Home » Εβδομαδιαίες Στήλες » QuickSteps » QuickSteps #32: Σύντομες και Χρήσιμες Συμβουλές

QuickSteps #32: Σύντομες και Χρήσιμες Συμβουλές

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Αυτή την εβδομάδα, θα κάνουμε μετατροπές μονάδων στα Windows 10, και θα στείλουμε email με το Power Shell. Επίσης, θα συνεχίσουμε με την αυτόματη συμπλήρωση κελιών στο Excel, θα μάθουμε όλες τις μεθόδους ζουμ του Photoshop, και θα εγκαταστήσουμε πρόσθετα του Chrome στο Firefox. Τέλος, θα μάθουμε ένα ακόμη κόλπο του Opera, και θα αλλάξουμε κωδικό στο Facebook.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να δείτε όλες τις δημοσιεύσεις της στήλης, μπορείτε είτε να κάνετε κλικ στην κατηγορία QuickSteps…

…ή να επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο. Για να βλέπετε ανά πάσα στιγμή τις νέες δημοσιεύσεις της στήλης μας, μπορείτε να προσθέσετε το link στους σελιδοδείκτες σας.

Ο Κρυφός Μετατροπέας Μονάδων των Windows 10

Οι φορές που έχουμε χρειαστεί έναν μετατροπέα είναι αμέτρητες. Είτε γιατί θέλαμε να δούμε πόσα γραμμάρια είναι μία κούπα αλεύρι, είτε γιατί μας ενδιαφέρει να πάμε στην Ιαπωνία, και θέλουμε να δούμε την ισοτιμία Ευρώ-Γιεν για το συνάλλαγμα.

Ευτυχώς, υπάρχουν εφαρμογές για smartphone, καθώς και το ενσωματωμένο εργαλείο του Opera. Παρ’ όλα αυτά, τα ίδια τα Windows 10 έχουν το δικό τους μετατροπέα μονάδων, και μάλιστα είναι ιδιαίτερα καλός.

Για να χρησιμοποιήσουμε τον μετατροπέα των Windows 10, χρειάζεται να ανοίξουμε την αριθμομηχανή που διαθέτουν.

QuickSteps #32: Σύντομες και Χρήσιμες Συμβουλές

Με ανοιχτή την αριθμομηχανή, πατάμε το μενού των τριών γραμμών, και άμεσα θα δούμε την κατηγορία “Μετατροπέας”.

Ο μετατροπέας μονάδων των Windows μπορεί να μας βοηθήσει να υπολογίσουμε νομισματικές διαφορές, να μετατρέψουμε μονάδες μάζας, βάρους, μήκους, και αρκετές ακόμη.

Αν για παράδειγμα επιλέξουμε “Νόμισμα”, η αριθμομηχανή αλλάζει μορφή. Αριστερά βρίσκεται το μενού του μετατροπέα, στο οποίο επιλέγουμε το νόμισμα που θέλουμε, και σε ποιο θέλουμε να μετατραπεί.

Παράλληλα, δεξιά υπάρχει ένα απλό αριθμητικό πληκτρολόγιο, σε περίπτωση που ο υπολογιστής μας δεν διαθέτει, ή μας βολεύει καλύτερα η χρήση αυτού. Εμείς μετατρέψαμε μερικά Γιεν σε Ευρώ.

Ο μετατροπέας μονάδων δεν είναι το μοναδικό κρυφό εργαλείο των Windows. Διαβάστε τον οδηγό μας για να τα μάθετε όλα.

Αν σας ενδιαφέρει γενικά η μετατροπή μονάδων, δείτε μία ακόμα μέθοδο:

Μετατροπή Μονάδων Κάθε Είδους – η Πιο Γρήγορη Μέθοδος

Πόσα χιλιόμετρα είναι 60 μίλια? Πόσα λίτρα είναι ένα γαλόνι? Πόσα εκατοστά είναι οχτώ ίντσες? Πόσοι βαθμοί Κελσίου είναι οι 97,7 Φαρενάιτ? Ενώ όλες σχεδόν οι…

Αποστολή Email Με το Power Shell

Έχουμε δει πολλά για τη γραμμή εντολών των Windows, και μάλιστα κάποτε πήραμε πτυχίο για τη χρήση της. Παράλληλα, όσα είπαμε για τη γραμμή εντολών ισχύουν και για το Power Shell.

Αυτή τη φορά, θα δούμε κάτι πιο προχωρημένο, και θα το εκτελέσουμε στο Power Shell. Ήρθε η ώρα να στείλουμε email με τη βοήθεια του Power Shell, έτσι, απλά γιατί μπορούμε.

Πρώτα από όλα, ανοίγουμε ένα παράθυρο Power Shell, γράφοντας “PowerShell” στην αναζήτηση, και κάνοντας κλικ στο “Windows PowerShell”.

Τώρα χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε το παρακάτω πρότυπο του Gmail, ώστε να στείλουμε το email μας.

$From = "[email protected]"
 $To = "[email protected]"
 $Cc = "[email protected]"
 $Attachment = "C:\users\Username\Documents\SomeTextFile.txt"
 $Subject = "Here's the Email Subject"
 $Body = "This is what I want to say"
 $SMTPServer = "smtp.gmail.com"
 $SMTPPort = "587"
 Send-MailMessage -From $From -to $To -Cc $Cc -Subject $Subject -Body $Body -SmtpServer $SMTPServer -port $SMTPPort -UseSsl -Credential (Get-Credential) -Attachments $Attachment –DeliveryNotificationOption OnSuccess

Κάθε γραμμή που ξεκινά με το σύμβολο του δολαρίου “$” είναι ο ορισμός μίας μεταβλητής. Ορίζουν τον αποστολέα, τον λήπτη, αν θα υπάρχουν συνημμένα, και ούτω καθεξής, όπως θα κάναμε με κάθε πρόγραμμα αποστολής email.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχουμε ορίσει ως SMTP Server αυτόν του Gmail. Αν για παράδειγμα θέλουμε να στείλουμε κάποιο email με τη χρήση διεύθυνσης Yahoo, τότε ο SMTP Server είναι “smtp.mail.yahoo.com”, και η SMTP Port ισούται με “465”.

Αντίστοιχα, ο SMTP Server του Outlook είναι ο “smtp-mail.outlook.com”, και η SMTP Port ισούται με “587”.

Η πραγματική εντολή, λοιπόν, είναι η “Send-MailMessage”, και οτιδήποτε περιλαμβάνει το κείμενό της.

Επίσης, αν δεν θέλουμε να γίνει κάποια μαζική αποστολή, είτε να προσθέσουμε κάποιο συνημμένο, διαγράφουμε τις γραμμές των “Attachment” και “CC”. Ταυτόχρονα, αφαιρούμε τα στοιχεία αυτά από την “Send-MailMessage”.

Ο λόγος που βάζουμε το “–UseSsl” είναι για να εξασφαλίσουμε την ασφαλή αποστολή του email.

Επίσης, χρησιμοποιούμε το “-DeliveryNotificationOption OnSuccess”, ώστε να λάβουμε ενημέρωση για την επιτυχή λήψη του email.

Μόλις λοιπόν έχουμε τα πάντα έτοιμα, πατάμε Enter. Το Power Shell θα ζητήσει τα στοιχεία σύνδεσής μας, εξαιτίας της παραμέτρου “(Get-Credential)”, οπότε τα πληκτρολογούμε, και το email μας θα σταλεί άμεσα.

Αν δεν έχετε ήδη πτυχίο master στη χρήση της Γραμμής Εντολών των Windows, τότε μάθετε τα πάντα για αυτή σε προηγούμενο Quicksteps.

QuickSteps #18: Σύντομες και Χρήσιμες Συμβουλές

Αυτή την εβδομάδα, θα γίνουμε master της Γραμμής Εντολών, και θα πάρουμε στιγμιότυπα μεμονωμένης περιοχής στα Windows, χωρίς χρήση προγράμματος. Θα αλλάξουμε γλώσσα στον Chrome,…

Κόλπα Αυτόματης Συμπλήρωσης στο Excel – Μέρος 2

Έχουμε ήδη δει αρκετούς τρόπους και κόλπα αυτόματης συμπλήρωσης στο Excel. Κανένας όμως δεν μας βοηθά να συμπληρώσουμε αυτόματα όλα τα κενά κελιά μίας στήλης.

Σε αυτό το δεύτερο μέρος, θα μάθουμε πώς να συμπληρώνουμε αυτόματα τα κενά κελιά μιας στήλης.

Έστω λοιπόν ότι στο παραπάνω φύλλο θέλουμε να συμπληρώσουμε τις κενές τιμές με το “Άγνωστο”.

Στην “Κεντρική” κορδέλα, από την “Επεξεργασία” πατάμε στο “Εύρεση & επιλογή”, και διαλέγουμε τη “Μετάβαση ειδικά σε…”.

Στο παράθυρο που θα ανοίξει, επιλέγουμε τα “Κενά”, και πατάμε “ΟΚ”. Όπως βλέπουμε, το Excel έχει επιλέξει αυτόματα όλα τα κενά κελιά.

Τώρα, γράφουμε τη λέξη “Άγνωστο” στο πρώτο επιλεγμένο κελί, και πατάμε το “Ctrl+ENTER”, ώστε να συμπληρωθούν όλα τα κελιά με το ίδιο κείμενο.

Καθώς τα κελιά είναι επιλεγμένα, μπορούμε να πληκτρολογήσουμε κυριολεκτικά οτιδήποτε. Ό,τι γράψουμε θα εισαχθεί στο πρώτο κελί, και με το πάτημα του συνδυασμού των πλήκτρων, θα εφαρμοστεί σε όλα τα κενά κελιά.

Διαβάστε εδώ το πρώτο μέρος για την αυτόματη συμπλήρωση στο Excel.

Ζουμ Στο Photoshop Με Κάθε Τρόπο

Δεν υπάρχει κανείς που θα μας περιορίσει, όσον αφορά το μέγεθος των εικόνων που θα επεξεργαζόμαστε. Ωστόσο, ενδέχεται η οθόνη μας να μην χωρά όλο το αρχείο, ή να θέλουμε να επεξεργαστούμε κάποιο τμήμα της εικόνας από κοντά.

Ευτυχώς, το Photoshop μας παρέχει αρκετούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να κάνουμε ζουμ σε οποιοδήποτε σημείο της εικόνας.

Ο βασικότερος τρόπος ζουμ είναι το μενού “View”, και στη συνέχεια “Zoom In” ή “Zoom Out”, ανάλογα τι θέλουμε να κάνουμε.

Οι συντομεύσεις “Ctrl + +”, και “Ctrl + -”, πραγματοποιούν μεγέθυνση και σμύκρινση αντίστοιχα.

Παράλληλα, η συντόμευση “Ctrl+0”, θα κάνει το έγγραφό μας να χωρά απόλυτα στη διαθέσιμη επιφάνεια εργασίας, ενώ το πλήκτρο “Ctrl+1” θα επαναφέρει το έγγραφο στο 100% της προβολής του.

Ένας πιο εξελιγμένος τρόπος μεγέθυνσης συγκεκριμένου σημείου είναι το λεγόμενο Animated Zoom.

Αρκεί να επιλέξουμε το εργαλείο του Zoom, και να κρατήσουμε πατημένο το αριστερό κουμπί του ποντικιού μας. Η εικόνα θα μεγεθυνθεί στο συγκεκριμένο σημείο, και για όσο εμείς θα κρατάμε πατημένο το κουμπί.

Αν πάλι κατά τη διαδικασία κρατάμε πατημένο το πλήκτρο “Alt”, τότε θα πραγματοποιούμε σμίκρυνση.

Επίσης, αν έχουμε ενεργή τη ρύθμιση “Scrubby Zoom”, τότε μπορούμε με πατημένο το κουμπί του ποντικιού μας, να σύρουμε αριστερά και δεξιά. Έτσι, θα κάνουμε σμίκρυνση και μεγέθυνση.

Από την άλλη, ίσως θέλουμε να κάνουμε προσωρινά ζουμ σε ένα σημείο. Εδώ έχουμε δύο επιλογές. Αρχικά, αν η εικόνα είναι σε μεγέθυνση ή μεγαλύτερη από το παράθυρό μας, κρατάμε πατημένο το κουμπί “H”. Αυτό ενεργοποιεί το “Hand Tool”.

Έπειτα, μόλις πατήσουμε το κουμπί του ποντικιού μας, θα δούμε ένα πλαίσιο. Μετακινούμε το πλαίσιο στο σημείο της εικόνας που θέλουμε, και απελευθερώνουμε τα κουμπιά.

Ο δεύτερος τρόπος ζουμ σε συγκεκριμένη περιοχή, είναι η χρήση του “Navigator”. Για να τον ενεργοποιήσουμε, πάμε στο “Windows”, και τον επιλέγουμε.

Πλέον βλέπουμε το πάνελ του, και μέσα σε αυτό ένα κόκκινο πλαίσιο. Το πλαίσιο αυτό, μας δείχνει το σημείο της εικόνας που φαίνεται στο παράθυρό μας.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να το μετακινήσουμε στο σημείο που θέλουμε να δούμε καλύτερα.

Επίσης, στο κάτω μέρος του Navigator υπάρχει ένας ρυθμιστής ζουμ. Με τη βοήθειά του μπορούμε να αλλάζουμε τη μεγέθυνση της εικόνας μας.

Μάθετε ακόμη περισσότερα για το Photoshop μέσα από τα άλλα μας μικρά μυστικά. Μία καλή αρχή είναι η εκμάθηση των συντομεύσεων του προγράμματος.

QuickSteps #20: Σύντομες και Χρήσιμες Συμβουλές

Αυτή την εβδομάδα θα γίνουμε λίγο πιο ειδικοί στη Γραμμή Εντολών, και θα επιλέξουμε ποιοι φάκελοι θα προβάλονται στην Έναρξη των Windows 10. Στη συνέχεια,…

Εγκατάσταση Πρόσθετων του Chrome στον Υπολογιστή Μέσω Κινητού

Είμαστε κολλημένοι στην κίνηση, και τι άλλο θα κάναμε για να περάσει ή ώρα από το να διαβάζουμε ένα άρθρο του PCSteps.

Στον οδηγό αυτό, ο συντάκτης αναφέρει ένα ενδιαφέρον πρόσθετο του Chrome, αλλά εμείς δεν είμαστε στον υπολογιστή ώστε να κάνουμε άμεση εγκατάσταση. Ευτυχώς που έχουμε τη δυνατότητα να εγκαταστήσουμε πρόσθετα στον Chrome του υπολογιστή μας μέσω του κινητού.

Αρχικά, θα πρέπει να έχουμε συνδεδεμένο στον Chrome των Windows τον ίδιο λογαριασμό που έχουμε συνδέσει στον Chrome του τηλεφώνου μας.

Έπειτα, ανοίγουμε τη σελίδα του πρόσθετου στον Chrome από το smartphone μας, και θα δούμε την επιλογή “Προσθήκη στην επιφάνεια εργασίας”.

Μόλις πατήσουμε σε αυτή, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο επιβεβαίωσης, στο οποίο επιλέγουμε “Προσθήκη στην επιφάνεια εργασίας”.

Μετά τους σχετικούς ελέγχους, το κουμπί στη σελίδα του πρόσθετου θα αλλάξει, και θα γράφει “Προστέθηκε στην επιφάνεια εργασίας”.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ανοίξουμε τον Chrome στον υπολογιστή μας, και το πρόσθετο θα εγκατασταθεί άμεσα.

Εμείς χρειάζεται απλώς να κάνουμε κλικ στην “Ενεργοποίηση επέκτασης” ώστε να ενεργοποιηθεί.

Για τις καλύτερες επεκτάσεις του Chrome και του Firefox, διαβάστε το αναλυτικό μας άρθρο.

Featured Πρόσθετα Chrome 10 Επεκτάσεις Που Αλλάζουν Την Εμπειρία Μας Στους Browser Α20a
Πρόσθετα Chrome: 10 Επεκτάσεις Που Αλλάζουν Τον Τρόπο Πλοήγησης Σε PC & Κινητό

Οι επεκτάσεις είναι αναμφίβολα ένα μεγάλο πλεονέκτημα των σύγχρονων browser. Προσθέτουν πολλές δυνατότητες και διευκολύνουν αφάνταστα την πλοήγηση στον υπολογιστή. Στον οδηγό θα δούμε 10…

Επιστροφή Στην Κορυφή της Σελίδας Με τον Opera

Μία ιστοσελίδα μπορεί πραγματικά να είναι ατελείωτη, όπως για παράδειγμα το Facebook. Όσο και να κατεβαίνουμε, δεν τελειώνει ποτέ. Έτσι, τίθεται το ερώτημα: Αν έχουμε κατέβει κατά πολύ σε μία σελίδα, και θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή της, τι κάνουμε;

Υπάρχουν μερικές επιλογές εκεί έξω, και η πιο συνηθισμένη είναι η δημιουργία ενός κουμπιού, που το πάτημά του σε επαναφέρει στην κορυφή της σελίδας. Κάτι σαν αυτό που έχουμε στο PCSteps.

Δεν είναι όμως όλοι PCSteps. Υπάρχουν και οι Mark Zuckerberg, που δεν δίνουν δεκάρα αν εσύ κάνεις scroll δίχως τέλος, μέχρι να πάθεις τενοντίτιδα βρε παιδί μου.

Πάλι καλά λοιπόν, που ήρθε η ομάδα ανάπτυξης του Opera, και πρόσθεσε στον browser μία ενδιαφέρουν νέα δυνατότητα. Η λειτουργία λέγεται Scroll To Top, και κάνει ό,τι και το κουμπί που αναφέραμε.

Η διαφορά είναι ότι το κάνει σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα, ασχέτως αν ο σχεδιαστής έχει προσθέσει το μαγικό κουμπί.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι απλά κλικ στον τίτλο της καρτέλας, και μεταφερόμαστε στην κορυφή της σελίδας.

Αν πατήσουμε μία ακόμη φορά, τότε μεταφερόμαστε στο σημείο της σελίδας που βρισκόμασταν πριν.

Δείτε τον μετατροπέα νομισμάτων και μονάδων του Opera. Καθώς επίσης, και πώς να προστατευτείτε από μη αδειοδοτημένη χρήση του υπολογιστή σας, με στόχο την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων.

QuickSteps #24: Σύντομες και Χρήσιμες Συμβουλές

Αυτή την εβδομάδα δημιουργούμε αυτόματα σημεία επαναφοράς, και φτάνουμε στο κατώφλι του πτυχίου της Γραμμής Εντολών. Στη συνέχεια, αλλάζουμε μέγεθος στις στήλες του Excel, μαθαίνουμε…

Αλλαγή Κωδικού Στο Facebook

Η διατήρηση του ίδιου κωδικού επ’ αόριστον θέτει σε κίνδυνο την ηλεκτρονική μας ασφάλεια. Ειδικά αν χρησιμοποιούμε τον ίδιο κωδικό για περισσότερες από μία ιστοσελίδες και υπηρεσίες, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη.

Ισχυρό Password – Τα Μεγαλύτερα Λάθη και οι Κίνδυνοι

Ένα ισχυρό password είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για την ασφάλεια του email μας, του ebanking, του λογαριασμού στο Facebook, και όλης μας της παρουσίας στο…

Είναι λοιπόν καλό να αλλάζουμε κάθε μερικούς μήνες τους κωδικούς ασφαλείας των διαφόρων υπηρεσιών που χρησιμοποιούμε. Ας δούμε λοιπόν πώς αλλάζουμε τον κωδικό του λογαριασμού μας στο Facebook.

Πρώτα από όλα, κάνουμε κλικ στο μικρό βέλος πάνω δεξιά, και μπαίνουμε στις ρυθμίσεις.

Επιλέγουμε την “Ασφάλεια και σύνδεση”, και κάνουμε κλικ στην “Επεξεργασία”, δίπλα στην “Αλλαγή κωδικού πρόσβασης”.

Συμπληρώνουμε το πρώτο πεδίο με τον τωρινό κωδικό πρόσβασής μας, και τα επόμενα δύο με έναν νέο ισχυρό κωδικό.

Τέλος, πατάμε το κουμπί “Αποθήκευση αλλαγών”.

Θα δούμε ένα παράθυρο επιβεβαίωσης, το οποίο μας παροτρύνει να αποσυνδέσουμε τον λογαριασμό μας από οποιαδήποτε συσκευή είναι συνδεδεμένος.

Η αποσύνδεση του λογαριασμού είναι η καλύτερη επιλογή, κι ας χρειαστεί να συνδέσουμε από την αρχή όλες τις υπηρεσίες και εφαρμογές που χρησιμοποιούν τον λογαριασμό μας στο Facebook.

Οπότε, διαλέγουμε το “Ελέγξτε άλλες συσκευές”, και πατάμε “Συνέχεια”.

Θα μεταφερθούμε άμεσα σε μία νέα σελίδα, στην οποία βλέπουμε όλες συσκευές στις οποίες είμαστε συνδεδεμένοι με τον λογαριασμό μας.

Σε κάθε μία από αυτές, μπορούμε να πατήσουμε τις τρεις τελείες, και να πραγματοποιήσουμε αποσύνδεση.

Ωστόσο, η καλύτερη επιλογή είναι να κατέβουμε στο τέλος της σελίδας, και να κάνουμε κλικ στο “Αποσύνδεση από όλες τις περιόδους σύνδεσης”, ώστε να αποσυνδέσουμε όλες τις συσκευές.

Στο παράθυρο επιβεβαίωσης, κάνουμε κλικ στο “Αποσύνδεση”. Πλέον όλες οι συσκευές έχουν αποσυνδεθεί.

Καλό θα ήταν να πραγματοποιήσουμε κι εμείς μία αποσύνδεση, ώστε να συνδεθούμε με τον νέο μας κωδικό.

Η καλύτερη επιλογή που έχουμε είναι να διατηρούμε διαφορετικούς κωδικούς για κάθε έναν από τους λογαριασμούς μας. Γι’ αυτό, διαβάστε τον οδηγό μας με τους καλύτερους Password Manager.

Σας άρεσαν τα 7 QuickSteps της εβδομάδας;

Πώς σας φάνηκαν οι συμβουλές και τα κόλπα αυτής της εβδομάδας; Γνωρίζατε ή/και χρησιμοποιούσατε κάποιο από αυτά;

Έχετε να προτείνετε κάποιο δικό σας κόλπο, ή μία συμβουλή που θέλετε να μπει στη στήλη μας; Μοιραστείτε τη με τους αναγνώστες μας στα σχόλια, και ίσως τη δείτε να δημοσιεύεται.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την άλλη Δευτέρα, με 7 νέα QuickSteps που μπορεί να μας λύσουν τα χέρια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps