Home » Internet » CineSteps » CineSteps: Οι Καλύτερες Ταινίες και Σειρές, Μάρτιος 2018
Ταινίες και σειρές

CineSteps: Οι Καλύτερες Ταινίες και Σειρές, Μάρτιος 2018

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Σε όλους μας αρέσουν οι ταινίες και οι σειρές, όμως πολλές φορές κάποιες καλές ενδέχεται να μας έχουν ξεφύγει. Στον μηνιαίο μας οδηγό, θα παρουσιάζουμε τα δημοφιλέστερα έργα και επεισόδια που έχουν τις περισσότερες λήψεις κάθε μήνα. Παράλληλα, θα δείχνουμε πώς μπορούμε να τις δούμε στο Kodi και το Stremio με ελληνικούς υπότιτλους, μαζί με προτάσεις για τα κορυφαία όλων, που αξίζει να δούμε.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Το μηνιαίο CineSteps θα βγαίνει την τελευταία Τετάρτη του μήνα, φιλτράροντας τις καλύτερες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που κυκλοφορούν, ή θα κυκλοφορήσουν.

Για όλες τις δημοσιεύσεις της στήλης, κάντε κλικ εδώ.

Η προσωπική μας άποψη

Όλες τις προτάσεις για ταινίες και σειρές που κάνουμε, εννοείται ότι εμείς τις έχουμε δει και τις έχουμε βαθμολογήσει πολύ ψηλά. Στις περισσότερες των περιπτώσεων ενδέχεται το ίδιο να έχει συμβεί και από τους χιλιάδες χρήστες του IMDb, που είναι το πλέον αξιόπιστο μέσο στο θέμα της αξιολόγησης ταινιών.

Ωστόσο, εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν διεκδικούμε δάφνες κριτικού κινηματογράφου, και πρόκειται καθαρά για την προσωπική μας άποψη μέσα από το χρόνιο πάθος μας για σινεμά.

Όπως είναι φυσικό, ενδέχεται κάποιες προτάσεις να μην αρέσουν σε όλους, καθότι ο καθένας μας έχει τη δική του αντίληψη της εικόνας, της πλοκής, της ερμηνείας, της αισθητικής, της φωτογραφίας, της δράσης κ.λπ. Άλλωστε, γούστα είναι αυτά.

Έτσι λοιπόν, θα περιγράφουμε και πώς μπορούμε να δούμε όλα αυτά τα έργα στα TV Box, στο PC, και στα tablet με ελληνικούς υπότιτλους, μέσω των καλύτερων δωρεάν υπηρεσιών, όπως το Stremio – που επανήλθαν οι υπότιτλοι – αλλά και το ελληνικό Gamato…

Featured Εύκολες Εφαρμογές Για Ταινίες Με Ελληνικούς Υπότιτλους & Το Τέλος Του Popcorn Time
Ταινίες Δωρεάν στο Ίντερνετ: Εύκολες Εφαρμογές Για Ταινίες Με Ελληνικούς Υπότιτλους

Με τις νεότερες εξελίξεις, το μέλλον του πάλαι ποτέ ένδοξου Popcorn Time είναι αβέβαιο. Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετές εύκολες εφαρμογές για ταινίες δωρεάν στο ίντερνετ, χωρίς…

…ή διαμέσου του κορυφαίου Kodi, που λίγο-πολύ όλοι μας το γνωρίζουμε.

Ταινίες-Online
Εγκατάσταση Kodi & Πώς Να Δω Σειρές Και Ταινίες Online

Το Kodi είναι η καλύτερη επιλογή για να βελτιώσουμε θεαματικά το οικιακό σινεμά. Παρότι υπάρχουν και άλλα μέσα για δωρεάν ταινίες, κανένα απολύτως δεν συγκρίνεται…

Μέσα σε αυτές τις προτάσεις, θα αναφερόμαστε και στις πολύ νέες και ενδιαφέρουσες σειρές που έρχονται, έτσι ώστε να τις έχετε υπόψη σας. Είναι πολύ πιθανό να απογειώσουν περαιτέρω την οικιακή σας ψυχαγωγία τις μεγάλες νύχτες του χειμώνα.

Στην τελευταία ενότητα θα παραθέτουμε σε συγκεντρωτικό πίνακα τις 20 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που έχουν τις περισσότερες πειρατικές λήψεις την τρέχουσα περίοδο, βάσει του γνωστού και πολύ έγκυρου TorrentFreak.

Ταινίες και σειρές που δεν πρέπει να τις χάσουμε

Τη μερίδα του λέοντος σε αυτή την ενότητα ενίοτε θα την έχουν οι τηλεοπτικές σειρές, καθότι είναι γνωστό ότι με τα πολλά επεισόδια παρατείνεται η ψυχαγωγία μας.

Ταυτόχρονα, οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι τα καλά TV shows ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τον πήχη, λόγω της προσμονής και των προσδοκιών που καλλιεργούνται για τη συνέχεια του επεισοδίου.

Παρ' όλα αυτά, στις προτάσεις μας για τον Μάρτιο, τη μερίδα του λέοντος την έχουν ταινίες από τον Ισπανικό κινηματογράφο, αλλά και δυο σπουδαίες ταινίες που έκαναν πρεμιέρα στο τέλος της χιλιετίας.

Ταινίες και σειρές

Contratiempo

Ο Ισπανικός κινηματογράφος δεν είναι μόνο ο Αλμοδόβαρ, καθότι υπάρχουν και αρκετοί άλλοι Ίβηρες σκηνοθέτες που παράγουν ενίοτε εντυπωσιακές ταινίες, οι οποίες συνοδεύονται και από πολύ καλούς ηθοποιούς.

Μια από αυτές είναι αναμφίβολα ο Αόρατος Επισκέπτης (Contratiempo), που έκανε πρεμιέρα το 2016, και είναι παραπάνω από βέβαιο ότι το ισπανικό αστυνομικό θρίλερ θα μας αρέσει πολύ, καθώς διαθέτει εξαιρετικό σενάριο με απρόσμενες ανατροπές.

Εμείς οφείλουμε να πούμε ότι η ισπανική ταινία μας είχε διαφύγει, αλλά χάρη στους αναγνώστες της στήλης μας, είχαμε την τύχη να την δούμε, και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να μην την χάσετε σε καμία περίπτωση.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε το Contratiempo με αρκετές επιλογές σε FHD, και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους σε PC ή σε TV Box, μέσα από το Kodi…

..αλλά και σε καλή ποιότητα στο Gamato TV.

http://gamatotv.me/group/contratiempo-2016

Η βαθμολογία των 52.403 σινεφίλ:

Σε κάθε ταινία και σειρά που προτείνουμε, θα παραθέτουμε και την αξιολόγηση των χιλιάδων θεατών όλων των ηλικιακών ομάδων στο IMDb.

Αν και είναι βέβαιο ότι το γνωρίζουμε, ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο μέσος όρος στο εύρος του επτά, υποδηλώνει ότι πρόκειται ενδεχομένως για ένα καλό έως πολύ καλό έργο, και από το οκτώ και άνω, πρόκειται ίσως για μια εξαιρετική ταινία ή σειρά.

Έτσι λοιπόν, στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε τη βαθμολογία συνολικά (πρώτη κάθετη σειρά), αλλά και ανά ηλικία, που έδωσαν στο Contratiempo οι 52.403 θεατές από όλο τον κόσμο.

Celda 211

Άλλη μια εξαιρετική ισπανική ταινία, και είναι πολύ πιθανό να μην υπάρχουν πολλοί σινεφίλ που δεν έχουν δει το Κελί 211, τον Malamadre, και τον Alberto Ammann, τον γνωστό μας βαρόνο Pacho Herrera του Narcos.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα το 2009, και διαδραματίζεται εξ ολοκλήρου μέσα σε μία φυλακή υψίστης ασφαλείας, και όπως είθισται με τις ισπανικές παραγωγές, η ταινία μας επιφυλάσσει και απρόσμενες εξελίξεις κατά την διάρκειά της.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε το Celda 211 σε FHD και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους σε PC ή σε TV Box, μέσα από το Kodi…

…αλλά και σε καλή ποιότητα στο Gamato TV, αλλά και στο Stremio, είτε της εφαρμογής των Windows, είτε του Android και iOS.

Η βαθμολογία των 56.057 θεατών:

Fear and Loathing in Las Vegas

Είναι βέβαιο ότι τον φόβο και την παράνοια στο Λας Βέγκας, οι μεγαλύτεροι την έχουμε δει παραπάνω από μια φορά. Ωστόσο, όπως και με το Traffic που ακολουθεί, ενδέχεται οι νεότεροι σινεφίλ να έχουν χάσει την ταινία.

Το βραβευμένο Fear and Loathing in Las Vegas ήταν μια από εκείνες τις παραγωγές που έκανε πάταγο, και προκάλεσε όλων των ειδών τα σχόλια το 1998 που έκανε την πρεμιέρα του.

Εκτός των ομολογουμένως ξεκαρδιστικών σκηνών από τις ανεξέλεγκτες συμπεριφορές, ελέω ψυχεδελικών ουσιών, θα δούμε και τις εξαιρετικές ερμηνείες του Μπενίσιο ντελ Τόρο, και ιδίως του Τζόνι Ντεπ, που κακές γλώσσες έλεγαν ότι ενδεχομένως κατά τη διάρκεια των σκηνών να έκανε και πραγματική χρήση ορισμένων ψυχοτρόπων του έργου.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε την ταινία σε υψηλή ποιότητα 1080p και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους σε PC ή σε TV Box, μέσα από το Kodi. Εναλλακτικά, μπορούμε να τη δούμε με ελληνικούς υπότιτλους και στο Gamato TV.

Η βαθμολογία των 231.077 θεατών:

Traffic

Πρόκειται για μια από τις καλύτερες ταινίες που έχουμε δει στο παρελθόν, με τέσσερα Oscar και πληθώρα άλλων βραβείων, που ωστόσο είναι αρκετά παλιά, καθότι έκανε πρεμιέρα το 2000.

Ως εκ τούτου, είναι πολύ πιθανό οι νεότεροι να την έχουν χάσει, και εμείς σας προτείνουμε να τη βάλετε στις προτεραιότητές σας.

Το Traffic ήταν μια από τις παραγωγές που καθιέρωσε τον Μπενίσιο ντελ Τόρο, και θα λέγαμε ότι είναι ο προάγγελος του πρόσφατου “Sicario“, στα σταυροδρόμια των ναρκωτικών του μεξικάνικου καρτέλ, όπου και εδώ πρωταγωνιστεί πάλι ο διάσημος ηθοποιός.

Στην ταινία παίζουν μια πλειάδα σπουδαίων ερμηνευτών όπως ο Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones, Albert Finney, Luis Guzmán, και πολλοί άλλοι που στην πορεία έγιναν διάσημοι. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Το Kodi διαθέτει την ταινία με HD ποιότητα εικόνας, και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, μπορούμε να δούμε την ταινία με ελληνικούς υπότιτλους στο Gamato TV.

Η βαθμολογία των 180.196 θεατών:

13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi

Αν σας αρέσει η ατελείωτη δράση που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα που έχουν διαδραματισθεί στις ταραχώδεις Αραβικές χώρες, τότε σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα τους μυστικούς στρατιώτες της Βεγγάζης.

Πρόκειται για ταινία-επιτομή του ρεαλισμού, με πολλές σκηνές ωμής πολεμικής βίας από ισλαμιστές τρομοκράτες της Λιβύης, και μιας ειδικής στρατιωτικής μονάδας των ΗΠΑ.

Εμείς πιστεύουμε ότι το έργο είναι από αυτά που αξίζει να δούμε, καθώς είναι ο ορισμός του σινεμά, δηλαδή ένα δίωρο ψυχαγωγίας χωρίς πολλές απαιτήσεις.

Οι ηθοποιοί του “13 Hours”, που αν και δεν είναι πρωτοκλασάτοι, ωστόσο, είναι γνωστοί από άλλα έργα, και η ερμηνεία όλων ανεξαιρέτως είναι παραπάνω από καλή. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τις 13 ώρες με πολλές επιλογές σε 1080p, και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους σε PC ή σε TV Box, μέσα από το Kodi…

…αλλά και σε καλή ποιότητα στο Gamato TV αλλά και στο Stremio, είτε της εφαρμογής των Windows, είτε του Android και iOS.

Η βαθμολογία των 90.275 θεατών:

Luther

Το πιο πιθανό είναι να μην υπάρχουν πολλοί χρήστες που δεν έχουν δει τον Λονδρέζο ντετέκτιβ John Luther, κοινώς τον Idris Elba. Ως εκ τούτου, δε θα αναφερθούμε εκτενέστερα με περίληψη της υπόθεσης.

Ωστόσο, αν συγκαταλεγόμαστε ανάμεσα στους λίγους απρόσεκτους που τους διέφυγε, ίσως πρέπει να σπεύσουμε να δούμε την πολύ ωραία σειρά των 16 επεισοδίων. Ετοιμάζεται και η πρεμιέρα του 5ου κύκλου μέσα στο 2018.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Το Kodi διαθέτει όλα τα επεισόδια με πολύ καλή ποιότητα εικόνας, και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, μπορούμε να δούμε την σειρά με ελληνικούς υπότιτλους στο Gamato TV.

Η βαθμολογία των 88.698 θεατών:

The Good Fight

Αν μας αρέσουν τα έργα με δικαστήρια, ίντριγκες, και κομπίνες, τότε έχουμε βρει το αντίπαλο δέος του δημοφιλούς Suits, αλλά με καθαρά γυναικείους πρωταγωνιστικούς ρόλους από τρεις πολύ καλές και γνωστές ηθοποιούς.

Πρόσφατα ξεκίνησε και ο 2ος κύκλος του ιδιαίτερα ψυχαγωγικού και πανάλαφρου Good Fight, που αποτελείται συνολικά από 23 επεισόδια. Μπορούμε να δούμε το trailer εδώ.

Έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε όλα τα επεισόδια με πολλές επιλογές σε FHD, και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους σε PC ή σε TV Box, μέσα από το Kodi…

…αλλά και σε καλή ποιότητα στο Gamato TV αλλά και στο Stremio, είτε της εφαρμογής των Windows, είτε του Android και iOS.

Η βαθμολογία των 7.485 θεατών:

Οι περισσότερες πειρατικές λήψεις του μήνα

Αρχικά, εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι οι ταινίες και οι σειρές με τις περισσότερες λήψεις δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι είναι και οι καλύτερες. Ούτε σημαίνει απαραίτητα ότι τις προτείνουμε για να τις δείτε.

Ωστόσο, ενδέχεται κάποιες από τις δημοφιλείς ταινίες των πειρατικών λήψεων αρκετοί από εμάς να τις βρούμε ενδιαφέρουσες. Ιδίως οι σειρές που παραθέτουμε στον πίνακα, είναι στην πλειονότητά τους πολύ καλές.

Οι 10 δημοφιλέστερες ταινίες

Έτσι λοιπόν, η πρώτη στήλη του πίνακα αριστερά, δείχνει σε αύξουσα σειρά το έργο με τις περισσότερες λήψεις, και η δεύτερη μας δείχνει την κατάταξη που είχε η ταινία την προηγούμενη εβδομάδα.

Η τελευταία στήλη δεξιά δείχνει πρώτα τη βαθμολογία από το δημοφιλές IMDb με τις χιλιάδες ψήφους, και ακριβώς δίπλα από το Subs4Free με βαθμολογία μόνο από Έλληνες χρήστες.

Οι 10 τηλεοπτικές σειρές

Αντίστοιχα, έχουμε και τις τηλεοπτικές σειρές που συγκέντρωσαν τις περισσότερες προτιμήσεις.

Εσείς έχετε να μας προτείνετε ενδιαφέροντα έργα?

Αναμφίβολα για τους περισσότερους από εμάς, οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές είναι το κυρίαρχο μέσο για την οικιακή μας ψυχαγωγία.

Αν θέλετε να μας προτείνετε τις δικές σας κορυφαίες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, αλλά και καλλιτέχνες, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps