Home » Hardware » Προσφορές » Οικονομικό TV Box 4K, 2GB/16GB Android 7.1, Από EU €40.83

Οικονομικό TV Box 4K, 2GB/16GB Android 7.1, Από EU €40.83

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Οι εκπτώσεις των γενεθλίων του GearBest είναι δεδομένο ότι θα συνεχίζονται ακάθεκτες καθ' όλη την διάρκεια του Μαρτίου, και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες. Δείτε το οικονομικό TV Box Alfawise Z28 Pro με USB3.0, 1000M LAN, Android 7.1, Dual-band Wi-Fi και καλές μνήμες, σε προσιτή τιμή, και με πολύ φθηνή (€0.90) και ταχεία αποστολή από την Ευρώπη χωρίς τον κίνδυνο του τελωνείου.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Σε περίπτωση που βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες δυσκολίες από τις αγορές που κάνατε στο GearBest μέσα από τους δικούς μας συνδέσμους, διαβάστε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τις λύσετε, εύκολα και γρήγορα:

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Γιατί να αποκτήσω το οικονομικό TV Box

Το Alfawise Z28 Pro έχει αξιοπρεπέστατες προδιαγραφές, αλλά και Android 7.1 που το καθιστούν ιδανικό για οτιδήποτε θελήσουμε να παίξουμε στην συσκευή.

Το TV Box συνοδεύεται με πολύ βολικό τηλεχειριστήριο και υποστηρίζει Ultra HD, για να απογειώσουμε ακόμη περισσότερο τον οικιακό μας σινεμά, με όλες τις ταινίες υψηλής ανάλυσης στο Kodi, και όχι μόνο.

Πως μπορώ να το αγοράσω

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς δεν είναι διαθέσιμο στα ελληνικά καταστήματα.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Alfawise Z28 Pro

Η συσκευή διαθέτει τον επεξεργαστή RK3328 CPU 4-core Cortex-A53 64-Bit στα 1.5GHz, και υποστηρίζει dual-band 2.4G + 5.8G WiFi. Έχει μνήμη στα 2GΒ και αποθηκευτικό στα 16B.

Το TV Box διαθέτει Bluetooth έκδοση 4.0 και υποστηρίζει Ultra HD ανάλυση και είναι συμβατό με τις νέες τηλεοράσεις με αυτή την υψηλότατη ευκρίνεια. Συνοδεύεται από το δικό του τηλεχειριστήριο και με όλα τα απαραίτητα καλώδια.

Τρέχει το Android 7.1. Nougat και έτσι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις νέες δυνατότητες του λειτουργικού της Google.

Η μικρή συσκευή δεν απαιτεί να κάνουμε πολλά πράγματα για να ξεκινήσει. Το συνδέουμε στην TV με το καλώδιο HDMI που υπάρχει στην συσκευασία, και στο Wi-Fi του σπιτιού, και είμαστε έτοιμοι με το τηλεχειριστήριο της να δούμε το θέαμα στην τηλεόραση ή στο PC.

Η τιμή του κινέζικου TV Box θα βρίσκεται στα €40.83. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ, με πολύ γρήγορη και φθηνή αποστολή στα €0.90, από τις ευρωπαϊκές αποθήκες του Gearbest.

Χαρακτηριστικά

  • Επεξεργαστής RK3328 CPU 4-core Cortex-A53 στα 1.5GHz 64-Bit
  • GPU: Mali-450
  • RAM: 2GB
  • Αποθηκευτικός: 16GB
  • Έκδοση HDMI: 2.0
  • MicroSD
  • Διασύνδεση: θύρα τροφοδοσίας DC, HDMI, RJ45, SPDIF, USB 2.0, USB 3.0
  • Ταχύτητα θύρας RJ45: 1000M
  • Dual-band Wi-Fi
  • Άλλες λειτουργίες: DLNA, Airplay, Miracast
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 7.1
  • Διαστάσεις: 10.00 x 10.00 x 1.60 εκατοστά (πλάτος, μήκος, και ύψος)
  • Βάρος προϊόντος: 0,120 γραμμάρια
  • Περιεχόμενα συσκευασίας: TV Box, τηλεχειριστήριο, τροφοδοτικό, βάση στήριξης, αγγλικό εγχειρίδιο χρήσης, καλώδιο HDMΙ

Σας άρεσε το οικονομικό TV Box?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, σε ένα VFM κινέζικο TV Box. Αν έχετε αγοράσει TV Box της κινέζικης αγοράς μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής, είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps