Home » Hardware » Προσφορές » Μεγάλες Εκπτώσεις σε Smartphone Και σε Όλα τα Είδη Τεχνολογίας

Μεγάλες Εκπτώσεις σε Smartphone Και σε Όλα τα Είδη Τεχνολογίας

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Το όμορφο καλοκαίρι μας είναι προ των πυλών και το διεθνές e-shop GearBest φέρνει μεγάλες προσφορές σε έξυπνες συσκευές της κινέζικης αγοράς. Στο εκπτωτικό πακέτο θα βρούμε κάθετες πτώσεις στις τιμές των κινητών και laptop, καθώς επίσης και σε πολλές άλλες συσκευές οικιακής ψυχαγωγίας. Δείτε τις νέες καλοκαιρινές προσφορές FLASH SALE, με καλές ευκαιρίες και χαμηλές τιμές χωρίς τελωνείο για λίγες μόνο ημέρες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Σε περίπτωση που βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες δυσκολίες από τις αγορές που κάνατε στο GearBest μέσα από τους δικούς μας συνδέσμους, διαβάστε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τις λύσετε, εύκολα και γρήγορα:

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Mobile & Accessories

Το πακέτο των προσφορών ξεκινά με πολλά smartphone διαφόρων κινέζικων εταιρειών και αξεσουάρ για κινητά.

Xiaomi Mi 5X

Το ισχυρό phablet της XiaoMi έχει πολύ φωτεινή LTPS οθόνη (450 nits) στις 5.5 ίντσες ανάλυσης 1920 x 1080 FHD, και πυκνότητα στα 403 PPI.

Οι LTPS οθόνες έχουν χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας από τις ΙPS LCD, και περισσότερο ελεγχόμενες θερμοκρασίες.

H πλήρως μεταλλική συσκευή φοράει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 625 (MSM8953) στα 2.0GHz, και έχει μνήμη RAM στα 4GB.

Η χωρητικότητα του Mi 5X είναι στα 32GB επεκτάσιμη με micro SD. Το λεπτό phablet (7,3 χιλιοστά), είναι Dual SIM – Dual Standby, και δέχεται ταυτόχρονα δυο κάρτες nano SIM. Ειδάλλως μια micro SD και μια SIM.

Τo Xiaomi Mi 5X όπως είδαμε θα έχει το MIUI 8 της εταιρείας που θα αναβαθμιστεί στην έκδοση 9 σύντομα. Η συσκευή της Xiaomi διαθέτει αυτόνομο δέκτη GPS και IR Blaster (υπέρυθρες).

Το αρνητικό της χαμηλής τιμής στη συγκεκριμένη προσφορά είναι ότι η συσκευή έρχεται αυστηρά με Αγγλικά ή Κινέζικα, και δεν έχει Play Store.

Το Mi 5X μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ στη τιμή των €153.76. Ο ενδεδειγμένος τρόπος αποστολής που είναι 100% αποτελεσματικός στο να γλιτώσουμε το τελωνείο είναι η Priority Line στα €2.80. Το κινητό θα έρθει στο σπίτι μας με courier.

MEIIGOO NOTE 8

To 4G-LTE phablet διαθέτει μεγάλη IPS οθόνη 5,99 ιντσών ανάλυσης 2160 x 1080, που σύμφωνα με το κατάστημα είναι μια καμπύλη Incell Screen.

Φοράει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή MTK6750T Octa Core 1.5GHz και έχει μνήμη RAM στα 4GB, μαζί με 64GB αποθηκευτική μνήμη επεκτάσιμη με micro SD κάρτα. Έχει τρεις κάμερες, 13.0MP + 2.0MP πίσω με φλας, και 5.0MP μπροστά. Η συσκευή είναι Dual SIM – Dual Standby και δέχεται δυο nano SIM.

Το κινέζικο κινητό τρέχει το Android 7.0 Nougat, και μπορούμε να έχουμε όλες τις νέες δυνατότητες του λειτουργικού της Google, και σύμφωνα με την εταιρεία διατίθεται εξελληνισμένο μενού.

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα στα 3300mAh, και το κινητό διαθέτει Type-C, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά και ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου. Επιπλέον έχει αυτόνομο GPS και Glonass.

Η τιμή του MEIIGOO NOTE 8 ανέρχεται στα €132.40 και μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ με φθηνή Priority στα €3.39 χωρίς τελωνείο.

Tablet PC & Accessories

Η προσφορά αυτή περιλαμβάνει πολλά laptop και tablet PC διαφόρων κινέζικων εταιρειών.

Xiaomi Mi Notebook Air 13.3

Το ισχυρό laptop της κορυφαίας κινέζικης εταιρείας διακρίνεται για τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος που βρίσκεται στο μεγάλο touchpad του φορητού.

H συσκευή της κινέζικης εταιρείας είναι ιδιαίτερα όμορφη, και πολύ πιο λεπτή από τους όλους τους φορητούς υπολογιστές της ίδιας κατηγορίας. Η κατασκευή του Xiaomi Air Fingerprint είναι πλήρως μεταλλική.

Το εξαιρετικό laptop διαθέτει όλες τις απαραίτητες θύρες και ξεχωρίζει η USB type-C. Έχει εντυπωσιακό πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό, και μεγαλύτερα πλήκτρα από ό,τι το MacBook Pro.

Το Xiaomi Air Fingerprint διαθέτει 13,3 ιντσών οθόνη IPS, με ανάλυση 1920 x 1080. Επιπλέον διακρίνεται και για το πολύ μικρό του βάρος που ανέρχεται μόλις στα 1,3 κιλά.

Η συσκευή διαθέτει την έβδομη γενιά του πανίσχυρο επεξεργαστή της Intel, Core i5 7200U στα 2.5GHz με αρχιτεκτονική 14nm και 3MB L3 Cache. Το Xiaomi Air Fingerprint φοράει την επίσης καλή κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce MX150 με 2GΒ μνήμης.

Η τιμή του Xiaomi Air ανέρχεται στα €592.84 και μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ με φθηνή Priority στα €2.68 χωρίς τελωνείο.

ALLDOCUBE Thinker Fingerprint

Το κινεζικό notebook διακρίνεται για την 13,5 ιντσών οθόνη αφής IPS, με ανάλυση στα 3000 x 2000, καθώς επίσης και για την μεταλλική κατασκευή, αλλά και τον εξαιρετικά κομψό και λεπτό σχεδιασμό.

Η συσκευή διαθέτει πολύ καλή μνήμη RAM DDR3L στα 8GB και αποθηκευτικό SSD στα 128GB. Έρχεται με 2 x USB 3.0, μια σε κάθε πλευρά, και επιπλέον μια Type-C μαζί με audio jack.

Ενώ οι περισσότεροι φορητοί έχουν αναλογία οθόνης 16:9, η οθόνη του Cube Thinker είναι ξεχωριστή, με αναλογία οθόνης 3:2, όπως ακριβώς η σειρά Surface Book της Microsoft. Αυτό το είδος οθόνης ενισχύει κατά πολύ την τρισδιάστατη αίσθηση.

H συσκευή είναι ιδιαίτερα φορητή, και πολύ πιο λεπτή από τους όλους τους φορητούς υπολογιστές της ίδιας κατηγορίας. Το laptop παρότι μεταλλικό έχει σχετικά μικρό βάρος που ανέρχεται στα 1.688 κιλά.

Το CUBE Thinker διαθέτει τον διπύρηνο επεξεργαστή 7ης γενιάς της Intel, τον Core m3-7Y30 1.00GHz – 2.6GHz με αρχιτεκτονική 14nm και 4MB Cache.

Ο κινέζικος φορητός έρχεται με εγκατεστημένα τα Windows 10 home στην αγγλική έκδοση και σύμφωνα με το κατάστημα οι άλλες γλώσσες είναι διαθέσιμες μέσω WiFi. Το laptop έχει μπροστινή κάμερα στα 2.0 MP.

Ο φορητός διαθέτει πλήρες και εργονομικό πληκτρολόγιο, μαζί με αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος για άμεσο ξεκλείδωμα του φορητού.

Η τιμή του ALLDOCUBE Thinker ανέρχεται στα €427.12 και μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ με φθηνή Priority στα €8.88 χωρίς τελωνείο.

Consumer Electronics

Η προσφορά αυτή περιλαμβάνει διάφορα ηλεκτρονικά είδη, όπως Bluetooth ακουστικά, κάμερες δράσης, VR headset, ρολόι και έξυπνο σύστημα συναγερμού.

Xiaomi 5 in 1 Smart Home Security Kit

Το έξυπνο σύστημα συναγερμού αρχικά περιλαμβάνει την κεντρική μονάδα (Smart Home Gateway) που παρατηρούμε στην παρακάτω φωτογραφία.

Πρόκειται για τον εγκέφαλο του έξυπνου συστήματος και συνδέεται απευθείας σε μία από τις πέντε συσκευές του kit, την έξυπνη πρίζα της Xiaomi, που υπάρχει στην συσκευασία.

Η κεντρική μονάδα διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο και ένα μικρό κουμπί πολλαπλών λειτουργιών τοποθετημένο στο πλάι.

Επιπλέον έχει φωτισμό led με 16 εκατομμύρια χρώματα, και επιτρέπει ρυθμίσεις για νυχτερινό φως της αρεσκείας μας, και έχει σε περίπτωση συναγερμού έχει ως προεπιλογή το σύνηθες κόκκινο φως.

Στις πρόσθετες λειτουργίες της κεντρικής μονάδας υπάρχει το ηλεκτρονικό online ραδιόφωνο, το προσαρμοσμένο κουδούνι συναγερμού, και η σύνδεση με τον αισθητήρα σώματος που ανιχνεύει την κίνηση.

Επίσης και την σύνδεση με τους αισθητήρες της πόρτας που συνοδεύεται με ήχους, είτε στον χώρο μας, είτε απομακρυσμένα στο κινητό μας.

Η τρίτη μικροσυσκευή που συνοδεύει το 5 σε 1 σύστημα της Xiaomi, είναι η μαγνητική παγίδα- αισθητήρας της πόρτας ή του παραθύρου. Έχει πολύ μικρό μέγεθος και είναι εύκολη στην εγκατάσταση.

Επικοινωνεί με την κεντρική μονάδα και με το κινητό μας, αν υπάρχει παραβίαση, ή κάποια κακόβουλη ενέργεια. ‘Έχει ενσωματωμένη μπαταρία CR2032 που διαρκεί 2 χρόνια.

Η τετάρτη συσκευή του συστήματος είναι ο ανιχνευτής κίνησης, το γνωστό ραντάρ συναγερμού, με μέγεθος μόλις 3 εκατοστά.

Διαθέτει λειτουργία νυχτερινής όρασης και ενεργοποιείται αυτόματα όταν ανιχνεύσει κίνηση. Έχει την ίδια μπαταρία μεγάλης διάρκειας, που βέβαια μπορούμε να την αντικαταστήσουμε.

Η πέμπτη συσκευή είναι ο μικρός και έξυπνος ασύρματος διακόπτης, που διαθέτει ένα πλήκτρο για τον συνολικό έλεγχο, είτε για να απενεργοποιήσουμε όλο το σύστημα, είτε για να ενεργοποιήσουμε ασύρματα το νυχτερινό φως και το ηχείο της κεντρικής μονάδας.

Όλη η διαχείριση των παραπάνω πέντε εξαρτημάτων του συναγερμού, μπορεί να γίνει και απομακρυσμένα μέσα από το κινητό μας, διαμέσου των εφαρμογών της Xiaomi που διατίθενται στο Play Store και στο Apple Store.

Η τιμή του Xiaomi 5 in 1 ανέρχεται στα €51.25 και μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ με φθηνή Priority στα €3.72 χωρίς τελωνείο.

Computers & Networking

Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει επεξεργαστές, mini PC, TV box, οθόνες, τηλεχειριστήριο με δέκτη USB και πολλά άλλα είδη τεχνολογίας.

ASUS GT – AC5300

Ξεχωρίζει ο “διαστημικός” gaming router ASUS Tri-band ROG Rapture GT-AC5300, που είναι έτοιμος για μάχη και έχει σχεδιαστεί με μία μόνο αποστολή: να κάνει το δίκτυο των παιχνιδιών μας εξωπραγματικό.

Διαθέτει ισχυρές βελτιστοποιήσεις παιχνιδιών και προσφέρει κορυφαία απόδοση WiFi, σταθερή σταθερότητα και μεγάλη ασφάλεια, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή λύση για παιχνίδια VR και streaming 4K.

Η τιμή του ASUS GT – AC5300 δεν είναι φθηνή και ανέρχεται στα €367.32. Μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ με Priority στα €9.20 χωρίς τελωνείο.

Toys & Hobbies

To πακέτο αυτό προσφέρει ως επί το πλείστον τηλεκατευθυνόμενα τετρακόπτερα και ασύρματους δέκτες μέσω VR headset.

Appliances

Η προσφορά αυτή περιλαμβάνει ρομποτικές σκούπες, δυο Smart TV, και ιονιστή Xiaomi.

LED Lights & Flashlights

Η κατηγορία με του φακούς και τα Led έχει μικρές συσκευές για φωτισμό σε όλους τους χώρους.

Smart Life

Η προσφορά αυτή περιλαμβάνει έξυπνα είδη υγιεινής, ομορφιάς και fitness.

Εσείς ξεχωρίσατε κάποιο προϊόν στο πακέτο προσφορών του GearBest?

Αν βρήκατε κάποιο ενδιαφέρον προϊόν στην εκπτωτική προσφορά, ή αν έχετε κάποια απορία σχετικά με τις αγορές από το GearBest, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps