Home » Software » Παιχνίδια » 12+1 Ρετρό Παιχνίδια Που Μπορούμε Να Παίξουμε Στο Κινητό

12+1 Ρετρό Παιχνίδια Που Μπορούμε Να Παίξουμε Στο Κινητό

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Αν ασχολούμαστε με το gaming ή/και είμαστε γύρω στα τριάντα, αναγνωρίζουμε την αξία που έχουν τα ρετρό παιχνίδια. Κάποτε πηγαίναμε σε κάποιο μαγαζί, ρίχναμε το κέρμα στην καμπίνα, και παίζαμε με τις ώρες. Στη συνέχεια, καθόμασταν κολλημένοι μπροστά στον υπολογιστή ή στον καναπέ μας. Σήμερα, έχουμε την επιλογή να παίζουμε ρετρό παιχνίδια εν κινήσει στο κινητό μας, και μάλιστα δωρεάν.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Αν σας αρέσουν τα ρετρό παιχνίδια, ρίξτε μια ματιά στο αφιέρωμά μας στους emulators με το RetroArch:

Πώς να Παίξω Παλιά Παιχνίδια σε Emulator με το RetroArch

Νιώθετε ποτέ νοσταλγία για τα παλιά παιχνίδια που παίζατε κάποτε στις κονσόλες; Ψάχνετε να βρείτε κάποιον τρόπο να τα παίξετε ξανά; Μην ψάχνετε άλλο, γιατί σε…

Space Cadet

Θυμόμαστε όλοι τις επικές εποχές που η σύνδεση στο internet δεν ήταν σχεδόν δεδομένη, και απολαμβάναμε ρετρό παιχνίδια όπως το φλιπεράκι στα Windows XP.

Πλέον αυτές οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, εφόσον οι περισσότεροι έχουμε πρόσβαση στο διαδίκτυο ακόμη και στην τουαλέτα. Επίσης, η Microsoft αφαίρεσε το το παλιό καλό Space Cadet από τα Windows.

12+1 Δωρεάν Ρετρό Παιχνίδια Που Μπορούμε Να Παίξουμε Στο Κινητό Μας

Ευτυχώς αρκετοί developer πήραν το θέμα στα χέρια τους, και στο Google Play μπορούμε να βρούμε Pinball για όλα τα γούστα. Ακόμη και κλώνος του παιχνιδιού της Microsoft έχει φτιαχτεί.

Ως προσπάθεια, είναι επαρκής. O χειρισμός της εφαρμογής όμως δεν είναι ιδιαίτερα καλός, και ο δημιουργός της αρκετά αγενής. Τα παραπάνω δικαιολογούν τα τρία αστεράκια της βαθμολογίας.

Ο πραγματικός διάδοχος του Space Cadet είναι το Pinball Deluxe. Έχει πολλαπλά επίπεδα, διαφορετικά στιλ στο φλιπεράκι, διαδικτυακή λειτουργία multiplayer, προκλήσεις, και στόχους.

Ενδιαφέρουσα παραλλαγή είναι η ύπαρξη μικρών παιχνιδιών μέσα στο ταμπλό του pinball. Για παράδειγμα, μπορούμε να παίζουμε Arkanoid χρησιμοποιώντας την μπίλια και τους μοχλούς.

Η πρώτη έκδοση του παιχνιδιού πήγε αρκετά καλά. Μάλιστα η Made Of Bits τα πήγε τόσο καλά με την αρχική έκδοση του παιχνιδιού, που έβγαλε και επανέκδοση: την Pinball Deluxe: Reloaded.

Οι εφαρμογές της Made Of Bits θα ικανοποιήσουν κάθε χρήστη, καθώς προσφέρουν κάτι για όλους, και μάλιστα εντελώς δωρεάν.

Sonic

Η χρονιά ήταν 1991, όταν οι ζωές των κατόχων Sega Mega Drive άλλαξαν για πάντα. Ο Sonic the Hedgehog κυκλοφόρησε από τη Sega, και όλοι άρχισαν να τρέχουν με υπερηχητική ταχύτητα.

Από τότε έχουν βγει άπειροι τίτλοι παιχνιδιών με τον Sonic και την παρέα του. Υπήρξαν σειρές και ταινίες κινούμενων σχεδίων, ενώ το 2019 αναμένεται η προβολή της νέας ταινίας του.

Μια απλή αναζήτηση στο Google Play μας δίνει δεκάδες αποτελέσματα με παιχνίδια με τον Sonic.

Για εμάς που θέλουμε να θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια, η Sega ανέπτυξε την πρώτη έκδοση του Sonic για Android. Η εφαρμογή λέγεται Sonic the Hedgehog™ Classic, διατίθεται δωρεάν, και δείχνει ότι τα ρετρό παιχνίδια είναι ακόμη εδώ.

Ωστόσο, αν θέλουμε να λιώσουμε παίζοντας με τον Sonic, και απολαμβάνοντας το αγαπημένο speed-based στιλ παιχνιδιού, τότε πρέπει να γυρίσουμε το βλέμμα μας πιο δίπλα.

Αυτό το πιο δίπλα είναι οι εξής τίτλοι: Sonic Dash, Sonic Dash 2: Sonic Boom, και Sonic Forces: Speed Battle.

Αυτή η τριάδα τίτλων είναι καταπληκτική, με γρήγορο gameplay, εύκολο χειρισμό, και ενδιαφέρουσες ικανότητες στους χαρακτήρες.

Κύριο στοιχείο τους πέρα από τα υπέροχα γραφικά, είναι η ελεύθερη επιλογή χαρακτήρα, μάχες με γνωστά bosses, σχετική ποικιλία επιλογών, στόχους, προκλήσεις, και προφανώς την απαραίτητη δόση νοσταλγίας.

Κάθε νεότερη έκδοση προσθέτει και κάτι νέο, σε σχέση πάντα με τον προκάτοχο. Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται οι χρήστες να περιμένουν περισσότερα. Ίσως να προτιμούσαν περισσότερα χαρακτηριστικά στο αυθεντικό Sonic Dash από την έκδοση μίας νέας εφαρμογής.

PAC-MAN

Για κάποιους είναι ο βασιλιάς στα ρετρό παιχνίδια. Ναι, μιλάμε για το παλιό και αγαπημένο PAC-MAN, αντίστοιχη περίπτωση με το Sonic. Αντίστοιχα, έχει αποκτήσει πολλαπλούς τίτλους για διάφορες κονσόλες, και η ταινία Pixels το έχει ως πρωταγωνιστή.

Παρεμπιπτόντως, η ταινία δεν αξίζει ούτε να την αναζητήσουμε στο Google, ενώ οι σειρές κινούμενων σχεδίων που αφορούν τον PAC-MAN ίσως αξίζουν μια ευκαιρία.

Η Namco έχει βγάλει πολλαπλούς τίτλους για Android, δίχως να καταφέρει να ξεπεράσει τη SEGA με τον Sonic.

Το καλύτερο από αυτά τα παιχνίδια είναι το κλασικό PAC-MAN, κάτι που βγάζει απόλυτο νόημα. Είναι η παλιά αγαπημένη έκδοση που όλοι γνωρίζουμε, και ξαναγράφτηκε από το μηδέν, για να την έχουμε στο κινητό μας.

Ο χειρισμός είναι επαρκής, μιας και κινείται στα όρια του να μας σπάσει τα νεύρα. Αν και πάντα μπορούμε να κατηγορούμε τη συσκευή για το ότι σύραμε ώστε να αλλάξει πορεία, αλλά “αυτό δεν έστριψε, και χάσαμε”. Μπράβο, τηλέφωνο, μπράβο.

Ωστόσο, διαθέτει αρκετά επίπεδα, πρωταθλήματα, και τα γραφικά που χρειαζόμαστε, έτσι για να θυμηθούμε την παιδική μας ηλικία.

Tetris

Θα σας πάμε δεκαετίες πίσω τώρα, οπότε προσδεθείτε, γιατί θα σας θυμίσουμε τους προγόνους των Game Boy της Nintendo.

Ναι, το Game Boy δεν είναι η πρώτη φορητή κονσόλα. Η πρώτη είναι το Tetris των φτωχών, αυτά που σήμερα κάνουν ένα ευρώ μαζί με μπαταρίες.

Λοιπόν, που λέτε, κάπου στα ‘80 – ‘90 έγιναν γνωστές οι κονσόλες Brick Game, στις οποίες μπορούσαμε να παίξουμε Tetris, και μερικά ακόμη παιχνιδάκια.

Προφανώς, ένα τόσο απλό παιχνίδι με πολύ βασικούς κανόνες, και μόνο παράγοντα επιτυχίας τη σωστή τοποθέτηση από τουβλάκια, θα είχε επιτυχία.

Η επιτυχία είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία νέων εκδόσεων για ανεξάρτητες κονσόλες, με καλύτερα γραφικά, και τα λοιπά.

Η EA έχει βγάλει δύο εκδόσεις Tetris, η καλύτερη εκ των οποίων είναι η απλή TETRIS, με ενδιαφέροντα γραφικά, εξαιρετικό χειρισμό, αρκετά επίπεδα, και multiplayer δυνατότητες.

Ευτυχώς, μία εταιρεία που κυνηγά τόσο το χρήμα, αποφάσισε να μας προσφέρει δωρεάν έναν μικρό θησαυρό. Καλή δουλειά, EA, σε ευχαριστούμε για την παρέα όταν μένουμε κολλημένοι στην Κηφισίας.

Duck Hunt

Πάμε πλέον ακόμη πιο πίσω. Ας θυμηθούμε τις ιστορικές στιγμές που περάσαμε παίζοντας το Duck Hunt. Ήμασταν χαρούμενοι, δεινοί κυνηγοί, και πυροβολούσαμε πάπιες με το NES Zapper πιστολάκι μας.

Τι σας θυμίσαμε, ε; Λοιπόν, η Deltacode Software έβγαλε Bird Hunt, που είναι από τα καλύτερα αντίγραφα του παλιού κλασικού παιχνιδιού.

Αν και το gameplay υστερεί λίγο, απλά χτυπάμε τις πάπιες με το δάχτυλό μας, που είναι το NES Zapper μας. Έχει διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας, και εναλλακτικούς τρόπους παιχνιδιού.

Από την άλλη, έχουμε εναλλακτική. Στήνουμε το κινητό στον τοίχο, μετατρέπουμε το χέρι μας σε όπλο, και κάθε φορά που χτυπάμε την οθόνη, κάνουμε ΠΙΟΥ – ΠΙΟΥ.

Galaxy aka Space Invaders

Αν δεν έχετε καταλάβει ακόμα την παλαιότητα των παιχνιδιών στα οποία αναφερόμαστε, τότε δεν ξέρετε τι είναι τα ρετρό παιχνίδια.

Το 1971 ήταν η πρώιμη εποχή των βίντεοπαιχνιδιών, και όλα τα παιχνίδια ήταν σε καμπίνες arcade. Ένα από αυτά τα παιχνίδια ήταν και το Galaxy, ο πρόγονος του Space Invaders, που είναι πιο γνωστό.

Ο μόνος τρόπος να εξηγηθεί το πλήθος των παιχνιδιών του είδους είναι απλά το πάθος των προγραμματιστών να σκοτώνουν εξωγήινους χρησιμοποιώντας λέιζερ.

Για όσους λοιπόν θέλουμε να ζήσουμε τις παλιές καλές εποχές, το Galaxy Defenders – Alien Wars είναι η καλύτερη επιλογή. Έχει 8-bit γραφικά, πολλαπλά επίπεδα, διαφορετικά όπλα, αρχηγούς, και αρκετούς εχθρούς.

Αν πάλι είμαστε λάτρεις των σύγχρονων γραφικών, τότε το Galaxy Shooter Space Shooting θα είναι η ιδανική επιλογή για εμάς. Προσφέρει ακριβώς ό,τι και το προηγούμενο, στην ίδια τιμή, δηλαδή δωρεάν.

Pong

Ένα από τα πρώτα βιντεοπαιχνίδια που κατάφεραν να παραμείνουν δημοφιλή μέχρι σήμερα, είναι το Pong. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε σε καμπίνα το ‘72 από την Atari, και μοιάζει με πινγκ πονγκ σε δύο διαστάσεις.

Φυσικά υπήρξαν πολλές εκδοχές του παιχνιδιού, αλλά το 2012, γιορτάζοντας τα 40 χρόνια του παιχνιδιού, η Atari έβγαλε έκδοση για κινητές συσκευές.

Το παιχνίδι ονομάστηκε Pong World. Ωστόσο, σκέφτηκε μόνο το κοινό του iOS, μιας και δεν έβγαλε ποτέ μία εφαρμογή για Android.

Αν και η εφαρμογή έχει να ενημερωθεί από την κυκλοφορία της, στο Play Store θα βρούμε αρκετές εναλλακτικές.

Τη μαγεία του κλασικού Pong, αυτή που προσφέρουν όλα τα ρετρό παιχνίδια, θα τη βρούμε στο Android παιχνίδι Pong. Δεν έχει καμία διαφορά με το πρωτότυπο, και μπορούμε φυσικά να παίξουμε μαζί με φίλους.

Στο αντίποδα, υπάρχει το Electro Pong, με περισσότερα χρώματα από το άσπρο μαύρο, ειδικά εφέ, αλλά και πίνακες κατάταξης.

Frogger

Συνεχίζοντας το ταξίδι στα ρετρό παιχνίδια, το ‘80 υπήρξε το Frogger, όπου έπρεπε να κατευθύνουμε ένα βάτραχο μέσα στην κίνηση. Ενδιαφέρουσα πληροφορία είναι πως βγαίνουν μέχρι και σήμερα τίτλοι της σειράς, με τελευταίο να είναι ένα παιχνίδι casino.

Παρ’ όλα αυτά, είμαστε σίγουροι πως αρκετοί ξέρουν τον απόγονό του, το Crossy Road.

Η HIPSTER WHALE “εμπνεύστηκε”. Απλώς πήρε την ιδέα από το Frogger, το έντυσε με διαφορετικά γραφικά, και απέκτησε πάνω από 120 εκατομμύρια χρήστες.

Ο βασικός χαρακτήρας είναι μία κότα, οπότε μάλλον σκέφτηκαν το ρητορικό ερώτημα: “Γιατί το κοτόπουλο διέσχισε τον δρόμο;”.

Κλασικά λοιπόν, κατευθύνουμε την κότα ώστε να περάσει τους δρόμους μιας πολυσύχναστης πόλης, και να ζήσει.

Για να προλάβουμε όσους σκεφτούν ότι είναι βαρετό, το παιχνίδι έχει αμέτρητους χαρακτήρες, μεταξύ των οποίων επιλέγουμε όποιον μας αρέσει.

Ο κάθε χαρακτήρας αλλάζει τόσο το περιβάλλον, όσο και τους κανόνες του παιχνιδιού.

Η επιτυχία του Crossy Road είναι τόσο μεγάλη, που η ίδια η Disney τους παραχώρησε δικαιώματα ώστε να προσθέσουν χαρακτήρες βασισμένους στις ιστορίες της.

Παράλληλα, οι προγραμματιστές δημιούργησαν και μία Disney εκδοχή του παιχνιδιού τους, το Disney Crossy Road, για όλους τους φαν των χαρακτήρων της.

Space Panic και Donkey Kong

Το Space Panic δημιουργήθηκε από τη Universal Entertainment Corporation τη δεκαετία του ‘80.

Ένα χρόνο αργότερα, η Nintendo γοητεύτηκε από το Space Panic, μύρισε λίγο χρήμα, και έστησε το δικό της παιχνίδι. Ναι, αν είδατε την από πάνω εικόνα, καταλάβατε ότι αναφερόμαστε στο Donkey Kong, που βλέπετε από κάτω. Μοιάζουν απίστευτα, έτσι;

Τα δύο παιχνίδια, όπως είναι λογικό, είναι παιχνίδια πλατφόρμας, στα οποία ελέγχουμε έναν χαρακτήρα. Στο συγκεκριμένο είδος, ο χαρακτήρας πηδάει σε πλατφόρμες, σκαρφαλώνει, και αποφεύγει αντικείμενα.

Παιχνίδια πλατφόρμας βρίσκουμε μέχρι σήμερα, αν και ίσως διαφέρουν κάπως. Παρ’ όλα αυτά, προσφέρουν την ίδια απόλαυση.

Μερικά από τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια του είδους είναι το Super Phantom Cat, και το Super Phantom Cat 2.

Η Veewo Games κατάφερε να αναμίξει το παλιό με το καινούργιο. Κλασικό στιλ παιχνιδιού, με σύγχρονα γεωμετρικά γραφικά, έντονα χρώματα, και άψογο ρυθμιζόμενο χειρισμό.

Έχει αρκετά επίπεδα, επιλογή χαρακτήρων, και ένα μουσικό θέμα που σε ταξιδεύει κατευθείαν στην καμπίνα με τα ρετρό παιχνίδια.

Arkanoid

Ήρθε η ώρα για έναν από τους μεγαλύτερους τίτλους στα ρετρό παιχνίδια, και δεν είναι κανείς άλλος από τη σανίδα. Μία σανίδα που χτυπά ένα μπαλάκι, και έχει μοναδικό στόχο να σπάσει τα τούβλα στο ταβάνι. Ναι, μιλάμε για το Arkanoid.

Στο παιχνίδι είχαμε αυτή τη σανίδα, που στην πραγματικότητα ήταν το γνωστό διαστημικό σκάφος Vaus. Με τη βοήθειά του έπρεπε να σπάμε τα τουβλάκια, κι όταν όλα είχαν καταστραφεί, εμείς ήμασταν οι νικητές.

Έγιναν προσπάθειες να διατηρηθεί ζωντανό το παιχνίδι με την παραγωγή νεότερων εκδόσεων, αλλά μάλλον ναυάγησαν.

Στο Play Store θα βρούμε διάφορες εκδοχές του είδους, με καλύτερη όλων το Brick Breaker Star: Space King.

Η ανάπτυξη του παιχνιδιού συνεχίζεται, και έχει αρκετά επίπεδα, με διαφορετικούς στόχους.

Δυστυχώς, η καλύτερη επιλογή που έχουμε αν θέλουμε να ζήσουμε λίγο την αυθεντική εμπειρία, είναι το arkanoid-classic.

Παράλληλα, το 2017 βγήκε μια επίσημη Android έκδοση του Arkanoid. Ονομάζεται Arkanoid vs Space Invaders, και είναι προφανώς μια μίξη του Arkanoid και του Space Invaders.

Πλέον η σανίδα μας στέλνει πίσω τα πυρά των εξωγήινων, μέχρι να τους εξολοθρεύσουμε όλους. Επίσης, η εφαρμογή δεν είναι δωρεάν, αλλά την αναφέραμε τιμής ένεκεν.

Crazy Taxi

Πριν περάσουμε σε δύο τεράστιους τίτλους, θα κάνουμε μία στάση στην πιάτσα του Crazy Taxi. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 1999 από τη Sega σε καμπίνα παιχνιδιών.

Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι απλός. Εμείς είμαστε ο ταξιτζής, και πρέπει να πηγαίνουμε τους πελάτες στην τοποθεσία που θέλουν. Ωστόσο, έχουμε περιορισμένο χρόνο, ο οποίος επεκτείνεται με τη βοήθεια ειδικών τρικ.

Η Sega συνεχίζει κανονικά την ανάπτυξη του παιχνιδιού, και πλέον υπάρχει και στο Play Store.

Το Crazy Taxi Classic είναι το πρωτότυπο, με προσθήκη επιπλέον λειτουργιών, ενώ υποστηρίζει και χειριστήριο.

Επιπλέον, η Sega κυκλοφόρησε μία νεότερη εκδοχή του παιχνιδιού, το Crazy Taxi City Rush. Το gameplay είναι το ίδιο, όπως και η λογική, με αλλαγή κυρίως στα γραφικά και την προσθήκη προκλήσεων.

Super Mario Bros

Θα θέλαμε να κλείσουμε το άρθρο με με τα ρετρό παιχνίδια αναφέροντας δύο κολοσσούς, με πρώτο το Super Mario.

Χρειάστηκαν 30 χρόνια ώστε η Nintendo να πάρει την απόφαση να βγάλει τίτλο του Super Mario που δεν έχει σχέση με τις κονσόλες της.

Το παιχνίδι λέγεται Super Mario Run, και ειλικρινά άξιζε η αναμονή. Αν και κοστίζει €10.99, η πλήρης έκδοση αξίζει τη δοκιμή.

Πολλοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να φτιάξουν αντίστοιχα παιχνίδια, αλλά κανένα δεν ήταν αρκετό για να “χτυπήσει” το πρωτότυπο. Παράλληλα, το Super Mario Run δεν είναι τέλειο, αλλά τουλάχιστον πλησιάζει.

Έχει ό,τι αγαπήσαμε από το κλασικό παιχνίδι, με επιπλέον λειτουργίες. Για παράδειγμα, μπορούμε να παίξουμε με φίλους, και να φτιάξουμε το δικό μας βασίλειο.

Όπως και να έχει, ακόμη πρέπει να σώσουμε την πριγκίπισσα Peach από τον Bowser. Τριάντα χρόνια προσπαθειών χωρίς αποτέλεσμα.

Pokémon

Κλείνουμε με τα γνωστά σε όλους Pokémon, και πάλι από τη Nintendo. Όχι, δεν τα πήραμε για να την προωθήσουμε. Απλά μάλλον ξέρουν να φτιάχνουν παιχνίδια.

Η παραπάνω εικόνα μπήκε με στόχο την παραπλάνηση, μιας και δεν πρόκειται να αναφερθούμε στο Pokemon GO. Καλό παιχνίδι, αλλά δεν το έφτιαξε η Nintendo, και δεν έχει σχέση με το λατρεμένο κόσμο των μικρών τεράτων, ούτε με τα ρετρό παιχνίδια.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ούτε καν πλάνα για την ανάπτυξη ενός κλασικού παιχνιδιού Pokémon για συσκευές πέραν των φορητών Nintendo.

Ευτυχώς όμως για εμάς, ανεξάρτητοι δημιουργοί αδιαφορούν για τα δικαιώματα, και αναπτύσσουν δικές τους εφαρμογές. Η καλύτερη από αυτές είναι το EvoCreo από την ilmfinity, που ακολουθεί την ίδια λογική.

Η ιστορία στην οποία είναι βασισμένο το παιχνίδι είναι υπέροχη, και προσφέρει αρκετό μυστήριο. Δεν πρόκειται να βαρεθούμε ούτε στιγμή, και μας κάνει να ανυπομονούμε να μάθουμε τι συμβαίνει παρακάτω.

Τα τερατάκια εδώ λέγονται Creo, και το παιχνίδι διαθέτει τον δικό του κόσμο στον οποίο μπορούμε να τα πιάσουμε.

Στο EvoCreo μπορούμε να συμμετέχουμε σε αρένες, πρωταθλήματα, να εξερευνήσουμε σπηλιές, και γενικά να κάνουμε ό,τι κάνουμε και στα αγαπημένα μας παιχνίδια Pokémon.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν μέχρι ένα σημείο της ιστορίας. Η πλήρης έκδοση κοστίζει μόνο €1.12, κι αξίζει κάθε λεπτό, καθώς προσφέρει πάνω από 40 ώρες παιχνιδιού.

Πόσο σας αρέσουν τα ρετρό παιχνίδια;

Δεν χρειάζεται να είναι gamer κανείς, για να ξέρει τι είναι τα ρετρό παιχνίδια. Δεν απαιτείται να είναι καν γύρω στα τριάντα. Πρέπει απλά να ψάξει, να τα βρει, και να τους δείξει τον σεβασμό που τους αξίζει.

Εμείς τα αγαπούσαμε, και ακόμη τα λατρεύουμε. Δεν χάνουμε ευκαιρία να παίξουμε κάποιο από αυτά, και πάντα έχουμε μερικά εγκατεστημένα στο κινητό μας. Εσείς, τι έχετε να πείτε για αυτά τα αριστουργήματα;

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps