Home » Software » Τα Καλύτερα Βίντεο του Μήνα Στο Κανάλι του PCsteps 02/2018

Τα Καλύτερα Βίντεο του Μήνα Στο Κανάλι του PCsteps 02/2018

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Ο Φλεβάρης φλέβισε, καλοκαίρι ακόμα δεν μύρισε, αλλά τα unboxing βίντεο στο κανάλι μας συνεχίζονται. Αυτόν τον μήνα αποφασίσαμε να επεκταθούμε και σε περισσότερα θέματα πέρα απ’ το unboxing, όπως είναι ο καθαρισμός του υπολογιστή, τα κρυπτονομίσματα, και διάφορα θέματα της επικαιρότητας. Είναι που το τερματίσαμε με το ξεπακετάρισμα, και θέλουμε να πάμε στην επόμενη “πίστα”.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Επιτέλους νέο μικρόφωνο

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, τα πρώτα βίντεο unboxing του καναλιού είχαν χάλια ήχο. Δεν είναι τυχαίο που δημιουργήσαμε playlist με το κατάλληλο όνομα, ειδικά για αυτά τα βίντεο.

Παρότι είχαμε στην κατοχή μας νέο μικρόφωνο ήδη από τον προηγούμενο μήνα, και το χρησιμοποιήσαμε σε προηγούμενα βίντεο, αυτόν τον μήνα δείξαμε και την αναλυτική παρουσίασή του.

Προσπαθήσαμε να δοκιμάσουμε το μικρόφωνο σε διάφορες συνθήκες, και ομολογουμένως δεν μας απαγοήτευσε.

Αφού άντεξε και καραόκε με τη φωνή του παρουσιαστή μας, δεν πρόκειται να μας εγκαταλείψει σύντομα.

Βέβαια σε κάποιους αναγνώστες δεν άρεσε το μικρόφωνο.

Ή μπορεί να μην τους άρεσε το βίντεο, δεν βάζουμε και το χέρι μας στη φωτιά.

Φυσικά, όπως σε κάθε βίντεο σχεδόν, δεν έλειψε το σχόλιο που έπιασε τον παλμό της παρουσίασης και εμπέδωσε σε μέγιστο βαθμό το θέμα του βίντεο.

Το mining σκοτώνει το gaming

Ναι, είμαστε τόσο καλοί στο unboxing, που δεν μας αρκούσε πια. Θέλαμε να επεκταθούμε και σε πιο σοβαρά θέματα τρομάρα μας.

Και τι πιο σοβαρό, από την έλλειψη σε κάρτες γραφικών που επικρατεί τους τελευταίους μήνες στην αγορά;

Στο βίντεο αναλύουμε την κατάσταση της αγοράς, όσον αφορά την αγορά GPU, καθώς και το πώς το mining βλάπτει σοβαρά το gaming.

Fun fact: Στα σχόλια είδαμε ενδιαφέρον για το βιβλίο φυσικής που κρατούσε ο Αντώνης Σωτήρης στα χέρια του σε ένα σκετσάκι του βίντεο.

Έχουμε φιλομαθή κοινό, πώς να το κάνουμε.

Όπως και να ‘χει, το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί σημείο σταθμό για το κανάλι μας, κι αυτό γιατί είναι το πρώτο βίντεο στο οποίο χρησιμοποιήσαμε τη νέα μας κάμερα.

Όπως προείπαμε, τα πρώτα βίντεο ήταν χάλια, και δεν έφταιγε μόνο ο ήχος. Όταν πρόκειται για κοντινές λήψεις σε προϊόντα, οι κάμερες των κινητών, όσο καλές και να είναι, δεν βοηθούν ιδιαίτερα.

Η διαφορά στην ποιότητα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, σε σχέση με τα προηγούμενα βίντεο, αν και ομολογουμένως δεν είδαμε ούτε ένα σχετικό σχόλιο.

Ένα unboxing αλλιώτικο από τα άλλα

Ενώ μέχρι στιγμής τα unboxing βίντεο περιλάμβαναν ένα προϊόν και – ας πούμε – την αναλυτική παρουσίασή του, το συγκεκριμένο βίντεο αποφασίσαμε να είναι λίγο διαφορετικό.

Έτσι, σε μια εντελώς αλλιώτικη παρουσίαση, δείξαμε τέσσερα προϊόντα του Banggood, τα οποία μας κέντρισαν το ενδιαφέρον. Μπορεί να ήταν άσχετα μεταξύ τους, και να μην ήταν προϊόντα μεγάλης αξίας, αλλά στο unboxing δεν κάνουμε διακρίσεις. Όλα κι όλα.

Βέβαια το βίντεο πήγε άπατο, με μόλις 800 προβολές και ούτε ένα σχόλιο, αλλά στα γυρίσματα μας προσέφερε άφθονο γέλιο.

Πες μου πού πουλάν’ subscribers…

Μπορεί να είχαμε πλέον στη διάθεσή μας νέα κάμερα, όμως υπήρχαν προϊόντα τα οποία είχαμε ήδη γυρίσει με τις κάμερες κινητών.

Πρώτο το gaming laptop της MSI…

…και τελευταίο το δημοφιλές Mi Mix 2 της Xiaomi.

Μάλιστα, το Mi Mix 2 ήταν άλλο ένα βίντεο-σταθμός για το κανάλι μας. Όχι μόνο ήταν το τελευταίο βίντεο με κακή ποιότητα εικόνας, άλλα ήταν και αυτό που μας έφερε στους 10.000 subscribers.

Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από το κοινό μας. Μάλιστα κάποιος υπέθεσε ότι πληρώσαμε για να τους αποκτήσουμε.

Να μας έλεγε ότι τα 9.999 είναι τα δεύτερα account του Αντώνη, να το πιστέψουμε. Αλλά όχι και να πληρώσουμε…

Καθαρισμός υπολογιστή από σκόνη

Θα εμπιστευόσασταν κάποιον άσχετο να ανοίξει τον υπολογιστή σας και να καθαρίσει τη σκόνη, αν δεν το είχε ξανακάνει ποτέ; Εμείς ναι, άλλωστε είναι πανεύκολο.

Είναι τόσο εύκολο, που ακόμα κι ο Αντώνης δεν κατάφερε να τα θαλασσώσει.

Το μόνο που κατάφερε να χαλάσει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ήταν το ρολόι του, από το οποίο έφυγε το μπροστά τζάμι κατά τον καθαρισμό και έπεσε μέσα στο κουτί.

Ας δούμε και ένα ενδιαφέρον quiz: Τι πιστεύετε ότι γράφει με τόση προσήλωση η κοπέλα στο 2:33 λεπτό του βίντεο; Γράψτε μας στα σχόλια αν καταφέρατε να το βρείτε.

Unboxing με τον Άγγελο Κυρίτση

Με αφορμή έναν έτοιμο υπολογιστή από Κίνα, ο Άγγελος Κυρίτσης αποφάσισε να ξεσκονίσει το κρητικό του μαχαίρι, και να μας κατατοπίσει για το αν αξίζει τελικά να αγοράσουμε τα εξαρτήματα κομμάτι-κομμάτι, ή όχι.

Στην πρώτη του προσπάθεια κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των χρηστών, και συγκέντρωσε τα περισσότερα θετικά σχόλια που έχουμε δει μέχρι στιγμής στο κανάλι του PCsteps.

Εξαιρούνται βίντεο όπως το δωρεάν ίντερνετ και τα όποια giveaway, για ευνόητους λόγους.

Παρότι τα πήγε μια χαρά στο unboxing, είμαστε βέβαιοι ότι αφορμή για τα περισσότερα θετικά σχόλια ήταν η φοβερή του ερμηνεία στο τέλος του βίντεο.

Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν φτάσατε ως εκεί, ρίξτε μια δεύτερη ματιά στο βίντεο. Τρέμει η καρέκλα του Παπακωνσταντίνου, και τρίζουν τα κόκαλα του Καββαδία.

Παρακολουθείτε το κανάλι μας στο YouTube;

Αυτά ήταν τα highlights από τα βίντεο του Φεβρουαρίου. Ποιο βίντεο σας άρεσε περισσότερο;

Αν παρακολουθείτε το κανάλι μας, γράψτε μας στα σχόλια τι σας αρέσει, τι δεν σας αρέσει, και τι άλλο θα θέλατε να δείτε.

Μήπως καταβάθος βλέπετε κι εσείς τα βίντεο μόνο για τα bloopers; Αν ναι, πείτε το μας, μην ντρέπεστε.

Ο Μάρτιος προβλέπεται να είναι ακόμα πιο δυναμικός, καθώς έχουμε στα σκαριά περισσότερα unboxing, περισσότερα giveaway, και φυσικά, περισσότερα βίντεο με τον Άγγελο Κυρίτση.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps