Home » Εβδομαδιαίες Στήλες » QuickSteps » QuickSteps #38: Σύντομες και Χρήσιμες Συμβουλές

QuickSteps #38: Σύντομες και Χρήσιμες Συμβουλές

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Αυτή την εβδομάδα κάνουμε μαζική μετονομασία αρχείων με το PowerShell των Windows, και πραγματοποιούμε βασικές ρυθμίσεις στο ποντίκι μας. Έπειτα, επεξεργαζόμαστε τα περιγράμματα των κελιών στο Excel, αποθηκεύουμε GIF εικόνες στο Photoshop, και απενεργοποιούμε την αυτόματη αναπαραγωγή του YouTube. Τέλος, ρυθμίζουμε τα αποτελέσματα του Google σε ό,τι γλώσσα θέλουμε, και κάνουμε επαναφορά του Chrome στην αρχική του κατάσταση.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να δείτε όλες τις δημοσιεύσεις της στήλης, μπορείτε είτε να κάνετε κλικ στην κατηγορία QuickSteps…

…ή να επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο. Για να βλέπετε ανά πάσα στιγμή τις νέες δημοσιεύσεις της στήλης μας, μπορείτε να προσθέσετε το link στους σελιδοδείκτες σας.

Μαζική μετονομασία αρχείων και φακέλων – Μέρος 3ο

Σε προηγούμενο QuickSteps είδαμε πώς κάνουμε μαζική μετονομασία στα Windows με τη χρήση της Εξερεύνησης, καθώς και με τη Γραμμή Εντολών. Η μετονομασία μέσω της Γραμμής Εντολών αποδείχθηκε πιο αποτελεσματική, όπως ήταν αναμενόμενο.

Τώρα θα δούμε πώς μετονομάζουμε μαζικά αρχεία και φακέλους χρησιμοποιώντας το Power Shell των Windows.

Προσοχή! Όπως και με τη Γραμμή Εντολών, αν κάνουμε κάποιο λάθος με τη μαζική μετονομασία μέσα από το PowerShell, δεν υπάρχει επιλογή αναίρεσης/undo. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην έχουμε πρόβλημα με τα αρχεία μας.

Σε περίπτωση που κάνουμε συχνά μαζική μετονομασία, είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσουμε κάποια σχετική εφαρμογή.

Μαζική Μετονομασία Αρχείων – Η Καλύτερη Δωρεάν Εφαρμογή

Έχουμε πάει διακοπές και έχουμε επιστρέψει με εκατοντάδες φωτογραφίες, όλες τους με ονόματα DSCN0001, DSCN0002, DSCN0594, κλπ. Αν δεν θέλουμε να χάσουμε ένα σαββατοκύριακο να τις μετονομάζουμε μία…

Αρχικά, κάνουμε κλικ στην αναζήτηση, γράφουμε “Windows PowerShell”, και πατάμε το πρώτο αποτέλεσμα.

QuickSteps #38: Σύντομες και Χρήσιμες Συμβουλές

Χρησιμοποιώντας την εντολή “cd”, μεταφερόμαστε στον φάκελο που περιέχει τα στοιχεία που μας ενδιαφέρουν.

Πλέον μπορούμε να αρχίσουμε τη μετονομασία των αρχείων. Για παράδειγμα, αν θέλουμε να αντικαταστήσουμε κάποιον χαρακτήρα, μπορούμε να το κάνουμε με την παρακάτω εντολή.

Dir | Rename-Item –NewName { $_.name –replace "ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ_ΠΡΟΣ ΑΛΛΑΓΗ","ΝΕΟΣ_ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ" }

Με την ίδια εντολή μπορούμε να αλλάξουμε συγκεκριμένα τμήμα του ονόματος των στοιχείων.

Η συγκεκριμένη εντολή αλλάζει τα ονόματα όλων των στοιχείων του φακέλου. Σε περίπτωση που δεν βρει το κείμενο που ζητήσαμε να αλλάξει, επιστρέφει σφάλμα.

Εκτός από τα παραπάνω σφάλματα, ίσως έχουμε αρχεία που περιέχουν το κείμενο που θέλουμε να αλλαχθεί, αλλά να μην επιθυμούμε τη μετονομασία τους.

Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να προσθέσουμε ένα φίλτρο στην εντολή, ώστε να μετονομάσει συγκεκριμένα αρχεία. Οπότε η εντολή γίνεται έτσι:

Get-ChildItem -Filter *ΛΕΞΗ_ΦΡΑΣΗ_ΚΛΕΙΔΙ* | Rename-Item -NewName {$_.name -replace "ΚΕΙΜΕΝΟ_ΠΡΟΣ ΑΛΛΑΓΗ","ΝΕΟ_ΚΕΙΜΕΝΟ" }

Όπως βλέπουμε στο παράδειγμα μας, μετονομάστηκαν μόνο τα στοιχεία που περιείχαν τη λέξη “Another” που ορίσαμε ως λέξη κλειδί στο φίλτρο.

Με αντίστοιχο τρόπο μπορούμε να αλλάξουμε τις επεκτάσεις αρχείων. Απλώς για λέξη κλειδί ορίζουμε την επέκταση των αρχείων.

Υπάρχουν αρκετοί ακόμη παράμετροι που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Η μαζική μετονομασία αρχείων μέσω του PowerShell είναι μία περίπλοκη χειροκίνητη διαδικασία, με ισχυρά αποτελέσματα.

Γι’ αυτό καλό θα ήταν πριν κάνουμε οτιδήποτε δεν γνωρίζουμε, να συμβουλευτούμε τη βοήθεια του PowerShell. Συγκεκριμένα για τη μετονομασία αρχείων εκτελούμε την εντολή:

Get-help Rename-Item

Βασικές Ρυθμίσεις Ποντικιού Στα Windows 10

Στα Windows 10, η περιοχή των ρυθμίσεων αλλάζει συνεχώς. Η Microsoft προσθέτει όλο και πιο πολλές επιλογές, και στοχεύει να αντικαταστήσει πλήρως τον “Πίνακα Ελέγχου” με τις “Ρυθμίσεις”.

Μέχρι να συμβεί όμως αυτό, αρκετές ρυθμίσεις είναι χωρισμένες σε δύο περιοχές, κάτι που ισχύει και για το ποντίκι. Οι βασικότερες παράμετροι βρίσκονται στη νέα περιοχή ρυθμίσεων των Windows 10.

Πατάμε τον συνδυασμό πλήκτρων “Windows + i” για να ανοίξουμε τις “Ρυθμίσεις”, και στη συνέχεια πηγαίνουμε “Συσκευές → Ποντίκι”.

Από την “Επιλογή κύριου κουμπιού” μπορούμε να ρυθμίσουμε πιο κουμπί θα λειτουργεί ως αριστερό κλικ.

Με το “Ρολάρισμα τροχού ποντικιού για κύλιση” διαλέγουμε αν η ροδέλα του ποντικιού θα προσπερνά ολόκληρες σελίδες ή μία ομάδα γραμμών.

Τον αριθμό των γραμμών που θα προσπερνά η κύλιση της ροδέλας τον ορίζουμε μέσω της μπάρας ακριβώς από κάτω.

Η τελευταία επιλογή αφορά την κύλιση στα ανενεργά παράθυρα. Σε περίπτωση που έχουμε ενεργή τη ρύθμιση, δεν απαιτείται να μεταβαίνουμε στο παράθυρο που θέλουμε να ρολάρουμε το περιεχόμενο.

Αρκεί να μετακινήσουμε τον δείκτη του ποντικιού σε αυτό και να αρχίσουμε να γυρίζουμε τη ροδέλα.

Αν θέλετε να μάθετε πώς δημιουργούμε συντομεύσεις με το ποντίκι, σε κάθε εφαρμογή, διαβάστε τον ακόλουθο οδηγό μας.

Πώς να Φτιάξω Συντομεύσεις με το Ποντίκι Σε Κάθε Εφαρμογή

Οι περισσότεροι από εμάς εκτελούμε καθημερινά στον υπολογιστή επαναλαμβανόμενες λειτουργίες. Ανοίγουμε browsers, ελαχιστοποιούμε παράθυρα των Windows, διαγράφουμε αρχεία, κ.α. Εάν θέλουμε να κερδίσουμε χρόνο και…

Επεξεργασία Περιγράμματος στο Microsoft Excel

Ένας πίνακας στο Excel δεν χρειάζεται απαραίτητα περιγράμματα. Παρ’ όλα αυτά, η χρήση περιγραμμάτων κάνει πιο ευανάγνωστο έναν πίνακα, και βοηθά στην καλύτερη οργάνωσή του.

Στο Excel μπορούμε να τροποποιήσουμε το περίγραμμα ενός κελιού ή ολόκληρων περιοχών. Οπότε επιλέγουμε τα κελιά που θέλουμε, κάνουμε δεξί κλικ, κι από το μενού των περιγραμμάτων μπορούμε να κάνουμε βασικές επιλογές.

Αντιθέτως, το μενού στη “Κεντρική” κορδέλα επιλογών του Excel μας προσφέρει περισσότερες επιλογές, όπως την απλή αλλαγή του χρώματος ή του στιλ της γραμμής περιγράμματος.

Εδώ όμως θα βρούμε τρία ιδιαίτερα χρήσιμα εργαλεία: Τη “Σχεδίαση περιγράμματος”, τη “Σχεδίαση πλέγματος περιγράμματος”, και τη “Διαγραφή περιγράμματος”.

Με ενεργή τη “Σχεδίαση περιγράμματος”, ο δείκτης του ποντικιού αλλάζει σε μολύβι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνουμε αριστερό κλικ σε οποιοδήποτε πλέγμα θέλουμε να αποκτήσει περίγραμμα.

Επίσης, με πατημένο το κουμπί του ποντικιού και σύρσιμο, δημιουργείται περίγραμμα σε όποια γραμμή πλέγματος περνά το μολύβι, ή δημιουργούμε πλαίσιο περιγράμματος με κενές τις ενδιάμεσες γραμμές.

Το χρώμα, το στυλ, και το πάχος της γραμμής εξαρτώνται από τις επιλογές που έχουμε κάνει.

Με παρόμοιο τρόπο λειτουργούν και τα επόμενα δύο εργαλεία. Η “Σχεδίαση πλέγματος περιγράμματος” δημιουργεί ολόκληρο πλέγμα, αρκεί να σύρουμε το μολύβι με πατημένο το αριστερό κουμπί του ποντικιού.

Επίσης, με τη “Διαγραφή περιγράμματος” σβήνουμε ό,τι περίγραμμα δεν θέλουμε να υπάρχει στον πίνακά μας. Σε αυτή την περίπτωση, ο δείκτης του ποντικιού μετατρέπεται σε γομολάστιχα.

Ένα απλό αριστερό κλικ σε μία γραμμή σβήνει τη συγκεκριμένη γραμμή πλέγματος, ενώ με πατημένο το αριστερό κουμπί του ποντικιού και σύρσιμο, διαγράφουμε το πλέγμα ολόκληρης περιοχής.

Με τη βοήθεια αυτών των εργαλείων, μπορούμε εύκολα και γρήγορα να δημιουργήσουμε ό,τι περίγραμμα θέλουμε. Εμείς για παράδειγμα φτιάξαμε ένα εναλλακτικό λογότυπο για το PCsteps.

Τέλος, υπάρχει η επιλογή “Περισσότερα περιγράμματα…” που ανοίγει το παράθυρο “Μορφοποίηση κελιών”, στην καρτέλα “Περιγράμματα”.

Μέσω αυτού του παραθύρου μπορούμε να επεξεργαστούμε το περίγραμμα της επιλεγμένης περιοχής. Αλλά κάθε φορά που θέλουμε να αλλάξουμε κελιά, θα πρέπει να κλείνουμε το παράθυρο, και να επιστρέφουμε εκ νέου όταν διαλέξουμε τη νέα περιοχή.

Αν σας ενδιαφέρουν περισσότερες τεχνικές και κόλπα στο Excel, γιατί δεν δοκιμάζετε να δημιουργήσετε δυναμικές γραφικές παραστάσεις;

Πώς Φτιάχνω Δυναμικές Γραφικές Παραστάσεις Αυτόματα Στο Excel

Όλοι γνωρίζουμε τις γραφικές παραστάσεις, κι όσοι χρησιμοποιούμε το Excel, ξέρουμε πόσο βαρετές φαίνονται. Ωστόσο, με μία σχετικά απλή διαδικασία, μπορούμε να μετατρέψουμε τις στατικές…

Αποθήκευση Εικόνας GIF στο Photoshop

Η δημιουργία κινούμενης εικόνας GIF στο Photoshop δεν είναι τόσο δύσκολη, αλλά με αυτό θα ασχοληθούμε σε μεταγενέστερα QuickSteps. Προς το παρόν θα δούμε πώς μπορούμε με το Photoshop να αποθηκεύσουμε μία οποιαδήποτε εικόνα ως GIF.

Με ανοιχτή την εικόνα στο πρόγραμμα, κάνουμε κλικ στο “File”, και πηγαίνουμε “Export → Save for Web (Legacy)”.

Στο παράθυρο που ανοίγει επιλέγουμε στη μορφή εικόνας το “GIF”, και ρυθμίζουμε το “Colors” στο “256”, ώστε να διατηρηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρώματα.

Πραγματοποιούμε όσες και όποιες αλλαγές θέλουμε. Όσο εμείς ρυθμίζουμε τις παραμέτρους του GIF, κάτω αριστερά μπορούμε να βλέπουμε το εκτιμώμενο μέγεθος που θα έχει η εικόνα.

Όταν έχουμε τα πάντα έτοιμα, πατάμε στο κουμπί “Save…”, και αποθηκεύουμε την GIF εικόνα μας.

Αν δεν γνωρίζετε τις συντομεύσεις πληκτρολογίου του Photoshop, διαβάστε τη σχετική δημοσίευση των QuickSteps για να μάθετε πώς σας γλιτώνουν πολύτιμο χρόνο.

QuickSteps #26: Σύντομες και Χρήσιμες Συμβουλές

Αυτή την εβδομάδα, παίρνουμε πτυχίο ως Master της γραμμής εντολών, και ξεμπερδεύουμε με τις συντομεύσεις του Photοshop. Επίσης, μαθαίνουμε να δουλεύουμε με τις γραμμές στο…

Απενεργοποίηση Αυτόματης Αναπαραγωγής στο YouTube

Κάθε φορά που βλέπουμε ένα βίντεο στο YouTube, μόλις αυτό τελειώσει, ξεκινά αυτόματα η αναπαραγωγή του επόμενου.

Στην περίπτωση που ακούμε κάποια λίστα από τραγούδια, αυτή η λειτουργία είναι επιθυμητή. Όταν όμως παρακολουθούμε ένα βίντεο από κάποια σειρά tutorial, σίγουρα δεν θέλουμε να μεταπηδά το YouTube από το ένα βίντεο στο άλλο.

Στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας υπάρχει σχετικός διακόπτης, που αν τον απενεργοποιήσουμε, η αυτόματη αναπαραγωγή παύει να λειτουργεί.

Αντίστοιχα, στην εφαρμογή του YouTube θα βρούμε τον ίδιο ακριβώς διακόπτη, που αν τον απενεργοποιήσουμε δεν θα ξεκινά αυτόματα η αναπαραγωγή του επόμενου βίντεο.

Αν θέλετε να μάθε κι άλλα μυστικά του YouTube, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Μυστικά Και Κόλπα Για Το YouTube Που Ίσως Δεν Γνωρίζαμε
Μυστικά Και Κόλπα Στο YouTube Που Ίσως Δεν Γνωρίζαμε

Το YouTube είναι η ιδανικότερη πλατφόρμα για να ανεβάζουμε και να παρακολουθούμε με τις ώρες όλα τα βίντεο του κόσμου. Πέρα ​​από το ανέβασμα και…

Αποτελέσματα Αναζήτησης Google Σε Διαφορετικές Γλώσσες

Όταν πραγματοποιούμε μία αναζήτηση μέσω του Google, τα αποτελέσματα βασίζονται στην τοποθεσία μας, και όχι απαραίτητα στη γλώσσα με την οποία πληκτρολογήσαμε τη φράση-κλειδί.

Αν για παράδειγμα είμαστε στην Ελλάδα και αναζητήσουμε τη φράση-κλειδί “windows 10 firewall”, θα δούμε αποτελέσματα στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, ενώ ενδέχεται να μην μας εμφανιστούν αποτελέσματα σε κάποια γλώσσα πέραν της Ελληνικής.

Τι γίνεται όμως αν επισκεφθούμε την Ιαπωνία, και δεν έχουμε ιδέα από Ιαπωνικά;

Οτιδήποτε κι αν αναζητούμε, κάτω από το πεδίο της αναζήτησης υπάρχουν κάποιοι σύνδεσμοι. Όταν κάνουμε κλικ στα “Εργαλεία”, μας εμφανίζει μία σειρά επιλογών.

Μπορούμε να επιλέξουμε από ποια χώρα θα προέρχονται τα αποτελέσματα. Αυτό ενδεχομένως να μη λειτουργήσει και πολύ καλά για εμάς, διότι εμφανίζει μόνο δύο επιλογές, “Οποιαδήποτε χώρα”, ή τη χώρα στην οποία βρισκόμαστε.

Το ίδιο ισχύει και για το φίλτρο της γλώσσας, καθώς μας δίνει την επιλογή να εμφανίζει αποτελέσματα σε οποιαδήποτε γλώσσα, ή την τοπική γλώσσα.

Ευτυχώς όμως, η Google έχει προσθέσει ένα εργαλείο λεπτομερών ρυθμίσεων για την αναζήτηση.

Αρχικά κάνουμε κλικ στις “Ρυθμίσεις”, και έπειτα πατάμε στις “Ρυθμίσεις αναζήτησης”.

Από εδώ μπορούμε να κάνουμε διάφορες επιλογές, όπως για παράδειγμα να διαλέξουμε συγκεκριμένη περιοχή από την οποία θα προέρχονται τα αποτελέσματα.

Έπειτα, από τις γλώσσες μπορούμε να επιλέξουμε να εμφανίζονται αποτελέσματα σε συγκεκριμένη γλώσσα.

Οπότε, κάνουμε τις επιλογές μας, και πατάμε το κουμπί της αποθήκευσης.

Από εδώ και στο εξής, τα αποτελέσματα στην αναζήτηση του Google θα προέρχονται από τη χώρα που διαλέξαμε, και θα είναι στη γλώσσα που ρυθμίσαμε.

Διαβάστε τον οδηγό μας για το πώς να γίνετε καλύτεροι στις αναζητήσεις μέσω του Google.

12 Άθλοι Για Να Γίνεις Καλύτερος Σε Κάθε Αναζήτηση Google
12 Άθλοι Για Να Γίνεις Καλύτερος Σε Κάθε Αναζήτηση Google

Με όλο τον αστείρευτο όγκο πληροφοριών που είναι διαθέσιμος στο διαδίκτυο, κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρούμε αυτό που ψάχνουμε. Όπως όλοι γνωρίζουμε, η πιο…

Επιδιόρθωση Προβλημάτων στον Chrome Με Επαναφορά Ρυθμίσεων

Οι browsers είναι προγράμματα που χρησιμοποιούμε καθημερινά, και για αρκετή ώρα. Δημιουργούν πολλά προσωρινά αρχεία, και γενικότερα με τον καιρό βαραίνουν.

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι η αργή απόκριση των προγραμμάτων αυτών, ή ακόμη χειρότερα, τα συχνά κολλήματα, και η υπερβολική κατανάλωση μνήμης.

Οι περισσότεροι διαγράφουμε την κρυφή μνήμη, τα cookies, και τα λοιπά, ή κάνουμε κατάργηση και επανεγκατάσταση του browser.

Καθαρισμός Windows Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τύπου CCleaner A1
Καθαρισμός Windows: Οι Καλύτερες Εναλλακτικές του CCleaner

Στο παρελθόν, ο καθαρισμός Windows ήταν πρακτικά συνώνυμος με το δημοφιλές CCleaner και πολλοί από εμάς θεωρούμε ακόμη ότι είναι το ιδανικότερο εργαλείο. Όμως, ίσως…

Η πρώτη λύση είναι προσωρινή, και η δεύτερη αποτελεί την έσχατη επιλογή, διότι μπορούμε απλά να επαναφέρουμε τον browser στην αρχική του κατάσταση χωρίς να τον καταργήσουμε.

Για να κάνουμε κάτι τέτοιο, στον Chrome πατάμε τις τρεις τελείες πάνω δεξιά, και πάμε στις “Ρυθμίσεις”.

Έπειτα, μεταφερόμαστε στο τέλος των ρυθμίσεων, και κάνουμε κλικ στις “Σύνθετες” ρυθμίσεις.

Σύρουμε προς το τέλος των ρυθμίσεων, και βρίσκουμε τον τίτλο “Επαναφορά και διαγραφή επιβλαβούς λογισμικού”.

Εμείς ενδιαφερόμαστε για την πρώτη επιλογή, την “Επαναφορά ρυθμίσεων”, η οποία θα επαναφέρει τις ρυθμίσεις του Chrome στην αρχική τους κατάσταση. Οπότε κάνουμε κλικ σε αυτή.

Βλέπουμε το παράθυρο ενημέρωσης, που μας λέει ότι στην ουσία θα επηρεαστεί οτιδήποτε έχει σχέση με τον browser, αλλά οι σελιδοδείκτες, το ιστορικό, και οι αποθηκευμένοι κωδικοί πρόσβασής μας δεν θα διαγραφούν.

Πατάμε το κουμπί “ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ”, περιμένουμε ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία, και κάνουμε επανεκκίνηση του Chrome.

Μετά από αυτή τη διαδικασία, θα χρειαστεί να ελέγξουμε τα πρόσθετά μας, και ενδεχομένως να επαναφέρουμε στην προτέρα κατάσταση κάποιες ρυθμίσεις. Αλλά τουλάχιστον ο browser μας είναι ανανεωμένος, καθαρός, και δεν κολλάει καθόλου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς και του πώς γίνεται η αντίστοιχη διαδικασία στον Firefox, δείτε τον οδηγό μας:

Επαναφορά Browser (Chrome / Firefox) δια Πάσαν Νόσον

Ένας browser είναι ένα πολύπλοκο κομμάτι λογισμικού. Ανάμεσα στα διάφορα χαρακτηριστικά ασφαλείας, στα πρόσθετα, τις επεκτάσεις, και τα θέματα, είναι εύκολο κάτι να πάει στραβά….

Σας άρεσαν τα 7 QuickSteps της εβδομάδας;

Πώς σας φάνηκαν οι συμβουλές και τα κόλπα αυτής της εβδομάδας; Γνωρίζατε ή/και χρησιμοποιούσατε κάποιο από αυτά;

Έχετε να προτείνετε κάποιο δικό σας κόλπο, ή μία συμβουλή που θέλετε να μπει στη στήλη μας; Μοιραστείτε τη με τους αναγνώστες μας στα σχόλια, και ίσως τη δείτε να δημοσιεύεται.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την άλλη Δευτέρα, με 7 νέα QuickSteps που μπορεί να μας λύσουν τα χέρια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps