Home » Software » Παιχνίδια » Παιχνίδια Χωρίς Ίντερνετ: Τα Πιο Ωραία Offline Android Games
FEATURED Παιχνίδια Χωρίς Ίντερνετ Τα Πιο Ωραία Offline Android Games

Παιχνίδια Χωρίς Ίντερνετ: Τα Πιο Ωραία Offline Android Games

Σε πολλούς από εμάς αρέσει να παίζουμε παιχνίδια στον ελεύθερο χρόνο μας. Όμως, αν πρόκειται για Android, ακόμη και όταν έχουμε κατεβάσει ένα πλήρες παιχνίδι, πολλές φορές πρέπει να είμαστε online για να ξεκινήσει. Στον οδηγό θα δούμε μερικά από τα νεότερα και καλύτερα δωρεάν παιχνίδια χωρίς ίντερνετ, που τρέχουν χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις στο smartphone και το tablet.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Android παιχνίδια χωρίς ίντερνετ και διαφημίσεις

Ίσως θα έχουμε παρατηρήσει ότι η αναζήτηση στο Play Store για παιχνίδια χωρίς ίντερνετ δεν είναι ιδιαίτερα ακριβής. Συχνά εμφανίζονται games που απαιτούν να είμαστε online για να τρέξουν ή και και το αντίστροφο, καθώς καλά offline παιχνίδια δεν υπάρχουν καν μέσα στη λίστα.

Έτσι λοιπόν, παραθέτουμε μερικά από τα καλύτερα και πλήρως λειτουργικά παιχνίδια χωρίς ίντερνετ, που επιλέξαμε μέσα από διασταυρωμένη έρευνα και πολύωρες δοκιμές. Κάποια από αυτά τα παίζουμε συχνά πλέον και εμείς.

Όπως είναι φυσικό, σε μερικά από τα offline παιχνίδια του οδηγού θα χρειαστούμε τη πρόσβαση στο ίντερνετ όταν το ξεκινάμε για τυχόν ενημερώσεις, αλλά και να συνδεθεί ενδεχομένως το game με την υπηρεσία παιχνιδιών της Google.

Dead Effect 2

  • Μέγεθος: 1.9GB
  • Ενημερώθηκε: 16 Μαΐου 2022
  • Βαθμολογία: 4,2

Δωρεάν Παιχνίδια Χωρίς Ίντερνετ 1αααα

Το Dead Effect 2 είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο ωραία παιχνίδια χωρίς ίντερνετ στον τομέα της δράσης και επιστημονικής φαντασίας. Το δημοφιλές sequel του αρχικού Dead Effect συνεχίζει το εφιαλτικό ταξίδι στο σκοτάδι, προσφέροντας μια νέα εμπειρία.

Το μόνο αρνητικό, αν θα μπορούσαμε να το αποκαλέσουμε έτσι, είναι ότι απαιτεί περί τα 2GB αποθηκευτικού χώρου και ένα σχετικά καλό smartphone ή tablet.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που είναι προσαρμόσιμο και μπορούμε να επιλέξουμε διάφορους χαρακτήρες, ο καθένας με διαφορετικά όπλα και ικανότητες.

Η ιστορία εκτυλίσσεται σε ένα διαστημόπλοιο, το ESS Meridian, και ακολουθεί την ιστορία του αρχικού Dead Effect, με τον παίκτη να μάχεται ενάντια σε αδίστακτους εισβολείς.

Κατεβάστε το Dead Effect 2 (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

Overkill 3

  • Μέγεθος: 458MB
  • Ενημερώθηκε: 10 Ιανουαρίου 2019
  • Βαθμολογία: 4,2

Το Overkill 3 για Android και iOS είναι ένα απλό παιχνίδι shoot 'em up με ωραία γραφικά, το οποίο μπορούμε να το παίξουμε χωρίς σύνδεση στο Internet.

Δωρεάν Παιχνίδια Χωρίς Ίντερνετ

Το game μας επιτρέπει να επιλέξουμε τη δυσκολία του παιχνιδιού όταν το ξεκινάμε. Επιπλέον, μας δίνει κατευθυντήριες οδηγίες σε διάφορα επίπεδα, με αποκορύφωμα τις μεγάλες μάχες που γίνονται πιο δύσκολες καθώς προχωράμε.

Κατεβάστε το Overkill 3 (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

Lonewolf

Μέγεθος: 95MB
Ενημερώθηκε: 29 Ιουλίου 2019
Βαθμολογία: 4,6

Το Lonewolf είναι ένα από τα πιο ωραία δωρεάν παιχνίδια χωρίς ίντερνετ στον τομέα των βολών πρώτου προσώπου. Θα το ευχαριστηθούμε περισσότερο αν χρησιμοποιήσουμε ακουστικά.

Πρόκειται και για ένα αρκετά σκληρό παιχνίδι όπου αναλαμβάνουμε τον ρόλο του ομώνυμου ελεύθερου σκοπευτή, καθώς έχουμε γίνει μέλος μιας σκιερής οργάνωσης που προσλαμβάνει ικανούς εκτελεστές.

Οι αποστολές προσφέρουν μοναδικές προκλήσεις και πρέπει να επιτύχουμε συγκεκριμένους στόχους για να περάσουμε μια αποστολή.

Κατεβάστε το Lonewolf (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

Alto’s Odyssey Cover Fire: Offline Shooting

  • Μέγεθος: 148MB
  • Ενημερώθηκε: 19 Απριλίου 2022
  • Βαθμολογία: 4,5

Το Alto's Odyssey είναι ένα side-scrolling infinite runner παιχνίδι και αποτελεί τη συνέχεια του θρυλικού Alto's Adventure.

Θεωρείται ως ένα από τα πιο διασκεδαστικά δωρεάν παιχνίδια χωρίς ίντερνετ, στο οποίο δεν θα βλέπουμε καθόλου διαφημίσεις όταν παίζουμε εκτός σύνδεσης.

καλύτερα δωρεάν παιχνίδια χωρίς ίντερνετ 1

Το game διακρίνεται από την ατελείωτη αλλά και χαλαρωτική πορεία και άλματα που θα κάνουμε σε ανεμοδαρμένους αμμόλοφους, φαράγγια, σε κρυμμένες πόλεις-ναούς, και όχι μόνο.

Κατεβάστε το Alto's Odyssey (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

Traffic Rider

  • Μέγεθος: 175MB
  • Ενημερώθηκε: 23 Δεκεμβρίου 2021
  • Βαθμολογία: 4,3

καλύτερα δωρεάν παιχνίδια χωρίς ίντερνετ 1αααααα

Το Traffic Rider είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια χωρίς ίντερνετ στον τομέα του racing.

Πρόκειται για μια ατελείωτη κούρσα με μοτοσικλέτα σε αυτοκινητόδρομους με κίνηση όπου πρέπει να πάμε όλο και πιο γρήγορα για να φτάσουμε στη γραμμή τερματισμού χωρίς να τρακάρουμε.

Αυτό είναι και το κλειδί για να αποφύγουμε τις ειδοποιήσεις για αγορά coins, καθώς αν περάσουμε με επιτυχία την πρώτη αποστολή, το game ξεκλειδώνει μερικές ωραίες μηχανές. Θα καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες των επόμενων αποστολών για υψηλότερη ταχύτητα.

Φυσικά, αν θέλουμε να πάμε στα πολύ μεγάλα κυβικά, ίσως χρειαστεί να κάνουμε κάποιο cheat. Σε αυτή την περίπτωση, ίσως μπορέσει να μας βοηθήσει η επέμβαση στον κώδικα του game με τη μέθοδο που αναλύσαμε σε προηγούμενο οδηγό.

Πώς Κάνω Cheat σε Android Παιχνίδια, Με και Χωρίς Root
Πώς Κάνω Cheat σε Android Παιχνίδια με τον Nox Emulator

Όταν παίζουμε παιχνίδια στο Android, έρχεται κάποια στιγμή που τα πράγματα δυσκολεύουν, είτε γιατί μας τελειώνουν οι ζωές και τα εφόδια, είτε γιατί το επίπεδο…

Αν τα 175MB του παιχνιδιού μας φαίνονται πολλά, μπορούμε να δοκιμάσουμε τον μικρότερο τίτλο του ίδιου προγραμματιστή, το Traffic Racer. Είναι αρκετά καλό, αλλά δεν έχει τη λειτουργία των αποστολών.

Κατεβάστε το Traffic Rider (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

Eternium

  • Μέγεθος: 177MB
  • Ενημερώθηκε: 1 Απριλίου 2022
  • Βαθμολογία: 4,8

Το Eternium διαθέτει ελληνικό μενού και είναι ένα από τα λίγα freemium RPG δράσης που δεν απαιτεί σύνδεση στο ίντερνετ.

Φυσικά, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι έχουμε γίνει λήψη του πιο πρόσφατου περιεχομένου. Διαφορετικά, το παιχνίδι ενδέχεται να μην λειτουργεί όπως θα θέλαμε.

Στο game παίζουμε ως μάγος, πολεμιστής ή κεφαλοκυνηγός, κρατώντας ξίφος, τσεκούρι, ραβδί, και άλλα όπλα. Μαχόμαστε με σκελετούς, ζόμπι, εξωγήινους, δαίμονες, δράκους, και άλλα πλάσματα σε τρεις διαφορετικούς κόσμους, ή σε επίπεδα δίχως τέλος.

Κατεβάστε το Eternium (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

Once Upon a Tower

  • Μέγεθος: 148MB
  • Ενημερώθηκε: 26 Ιανουαρίου 2022
  • Βαθμολογία: 4,3

καλύτερα δωρεάν παιχνίδια χωρίς ίντερνετ 1αααα

Το Once Upon a Tower είναι ένα Roguelike παιχνίδι εκτός σύνδεσης, ιδανικό για όσους θέλουν να ζήσουν μια επική περιπέτεια.

Θα βρεθούμε σε ένα μεσαιωνικό κάστρο με φύλακες δράκους, αλλά και αδίστακτους εχθρούς που καραδοκούν παντού και γίνονται σκληρότεροι και δυσκολότεροι καθώς προχωράμε.

καλύτερα δωρεάν παιχνίδια χωρίς ίντερνετ 1ααααα

Κάθε περιπέτεια είναι διαφορετική, και αν αποτύχουμε, πρέπει να ξεκινήσουμε ξανά από την κορυφή του κάστρου.

Κατεβάστε το Once Upon a Tower (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

Major Mayhem

  • Μέγεθος: 79MB
  • Ενημερώθηκε: 18 Απριλίου 2022
  • Βαθμολογία: 4,7

Το Major Mayhem είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια χωρίς ίντερνετ, στο οποίο αναλαμβάνουμε τον ομώνυμο χαρακτήρα.

καλύτερα δωρεάν παιχνίδια χωρίς ίντερνετ 1ααα

Η δικιά μας επίθεση αλλά και των εχθρών είναι διαρκής και κερδίζουμε καλά μπόνους όταν πυροβολούμε με το δάκτυλο στο κεφάλι τους.

Κατεβάστε το Major Mayhem (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

Shadow Fight 2

  • Μέγεθος: 235MB
  • Ενημερώθηκε: 29 Ιουνίου 2022
  • Βαθμολογία: 4,6

Από την εποχή του Mortal Kombat και του Street Fighter, τα παιχνίδια μάχης one-on-one ήταν ένας καλός τρόπος για να ψυχαγωγηθούμε. Στο Android, το Shadow Fight 2 είναι ένας συνδυασμός RPG και κλασικού Fighting.

Το offline game μας δίνει την ευκαιρία να γίνουμε αληθινός πολεμιστής. Αρκεί στην αρχή να εξασκηθούμε λίγο με τους συνδυασμούς των πολεμικών τεχνών και σύντομα θα γίνουμε ένας ακαταμάχητος Νίντζα.

Το παιχνίδι έχει δύο κουμπιά δράσης (γροθιά και κλωτσιά) και ένα για την κατεύθυνση.

Αν μας αρέσουν περισσότερο οι μάχες και λιγότερο η λιγότερο η περιπέτεια, τότε το Shadow Fight 2 είναι από τα παιχνίδια χωρίς ίντερνετ που αξίζει να δοκιμάσουμε στο Android.

Κατεβάστε το Shadow Fight 2 (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

Crossy Road

  • Μέγεθος: 178MB
  • Ενημερώθηκε: 27 Ιανουαρίου 2022
  • Βαθμολογία: 4,4

καλύτερα δωρεάν παιχνίδια χωρίς ίντερνετ 1ααααααα

Το Crossy Road θεωρείται από πολλούς ως ένα τα πιο εθιστικά παιχνίδια χωρίς ίντερνετ. Διακρίνεται για το ιδιαίτερο ρετρό στιλ 8-bit pixel, εμπνευσμένο από pop art χαρακτήρες.

Στο διασκεδαστικό παιχνίδι ελέγχουμε ένα κοτόπουλο που θέλει απλά να διασχίσει τον πολυσύχναστο δρόμο. Παρότι σε κάποιους αυτό φανεί λίγο βαρετό, στην πορεία ενδέχεται να αναθεωρήσουμε και να το παίζουμε για ώρες.

Κατεβάστε το Crossy Road (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

Tank Hero: Laser Wars

  • Μέγεθος: 29MB
  • Ενημερώθηκε: 11 Σεπτεμβρίου 2018
  • Βαθμολογία: 4,1

καλύτερα δωρεάν παιχνίδια χωρίς ίντερνετ 1ααααααααα

Το Tank Hero: Laser Wars παρότι είναι σχετικά παλιό και δεν έχει ενημερωθεί πρόσφατα, παραμένει ένα από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια χωρίς ίντερνετ που θα βρούμε στο Google Play. Είναι απολύτως δωρεάν και χωρίς αγορές εντός.

καλύτερα δωρεάν παιχνίδια χωρίς ίντερνετ 1αααααααα

Σε κάθε επίπεδο, πρέπει να καταστρέψουμε όλα τα άλλα τανκς στον χάρτη με το κανόνι μας. Λειτουργεί με λέιζερ το οποίο αναπηδά στους τοίχους, και αυτό μπορεί να μας φανεί χρήσιμο στην πορεία, καθώς όσο προχωράμε τα πράγματα δυσκολεύουν

Κατεβάστε το Tank Hero: Laser Wars (Δωρεάν)

Asphalt Nitro

  • Μέγεθος: 71MB
  • Ενημερώθηκε: 20 Μαρτίου 2022
  • Βαθμολογία: 4,1

To Asphalt Nitro θεωρείται από χιλιάδες χρήστες ως ένα από τα κορυφαία Android παιχνίδια χωρίς ίντερνετ στον τομέα του racing. Άλλωστε προέρχεται από την Gameloft.

καλύτερα δωρεάν παιχνίδια χωρίς ίντερνετ 1αααααααααα

Σε αντίθεση με τα gigabytes που χρειάζονται οι άλλοι παρόμοιοι τίτλοι της εταιρείας, το Asphalt Nitro καταλαμβάνει μόνο 191MB χώρο. Επίσης, λειτουργεί ακόμη και σε παλαιότερο υλικό. Φυσικά, τα γραφικά δεν είναι το ίδιο καλά, αλλά το gameplay είναι πολύ σταθερό.

Απλά μπαίνουμε σε κάποιο από τα τρία πειραγμένα και σούπερ γρήγορα αυτοκίνητα που μας δίνει για αρχή, και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τον αγώνα για να αναβαθμίσουμε διαδρομή και οχήματα.

Κατεβάστε το Asphalt Nitro (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

Cover Fire: Offline Shooting

  • Μέγεθος: 426MB
  • Ενημερώθηκε: 28 Ιουνίου 2022
  • Βαθμολογία: 4,6

Το Official Cover Fire, θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα FPS παιχνίδια για το Android, καθώς προσφέρει ρεαλιστικά τρισδιάστατα γραφικά και διασκεδαστικές αποστολές εκτός σύνδεσης.

Το game τα διαθέτει όλα, όπως άγριες επιθέσεις από ορδές ζόμπι, διάσωση επιζώντων, σκληρές αναμετρήσεις με τρομοκράτες, και πολλά άλλα. Έχει σχετικά χαμηλές απαιτήσεις για κινητά, και τα χειριστήρια είναι προσαρμόσιμα και πολύ εύκολα.

Κατεβάστε το Cover Fire: Offline Shooting (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

Smash Hit

  • Μέγεθος: 77MB
  • Ενημερώθηκε: 31 Οκτωβρίου 2019
  • Βαθμολογία: 4,3

παιχνίδια για κινητό χωρίς ίντερνετ

Το Smash Hit είναι ένα παιχνίδι ιδανικό αν έχουμε μάσκα VR, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούμε να το παίξουμε κανονικά και στην Android συσκευή μας.

Παρότι είναι σχετικά παλιό, παραμένει το πιο ωραίο ατμοσφαιρικό παιχνίδι εκτόνωσης πρώτου προσώπου. Το μεγαλύτερο τμήμα του είναι δωρεάν, και δεν υπάρχει επιτακτική ανάγκη για αγορές εντός της εφαρμογής.

Στο αιωρούμενο ταξίδι μέσα στο game πρέπει να σπάμε ό,τι εμπόδια συναντάμε στην πτήση μας. Όσο είμαστε γρήγοροι και εύστοχοι, τόσο αυξάνουμε τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το τρισδιάστατο περιβάλλον και η μουσική στο game είναι εξαιρετικά.

Αν έχουμε γυαλιά εικονικής πραγματικότητας, η VR έκδοση του παιχνιδιού για Android στο Meta Quest πρώην Oculus store, από προσωπική εμπειρία θεωρούμε ότι είναι εντυπωσιακή, και θα ενθουσιάσει τους φίλους των VR παιχνιδιών.

Κατεβάστε το Smash Hit (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

Εσείς ποια παιχνίδια χωρίς ίντερνετ παίζετε?

Αν θέλετε να μοιραστείτε και τα δικά σας αγαπημένα δωρεάν παιχνίδια χωρίς ίντερνετ στο Android, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου της σελίδας μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps