Home » Smartphones-Tablets » Προσφορά στην Cyta Κινητή: Αξίζει Να Αλλάξετε Δίκτυο?

Προσφορά στην Cyta Κινητή: Αξίζει Να Αλλάξετε Δίκτυο?

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Ζούμε στην εποχή της επικοινωνίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά ταυτόχρονα και στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, όσοι δεν πήραμε τη δύσκολη απόφαση να μεταναστεύσουμε. Όταν μιλάμε για κινητή τηλεφωνία, θέλουμε το καλύτερο πακέτο στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Η Cyta κινητή μας προσφέρει τη δυνατότητα να μιλάμε και να σερφάρουμε ξέγνοιαστα, χωρίς να αδειάζει το πορτοφόλι μας, με μια προσφορά για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ποια είναι η Cyta

Η Cyta είναι ο μεγαλύτερος πάροχος τηλεπικοινωνιών, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, και ίντερνετ στην Κύπρο. Το όνομά της προέρχεται από τη φράση Cyprus Telecommunication Authority (Τηλεπικοινωνιακή Αρχή Κύπρου).

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2008. Το πελατολόγιό της στη χώρα μας ξεπερνάει τους 350.000 συνδρομητές σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, ενώ διαθέτει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών, με έκταση πάνω από 5.500 χιλιόμετρα.

Πληθυσμιακή κάλυψη που αγγίζει το 100%

Από τον Έβρο μέχρι και τη Γαύδο, η Cyta μας εξασφαλίζει την πρόσβαση στην επικοινωνία. Με πληθυσμιακή κάλυψη που καλύπτει σχεδόν το 100% της χώρας, και φτάνει στις πιο απομακρυσμένες νησιωτικές και ορεινές περιοχές.

700 λεπτά, 1 GB ίντερνετ, και 150 SMS στην καλύτερη τιμή

Όλοι ψάχνουμε την οικονομικότερη λύση για να καλύψουμε τις ανάγκες μας. Ταυτόχρονα, θέλουμε ένα πακέτο που δεν μας περιορίζει.

Η Cyta κινητή συνδυάζει και τα δύο. Με την προσφορά για προγράμματα συμβολαίου, έχουμε και το οικονομικότερο πακέτο της αγοράς, αλλά και άφθονο χρόνο ομιλίας, και δεδομένα για mobile ίντερνετ.

700 λεπτά χρόνου ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, 1 GB mobile ίντερνετ, και 150 SMS κάθε μήνα. Το κόστος για το συγκεκριμένο πακέτο είναι μόλις 15,68 ευρώ τον μήνα, χωρίς κρυφές ή έξτρα χρεώσεις.

Να σημειωθεί πως αυτή η προσφορά θα είναι διαθέσιμη για περιορισμένο διάστημα.

Αποκτώντας το πακέτο προσφοράς της Cyta

Για να αποκτήσουμε την προσφορά της Cyta, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε αυτόν τον σύνδεσμο.

Προσφορά στην Cyta Κινητή: Αξίζει Να Αλλάξετε Δίκτυο;

Αν αποφασίσουμε να την αποκτήσουμε, απλώς συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας στην φόρμα που εμφανίζεται. Θα χρειαστεί να δηλώσουμε το ονοματεπώνυμό μας, τη διεύθυνση κατοικίας μας, και το Α.Φ.Μ μας.

Τέλος, επιλέγουμε την ημερομηνία που επιθυμούμε να παραλάβουμε τη SIM. Η αποστολή της κάρτας θα γίνει στη διεύθυνση που επιλέξαμε. Είναι σημαντικό να έχουμε έτοιμο το εκκαθαριστικό σημείωμα κατά την παραλαβή, για την ταυτοποίηση των στοιχείων μας.

Αξίζει τελικά η αλλαγή παρόχου σε Cyta?

Όπως είπαμε, μιλάμε για το οικονομικότερο πακέτο της αγοράς αυτήν τη στιγμή. Όχι μόνο γλιτώνουμε χρήματα, αλλά έχουμε και άφθονο χρόνο ομιλίας και MB για να σερφάρουμε χωρίς περιορισμούς.

Είτε θέλουμε να μιλάμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, είτε απλώς να ακούμε ατελείωτη μουσική από το spotify, η προσφορά της Cyta είναι εύκολα η καλύτερη επιλογή. Τα οφέλη της αλλαγής είναι πολλά.

Το χαμηλό κόστος, σε συνδυασμό με τις υψηλές επιδόσεις και παροχές, είναι ήδη τουλάχιστον δελεαστικά.

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας για την προσφορά στην Cyta κινητή;

Εσείς είστε ευχαριστημένοι με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιείτε, ή ψάχνετε για κάτι καλύτερο; Θα αλλάζατε εταιρία για να εκμεταλλευτείτε το πολύ ανταγωνιστικό πακέτο της Cyta;

Αν σκέφτεστε να αλλάξετε στρατόπεδο, ή τυχαίνει να έχετε οποιαδήποτε απορία, εκφράστε ελεύθερα τις σκέψεις σας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps