Home » Hardware » Προσφορές » Μεγάλες Εκπτώσεις Μόνο Για την Ελλάδα

Μεγάλες Εκπτώσεις Μόνο Για την Ελλάδα

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η 4η επέτειος του GearBest περιλαμβάνει ειδικές προσφορές και πολύ μεγάλες εκπτώσεις αποκλειστικά για τους Έλληνες χρήστες. Σε αυτό το νέο εκπτωτικό πακέτο θα βρούμε πολλά προϊόντα της Xiaomi, OnePlus, και άλλων γνωστών κινέζικων εταιρειών και πολλά είδη τεχνολογίας. Δείτε τις “Προσφορές μόνο για Ελλάδα“, με εκπτωτικά κουπόνια σε πολύ ενδιαφέροντα κινέζικα προϊόντα από τις ευρωπαϊκές και ασιατικές αποθήκες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Σε περίπτωση που βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες δυσκολίες από τις αγορές που κάνατε στο GearBest μέσα από τους δικούς μας συνδέσμους, διαβάστε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τις λύσετε, εύκολα και γρήγορα:

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Αποκλειστικά κουπόνια για Ελλάδα

Η εκπτωτική προσφορά του Gearbest αποκλειστικά για την Ελλάδα, διακρίνεται για την διάθεση κουπονιών που κατεβάζουν πολύ τις τιμές κυρίως σε έξυπνες συσκευές της Xiaomi, OnePlus, αλλά και πολλών άλλων εταιρειών της κινέζικης αγοράς.

OnePlus 5T- 8GB/128GB

Ξεχωρίζει η πτώση τιμής του OnePlus 5Τ που είναι αναμφίβολα το πιο γρήγορο κινητό της εταιρείας. Έρχεται με τον ισχυρότατο Snapdragon 835 Octa Core στα 2.45GHz, και το phablet εμφανίζει κορυφαίες επιδόσεις.

Η ναυαρχίδα της OnePlus μεταφέρει την φωτογραφική μηχανή σε σε νέο επίπεδο, προσφέροντας τις υψηλότερες δυνατές προδιαγραφές. Το κινέζικο τούμπανο διαθέτει τρεις πανίσχυρες κάμερες στα 20.0ΜΡ και 16.0 megapixel αντίστοιχα οι πίσω, και στα 16.0ΜΡ η μπροστινή.

Tο σώμα είναι κατασκευασμένο από ανοδιωμένο αλουμίνιο, ωστόσο, το OnePlus 5 είναι το λεπτότερο κινητό στα 7.3 χιλιοστά, που έχει εμφανίσει η εταιρεία μέχρι σήμερα.

Tο μεταλλικό phablet τρέχει το Android 7.1 Nougat, ενισχύοντας κατά πολύ την λειτουργικότητα του.

Το εντυπωσιακό phablet της κινέζικης εταιρείας θα έχει μεγάλη πτώση στην τιμή για λίγες ημέρες, και διατίθεται στα €460.54 με Priority αποστολή χωρίς τελωνείο στα €19.67. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ με το ακόλουθο κουπόνι:

Lenovo Legion R720 Gaming Laptop

Το gaming laptop της κινέζικης εταιρείας διαθέτει 15,6 ιντσών οθόνη IPS, με ανάλυση 1920 x 1080 και έχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο.Το βάρος του είναι 2.2 κιλά.

Φοράει τον ισχυρό επεξεργαστή 7ης γενιάς Intel® Core ™ i5 -7300HQ Quad Core στα 2.5GHz. Σε συνδυασμό με την GeForce® GTX 1050Ti 4GB GDDR5 που έχει μεγάλη απόδοση, καθιστά το laptop ως μια πολύ καλή φορητή παιχνιδομηχανή, αλλά και για πολλές εργασίες.

Η συσκευή διαθέτει μνήμη RAM DDR4 στα 8GB και δύο δίσκους 1T HDD + 128SSD. Δέχεται και επέκταση μνήμης RAM έως και 32GB.

Το Legion R720 αποδίδει εξαιρετικό ήχο χάρη στα περίφημα Harman Kardon Infinity ηχεία με υποστήριξη Dolby audio, που προσφέρουν ήχο υψηλής ευκρίνειας, ενισχύοντας ταυτόχρονα και την απόδοση του ήχου των παιχνιδιών.

Το εντυπωσιακό laptop της κινέζικης εταιρείας θα έχει πτώση στην τιμή, και διατίθεται στα €746.20 με Priority αποστολή χωρίς τελωνείο στα €12.64. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ με το ακόλουθο κουπόνι:

LenovoGam

Xiaomi Mi Notebook Air 13.3

Το ισχυρό laptop της κορυφαίας κινέζικης εταιρείας διακρίνεται για τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος που βρίσκεται στο μεγάλο touchpad του φορητού.

H συσκευή της κινέζικης εταιρείας είναι ιδιαίτερα όμορφη, και πολύ πιο λεπτή από τους όλους τους φορητούς υπολογιστές της ίδιας κατηγορίας. Η κατασκευή του Xiaomi Air Fingerprint είναι πλήρως μεταλλική.

Το εξαιρετικό laptop διαθέτει μνήμη DDR4 στα 8GB και 256GB SSD. Έχει όλες τις απαραίτητες θύρες και ξεχωρίζει η USB type-C. Έχει εντυπωσιακό πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό, και μεγαλύτερα πλήκτρα από ό,τι το MacBook Pro.

Το Xiaomi Air Fingerprint διαθέτει 13,3 ιντσών οθόνη IPS, με ανάλυση 1920 x 1080. Επιπλέον διακρίνεται και για το πολύ μικρό του βάρος που ανέρχεται μόλις στα 1,3 κιλά.

Η συσκευή διαθέτει την έβδομη γενιά του επεξεργαστή της Intel, Core i5 7200U στα 2.5GHz με αρχιτεκτονική 14nm και 3MB L3 Cache. Το Xiaomi Air Fingerprint φοράει την επίσης ισχυρή κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce MX150 με 2GΒ μνήμης.

Ο φορητός έρχεται με Windows 10 κινέζικη έκδοση και είναι δυνατή η λήψη άλλων γλωσσών με οδηγίες εδώ. Επιπλέον στο reddit διατίθενται οι drivers των φορητών της Xiaomi, καθώς επίσης και οι αντίστοιχοι για το fingerprint scanner του Xiaomi Air 13.3.

Το πολύ λεπτό laptop της κινέζικης εταιρείας θα έχει πτώση στην τιμή, και διατίθεται στα €638.42 με Priority αποστολή χωρίς τελωνείο στα €17.93. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ με το ακόλουθο κουπόνι:

XMNB03

Elephone P8 Mini 4GB/64GB – από EU

Το ElephoneP8 Mini διακρίνεται για το Android 7.0, την ωραία εμφάνιση και ιδίως για τα 4GB μνήμης. Φοράει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή MTK6750T στα 1.5GHz, και έχει οθόνη 5,0 ιντσών 1920 x 1080 (FHD).

Η συσκευή διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και υποδοχή για δυο κάρτες Nano SIM. Τα ωραία χρώματα και η καμπύλη σχεδίαση του κινητού μαζί με την στιβαρή κατασκευή και το ελαφρύ βάρος στα 133 γραμμάρια, φαίνονται να δίνουν απολαυστικό κράτημα στο χέρι.

Το κινέζικο smartphone έχει μεγάλη χωρητικότητα στα 64GB επεκτάσιμη στα 128GB με micro SD. Η μπαταρία του είναι στα 2860mAh. Το Elephone P8 Mini έχει τρεις κάμερες, 13.0MP + 2.0MP με AF οι οπίσθιες και 16.0ΜΡ η μπροστινή. Διαθέτει flash.

Το VFM κινητό θα έχει πτώση στην τιμή για ελάχιστες ημέρες, και διατίθεται στα €122.81 . Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ με φθηνή και ταχεία αποστολή από Ευρώπη. Σε αυτή την τιμή διατίθεται το μπλε ή το κόκκινο μοντέλο.

Το μαύρο χρώμα είναι ακόμη πιο φθηνό στις ευρωπαϊκές αποθήκες, στα €119.39, και μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ.

Εσείς ξεχωρίσατε κάποιο προϊόν στις προσφορές μόνο για την Ελλάδα?

Αν βρήκατε κάποιο ενδιαφέρον προϊόν στην επετειακή εκπτωτική προσφορά του Gearbest, ή αν έχετε κάποια απορία σχετικά με τις αγορές από το διεθνές eshop, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps