Home » Software » Παιχνίδια » Τα Καλύτερα Co-op και Local Multiplayer Παιχνίδια Με Φίλους

Τα Καλύτερα Co-op και Local Multiplayer Παιχνίδια Με Φίλους

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Στα multiplayer παιχνίδια συμμετέχουν πολλοί παίκτες ταυτόχρονα. Άλλες φορές είναι αντιμέτωποι ο ένας με τον άλλο, κι άλλες συνεργάζονται για να πετύχουν κάποιον κοινό στόχο. Σε κάποιες περιπτώσεις το να συνεργάζεσαι με άλλους είναι καλύτερο από το να παίζεις μόνος. Γι’ αυτό, ας δούμε τα καλύτερα local multiplayer, και ομαδικά παιχνίδια συνεργασίας (co-op) που είμαστε σύμμαχοι με τους φίλους μας.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Τι είναι τα local multiplayer και co-op παιχνίδια;

Πρόσφατα είδαμε μια λίστα με τα καλύτερα online multiplayer παιχνίδια (διαδικτυακά παιχνίδια πολλών παικτών).

Ωστόσο, στα συγκεκριμένα παιχνίδια θα πρέπει να είμαστε μόνιμα συνδεδεμένοι στο internet, και όποιος παίζει μαζί μας απαιτείται να έχει εγκατεστημένο το παιχνίδι στον υπολογιστή του.

Αντιθέτως, τα local multiplayer (τοπικά παιχνίδια πολλών παικτών) δεν απαιτούν μόνιμη σύνδεση στο διαδίκτυο, ενώ κάποια ίσως δεν χρειάζονται καν σύνδεση με το internet.

Τα Καλύτερα Co-op και Local Multiplayer Παιχνίδια

Επίσης, μπορούμε να παίζουμε με τους φίλους μας μέσω της ίδιας συσκευής, από την άνεση του καναπέ μας.

Αν και μπορεί ο καθένας να έχει το δικό του χειριστήριο, μερικές φορές ίσως χρειαστεί να μοιραστούμε το ίδιο πληκτρολόγιο.

Σε κάποια από αυτά τα παιχνίδια θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τους φίλους μας, συνήθως ένας εναντίον ενός (PvP), ενώ σε κάποια άλλα θα πρέπει να συνεργαστούμε για να ολοκληρώσουμε μαζί κάποιο στόχο.

Τα multiplayer παιχνίδια στα οποία συνεργαζόμαστε με άλλους παίκτες ανήκουν στο είδος των co-op παιχνιδιών.

Στα co-op, παιχνίδια η συνεργασία μεταξύ των παικτών είναι ζωτικής σημασίας. Χωρίς αλληλοβοήθεια δεν θα καταφέρουμε τίποτα, και το αποτέλεσμα θα είναι η ήττα. Με μία φράση: “Ένας για όλους και όλοι για έναν” όπως έγραψε ο κύριος Dumas.

Τα co-op παιχνίδια δεν είναι απαραιτήτως local multiplayer, μιας και υπάρχουν αρκετά online multiplayer που προσφέρουν co-op στοιχεία, και συνεργασία μεταξύ αγνώστων.

Παρ’ όλα αυτά, τα τοπικά co-op παιχνίδια μας βοηθούν να περνάμε χρόνο με τους φίλους μας, από κοντά και όχι μέσω Skype.

Brawlhalla

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 17/10/17 | Είδος: Fighting | Αριθμός Παιχτών: 4
Πλατφόρμες: Windows, macOS, PS4 | Τιμή: Δωρεάν

Το Brawlhalla είναι ένα εκπληκτικό multiplayer παιχνίδι που διανέμει η Ubisoft. Η καλύτερη περιγραφή που μπορεί να του δοθεί είναι ότι αποτελεί την multi-platform εναλλακτική του Super Smash Bros.

Στο παιχνίδι βρισκόμαστε πάνω σε εναέριες εξέδρες, και ο σκοπός μας είναι να ρίχνουμε τους υπόλοιπους από αυτές. Για να το καταφέρουμε αυτό πρέπει να τους κάνουμε συνεχώς ζημιά με τα όπλα που έχει ο χαρακτήρας μας.

Όσο περισσότερο ρίχνουμε τους αντιπάλους μας στο κενό, τόσο περισσότερους πόντους κερδίζουμε. Αντίστοιχα, κάθε φορά που πέφτουμε χάνουμε πόντους. Προφανώς νικητής είναι αυτός με τους πιο πολλούς πόντους στο τέλος του γύρου.

Το παιχνίδι παίζεται τόσο online, όσο και offline. Διαθέτει co-op λειτουργία, αρκετούς χαρακτήρες, και θα μας προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης.

Άλλα παιχνίδια σαν και αυτό: Super Smash Bros, Rivals of Aether

Cuphead

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 29/09/17 | Είδος: Shooter| Αριθμός Παιχτών: 2
Πλατφόρμες: Windows, Xbox One | Τιμή: 19,99€

Αρκετοί χαρακτήρισαν το Cuphead “το πιο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς”. Χάρη στα αξιόλογα γραφικά του που θύμιζαν τις πρώιμες εποχές του Walt Disney, απέκτησε μεγάλη φήμη.

Στο παιχνίδι είμαστε ο Cuphead, ενώ ένας φίλος μας μπορεί να πάρει τον ρόλο του Mugman, που είναι ο αδερφός του. Σκοπός μας είναι να ξεπληρώσουμε το χρέος μας στον διάβολο, που συγκεντρώσαμε μέσω της ενασχόλησής μας με το τζόγο.

Ο διάβολος βέβαια δεν ψάχνει για χρήματα, αλλά για ψυχές. Και αναθέτει σε εμάς τη βρωμοδουλειά του να συλλέξουμε τις ψυχές διαφόρων αρχηγών (bosses) διάσπαρτων σε τρία νησιά, ενώ ορισμένες λίγες πίστες είναι απλό side-scrolling platform.

Αν σας αρέσουν τα δύσκολα παιχνίδια, το Cuphead είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις. Αν όμως θέλετε κάτι απλό και χαλαρό, καλύτερα να το αποφύγετε.

Άλλα παιχνίδια σαν και αυτό: A Hat in Time, Gunstar Heroes

Don’t Starve Together

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 23/02/18 | Είδος: Survival | Αριθμός Παιχτών: 6
Πλατφόρμες: Windows, macOS, Linux | Τιμή: 14,99€

Το παιχνίδι είναι η co-op εκδοχή του Don’t Starve, και ως στόχο έχουμε να μείνουμε ζωντανοί. Οι λάτρεις των ταινιών του Tim Burton θα ενθουσιαστούν με την ατμόσφαιρα και τα γραφικά του παιχνιδιού.

Στο Don’t Starve Together ερχόμαστε αντιμέτωποι με την πείνα, την παράνοια, υπερφυσικούς εχθρούς, και άλλα. Για να τα καταφέρουμε, εξερευνούμε τον κόσμο, μαζεύουμε προμήθειες, χτίζουμε καταφύγιο, και κατασκευάζουμε αντικείμενα.

Στο παιχνίδι θα βρούμε τρία διαφορετικά modes, τα οποία μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους. Κυρίως διαφέρουν στους κανόνες και τον τρόπο παιχνιδιού.

Η εμφάνιση του χαρακτήρα μας μπορεί να αλλάξει, ενώ κάποιες από τις φορεσιές θα δώσουν μοναδικές ικανότητες.

Άλλα παιχνίδια σαν και αυτό: Oxygen Not Included

Keep Talking and Nobody Explodes

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 16/07/15 | Είδος: Puzzle | Αριθμός Παιχτών: 2
Πλατφόρμες: Windows, macOS, Linux, PS4 / Android / VR | Τιμή: 14,99€ / 10,99€ / 9,99€

Το Keep Talking and Nobody Explodes είναι ένα co-op παιχνίδι ιδανικό να δημιουργήσει αγχώδεις καταστάσεις, και να ανεβάσει την αδρεναλίνη σε υψηλά επίπεδα.

Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι απλά να αφοπλίσουμε μια βόμβα με τη βοήθεια του συμπαίκτη μας. Ο χρόνος που έχουμε στη διάθεσή μας είναι μερικά λεπτά, και το επίπεδο δυσκολίας αυξάνεται συνεχώς.

Το χαρακτηριστικό που κάνει το συγκεκριμένο παιχνίδι ενδιαφέρον είναι οι πληροφορίες στις οποίες έχει πρόσβαση ο κάθε παίκτης.

Ο ένας εκ των δύο βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο με τη βόμβα, την οποία και καλείται να περιγράψει στον άλλον παίκτη και να την αφοπλίσει.

Ο δεύτερος έχει μπροστά του ολόκληρο το αναλυτικό εγχειρίδιο αφοπλισμού για όλες τις πιθανές περιπτώσεις, και πρέπει να καθοδηγήσει τον συμπαίκτη του ανάλογα με τις πληροφορίες που του παρέχονται για τη βόμβα.

Κάθε εκρηκτικός μηχανισμός είναι διαφορετικός, και οι δύο παίκτες πρέπει να ανταλλάξουν αποτελεσματικά πληροφορίες μεταξύ τους ώστε να καταφέρουν να τον αφοπλίσουν πριν ο χρόνος τους τελειώσει.

Άλλα παιχνίδια σαν και αυτό: Spaceteam

Lego Dimensions

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 29/09/15 | Είδος: Action-Adventure | Αριθμός Παιχτών: 2
Πλατφόρμες: PS4 , WiiU, Xbox One | Τιμή: Διαφέρει

Τα παιχνίδια της Lego είναι τόσα πολλά που θα ήταν δύσκολο να ξεχωρίσουμε μόνο ένα. Σχεδόν όλα διαθέτουν local multiplayer, και ακολουθούν μια ιστορία μέσω συγκεκριμένων αποστολών.

Το Lego Dimensions είναι ένα από τα καλύτερα Lego παιχνίδια, με πολλά πακέτα πρόσθετου περιεχομένου. Οι χαρακτήρες του παιχνιδιού είναι αμέτρητοι, και προέρχονται από 30 διαφορετικά franchises.

Όπως σε κάθε παιχνίδι Lego, έτσι κι εδώ αντιμετωπίζουμε εχθρούς, λύνουμε παζλ, και έχουμε να ολοκληρώσουμε αρκετά επίπεδα μέχρι να πέσουν οι τίτλοι τέλους.

Άλλα παιχνίδια σαν και αυτό: Lego City Undercover, Lego Star Wars: The Complete Saga, Lego Jurassic World, Lego Marvel Super Heroes

Lovers in a Dangerous Spacetime

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 09/09/15 | Είδος: Action | Αριθμός Παιχτών: 4
Πλατφόρμες: Windows, macOS, Linux, Xbox One, PS4, Switch | Τιμή: 14,99€

Το πολυβραβευμένο Lovers in a Dangerous Spacetime είναι ένα co-op παιχνίδι που απαιτεί απόλυτη συγκέντρωση, και άρτια συνεργασία μεταξύ των παικτών.

Στο Lovers in a Dangerous Spacetime ψάχνουμε με το διαστημόπλοιό μας αιχμάλωτα ζώα στο διάστημα, τα οποία και πρέπει να ελευθερώσουμε.

Το διαστημόπλοιο διαθέτει όπλα, ασπίδα, μηχανισμό πλοήγησης, και άλλα εξαρτήματα που θα μας βοηθήσουν να επιβιώσουμε ενάντια των εχθρών που θα συναντήσουμε.

Άλλα παιχνίδια σαν και αυτό: We Need To Go Deeper

Mario Kart 8

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 29/05/14 | Είδος: Racing | Αριθμός Παιχτών: 12
Πλατφόρμες: Wii U, Nintendo Switch | Τιμή: 59,99€

Ίσως από τα πιο ανταγωνιστικά παιχνίδια που δημιουργήθηκαν ποτέ. Tο Mario Kart 8 μας προσφέρει τη δυνατότητα να παίξουμε μόνοι μας, είτε co-op, τοπικά ή online.

Στα local multiplayer modes του Mario Kart 8 η οθόνη μοιράζεται σε τόσα κομμάτια όσοι και οι παίκτες που παίζουν. Αντιθέτως, όταν παίζουμε online μπορεί να αντιμετωπίσουμε έως 11 παίκτες, ανάλογα αν παίζουμε μόνοι ή με φίλους.

Στο Mario Kart 8 θα βρούμε 48 πίστες και 36 χαρακτήρες. Ο κάθε ένας τους έχει διαφορετικά στατιστικά. Επίσης, επιλέγουμε το όχημα που θέλουμε, και το τροποποιούμε σύμφωνα με τις επιθυμίες μας.

Άλλα παιχνίδια σαν και αυτό: Sonic & SEGA All-Stars Racing, F1 RACE STARS

Move or Die

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 21/01/16 | Είδος: Action | Αριθμός Παιχτών: 4
Πλατφόρμες: Windows, macOS, Linux | Τιμή: 14,99

Το βραβευμένο Move or Die είναι ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό παιχνίδι με χιούμορ και ιδιαίτερα γραφικά. Ο αριθμός των παικτών που δύναται να συμμετέχουν σε αυτό είναι τέσσερις, και μπορούμε να παίζουμε τοπικά ή online.

Στο παιχνίδι διαλέγουμε τον χαρακτήρα μας, και ερχόμαστε αντιμέτωποι με άλλους τρεις παίχτες.

Στόχος μας είναι να σκοτώσουμε τους αντιπάλους μας, και να κινούμαστε συνεχώς για να μην πεθάνουμε, εξού και το όνομα του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι έχει πλούσιο περιεχόμενο, και οι προγραμματιστές προσθέτουν όλο και περισσότερα. Παράλληλα, η κοινότητα του Steam είναι εξαιρετική, και οι χρήστες της δημιουργούν συνέχεια νέα πρόσθετα.

Άλλα παιχνίδια σαν και αυτό: Duck Game, Ultimate Chicken Horse

Mount Your Friends 3D: A Hard Man is Good to Climb

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 23/02/18 | Είδος: Sports | Αριθμός Παιχτών: 8
Πλατφόρμες: Windows | Τιμή: 6,99€

Τα γραφικά και οι μηχανισμοί φυσικής ποτέ δεν ήταν το δυνατό σημείο του Mount Your Friends. Επίσης, το ιδιαίτερο στιλ του δεν είναι για όλους. Παρ’ όλα αυτά, θα μας χαρίσει ατελείωτα γέλια, καθώς θα παίζουμε με φίλους τοπικά ή online.

Το Mount Your Friends 3D είναι η εξέλιξη του κλασικού Mount Your Friends. Όπως είναι λογικό λοιπόν, ο μοναδικός σκοπός του παιχνιδιού είναι να δημιουργήσουμε τον ψηλότερο πύργο, με βάση μια κατσίκα, και τη βοήθεια πολλών “bodybuilder”.

Κάθε φορά πρέπει να φτάνουμε πιο ψηλά από τον προηγούμενο παίκτη, και έχουμε στη διάθεσή μας περίπου ένα λεπτό. Ανεβαίνουμε τον πύργο σκαρφαλώντας πάνω στους συμπαίχτες μας ελέγχοντας μόνο τα χέρια του χαρακτήρα μας.

Ο μέγιστος αριθμός παικτών είναι οκτώ, και χρειαζόμαστε μόνο ένα χειριστήριο, ή ποντίκι, ή πληκτρολόγιο για να παίξουμε.

Άλλα παιχνίδια σαν και αυτό: Δεν υπάρχει κάτι με αντίστοιχο gameplay – ευτυχώς ή δυστυχώς. Αν όμως μας αρέσει το “brutal” ύφος του παιχνιδιού, τότε αξίζει να δώσουμε μία ευκαιρία και στο Genital Jousting.

Overcooked

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 03/08/16 | Είδος: Simulation | Αριθμός Παιχτών: 4
Πλατφόρμες: Windows, Xbox OneSwitch | Τιμή: 15,99€

Το Overcooked είναι ένα εντυπωσιακό, και ταυτόχρονα ιδιαίτερα εκνευριστικό παιχνίδι. Το κύριο mode του είναι co-op, αλλά μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους φίλους μας σε έναν αγώνα για την ανάδειξη του καλύτερου σεφ.

Η λογική του βασίζεται στα παιχνίδια μαγειρικής όπως τα Diner Dash και Cooking Dash. Απλώς η Ghost Town Games εξέλιξε την ιδέα, και την πήγε πολλά βήματα παραπέρα.

Στο Overcooked έχουμε περιορισμένο χρόνο, μέσα στον οποίο πρέπει να προετοιμάσουμε το φαγητό, να το ψήσουμε, να το σερβίρουμε, και να πλένουμε τα πιάτα που μας επιστρέφουν οι πελάτες.

Σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν το φαγητό που χαλάει αν δεν σερβιριστεί γρήγορα, η κουζίνα που πιάνει φωτιά, ποντίκια που κλέβουν το φαγητό, σεισμοί, και πάγκοι που αλλάζουν θέση.

Άλλα παιχνίδια σαν και αυτό: ibb & obb, Snipperclips

Pit People

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 02/03/18 | Είδος: Strategy | Αριθμός Παιχτών: 2
Πλατφόρμες: Windows, Xbox One | Τιμή: 19,99€

Μία από τις τελευταίες κυκλοφορίες στα co-op παιχνίδια είναι το Pit People. Οι λάτρεις των strategy ή turn-based θα διασκεδάσουν πολύ με το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στο Pit People κάθε παίκτης ελέγχει μια ομάδα μαχητών, και έχει τη δυνατότητα να την τροποποιεί όπως αυτός επιθυμεί. Ως παίκτες κάνουμε μάχες στον χάρτη, αιχμαλωτίζουμε μαχητές, και ολοκληρώνουμε αποστολές.

Η πρώτη εικόνα δεν θα κερδίσει όσους δεν αρέσκονται στο στιλ του Adventure Time. Παρ’ όλα αυτά, το παιχνίδι έχει γρήγορο ρυθμό, ενδιαφέρουσα μουσική, και αρκετά αστεία αφήγηση, που κάνουν την ατμόσφαιρα ευχάριστη.

Άλλα παιχνίδια σαν και αυτό: Castle Crashers

Portal, και Portal 2

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 19/04/11 | Είδος: Puzzle | Αριθμός Παιχτών: 2
Πλατφόρμες: Windows, macOS, Linux | Τιμή: 16,79€

Δημιουργός και διανομέας των Portal είναι η Valve, η γνωστή ιδιοκτήτρια του Steam. Τα Portal έχουν χτιστεί πάνω στα Half-Life, και συνδέονται με τη διάσημη σειρά παιχνιδιών.

Το πρώτο Portal λαμβάνει χώρα μεταξύ του Half-Life και του Half-Life 2, ενώ το Portal 2 διαδραματίζεται αρκετά μετά το Half-Life 2.

Το βασικό κομμάτι του παιχνιδιού αφορά το story mode που παίζουμε μόνοι μας. Παρ’ όλα αυτά, στο Portal 2 θα βρούμε local multiplayer, και co-op λειτουργίες που ακολουθούν διαφορετική ιστορία και διαθέτουν εναλλακτικό gameplay.

Στο κομμάτι συνεργασίας του παιχνιδιού, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τη σατανική τεχνητή νοημοσύνη, GLaDOS. Για να κερδίσουμε πρέπει να συνεργαστούμε και να περάσουμε πέντε επίπεδα πολλαπλών παζλ.

Μεταξύ όλων των άλλων πρέπει να αγνοούμε τις τρικλοποδιές που προσπαθεί να μας βάλει η GLaDOS, όπως την προσπάθειά της να μας στρέψει ενάντια στον σύμμαχό μας.

Άλλα παιχνίδια σαν και αυτό: The Ball

Rayman Legends

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 30/08/13 | Είδος: Platform | Αριθμός Παιχτών: 4
Πλατφόρμες: Windows, Xbox One / PS4 / Switch | Τιμή: 19,99€ / 24,99 € / 34,99 €

Το Rayman είναι μια σειρά παιχνιδιών που μετρά δεκαετίες ύπαρξης. Ο τελευταίος τίτλος της σειράς είναι το Rayman Legends. Προσφέρει co-op, αρκετούς χαρακτήρες για να διαλέξουμε, και πολλές ώρες διασκέδασης.

Σκοπός μας είναι να ελευθερώσουμε τα Teensies, τα οποία βρίσκονται αιχμάλωτα, και τα εντοπίζουμε στα 160 επίπεδα του παιχνιδιού. Για να πετύχουμε τον στόχο μας, πρέπει να σκοτώνουμε εχθρούς, και να ξεφεύγουμε από θανάσιμες παγίδες.

Δεν είναι μυστικό ότι το Rayman είναι από τα καλύτερα platformer παιχνίδια της αγοράς. Στο Rayman Legends θα βρούμε τον ασπόνδυλο φίλο μας, την αγαπημένη μουσική του παιχνιδιού, και τα κλασικά καρτουνίστικα γραφικά.

Άλλα παιχνίδια σαν και αυτό: Brothers – A Tale of Two Sons, Giana Sisters: Twisted Dreams

Rocket League

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 07/07/15 | Είδος: Sports | Αριθμός Παιχτών: 4
Πλατφόρμες: Windows, macOS, Linux, PS4, Xbox One, Nintendo Switch | Τιμή: 19,99€

Τα στερεότυπα θέλουν τα αυτοκίνητα, και το ποδόσφαιρο να είναι χόμπι των ανδρών. Η Psyonix ένωσε αυτά τα δύο και δημιούργησε ένα παιχνίδι για παίκτες ανεξαρτήτως φύλου, όπου οι “αθλητές” είναι αυτοκίνητα.

Σε κάποιους ίσως να ακούγεται βαρετό, αλλά το Rocket League έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία, και όχι άδικα. Η φυσική του παιχνιδιού, τα γραφικά, και η εξατομίκευση των οχημάτων, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους της επιτυχίας του.

Στο παιχνίδι μπορούμε να παίξουμε μαζί με τους φίλους μας ή ενάντια σε αυτούς. Σε local multiplayer μπορούν να συμμετέχουν έως τέσσερις παίκτες, και η οθόνη μοιράζεται σε αντίστοιχα τμήματα.

Το Rocket League θα μάθουμε εύκολα να το παίζουμε, δύσκολα όμως θα γίνουμε master σε αυτό.

Άλλα παιχνίδια σαν και αυτό: Heavy Metal Machines, Zero Gear

SpeedRunners

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 19/04/16 | Είδος: Racing | Αριθμός Παιχτών: 4
Πλατφόρμες: Windows, macOS, Linux / Xbox One / PS4 | Τιμή: 14,99€ / 8,99€ / 9,99€

Το SpeedRunners είναι ένα γρήγορο και έντονο παιχνίδι για τέσσερις παίχτες. Μπορούμε να παίξουμε είτε τοπικά, είτε διαδικτυακά, σε μία μάχη δύο εναντίον δύο.

Καθώς προσπαθούμε να σαμποτάρουμε την πορεία των αντιπάλων μας, πιανόμαστε από κορυφές κτιρίων, πηδάμε από πλατφόρμα σε πλατφόρμα, και προφανώς επιδιώκουμε να είμαστε εμείς ο νικητής.

Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, και έχει αποκτήσει μεγάλο κοινό εξαιτίας αρκετών YouTubers που το εκθείασαν. Μεταξύ των διαθέσιμων χαρακτήρων θα βρούμε τον PewDiePie, τον Markiplier, και άλλους.

Τέλος, στο Workshop του Steam θα βρούμε επιπλέον επίπεδα και χαρακτήρες φτιαγμένους από την κοινότητα.

Άλλα παιχνίδια σαν και αυτό: Jump Gunners

The Jackbox Party Pack

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 26/11/14 | Είδος: Casual | Αριθμός Παιχτών: 8
Πλατφόρμες: Windows, macOS, PS4, Xbox One, Switch, Android, Apple TV | Τιμή: 26,99€

Το Jackbox Party Pack είναι το ιδανικό local multiplayer παιχνίδι για μια μεγάλη παρέα φίλων. Πρόκειται για μία σειρά παιχνιδιών, που σχεδόν κάθε χρόνο κυκλοφορεί και νέο τίτλο.

Το παιχνίδι δημιουργεί τοπικό server ο οποίος μπορεί να έχει έως εκατό χρήστες. Από το σύνολο των χρηστών, οι οκτώ είναι παίκτες, και οι υπόλοιποι ψηφίζουν ποιος θα κερδίσει.

Οι παίκτες έχουν στη διάθεσή τους ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, ώστε να ολοκληρώσουν κάποια δραστηριότητα.

Μετά το πέρας του χρόνου, τα αποτελέσματα εμφανίζονται στην οθόνη του παιχνιδιού, και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες ψηφίζουν ποιος είναι ο νικητής.

Άλλα παιχνίδια σαν και αυτό: You Don't Know Jack, Tabletop Simulator

Εσείς παίζετε local multiplayer παιχνίδια;

Ποια είναι η γνώμη σας για του τίτλους που παρουσιάσαμε; Γνωρίζατε τι είναι τα local multiplayer και co-op παιχνίδια; Παίζετε συχνά παιχνίδια με τους φίλους σας;

Πείτε μας στα σχόλια, μαζί με τις δικές σας προτάσεις για περισσότερα co-op παιχνίδια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps