε να εντοπίσουμε το build που ταιριάζει σε εμάς.

Σε κάθε περίπτωση, βάσει των προτιμήσεων των επαγγελματιών παικτών, το καλύτερο build είναι: Peach, Teddy Buggy, Roller, και Cloud Glider. Αυτό το build του Mario Kart 8 προσφέρει τη βέλτιστη ταχύτητα και επιτάχυνση, καθώς και το καλύτερο mini turbo.

Μηχανικός δημιούργησε φορητή κονσόλα PlayStation 1

Ο ηλεκτρολόγος μηχανικός YveltalGriffin επαναπροσδιόρισε τα όρια του gaming μεταμορφώνοντας την αρχική κονσόλα PlayStation της Sony σε ένα φορητό θαύμα, το οποίο ονόμασε “PS Hanami”.

Για να πετύχει το φαινομενικά αδύνατο έργο της συρρίκνωσης της περίπλοκης μητρικής πλακέτας του PlayStation, ο YveltalGriffin χρησιμοποίησε αντισυμβατικές μεθόδους, όπως η κοπή της πλακέτας στα δύο και η χρήση μαγνητικών καλωδίων.

Κεντρικό ρόλο στη λειτουργικότητα του PS Hanami παίζει η χρήση ενός εξομοιωτή οπτικής μονάδας, του Xstation, που επιτρέπει την αναπαραγωγή παιχνιδιών απευθείας από μία κάρτα SD.

Επιπλέον, η κλιμάκωση της ανάλυσης με το open source Shinobi για βελτιωμένα γραφικά και η ενσωμάτωση της λειτουργίας Rumble του χειριστηρίου DualShock, επιτρέπουν στη φορητή συσκευή να προσφέρει μία βελτιωμένη νοσταλγική gaming εμπειρία.

Βέβαια, το PS Hanami δεν είναι τέλειο. Η συσκευή δεν έχει κουμπιά ρύθμισης της έντασης του ήχου, ούτε αναλογικούς μοχλούς, ενώ το κουμπί ενεργοποίησης παρουσιάζει περιορισμούς και προβλήματα. Επίσης, η αυτονομία της μπαταρίας είναι μικρή και η διαχείριση της θερμότητας δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική.

Ο YveltalGriffin αναγνωρίζει ότι η μετατροπή της μητρικής πλακέτας ήταν αρκετά δύσκολη και πως ο χώρος στο εσωτερικό της συσκευής είναι ιδιαίτερα περιορισμένος, με αποτέλεσμα να μην επιτρέπει τη χρήση ισχυρού συστήματος ψύξης, μεγάλης μπαταρίας, και αναλογικών μοχλών.

Ωστόσο, σημειώνει ότι παίζοντας κάποιους αυθεντικούς τίτλους του PlayStation με τη συσκευή που έφτιαξε ταξίδεψε πίσω στον χρόνο και ας μην είχε τους αναλογικούς μοχλούς που έπαιζαν μεγάλο ρόλο στα παιχνίδια της εποχής. Τέλος, διευκρίνισε ότι το PS Hanami δεν είναι διαθέσιμο στο εμπόριο.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 21 με 27 Απριλίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 21 και 27 Απριλίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

23 Απριλίου

  • Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Tales of Kenzera: Zau – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Dadish 3D – σε Nintendo Switch, PC, και iOS
  • Lunar Lander Beyond – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Phantom Fury – σε PC
  • Hammerwatch II – σε PlayStation 4 και Xbox Series X/S
  • Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade: Wrath of the Mutants – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC

25 Απριλίου

  • SaGa: Emerald Beyond – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, και PC
  • Bootleg Steamer – σε PC
  • Another Crab's Treasure – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Fallout 4 – σε PlayStation 5 και Xbox Series X/S
  • Library of Ruina – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch
  • Assault Suit Leynos 2 Saturn Tribute – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Megaton Musashi: Wired – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, και PC

26 Απριλίου

  • Manor Lords – σε PC
  • Stellar Blade – σε PlayStation 5
  • Top Spin 2K25 – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Demon Slayer – Kimetsu no Yaiba: Sweep the Board – στο Nintendo Switch
  • Sand Land – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η έκπτωση, βρέθηκε ένας μεγάλος αριθμός αξιόλογων παιχνιδιών, με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές σε σχέση με την αρχική τους. Θα ξεκινήσουμε αυτόν τον οδηγό με τα βασικά γύρω από την συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Catch My Drift

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 2 Μαΐου το Catch My Drift. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 182,11€, και κοστίζει μόνο 12,06€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 5,56€ και πάνω, παίρνουμε το “WRC 9 FIA World Rally Championship”, το “MudRunner”, και ένα κουπόνι για να αγοράσουμε το “Art of Rally: Australia DLC” 20% φθηνότερο από το Humble Bundle.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε τουλάχιστον 9,27€ αγοράσουμε επιπλέον το “Circuit Superstars”, το “Inertial Drift”, και το “Inertial Drift – Twilight Rivals DLC”.

Τέλος, δίνοντας από 12,06€ και πάνω, προσθέτουμε στη λίστα το “art of rally”, το “WRC 10 FIA World Rally Championship”, και το “Trail Out”.

Down of the Farm

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 11 Μαΐου το Down of the Farm. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 160,52€, και κοστίζει μόνο 18,64€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 7,50€ και πάνω, παίρνουμε το “Littlewood” και το “No Place Like Home”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε τουλάχιστον 13,98€ αγοράσουμε επιπλέον το “Immortal Life”, το “Cattails: Wildwood Story”, το “Ikonei Island”, και το “Everdream Valley”.

Τέλος, δίνοντας από 18,64€ και πάνω, προσθέτουμε στη λίστα το “The Witch of Fern Island” και το “Cornucopia”.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Egg Bundle

Με το Mystery Star Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,10€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 15,39€ μας δίνουν τα κλειδιά 20 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Egg Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 18 τίτλους:

  • Highwater
  • No Place Like Home
  • Saturnalia
  • Clive ‘N' Wrench
  • The Wreck
  • Homebody
  • Strayed Lights
  • Pan'orama
  • Parkasaurus
  • Tainted Grail: Conquest
  • Dishonored 2
  • Batbarian: Testament of the Primordials
  • How 2 Escape
  • Fresh Start Cleaning Simulator
  • Lost Ruins
  • Raji: An Ancient Epic
  • Wolfenstein: The Old Blood
  • Wolfenstein: The New Order

Build Your Own Diamond Collection

Με το Build Your Own Diamond Collection του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Diamond Collection επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 14,99€, τέσσερα παιχνίδια για 18,99€, ή πέντε παιχνίδια στην τιμή των 22,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 16 τίτλους:

  • RAGE® 2 – Deluxe Edition
  • Airship: Kingdoms Adrift
  • No Straight Roads: Encore Edition
  • KeyWe
  • Metro Exodus – Gold Edition
  • The Legend of Tianding
  • Tin Hearts
  • Airborne Kingdom
  • My Little Universe
  • Roguebook
  • Devilated
  • Heaven Dust 2
  • Symphony of War: The Nephilim Saga
  • Three Minutes To Eight
  • Kraken Academy!!
  • Call of the Sea

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα παιχνιδιών. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι εύκολο να βρούμε καλές προσφορές εντός της πλατφόρμας – τουλάχιστον όχι τόσο καλές όσο σε ειδικά sites. Εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες σελίδες με προσφορές σε παιχνίδια.

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα. Αντιθέτως, θα προσπαθήσουμε να σας δείξουμε τις δύο πλευρές του νομίσματος. Θα σας πούμε την αντικειμενική αλήθεια για τα φθηνά παιχνίδια, τι κέρδος μπορεί να έχουμε με την αγορά τους, και τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσουμε.

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμα του του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps