Home » Hardware » Προσφορές » Εκπτωτικές Προσφορές με Κουπόνια Σε Όλα Τα Προϊόντα Τεχνολογίας

Εκπτωτικές Προσφορές με Κουπόνια Σε Όλα Τα Προϊόντα Τεχνολογίας

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και το διεθνές e-shop GearBest φέρνει προσφορές με κουπόνια σε έξυπνες συσκευές της κινέζικης αγοράς. Στο εκπτωτικό πακέτο θα βρούμε δεκάδες νέα προϊόντα τεχνολογίας και κάθετες πτώσεις στις τιμές των κινητών, tablet, αλλά και σε πολλές συσκευές οικιακής ψυχαγωγίας. Δείτε τις πρώτες καλοκαιρινές προσφορές CLEARANCE SALE, με καλές ευκαιρίες και χαμηλές τιμές για λίγες μόνο ημέρες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή


Σε περίπτωση που βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες δυσκολίες από τις αγορές που κάνατε στο GearBest μέσα από τους δικούς μας συνδέσμους, διαβάστε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τις λύσετε, εύκολα και γρήγορα:

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Πως λειτουργούν τα κουπόνια

Σε αυτό το μεγάλο εκπτωτικό πακέτο του Gearbest υπάρχουν διάφοροι κωδικοί κουπονιών. Ο πρώτος και καλύτερος είναι ο ακόλουθος:

GB100-$20off-

Με αυτό τον κωδικό αν οι συνολικές παραγγελίες μας είναι πάνω από $100, θα πάρουμε έκπτωση $20. Εάν οι συνολικές παραγγελίες μας είναι πάνω από $200, μπορούμε να λάβουμε έκπτωση $40, και αν είναι $250, θα πάρουμε και άλλη έκπτωση, κ.ο.κ.

Τα προϊόντα να ανήκουν σε αυτό τον κωδικό κουπονιού, βρίσκονται σε αυτή τη σελίδα της προσφοράς.

Ο δεύτερος κωδικός του κουπονιού της προσφοράς είναι ο ακόλουθος:

GB50-$10off-

Με αυτό τον κωδικό αν οι συνολικές παραγγελίες μας είναι πάνω από $50, θα πάρουμε έκπτωση $10. Εάν οι συνολικές παραγγελίες μας είναι πάνω από $100, μπορούμε να λάβουμε έκπτωση $20, και αν είναι $150, θα πάρουμε $30, κ.ο.κ.

Τα προϊόντα να ανήκουν σε αυτό τον κωδικό κουπονιού, βρίσκονται στην συγκεκριμένη σελίδα της προσφοράς.

Ο τρίτος κωδικός του κουπονιού της προσφοράς είναι ο ακόλουθος:

GB100-$10off-

Με αυτό τον κωδικό αν οι συνολικές παραγγελίες μας είναι πάνω από $100, θα πάρουμε έκπτωση $10. Εάν οι συνολικές παραγγελίες μας είναι πάνω από $200, θα λάβουμε έκπτωση $20, και αν είναι $250, θα πάρουμε και άλλη έκπτωση στα $25, κ.ο.κ.

Τα προϊόντα να ανήκουν σε αυτό τον κωδικό κουπονιού, βρίσκονται σε αυτή τη σελίδα της προσφοράς.

Ο τέταρτος κωδικός του κουπονιού της προσφοράς είναι ο ακόλουθος:

GB50-$5off-

Με αυτό τον κωδικό αν οι συνολικές παραγγελίες μας είναι πάνω από $50, θα πάρουμε έκπτωση $5. Εάν οι συνολικές παραγγελίες μας είναι πάνω από $100, μπορούμε να λάβουμε έκπτωση $10, και αν είναι $150, θα πάρουμε $15, κ.ο.κ.

Τα προϊόντα να ανήκουν σε αυτό τον κωδικό κουπονιού, βρίσκονται σε αυτή τη σελίδα της προσφοράς του Gearbest.

Προϊόντα που ξεχωρίζουν

MEIIGOO NOTE 8 4G

Το κινητό διαθέτει μεγάλη IPS οθόνη 5,99 ιντσών ανάλυσης 2160 x 1080, που σύμφωνα με το κατάστημα είναι μια καμπύλη Incell Screen.

Τρέχει το Android 7.0 Nougat και φοράει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή MTK6750T Octa Core 1.5GHz. Έχει μνήμη RAM στα 4GB, μαζί με 64GB αποθηκευτική μνήμη επεκτάσιμη με micro SD κάρτα.

Η τιμή του μετά την έκπτωση του κουπονιού ανέρχεται στα €149.98 και μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ. Συμπεριλαμβάνεται και το κόστος της priority αποστολής χωρίς τελωνείο.

Το κουπόνι όπως είδαμε στην αρχή είναι το ακόλουθο:

GB100-$20off-

MECOOL KII PRO TV Box

Το υβριδικό TV Box ανήκει στο κουπόνι με έκπτωση $20 σε συνολικές παραγγελίες πάνω από $100. Πρόκειται για rooted συσκευή που φέρνει το κινηματογραφικό θέαμα και την ψηφιακή εποχή στο σαλόνι μας, όλα σε ένα.

Σύμφωνα με το κατάστημα υποστηρίζει τα πρότυπα DVB-T2 and DVB-S2, και έχει Amlogic S905 CPU, μαζί με 2GB μνήμη, Dual 2.4G + 5.0G WiFi, και Android 5.1.1.

Η τιμή του ανέρχεται στα €59.49 χωρίς την έκπτωση, και μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ.

MGCOOL Explorer Pro 4K

Η 4Κ κάμερα δράσης ανήκει και αυτή στο κουπόνι με συνολικές παραγγελίες πάνω από $100.

Είναι εξοπλισμένη με Allwinner V3 τσιπ, παίρνει βίντεο υψηλής ποιότητας 4K / 30fps με
αισθητήρα IMX179, και σύμφωνα με το κατάστημα προσφέρει καλές επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η τιμή της ανέρχεται στα €31.45 χωρίς την έκπτωση, και μπορούμε να την αγοράσουμε από εδώ.

Alfawise H96 Mini TV Box

Το Android TV Box ανήκει στο κουπόνι με έκπτωση $5 για παραγγελίες πάνω από $50. Τρέχει το Android 7.1 και διαθέτει 2GB RAM και 16GB αποθηκευτική μνήμη μαζί με τον τετραπύρηνο Cortex-A53 CPU με το Amlogic T962E chip.

Η τιμή του ανέρχεται στα €33.99 χωρίς την έκπτωση, και μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ. Η προσφορά έχει μόνο τη συσκευή με την αγγλική πρίζα.

DJI Mavic Pro Mini RC Quadcopter

Αν και δεν είναι ένα προϊόν τεχνολογίας για όλους, ωστόσο σύμφωνα με το κατάστημα, πρόκειται το πιο ισχυρό επαγγελματικό Drone της κινέζικης αγοράς, για φωτογράφους, YouTubers, και όχι μόνο.

Διαθέτει 4K UHD Camera, και εξελιγμένο σύστημα μετάδοσης συνεχόμενου βίντεο 7 χιλιομέτρων, και μπορεί να πετάξει απρόσκοπτα μέχρι και 27 λεπτά.

Ζυγίζει 743 γραμμάρια και όταν διπλώνεται έχει το ίδιο μέγεθος με ένα μπουκάλι νερό. Συνοδεύεται από ένα ειδικό τηλεχειριστήριο με οθόνη.

Η τιμή του βρίσκεται στα €1.199, αλλά μετά την ενσωματωμένη έκπτωση του κουπονιού ανέρχεται στα €785.22. Δεν χρειάζεται δηλαδή να τοποθετήσουμε εμείς το κουπόνι.

Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ. Συμπεριλαμβάνεται και το κόστος της priority αποστολής χωρίς τελωνείο.

Εσείς ξεχωρίσατε κάποιο προϊόν στις προσφορές του GearBest?

Αν βρήκατε κάποιο ενδιαφέρον προϊόν στην εκπτωτική προσφορά, ή αν έχετε κάποια απορία σχετικά με τις αγορές από το GearBest, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps