Home » Internet » LifeSteps.gr: Η Οικογένεια Του PCsteps Ανανεώνεται Και Μεγαλώνει
Featured LifeSteps.gr Η Οικογένεια Του PCsteps Ανανεώνεται Και Μεγαλώνει

LifeSteps.gr: Η Οικογένεια Του PCsteps Ανανεώνεται Και Μεγαλώνει

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε το PCsteps, πίσω στο μακρινό 2009, στόχος μας ήταν να κάνουμε το περίπλοκο απλό και το απλό εύκολο όσον αφορά την τεχνολογία. Το γεγονός πως βρισκόμαστε στην 1η θέση για το computer hardware στην Ελλάδα και στο top-250 μεταξύ όλων των site για τους Έλληνες χρήστες, δείχνει πως κάτι κάνουμε σωστά. Τώρα, νέοι συνεργάτες προχωρούν στο επόμενο βήμα, την ανανέωση του LifeSteps, με θέματα της καθημερινότητας και πάντα στο ύφος που γνωρίζετε και αγαπάτε. Ακολουθήστε μας στο LifeSteps.

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Η ζωή πέρα από την τεχνολογία

Όπως θα έχετε πιθανώς διαπιστώσει, η ζωή δεν έρχεται με οδηγίες χρήσης. Όχι ότι αν ερχόταν, θα τις διαβάζαμε όλοι, αλλά λέμε τώρα.

Η πραγματικότητα είναι πως ακόμα και πράγματα που θα έπρεπε να ήταν απλά, συχνά καταλήγουν να είναι περίπλοκα και δυσνόητα, και να σπαταλούν μεγάλο μέρος από τον περιορισμένο χρόνο μας.

Το γεγονός πως η τεχνολογία έχει διεισδύσει σε κάθε πτυχή της ζωής μας, μας έχει επιτρέψει μέσα από το PCsteps να ασχοληθούμε ενίοτε με θέματα πιο περιφερειακά, όπως είναι οι καλοκαιρινές διακοπές, η εύρεση συντρόφου, το σινεμά, κ.α.

Όμως, η θεματολογία του site πάντοτε θα έχει κάποιους περιορισμούς. Υπάρχουν αμέτρητα θέματα που θα ενδιέφεραν τους αναγνώστες του PCsteps, τα οποία έχουν ελάχιστη ή καθόλου σχέση με την τεχνολογία. Εδώ είναι που έρχεται το LifeSteps.

LifeSteps: Η Ζωή Με Απλά Βήματα

Η ιδέα πίσω από το LifeSteps δεν είναι ακριβώς καινούρια. Ήδη από το 2016 είχαμε κατοχυρώσει το συγκεκριμένο όνομα domain, lifesteps.gr, και τον Μάιο του 2018 είχαμε ξεκινήσει δημοσιεύσεις με θέματα που δεν περιοριζόντουσαν στο Internet, τους υπολογιστές, και τα κινητά.

Τώρα, όμως, ήρθε το λεγόμενο πλήρωμα του χρόνου για να ανανεώσουμε εκ βάθρων το LifeSteps, με ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία θεμάτων της καθημερινότητας.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως θα αλλάξουμε το ύφος που γνωρίζετε και περιμένετε από το PCsteps. Ο στόχος μας ήταν, είναι, και θα είναι να καλύπτουμε σε βάθος κάθε θέμα με το οποίο θα ασχοληθούμε, γράφοντας απλά, περιεκτικά, και πάνω απ' όλα, κατανοητά.

lifesteps 10μα

Σε αυτό το νέο εγχείρημα, ο βασικός συντελεστής είναι ο Ιωάννης Μοσχονάς, προσωπικός φίλος του αρχισυντάκτη του PCsteps Άγγελου Κυρίτση, ο οποίος εργάζεται ως δημοσιογράφος εδώ και 18 χρόνια.

Ξεκίνησε από το περιοδικό Cinefan της εταιρείας Compupress όπου διετέλεσε βοηθός αρχισυντάκτη, και μεταπήδησε στο PC Master σε παρόμοια θέση. Υπήρξε υπεύθυνος για σειρά ειδικών εκδόσεων της εταιρείας, με σημαντικότερες τις εγκυκλοπαίδειες για τον James Bond, την DC, και την Marvel.

Ο Ιωάννης συνεργάστηκε με το περιοδικό Exodus και το περιοδικό 9 της Ελευθεροτυπίας και εξακολουθεί να συνεργάζεται με το gaming portal www.gameworld.gr σε θέση Διευθυντή Σύνταξης.

Επίσης, είναι ο συγγραφέας του βιβλίου Stephen King: Η Σκοτεινή Πλευρά του Χόλυγουντ. Συγκρίνει και αναλύει τα βιβλία του και τις ταινίες που βασίστηκαν σε αυτά.

Στις δημοσιεύσεις του LifeSteps θα καλύψουμε θέματα όπως οι ταινίες και σειρές, Video Games, καθοδήγηση για χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, σχέσεις και σεξ, κ.α.

lifesteps 10μ

Επιπλέον, θα ασχοληθούμε με τον πολιτισμό, τα βιβλία, τη μουσική, τα εικαστικά δρώμενα, και γενικά οτιδήποτε μπορεί να κάνει τη ζωή μας καλύτερη και πιο γεμάτη.

lifesteps 10μα

Είναι ένα ταξίδι δέκα χιλιάδων δημοσιεύσεων, και θα χαρούμε να μας συντροφέψετε σε όλες τους. Ελπίζουμε να απολαύσετε να το διαβάζετε, όπως θα απολαύσουμε εμείς να το γράφουμε.

Επισκεφθείτε τη νέα μας σελίδα, και την παρουσία της στο Facebook και το Twitter.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps