Home » Hardware » Gadget » Τα Καλύτερα και Πιο Περίεργα Gadget του Μήνα - Απρίλιος 2018

Τα Καλύτερα και Πιο Περίεργα Gadget του Μήνα – Απρίλιος 2018

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Είμαστε έτοιμοι για ακόμη περισσότερα gadget; Δεν σας ακούσαμε; Πιο δυνατά. ΝΑΙ! Πάμε λοιπόν να δούμε τα καλύτερα και πιο περίεργα gadget του μήνα. Έτσι βρε παιδί μου, να προετοιμαστούμε για τις αγορές μας και τα δώρα του επόμενου μήνα. Κι αυτόν τον μήνα έχουμε από όλα, και για όλα τα βαλάντια, από αγχολυτικά παιχνίδια με δύο ευρώ, μέχρι arcade κονσόλα/χειριστήριο με 200 ευρώ.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Δείτε τι πρέπει να προσέχετε στις αγορές από Κίνα.

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Πολυφορτιστής Πέντε Συσκευών

Είναι φορτιστής, είναι και βάση, κι άμα θες φορτίζει μέχρι πέντε συσκευές ταυτόχρονα.

Τα Καλύτερα και Πιο Περίεργα Gadget του Μήνα - Απρίλιος 2018

Ο πολυφορτιστής της Zuoqi έχει εξόδους USB, από 1 έως 2.4 Α για ταχεία φόρτιση στις συσκευές που την υποστηρίζουν, και τάση 5V.

Παράλληλα, είναι βάση τοποθέτησης των συσκευών, με αρκετό στιλ, και δεν κοστίζει ούτε 20€ στο GearBest.

Μαγνητικός LED Φακός

Ένας μικρός, ελαφρύς, με μεγάλη διάρκεια LED φακός είναι πάντα χρήσιμος. Πόσο μάλιστα αν έχει και μαγνήτη για να τον κολλάς όπου βολέψει.

Ο LED φακός της Nitecore φορτίζει μέσω USB, έχει καλή απόδοση, είναι αδιάβροχος με πιστοποίηση IP65, με διάρκεια από 45 λεπτά έως 21 ώρες, και κόστος μόνο 16.36€.

Λωρίδα LED Με Χειριστήριο

Το LED έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αποτελεί το απόλυτο gadget για αμέτρητες κατασκευές, και γι’ αυτό είναι πάντα χρήσιμη μία φθηνή λωρίδα.

Η RGB LED λωρίδα είναι πέντε μέτρα, και μπορεί να κοπεί και να συνδεθεί με άλλα τμήματα. Επίσης, συνδέεται και με USB, ενώ λειτουργεί και με power bank.

Το προϊόν συνοδεύεται από χειριστήριο με 24 κουμπιά λειτουργιών, που λειτουργεί με μία απλή μπαταρία CR2025. Επιπλέον, είναι σχεδόν τζάμπα, ούτε ένα ευρώ το μέτρο.

Mini Έξυπνο Ρομποτάκι

Μην το βλέπετε έτσι στη φωτογραφία, είναι έξυπνο, αλήθεια λέμε. Τα μάτια του είναι ουσιαστικά φώτα LED, και αντιδρούν όταν το αγγίζουμε στο κεφάλι.

Επίσης, τα μάτια του ανταποκρίνονται στη μουσική, αν κι από ότι φαίνεται πρέπει η πηγή του ήχου να ακουμπά το κεφάλι του, ή έστω να βρίσκεται πολύ κοντά του.

Στην τελική, κάνει μόνο 6.53€, βγαίνει σε τρία χρώματα, και είναι ένα γλυκούλι gadget.

Έξυπνο Και Φθηνό Τηλέφωνο Ρολόι

Το Bakeey i5S, είναι ένα smathphone τόσο μικρό που έχει θήκη για τον καρπό μας. Έτσι γίνεται και smartwatch.

Γενικότερα, έχει οθόνη 2.2 ιντσών, μνήμη 128MB, Bluetooth 4.0, δέχεται κάρτα μνήμης έως 32GB, υποστηρίζει δίκτυα 2G, ενώ διαθέτει και κάμερα.

Επίσης, βγαίνει σε τρία χρώματα, και όλα αυτά τα παίρνουμε με 55.74€.

Ασύρματη Κάρτα Μνήμης

Είπαμε πως έχουμε ενδιαφέροντα, περίεργα, αξιόλογα και μη gadget. Ε, το συγκεκριμένο είναι ιδιαίτερο, και αρκετά χρήσιμο.

Τι είναι αυτό; Μία ασύρματη κάρτα μνήμης, φυσικά. Για την ακρίβεια, είναι ένας αντάπτορας για microSDHC κάρτες, που σε όποια συσκευή τον συνδέσουμε, μεταφέρει ασύρματα αρχεία.

Η χρήση του γίνεται μέσω εφαρμογής, είναι συμβατός με Android και iOS, ενώ υποστηρίζει αρκετούς τύπους αρχείων.

Ψαγμένο gadget, και πραγματικά ενθουσιαστήκαμε όταν το είδαμε. Από τιμή δεν πάει πίσω, μιας και κάνει μόνο 16.31€, και όχι, δεν περιέχει κάποια κάρτα μνήμης μέσα.

Φακός Διαβάσματος Από Άλλον Πλανήτη

Μιλήσαμε ήδη για έναν φακό, αλλά τώρα θα δούμε έναν φακό για διάβασμα. Όπως βλέπουμε στην εικόνα, ο σχεδιασμός του το καθιστά ένα πολύ περίεργο gadget.

Ο φακός έχει δύο LED λαμπάκια σε κάθε πλευρά του, και είναι αρκετά ευέλικτος. Μπορούμε πολύ απλά να του δώσουμε ό,τι μορφή θέλουμε, και να το κρεμάσουμε στο λαιμό μας, ώστε να δουλεύουμε πιο άνετα.

Λειτουργεί με μία μπαταρία ΑΑΑ, έχει διάρκεια λειτουργίας 40 ώρες, και κοστίζει 6.02€.

Espresso Στο Πόδι

Κάποτε είχαμε τον ελληνικό, ή τούρκικο, μετά οι Έλληνες μάθαμε τη φραπεδιά, και τελικά εδώ και χρόνια έχουμε κολλήσει με τον espresso.

Δεν έχει σημασία αν θα είναι ζεστός ή freddo, ένας καφές αρμόζει σε οποιαδήποτε περίσταση. Το συγκεκριμένο gadget μας βοηθάει να φτιάξουμε εύκολα και γρήγορα έναν espresso, όπου κι αν είμαστε.

Το καλύτερο στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν θέλει καν μπαταρίες. Η τιμή του βέβαια είναι λίγο τσουχτερή, στα 56.47€.

Αναδιπλούμενο Ασύρματο Πληκτρολόγιο Τσέπης

Καλά τα κινητά, φοβερά τα tablet, αλλά όταν πρόκειται να αρχίσουμε την πληκτρολόγηση, πέφτει κούραση.

Εντάξει, δεν μιλάμε για τη σύνταξη ενός μηνύματος, αλλά αν θέλουμε να γράψουμε κάτι μεγάλο, τότε κλάφτα. Ευτυχώς υπάρχουν gadget σαν αυτό το bluetooth πληκτρολόγιο.

Υποστηρίζει Android, iOS και Windows, ενώ διαθέτει πλήρες πληκτρολόγιο και touchpad. Παράλληλα, έχει ενσωματωμένη μπαταρία, λειτουργεί από απόσταση έως 15 μέτρα, και όταν διπλώνει, έχει τις διαστάσεις ενός smartphone.

Σε ακούμε να ρωτάς, για αυτό και απαντάμε: Όχι. δεν κάνει μία περιουσία, αλλά δεν είναι και τζάμπα. Με 28.69€, το έκανες δικό σου.

Αντάπτορας Πρίζας Από US/Κινέζικη Σε Ευρωπαϊκή

Πολλά τα gadget βρε παιδιά, και έχουμε γεμίσει με κινέζικους φορτιστές. Δεν μας φτάνουν οι πρίζες, άσε που οι αντάπτορες έχουν ακριβύνει στην Ελλάδα.

Ορίστε η λύση. Πρέπει απλά να θυμηθούμε την επόμενη φορά να βάλουμε στην παραγγελία μας ένα πακετάκι των τεσσάρων.

Μην κολλάμε που έγραψαν US, αυτές είναι οι πρίζες τους, και το ξέρουμε, απλά τις χρησιμοποιούν κι εκεί. Μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους, και κοστίζουν μόλις 1.74€ τα τέσσερα.

Μαγνητικό Φισάκι Φόρτισης USB Type-C και Καλώδιο

Έχει γίνει της μόδας ένα gadget που αφορά τη φόρτιση του κινητού. Είναι αυτά τα περίεργα μαγνητικά φις, που τα έχουμε μόνιμα κουμπωμένα πάνω στο smartphone, και απλά ακουμπάμε το καλώδιο σε αυτά.

Το συγκεκριμένο είναι USB Type-C, συνοδεύεται από καλώδιο ενός μέτρου, και χρησιμεύει και για μεταφορά δεδομένων. Η τιμή του είναι 4.66€ από το GearBest.

Arcade Κονσόλα Για Δύο Παίκτες Με Joystick

Εδώ σας έχουμε το καλύτερο gadget του μήνα, το όνειρο κάθε gamer, η φαντασίωση κάθε geek. Είναι μία arcade κονσόλα που χωράει παντού, και συνδέεται με τα πάντα.

Ο σχεδιασμός της είναι αρκετά ρετρό, ενώ περιέχει 815 παιχνίδια. Οι διαστάσεις της κονσόλας είναι 74 x 20 x 5 εκατοστά, λειτουργεί με ρεύμα, και έχει δυνατότητα σύνδεσης με HDMI, USB, και VGA.

Η τιμή της είναι λίγο τσιμπημένη, 203.59€ για την απλή έκδοση, ενώ κάτι πιο στιλάτο θα μας κοστίσει 237.75€.

Παιχνίδια Για Να Πούμε Τέλος στο Άγχος

Τώρα λογικά μας έχει πιάσει άγχος για το πού θα βρούμε τα λεφτά για την κονσόλα, και πώς θα τα δικαιολογήσουμε στον μηνιαίο οικιακό προϋπολογισμό. Καλύτερα να αγοράσουμε ένα αγχολυτικό gadget, πριν πάθουμε τίποτα.

Βγαίνει σε πολλά σχέδια και χρώματα, και η χρήση του είναι απλή. Το παίρνουμε στα χέρια και το πιέζουμε δίχως αύριο.

Για το ποτήρι του καφέ θα πληρώσουμε 2.21€, το burger είναι λίγο πιο ακριβό στα 2.66€, ενώ την “μπαγκέτα” θα την πληρώσουμε κάτι παραπάνω, 3.68€.

Τρίχες Και Νιπτήρας, Άσχημη Ιστορία

Κάποιοι όταν αγχώνονται το ρίχνουν στο καθάρισμα. Φυσικά τους έχουμε κι αυτούς καλυμμένους.

Ο νιπτήρας έχει μία κακιά μοίρα. Βουλώνει συχνά, ειδικά αν έχουμε μακριά μαλλιά. Αν υπάρχει εύκολος τρόπος να τον καθαρίσουμε, όλα μία χαρά. Αν δεν υπάρχει, όμως, τι κάνουμε;

Όχι, δεν χρειαζόμαστε αποφρακτικά, και όλα αυτά τα περίεργα χημικά. Η μαργαριτούλα με την αλυσίδα της είναι ό,τι πρέπει, και κοστίζει κάτι παραπάνω από 4 ευρώ.

Πώς σας φάνηκαν τα Gadget του Απριλίου;

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά, ή μήπως ήδη έχετε κάποια;

Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps