Home » Hardware » Gadget » Τα Καλύτερα και Πιο Περίεργα Gadget του Μήνα - Μάρτιος 2018

Τα Καλύτερα και Πιο Περίεργα Gadget του Μήνα – Μάρτιος 2018

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Όλοι απολαύσαμε τα gadget του προηγούμενα μήνα. Επίσης, οι geek του PCsteps δεν χορταίνουν να μαθαίνουν για την ύπαρξη ακόμη περισσότερων παρόμοιων συσκευών. Γι’ αυτό ξεσκονίσαμε μία ακόμη φορά τα σημαντικότερα e-shop της άπω Ανατολής, και σας παρουσιάζουμε μερικά ακόμη gadget. Αυτή είναι η λίστα για τις αγορές gadget τον Μάρτιο. Καλή ανάγνωση, και καλές αγορές.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

iBOX το Ραδιόφωνο του Αύριο

Σε όσους αρέσει οτιδήποτε ρετρό, αλλά δεν ζουν χωρίς τεχνολογία, τότε η συγκεκριμένη συσκευή είναι ειδικά φτιαγμένη για αυτούς.

Τα Καλύτερα και Πιο Περίεργα Gadget του Μήνα - Μάρτιος 2018

Ασύρματο ηχείο, με ρολόι ξυπνητήρι, μικρόφωνο, ραδιόφωνο, θέλετε κι άλλα;

Μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με συσκευές μέσω Bluetooth, ή να συνδέσουμε κάρτα microSD, ή ακόμη και USB stick. Επιπλέον, διαθέτει και χειριστήριο, έτσι για τις στιγμές που βαριόμαστε να σηκωθούμε.

Δυστυχώς από ό,τι βλέπουμε καφέ δεν κάνει, αλλά με 38.50€ μπορεί να γίνει δικό μας.

Φωτιστικό Tetris

Μιας που είμαστε στα ρετρό, δεν γίνεται να μην αναφέρουμε το Tetris. Πλέον μπορούμε να παίζουμε όποια στιγμή επιθυμούμε, αλλάζοντας ταυτόχρονα τη διακόσμηση του σπιτιού μας.

Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα τεμάχιο από κάθε σχήμα του γνωστού παιχνιδιού. Οι συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε είναι αμέτρητοι, όπως είναι λογικό.

Το φωτιστικό διαφημίζεται για παιδιά, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, τι σημασία έχει; Εμείς θα το εκτιμήσουμε περισσότερο.

Το φωτιστικό τροφοδοτείται μέσω USB, και μπορούμε να το προμηθευτούμε με 32.76€.

Φόρτιση Τεσσάρων Συσκευών Ταυτόχρονα

Αν έχετε ταξιδέψει ή έχετε βρεθεί σε χώρο με ελάχιστες πρίζες, τότε καταλαβαίνετε τη χρησιμότητα μιας συσκευής σαν αυτή.

Ο αυθεντικός Xiaomi Mi USB Charger είναι ένα φορτιστής με 4 θύρες USB 2.0, που διαθέτει λειτουργία γρήγορης φόρτισης.

Θετικό είναι ότι χωράει στην τσέπη μας, κι έτσι μπορούμε να τον παίρνουμε παντού μαζί μας.

Τα στελέχη της πρίζας διπλώνουν για ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση χώρου, και κοστίζει μόνο 10.77€.

Καλώδιο Επέκτασης USB σε microUSB Με Σκύλο

Καλά το βρήκαμε το USB πολύπριζο, να μην πάρουμε και κανένα καλώδιο;

Το παραπάνω είναι ένα καλώδιο επέκτασης από USB σε microUSB. Θα ήταν ένα ιδιαίτερα κοινότυπο καλώδιο, αν δεν είχε έναν σκύλο να καβαλάει την θύρα.

Αν δεν μας ενοχλεί ο σκύλος, και μας αρκεί το ένα μέτρο μήκος, τότε το τσιμπάμε από το GearBest με 7.30€.

Μπαστούνι Αποτρίχωσης Ρούχων

Μόλις λέγαμε για σκύλους, ε; Καλό το USB, αλλά αν έχουμε αληθινό σκύλο, που πηδάει στους καναπέδες ή πάνω μας, τότε χρειαζόμαστε αυτό το προϊόν.

Χρησιμοποιείται σαν τα αντίστοιχα ρολά ταινίας, απλά το περνάμε πάνω από ένα ύφασμα ή επιφάνεια, και μαζεύει όλες τις τρίχες.

Ωστόσο, αντί να πετάξουμε την ταινία και να πάμε στην επόμενη, αυτό το βάζουμε στη θήκη. Με αυτήν την κίνηση, καθαρίζονται οι τρίχες από πάνω, και είναι έτοιμο να ξαναχρησιμοποιηθεί.

Με 10.27€ μπορούμε να το προμηθευτούμε από Gearbest, σώζοντας έτσι την τσέπη μας και το περιβάλλον.

Τηλεκατευθυνόμενο Ποντίκι για Γάτες

Πιάσαμε τα ζώα, το ξέρουμε, αλλά είναι το τελευταίο. Όλοι ξέρουμε τα κουρδιστά ποντίκια, αυτά που ρίχνεις στο πάτωμα, και τα κυνηγάνε οι γάτες; Ε, κάτι παρόμοιο είναι κι αυτό εδώ.

Το συγκεκριμένο ποντίκι χρειάζεται τρεις ΑΑΑ μπαταρίες, και μπορούμε να το ελέγξουμε μέσω ενός χειριστηρίου, που θέλει δύο ΑΑ μπαταρίες.

Επίσης, έχει ακτίνα 20 μέτρων, και βγαίνει σε τρία διαφορετικά χρώματα. Ας διαλέξουμε το δικό μας, κι ας το πάρουμε μόνο με 6.18€.

Θήκη Μετατροπής 2.5 SSD/HDD σε Φορητό Δίσκο

Επιστρέψαμε σε πιο τεχνολογικά προϊόντα, και θα δούμε μία θήκη για σκληρούς δίσκους, την ORICO 2569S3.

Δεν υπάρχει λόγος να πετάξουμε έναν παλιό δίσκο, ούτε να πληρώσουμε χρυσάφι για έναν έτοιμο φορητό σκληρό δίσκο. Αρκεί να πληρώσουμε 10.55€ για τη θήκη της ORICO.

Η θήκη δέχεται δίσκους SSD και HDD των 2.5 ιντσών, προτύπων SATA I, II, ή III. Ταυτόχρονα, υποστηρίζει USB 3.0, για γρηγορότερη μεταφορά αρχείων.

Έξυπνο Δαχτυλίδι

Στις ταινίες, όλοι έχουμε δει τον κλασσικό πράκτορα με τα τρομερά gadget, που κρύβει μικροτσίπ στα δόντια του, και στυλό με λέιζερ στο σακάκι. Μπορεί η τεχνολογία να μην έχει φτάσει εκεί ακόμα, αλλά μπορούμε να αποκτήσουμε ένα δαχτυλίδι που λειτουργεί αντίστοιχα.

Το δαχτυλίδι χρησιμοποιεί την τεχνολογία NFC για να επικοινωνεί με συσκευές. Επιτρέπει το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου μας, την απομακρυσμένη εκκίνηση εφαρμογών, και το κλείδωμά τους.

Επίσης, μπορούμε να αποθηκεύουμε δεδομένα στο δαχτυλίδι, τα οποία έχουμε τη δυνατότητα να μοιραστούμε με άλλες συσκευές.

Για να γίνουμε ο επόμενος James Bond, θα χρειαστεί να πληρώσουμε 3.84€, ή 16.05€ αν θέλουμε περισσότερο στυλ. Α, και μερικές εκατοντάδες σε γυμναστήρια, ή να χρησιμοποιήσουμε τζάμπα εφαρμογές γυμναστικής.

Αντάπτορας Θύρας Ακουστικών 1 σε 2

Έχετε βρεθεί ποτέ στη φάση να θέλει κάποιος φίλος να ακούσει ό,τι ακούτε, ή να βλέπετε ταινία σε laptop, δύο άτομα; Ε, δεν είναι εκνευριστικό να τεντώνετε ένα ζευγάρι ακουστικά; Γι’ αυτό χρειαζόμαστε αντάπτορες σαν αυτόν.

Κοστίζει 1.22€ – ξέρουμε πολύ ακριβό – και δεν μετατρέπει απλώς τη θύρα ακουστικών σε διπλή. Επιπροσθέτως, κάθε πλευρά του έχει δικό της ρυθμιστή έντασης για κάθε ζευγάρια ακουστικών.

USB Στικάκι Transformer

Στικάκι 32GB μόνο με 11.29€; Έχει και σχήμα πάνθηρα; Για την ακρίβεια μεταμορφώνεται σε έναν; Δηλαδή, είναι ένα Transformer στικάκι; Φοβερό, θα το πάρω.

Αυτό το στικάκι δεν είναι απλά οικονομικό, αλλά κυριολεκτικά μεταμορφώνεται σε πάνθηρα, και είναι plug&play. Το μόνο αρνητικό του είναι το πρότυπο USB 2.0, αλλά δε βαριέσαι.

Το Ρομπότ της Xiaomi, ο MITU

Εφόσον μιλάμε για ρομποτάκια, δεν μπορούμε να παραλείψουμε τα περίεργα gadget της Xiaomi.

Το ρομπότ της παραπάνω εικόνας λέγεται MITU, και αποτελείται από 978 κομμάτια. Μπορούμε να του δώσουμε ό,τι μορφή θέλουμε, ακριβώς σαν τα LEGO Mindstorms.

Ο MITU είναι τηλεχειριζόμενος, χρησιμοποιεί σύνδεση Bluetooth, και τον κάνουμε ό,τι θέλουμε μέσω της εφαρμογής για Android, αλλά και iOS συσκευές.

Η Xiaomi μας παρουσιάζει το ρομπότ της ως δεινόσαυρο, μηχανή πολέμου, και πολεμικό αεροσκάφος. Επιπλέον, ισορροπεί μόνο του – εκτός κι αν του δώσουμε καμία κλωτσιά.

Μέσα σε όλα αυτά μπορεί να κάνει ήχους όπως πυροβολισμούς, να εκτελέσει μια διαδρομή όπως ακριβώς τη σχεδιάζουμε εμείς, και όλα αυτά από την εφαρμογή της Xiaomi. Το σημαντικότερο όλων, θα το βρείτε στο GearBest στα 77.93€.

Το Νεροπίστολο του Spider-Man

Θυμάστε που παλιά είχαμε μόνο τις νερόμπομπες, που μάλιστα φτιάχναμε από χαρτί μόνοι μας; Ε, μετά βγήκαν οι μπουγελόφατσες, τα νεροπίστολα, και τώρα έχουμε gadget, όπως το νεροπίστολο του Spider-Man.

Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, και μας βοηθά να πετάμε νερό, όπως ο Spider-Man πετάει ιστούς. Ε, μην τα θέλουμε όλα δικά μας.

Πληρώνουμε 2.48€ γι' αυτό το “θαύμα” της τεχνολογίας, και άλλα τόσα γιατί θα ζηλεύει ο ανιψιός μας.

Ψωμένια Αγχολυτική Βάση Για το Κινητό

Αντί να έχουμε το κινητό μας πεταμένο δεξιά και αριστερά στο γραφείο, πλέον υπάρχουν ειδικά σταντ. Το συγκεκριμένο έχει πολυεπίπεδη προσωπικότητα, αρκεί να προσέξουμε ότι είναι ένα τοστ.

Για την ακρίβεια, μοιάζει με τέσσερις αρκετά ρεαλιστικές φέτες ψωμιού, μυρίζει σοκολάτα, και όταν το πιέσουμε επανέρχεται μόνο του στην αρχική του μορφή.

Ώπα, γιατί επανέρχεται, και γιατί να το πιέσεις; Ε, λοιπόν, λειτουργεί και ως αγχολυτικό μπαλάκι. Απλά αυτό είναι δύο σε ένα, και μυρίζει και σοκολάτα, το είπαμε πάλι αυτό ε; Σιγά το πράμα.

Πάντως η αξία του είναι 2.04€, είναι κάτι χρήσιμο, καλαίσθητο, μυρίζει ωραία, κι αν μας έρθει όρεξη, μας μένουν λεφτά για σοκολάτα.

Πώς σας φάνηκαν τα Gadget του Μαρτίου;

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά ή μήπως ήδη έχετε κάποια;

Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps