Home » Hardware » Reviews » Logitech Z333 - Τα πιο VFM Ηχεία στα 50€?

Logitech Z333 – Τα πιο VFM Ηχεία στα 50€?

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Όπως σε όλα τα περιφερειακά του υπολογιστή, έτσι και στα ηχεία μπορούμε να βρούμε αρκετά οικονομικές επιλογές, ακόμα και κάτω από τα 10€. Αν όμως θέλουμε το κάτι παραπάνω στον ήχο, θα πρέπει να επενδύσουμε και επιπλέον χρήματα. Σε αυτήν την παρουσίαση θα δούμε τα Logitech Z333, την πρόταση της Logitech για ηχεία 2.1 μεσαίας κατηγορίας, τα οποία μπορούμε να βρούμε στα 50€.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Logitech Z333

Τα περιφερειακά της Logitech φημίζονται για την υψηλή τους ποιότητα, και γενικά η εταιρεία έχει μία από τις καλύτερες φήμες στον χώρο. Όχι μόνο λόγω ποιότητας, αλλά και για την πολύ καλή aftersales εμπειρία και την υποστήριξη που παρέχει στον χρήστη.

Σε παλιότερα review έχουμε δει και άλλα προϊόντα της εταιρείας.

Logitech G810 Orion Spectrum – Μηχανικό Gaming Πληκτρολόγιο

Τα μηχανικά πληκτρολόγια είναι ευρέως διαδεδομένα στην gaming κοινότητα, και υπάρχουν αμέτρητες επιλογές αν ψάχνουμε να αγοράσουμε κάποιο. Παρακάτω θα παρουσιάσουμε ένα από τα κορυφαία…

Όσον αφορά τα Logitech Z333, πρόκειται για ένα σύστημα ηχείων με subwoofer, τα οποία έρχονται σε μαύρο χρώμα.

Τα ηχεία έχουν διαστάσεις 192mm x 108mm x 90 mm (ύψος, μήκος, πλάτος), ενώ ζυγίζουν 600 γραμμάρια το καθένα.

Logitech Z333

Αντίστοιχα, το subwoofer ζυγίζει 2.5 κιλά, ενώ οι διαστάσεις του είναι 230mm x 232mm x 157mm.

Το σύστημα έρχεται με έναν ρυθμιστή έντασης, ο οποίος είναι συνδεδεμένος με καλώδιο απευθείας στο subwoofer.

Στις προδιαγραφές τους, τα Logitech Z333 αναφέρουν 40W συνολικής ισχύς (RMS), ενώ η μέγιστη ισχύς (peak) φτάνει τα 80W. Πιο αναλυτικά, το subwoofer είναι στα 24W, ενώ τα ηχεία στα 8W έκαστο.

Τέλος, τα ηχεία διαθέτουν σύνδεση μέσω της κλασικής θύρας των 3.5mm, αλλά και θύρα RCA. Μάλιστα, μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε ταυτόχρονα με δύο διαφορετικές πηγές ήχου.

Συσκευασία και περιεχόμενα

Τα Logitech Z333 έρχονται σε μία όμορφη μπλε συσκευασία και εικονίζονται στο εξωτερικό της.

Ανοίγοντας το κουτί, εντοπίζουμε τα ηχεία τοποθετημένα σε μία έξυπνη δομή. Στη συσκεασία θα βρούμε το subwoofer και τα δύο ηχεία χωριστά σε δικό τους κουτί.

Μαζί με το subwoofer είναι πακεταρισμένος και ο ρυθμιστής έντασης. Πέρα από το manual, δεν υπάρχει κάποιο άλλο παρελκόμενο.

Σχεδιασμός

Με μια πρώτη ματιά, τα ηχεία εξωτερικά μοιάζουν πανέμορφα. Ο σχεδιασμός τους είναι μινιμαλιστικός και το χρώμα τους σκούρο γκρι προς μαύρο, με μια ματ υφή.

Τα δύο ηχεία έχουν ορθογώνιο σχεδιασμό, ενώ το subwoofer είναι τετραγωνισμένο.

Επιπλέον, στο κάτω μέρος αναγράφεται το λογότυπο της Logitech.

Ο ρυθμιστής έντασης είναι κι αυτός σε μαύρο χρώμα, όμως είναι πιο glossy σε σύγκριση με τα ηχεία. Επιπλέον, είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να γέρνει προς τη μία πλευρά, δίνοντας μια επιπλέον αίσθηση κομψότητας.

Πάνω στον ρυθμιστή θα βρούμε ένα φωτάκι μαζί με έναν διακόπτη On/Off, ώστε να ανοίγουμε και να κλείνουμε τα ηχεία. Στα πλάγια υπάρχει μία θύρα των 3.5mm για ακουστικά, ενώ ολόκληρο το πάνω μέρος χρησιμοποιείται για να ελέγξουμε την ένταση.

Μπορούμε να πούμε ότι από άποψη εμφάνισης, τα ηχεία παίρνουν άριστα. Ειδικά αν σας αρέσει ο λιτός σχεδιασμός, όπως εμάς, τα Logitech Z333 θα σας εντυπωσιάσουν.

Ποιότητα ήχου

Είναι γεγονός ότι, όταν μιλάμε για την ίδια κατηγορία τιμής, η ποιότητα του ήχου είναι υποκειμενική στις περισσότερες περιπτώσεις.

Οι πρώτες μας εντυπώσεις για τα Logitech Z333 ήταν κάτι παραπάνω από θετικές. Ο ήχος ακούγεται κρυστάλλινος και πεντακάθαρος, ενώ στη μέγιστη ένταση δεν φάνηκε να χάνει καθόλου από την καθαρότητά του.

Όσο για το subwoofer, έχουμε να πούμε τα καλύτερα λόγια. Κατ' αρχάς, στο πίσω μέρος του υπάρχει διακόπτης για να ρυθμίζουμε την ένταση του μπάσου ανάλογα με τις ανάγκες μας.

Με το μπάσο στο μέγιστο, και ειδικά αν το πάτωμά μας είναι ξύλινο, νιώθουμε το τράνταγμα από τη μουσική αρκετά έντονα.

Ο ήχος γενικά ακούγεται αρκετά ισορροπημένος σε όλο το εύρος των συχνοτήτων, χωρίς ίχνος θορύβου ή οποιασδήποτε αστοχίας.

Αξίζει η αγορά τους;

Στο σύνολο, οι εντυπώσεις μας από τα Logitech Z333 είναι οι καλύτερες. Το design είναι πανέμορφο και ο ήχος άψογος, οπότε τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα για οικιακή χρήση, και μη.

Μπορούμε να βρούμε ηχεία με καλύτερο ήχο από αυτά; Ναι, σίγουρα. Θα χρειαστεί όμως να πληρώσουμε πολλαπλάσια χρήματα για να τα αποκτήσουμε.

Γι' αυτό άλλωστε θεωρούμε ότι τα Logitech Ζ333 είναι ο ορισμός του VFM. Συνδυάζουν αρκετά καλή ποιότητα, σε μια πολύ δελεαστική τιμή.

Όπως και να ‘χει, είτε μας ενδιαφέρει να τα συνδέσουμε στην τηλεόραση, είτε στον υπολογιστή, είτε σε κάποια κονσόλα, τα συγκεκριμένα ηχεία θα μας καλύψουν πλήρως.

Το μόνο αρνητικό που θα μπορούσαμε να σκεφτούμε, είναι ότι τα καλώδια δεν είναι αποσπώμενα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα μας χρειαστεί απαραίτητα κάτι τέτοιο.

Ανακεφαλαιώνοντας, για τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς – και όχι μόνο – τα Logitech Z333 αξίζουν με κλειστά μάτια στα 50€.

Πώς σας φάνηκαν τα Logitech Z333;

Τα Logitech Z333 είναι αναμφίβολα μία από τις καλύτερες επιλογές ηχείων στη μεσαία κατηγορία.

Εσάς σας άρεσε η παρουσίαση; Μήπως έχετε στην κατοχή σας τα συγκεκριμένα ηχεία; Αν θέλετε να δείτε κι άλλα παρόμοια προϊόντα ή αν έχετε απορίες, γράψτε μας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps