Home » Software » Τα Καλύτερα Βίντεο του Μήνα στο Κανάλι του PCsteps - 03/2018

Τα Καλύτερα Βίντεο του Μήνα στο Κανάλι του PCsteps – 03/2018

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Ο Μάρτης έφερε στο κανάλι μας ακόμα περισσότερα unboxing βίντεο, αλλά και μία νέα σειρά που τράβηξε την προσοχή των θεατών. Η σειρά μπορεί να είναι “Για Ηλίθιους”, αλλά σίγουρα δεν απευθύνεται σε ηλίθιους. Ή, τουλάχιστον, όχι μόνο σε ηλίθιους. Πάμε να δούμε τα καλύτερα βίντεο του PCsteps για τον Μάρτιο, καθώς και τα πιο αξιοσημείωτα σχόλια του κοινού που μας παρακολουθεί.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ακόμα να πέσουν οι τιμές στις κάρτες γραφικών;

Ο μήνας ξεκίνησε με την παρουσίαση μιας κάρτας γραφικών από Κίνα, της Yeston RX 580, η οποία μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Όλοι ξέρουμε πως οι τιμές στις κάρτες γραφικών έχουν φτάσει στα ύψη, και φυσικά όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά σε όλον τον κόσμο. Ωστόσο, για μια μικρή περίοδο, μπορούσαμε να βρούμε κάρτες γραφικών από Κίνα σε πολύ δελεαστικές τιμές, σε σύγκριση με την υπόλοιπη αγορά.

Πλέον οι τιμές έχουν αυξηθεί και εκεί, όμως μπορούμε να βρούμε διάφορες προσφορές – μέχρι και ολοκληρωμένα συστήματα – που συμφέρουν απίστευτα σε σχέση με την αγορά από Ελλάδα.

Όπως και να ‘χει, η αναβάθμιση της κάρτας γραφικών για όσους έχουν ήδη μια καλή κάρτα προηγούμενων γενιών, είναι απαγορευτική, όπως παρατήρησαν και αρκετοί από τους χρήστες στα σχόλια.

Δύσκολη η ζωή του πιλότου

Η παρουσίαση του drone της Xiaomi ήταν από τα πιο χρονοβόρα unboxing που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Όχι επειδή ήταν δύσκολο να πετάξουμε το drone, ούτε επειδή ήθελε κάποιον εξειδικευμένο χειρισμό.

Το πρόβλημα ήταν ο χειμώνας στη Θεσσαλονίκη, που δεν μας επέτρεψε να πάρουμε πλάνα της προκοπής.

Αφενός η πτήση σε συνθήκες βροχής, αέρα, και ομίχλης δεν ενδείκνυται αν θέλουμε το drone μας να λειτουργεί και στην επόμενη πτήση, αφετέρου μια κακή μέρα δεν προσφέρει τίποτα το ιδιαίτερο στα εναέρια πλάνα.

Κάποια από τα πλάνα που φαίνονται στο βίντεο δοκιμαστικής πτήσης είναι τραβηγμένα σε συνθήκες αρκετού αέρα.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι μετά από βδομάδες αναμονής για καλό καιρό, βρέθηκε μια μέρα που έμοιαζε σχεδόν καλοκαιρινή και ιδανική για πτήσεις. Πρόκειται για τα πλάνα στην αρχή του δοκιμαστικού βίντεο.

Παρότι μοιάζει για βράδυ, είναι 4 με 5 η ώρα το απόγευμα, ενώ πέντε λεπτά πριν φτάσουμε στο σημείο των γυρισμάτων, ο καιρός χάλασε απ’ τη μια στιγμή στην άλλη.

Αφού ξεκινήσαμε που ξεκινήσαμε για γύρισμα, κάναμε την απόπειρα να πετάξουμε το drone, ακόμα και υπό συνθήκες αέρα. Πέντε λεπτά μετά ξεκίνησε και η βροχή, οπότε αναγκαστήκαμε για πολλοστή φορά να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια.

Σε κάθε περίπτωση, καταλήξαμε ότι το Xiaomi Mi Drone είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πρόταση στην τιμή του.

Και ότι δεν υπάρχει άλλος Έλληνας youtuber με το όνομα Αντώνης.

Unboxing με guest star

Αυτός ο μήνας είχε άλλο ένα προϊόν της Xiaomi, το οποίο όμως δεν μας ενθουσίασε όσο το drone. Ο λόγος για την Xiaomi Mi TV 43’’, η οποία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καλή πρόταση αγοράς στα χρήματά της.

Ειδικά όταν υπάρχουν πιο αξιόλογες επιλογές στα ίδια ή ίσως και με λίγα περισσότερα χρήματα από Ελλάδα, ή ακόμα και με λιγότερα. Δείτε αναλυτικά τον οδηγό μας.

Αγορά Τηλεόρασης 4K, 8K, Smart TV
Αγορά Τηλεόρασης 4K, 8K, Smart TV €89 – €1.549 Μάρτιος 2024

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα έχει τα χάλια του, και κάθε χρονιά γίνεται χειρότερο. Όμως, με μία σύγχρονη τηλεόραση μπορούμε να δούμε ταινίες και σειρές από το…

Παρότι το προϊόν δεν ήταν ενδιαφέρον, τα γυρίσματα του βίντεο ήταν ίσως από τα πιο διασκεδαστικά μέχρι στιγμής. Ήταν αδύνατον να συμπεριλάβουμε όλα τα αστεία πλάνα στο τελικό βίντεο, οπότε αρκετές από τις σκηνές κόπηκαν στο μοντάζ.

Guest star στο βίντεο ήταν η Σταυρούλα Σωτήρη, η οποία μας πρόσφερε άφθονο γέλιο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Παράλληλα, συγκέντρωσε μια πληθώρα θετικών σχολίων από το κοινό μας.

Το ιδιαίτερο με αυτό το βίντεο ήταν ότι ο Αντώνης και η Σταυρούλα παρουσίαζαν για δεύτερη φορά την τηλεόραση.

Η πρώτη φορά ήταν μέσα στον Δεκέμβρη, αλλά εκείνο το βίντεο δεν έφτασε ποτέ στο YouTube. Λίγες βδομάδες αργότερα είχαμε στην κατοχή μας νέα κάμερα, οπότε αποφασίσαμε να γυρίσουμε τα πλάνα από την αρχή.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν δείξαμε το unboxing της τηλεόρασης στο παραπάνω βίντεο, δεδομένου πως γυρίστηκε τρεις μήνες μετά.

Πέραν του ότι ήταν από άλλη κάμερα, το αρχικό γύρισμα ήταν την περίοδο των Χριστουγέννων, με τους παρουσιαστές μας να έχουν εντελώς διαφορετική εμφάνιση.

Κάμερα 360 μοιρών

Ομολογουμένως, η Xiaomi κατείχε το μονοπώλιο στα unboxing βίντεο αυτού του μήνα. Άλλο ένα προϊόν της είναι η κάμερα 360 μοιρών, Xiaomi MiJia 4K.

Το fun fact αυτού του βίντεο είναι στο δοκιμαστικό footage που γυρίστηκε στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Το βίντεο ανέβηκε ως 360, που σημαίνει ότι μπορείτε να περιηγηθείτε με το ποντίκι και να δείτε τι υπάρχει τριγύρω.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, αποφασίσαμε να ρωτήσουμε μια παρέα περαστικών αν βλέπουν το κανάλι του PCsteps στο YouTube, ή αν γνωρίζουν τη σελίδα μας γενικότερα.

Όχι μόνο ήταν αρνητική η απάντησή τους, αλλά μας δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν να ανεβάσουμε το footage στο YouTube, κάτι που προφανώς σεβαστήκαμε και δεν τους συμπεριλάβαμε στο τελικό βίντεο. Μάλλον τους τρόμαξε η τόση λάμψη από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν εξηγείται αλλιώς.

Πόσοι ηλίθιοι κυκλοφορούν εκεί έξω;

Τα φώτα της δημοσιότητας πάντως δεν τρόμαξαν τον Άγγελο Κυρίτση, ο οποίος μετά το πρώτο του unboxing βίντεο, αποφάσισε ότι το YouTube του ταιριάζει γάντι.

Ξεκινήσαμε λοιπόν μια νέα σειρά στο κανάλι μας με τίτλο “Για Ηλίθιους”, με στόχο να βρίζουμε και να καταριόμαστε όλους τους αναγνώστες και θεατές μας. Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύουν κάποιοι από αυτούς.

Πράγματι, το παραπάνω σχόλιο είχε δίκιο σε ένα πράγμα. Η σειρά είναι εμπνευσμένη από το For Dummies, το οποίο ήταν μια σειρά βιβλίων για αρχάριους, που εξηγούσε λεπτομερώς οποιοδήποτε θέμα με τον πιο απλό τρόπο.

Και προσπαθήσαμε αρκετά για να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα στα γραφικά των τίτλων, με το σκίτσο του Άγγελου αλά “For Dummies”.

Το νόημα της σειράς όμως δεν είναι να εξηγήσουμε στους αρχάριους πώς να βάλουν Kodi. Γι’ αυτόν τον σκοπό έχουμε αφιερώσει τόσους και τόσους οδηγούς στο PCsteps.

Στόχος των βίντεο είναι ο καυστικός σχολιασμός διαφόρων θεμάτων της τεχνολογίας και του ίντερνετ, με το ιδιαίτερο χιούμορ που διακατέχει τον αρχισυντάκτη του PCsteps.

Μέχρι στιγμής ο Άγγελος μας είπε ότι τα Greeklish, το Kodi, τα Windows XP, και το δωρεάν ίντερνετ στο κινητό, είναι ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

Από τα πρώτα κιόλας βίντεο η σειρά έδειξε να κεντρίζει το ενδιαφέρον των θεατών, και το μόνο σίγουρο είναι ότι ακόμα δεν είδατε τίποτα. Εσείς ποιο άλλο θέμα θα θέλατε να δείτε να θάβουμε ανελέητα στη σειρά;

Παρακολουθείτε το κανάλι του PCsteps στο YouTube;

Αυτά ήταν τα βίντεο του Μαρτίου για το κανάλι του PCsteps στο YouTube. Μην ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή στο giveaway αυτού του μήνα που τελειώνει σε μια βδομάδα, με έπαθλο ένα laptop αξίας 500€.

Εσείς παρακολουθείτε το PCsteps στο YouTube; Σας αρέσει η νέα σειρά “Για Ηλίθιους”; Θα θέλατε να δείτε και άλλου είδους βίντεο στο κανάλι μας;

Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps