Home » Internet » CineSteps » CineSteps: Οι Καλύτερες Ταινίες και Σειρές Μάιος 2018

CineSteps: Οι Καλύτερες Ταινίες και Σειρές Μάιος 2018

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Σε όλους αρέσουν οι ταινίες και οι σειρές, όμως πολλές φορές κάποιες καλές ενδέχεται να μας έχουν ξεφύγει. Στον μηνιαίο μας οδηγό, θα παρουσιάζουμε τα δημοφιλέστερα έργα και επεισόδια που έχουν τις περισσότερες λήψεις κάθε μήνα. Παράλληλα, θα δείχνουμε πώς μπορούμε να τις δούμε στο Kodi, Stremio, και τα απαγορευμένα Android apps, με ελληνικούς υπότιτλους, μαζί με προτάσεις για τα κορυφαία όλων που αξίζει να δούμε.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή


Το μηνιαίο CineSteps παρουσιάζει τις καλύτερες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που κυκλοφορούν, ή θα κυκλοφορήσουν.

Για όλες τις δημοσιεύσεις της στήλης, κάντε κλικ εδώ.

Η προσωπική μας άποψη

Όλες τις προτάσεις για ταινίες και σειρές που κάνουμε, εννοείται ότι εμείς τις έχουμε δει και τις έχουμε βαθμολογήσει πολύ ψηλά. Στις περισσότερες των περιπτώσεων ενδέχεται το ίδιο να έχει συμβεί και από τους χιλιάδες χρήστες του IMDb, που είναι το πλέον αξιόπιστο μέσο στο θέμα της αξιολόγησης ταινιών.

Ωστόσο, εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν διεκδικούμε δάφνες κριτικού κινηματογράφου, και πρόκειται καθαρά για την προσωπική μας άποψη μέσα από το χρόνιο πάθος μας για σινεμά.

Όπως είναι φυσικό, ενδέχεται κάποιες προτάσεις να μην αρέσουν σε όλους, καθότι ο καθένας μας έχει τη δική του αντίληψη της εικόνας, της πλοκής, της ερμηνείας, της αισθητικής, της φωτογραφίας, της δράσης κ.λπ. Άλλωστε, γούστα είναι αυτά.

Έτσι λοιπόν, θα περιγράφουμε και πώς μπορούμε να δούμε όλα αυτά τα έργα στα TV Box, στο PC, και στα tablet με ελληνικούς υπότιτλους, μέσω των καλύτερων δωρεάν υπηρεσιών, όπως το Stremio, αλλά και το ελληνικό Gamato..

Featured Οι Πιο Εύκολες Εφαρμογές Για Δωρεάν Ταινίες Από Το Ίντερνετ
Οι Πιο Εύκολες Εφαρμογές για Δωρεάν Ταινίες από το Ίντερνετ

Στους περισσότερους από εμάς αρέσει να βλέπουμε ταινίες και σειρές. Το ίντερνετ μας προσφέρει ασύγκριτα μεγαλύτερη ευκολία σε σχέση με το σινεμά ή την τηλεόραση….

…διαμέσου των φρέσκων απαγορευμένων εφαρμογών του Android…

Νέα Απαγορευμένα Apps Για Ταινίες & Ασύρματη Εγκατάσταση Σε TV Box
Νέες Android Εφαρμογές Για Ταινίες & Ασύρματη Μεταφορά Σε TV Box

Όλοι γνωρίζουμε ότι το Google Play διαθέτει αναρίθμητα apps για κάθε χρήση. Όμως, υπάρχουν χρήσιμες εφαρμογές ψυχαγωγίας και θεάματος που η Google δεν τις δέχεται…

…ή μέσω του κορυφαίου Kodi, που λίγο-πολύ όλοι μας το γνωρίζουμε.

Ταινίες-Online
Εγκατάσταση Kodi 19.0 “Matrix” & Πώς Να Δω Σειρές Και Ταινίες Online

Το Kodi είναι η καλύτερη επιλογή για να βελτιώσουμε θεαματικά την ψυχαγωγία μας στο σπίτι. Παρότι υπάρχουν αρκετά άλλα μέσα που παρέχουν δωρεάν τις ταινίες…

Στην τελευταία ενότητα θα παραθέτουμε σε συγκεντρωτικό πίνακα τις 20 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που έχουν τις περισσότερες πειρατικές λήψεις την τρέχουσα περίοδο, βάσει του γνωστού και πολύ έγκυρου TorrentFreak.

Ταινίες και σειρές που δεν πρέπει να τις χάσουμε

Τη μερίδα του λέοντος σε αυτή την ενότητα ενίοτε θα την έχουν οι τηλεοπτικές σειρές, καθότι είναι γνωστό ότι με τα πολλά επεισόδια παρατείνεται η ψυχαγωγία μας.

Ταυτόχρονα, οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι τα καλά TV shows ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τον πήχη, λόγω της προσμονής και των προσδοκιών που καλλιεργούνται για τη συνέχεια του επεισοδίου.

La casa de papel / Money Heist (2017)

Πρόκειται για Ισπανική σειρά δεκαπέντε επεισοδίων. Έκανε πρεμιέρα τον Μάιο του 2017, και η εξαιρετική σειρά ολοκληρώθηκε με δυο κύκλους την ίδια χρονιά. Η Netflix την αγόρασε αργότερα και ξεκίνησε την προβολή της τον Δεκέμβριο του 2017.

Αυτός ήταν ο λόγος που το κοινό της αυξήθηκε κατακόρυφα, και έγινε η πιο δημοφιλής μη αγγλόφωνη σειρά στην ιστορία του Netflix, ενώ εμφανίζεται στις 10 πιο δημοφιλείς, όπως επίσης και στις προτιμήσεις του κοινού στο IMDb. Αναμένεται και τρίτος κύκλος επεισοδίων το 2019.

Η Τέλεια Ληστεία πραγματεύεται οκτώ ιδιαίτερους κλέφτες που, φορώντας μάσκες που απεικονίζουν τον ζωγράφο Σαλβαντόρ Νταλί, ετοιμάζονται να υλοποιήσουν τη μεγαλύτερη ληστεία στην ιστορία της Ισπανίας.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε το “La casa de papel” σε καλή ποιότητα, και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους μέχρι το 9ο επεισόδιο του πρώτου κύκλου σε PC ή σε TV Box, μέσα από το Kodi και Stremio.

Το GamatoTV επί του παρόντος είναι το μόνο μέσο που διαθέτει τους ελληνικούς υποτίτλους και στα υπόλοιπα έξι επεισόδια.

gamatotv.me/group/la-casa-de-papel-2017

Η βαθμολογία των 62.799 θεατών:

Σε κάθε ταινία και σειρά που προτείνουμε, θα παραθέτουμε και την αξιολόγηση των χιλιάδων θεατών όλων των ηλικιακών ομάδων στο IMDb.

Αν και είναι βέβαιο ότι το γνωρίζουμε, ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο μέσος όρος στο εύρος του επτά, υποδηλώνει ότι πρόκειται ενδεχομένως για ένα καλό έως πολύ καλό έργο, και από το οκτώ και άνω, πρόκειται ίσως για μια εξαιρετική ταινία ή σειρά.

The Internet's Own Boy: The Story of Aaron Swartz

Λογικά οι περισσότεροι από εμάς θα έχουμε δει ήδη την ταινία – ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο του συνιδρυτή του Reddit, προγραμματιστή και ακτιβιστή Aaron Swartz, που τερμάτισε τόσο πρόωρα τη ζωή του σε ηλικία 26 ετών.

Αν σας διέφυγε, εμείς προτείνουμε να το βάλετε στις προτεραιότητές σας, καθώς είναι αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα, πιο συγκινητικά, και πλέον αληθινά έργα για το ίντερνετ, την τεχνολογία, και τα δικαιώματά μας.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα Kodi και το Terrarium TV αναπαράγουν την εξαιρετική ταινία σε καλή ποιότητα, και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Η βαθμολογία των 13.990 θεατών:

Deep Web

Άλλο ένα έργο – ντοκιμαντέρ που ασχολείται παρομοίως με το ίντερνετ και την τεχνολογία, και έχει το ενδιαφέρον του, καθώς θα μπούμε στα άδυτα του δικτύου Tor, και ιδίως του περιβόητου Silk Road.

Η ταινία αναδεικνύει τον λεγόμενο Αόρατο Ιστό και την μεγαλύτερη μαύρη αγορά – και όχι μόνο – που εμφανίσθηκε ποτέ στο διαδίκτυο, με κινητήριο μοχλό την ανωνυμία του κρυπτονομίσματος, και με εμπνευστή τον 29χρονο Αμερικάνο Ρος Ούλμπριχτ.

Το FBI με αμφιλεγόμενο τρόπο εντόπισε τους σέρβερ του Silk Road στην Ισλανδία, και εκτός των άλλων, θα δούμε και τον δικαστικό αγώνα των γονέων του μετά τη σύλληψή του Ούλμπριχτ, και την ετυμηγορία με τη μεγίστη των ποινών.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα Kodi, Stremio, Morpheus, και Terrarium TV, αναπαράγουν την ταινία σε πολύ καλή ποιότητα, και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Η βαθμολογία των 7.986 θεατών:

Only the Brave

Πρόκειται αναμφίβολα για μια από τις καλύτερες ταινίες του 2017, και από εκείνες που έχουν μεταφέρει πιστά μια αληθινή δραματική ιστορία στη μεγάλη οθόνη.

Όλα τα πρόσωπα, χαρακτήρες, και γεγονότα, ακόμη και οι ηλικίες των πρωταγωνιστών ταυτιζόντουσαν με αυτές των αδικοχαμένων πυροσβεστών, όπως είδαμε και στο Lifesteps.

https://www.lifesteps.gr/475-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B9%CE%BD%CE%AC-%CE%B3%CE%B5%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B1/#i-2

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε την ωραία και συγκινητική ταινία με υψηλή ποιότητα εικόνας και συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους στο Kodi, Stremio, Terrarium TV, και Gamato TV.

Η βαθμολογία των 28.171 θεατών:

The Bletchley Circle

Αν είμαστε από εκείνους που τους άρεσε η σειρά “Foyle's War”, η μας αρέσει το βρετανικό αστυνομικό μυστήριο, τότε δεν πρέπει να χάσουμε αυτή τη μίνι σειρά επτά επεισοδίων.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους τους έχουν μόνο γυναίκες που είναι γνωστές Αγγλίδες ηθοποιοί, συμπεριλαμβανομένης και της ανερχόμενης Σοφί Ράντλε, η γνωστή μας Άντα Σέλμπι των Peaky Blinders. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε την ωραία σειρά με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους στο Kodi, Terrarium TV, και Gamato TV.

Η βαθμολογία των 7.894 θεατών:

Οι περισσότερες πειρατικές λήψεις του μήνα

Αρχικά, εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι οι ταινίες και σειρές με τις περισσότερες λήψεις δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι είναι και οι καλύτερες. Ούτε σημαίνει απαραίτητα ότι τις προτείνουμε για να τις δείτε.

Ωστόσο, ενδέχεται κάποιες από τις δημοφιλείς ταινίες των πειρατικών λήψεων αρκετοί από εμάς να τις βρούμε ενδιαφέρουσες. Ιδίως οι σειρές που παραθέτουμε στον πίνακα, είναι στην πλειονότητά τους πολύ καλές.

Οι 10 δημοφιλέστερες ταινίες

Έτσι λοιπόν, η πρώτη στήλη του πίνακα αριστερά δείχνει σε αύξουσα σειρά το έργο με τις περισσότερες λήψεις, και η δεύτερη μας δείχνει την κατάταξη που είχε η ταινία την προηγούμενη εβδομάδα.

Η τελευταία στήλη δεξιά δείχνει πρώτα τη βαθμολογία από το δημοφιλές IMDb με τις χιλιάδες ψήφους, και ακριβώς δίπλα από το Subs4Free με βαθμολογία μόνο από Έλληνες χρήστες.

Ταινίες-και-Σειρές-3αααA

Οι 10 τηλεοπτικές σειρές

Αντίστοιχα, έχουμε και τις τηλεοπτικές σειρές που συγκέντρωσαν τις περισσότερες προτιμήσεις.

Εσείς έχετε να μας προτείνετε ενδιαφέροντα έργα?

Αναμφίβολα για τους περισσότερους από εμάς, οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές είναι το κυρίαρχο μέσο για την οικιακή μας ψυχαγωγία.

Αν θέλετε να μας προτείνετε τις δικές σας κορυφαίες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, όπως επίσης και καλλιτέχνες, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#318 - Κουμπί Πανικού Στο Android, Κρυφό Παιχνίδι Στο Instagram, Μετάφραση PDF Αρχείων
QuickSteps
GamingSteps#20240316 - Bug Διαγράφει Κόσμους Στο Minecraft, Νεότερα Για το PlayStation Pro, Summer Game Fest 2024
GamingSteps