Home » Hardware » Προσφορές » Μεγάλη Έκπτωση Mi Note 2 Edge 5.7''AMOLED, 6GB/128GB Από EU

Μεγάλη Έκπτωση Mi Note 2 Edge 5.7”AMOLED, 6GB/128GB Από EU

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η Xiaomi μπορεί συχνά-πυκνά να ανακοινώνει νέες συσκευές, ωστόσο, κάποια από τα παλαιότερα πανίσχυρα κινητά της έχουν μεγάλη έκπτωση στο Gearbest, και είναι πραγματικές ευκαιρίες. Δείτε το Xiaomi Mi Note 2, με κυρτή οθόνη 5.7” FHD, μεγάλες μνήμες 6GB+128GB και κάμερα 22.56MP, σε χαμηλό κόστος και με ταχεία αποστολή από τις ευρωπαϊκές αποθήκες χωρίς τελωνείο, και επωφεληθείτε από την μεγάλη πτώση τιμής.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ποια είναι η Xiaomi

Προφέρεται “Σιάο-μί” και είναι αναμφίβολα μια από τις γνωστότερες και μεγαλύτερες κινέζικες εταιρείες τεχνολογίας. Η Xiaomi ιδρύθηκε το 2010 από μια ομάδα επιχειρηματιών που είχαν ως γνώμονα ότι η υψηλής ποιότητας τεχνολογία δεν χρειάζεται να κοστίζει μια περιουσία.

H τεράστια επιτυχία της κινέζικης εταιρείας οφείλεται στη διαφορετική προσέγγισή στο μάρκετινγκ και την στρατηγική πωλήσεων από τις καθιερωμένες των γιγάντων Samsung και Apple.

Η Xiaomi από το 2014 είναι ο μεγαλύτερος πωλητής smartphone στην Κίνα έχοντας ξεπεράσει την Samsung, σύμφωνα με έκθεση της IDC. Παγκοσμίως θεωρείται ως ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές smartphone και ηλεκτρονικών ειδών στον κόσμο.

Γιατί να αποκτήσω το Mi Note 2

Τα smartphone της Xiaomi δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθότι οι περισσότερες συσκευές της εταιρείας διαθέτουν εξαιρετικές προδιαγραφές.

Το Mi Note 2 παραμένει ένα ισχυρό και πλήρως μεταλλικό κινητό, με μεγάλη και κυρτή οθόνη, αλλά και με δυνατότητες και χαρακτηριστικά που τα συναντάμε σε πολύ ακριβότερες συσκευές.

Επιπλέον η premium κατασκευή, η μεγάλη διαφορά τιμής στα ελληνικά καταστήματα, και οι θετικές κριτικές των Ελλήνων χρηστών το καθιστούν αναμφίβολα μια καλή ευκαιρία για να αποκτήσουμε ένα πολύ δυνατό και επώνυμο κινητό με μεγάλη AMOLED οθόνη, σε φιλική τιμή.

Τι είπαν οι Έλληνες χρήστες

Μεγάλη διαφορά τιμής στην ελληνική αγορά

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς του GearBest διατίθεται σε πολύ υψηλότερη τιμή στα ελληνικά καταστήματα.

Καλό είναι να θυμόμαστε ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, και ιδίως στα είδη της Xiaomi αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από τον μεγαλύτερο επίσημο μεταπωλητή της, το GearBest. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Οι προσφορές στις συσκευές της Xiaomi

Οι τρέχουσες προσφορές για τα προϊόντα τις Xiaomi είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Xiaomi Mi Note 2

Η κινέζικη εταιρεία είχε κάνει αίσθηση στο πρώτο τρίμηνο του 2017, παρουσιάζοντας το Xiaomi Note 2, που έχει ομολογουμένως εντυπωσιακή εμφάνιση και εξαιρετικές προδιαγραφές.

Οπτικά το κινητό διεκδικούσε πέρυσι τον τίτλο του ωραιότερου phablet που είχε παράγει έως τότε η Xiaomi. Πρόκειται πράγματι για από τα πιο όμορφα κινητά που κατασκεύασε η εταιρεία της αχανούς ασιατικής χώρας.

Το phablet έχει οθόνη OLED 5,7 ιντσών, ανάλυσης 1920 x 1080 (FHD) η οποία είναι κυρτή και στις δυο πλευρές της, θυμίζοντας αρκετά το αποσυρθέν Galaxy Note 7 της Samsung.

Η συσκευή της Xiaomi παραμένει ένα ισχυρότατο κινητό, και το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς του Gearbest έρχεται με 6GB μνήμης και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Το κυρτό phablet φοράει τον τετραπύρηνο Qualcomm Snapdragon 821 στα 2.35GHz, 64bit, και με GPU την Adreno 530. Η συσκευή έχει δυο κάμερες, στα 22.56 ΜΡ η οπίσθια και 8.0ΜΡ η μπροστινή, με διάφραγμα ƒ/2.0. Διαθέτει led flash.

Το Xiaomi Note 2 υποστηρίζει όλες τις χρήσιμες λειτουργίες και διαθέτει πλήρεις λειτουργίες NFC για τις αγορές μας, και όχι μόνο. Τρέχει το MIUI 8 βασισμένο στο Android και σύμφωνα με το κατάστημα μπορούμε να έχουμε πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον.

Το phablet της κινέζικης εταιρείας θα έχει μεγάλη πτώση στην τιμή για λίγες ημέρες, και διατίθεται στην τιμή των €290.19. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ με φθηνή και ταχεία αποστολή από τις ευρωπαϊκές αποθήκες χωρίς κανένα κίνδυνο τελωνείου

Για να επιτύχουμε την χαμηλότερη τιμή της προσφοράς πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι:

blnote21

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: Κυρτή 5.7 ίντσες
  • Ανάλυση οθόνης: 1920 x 1080 (FHD) AMOLED
  • Τετραπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 821 Quad Core 2.35GHz
  • Επεξεργαστής γραφικών Adreno 530
  • Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων και NFC
  • RAM: 6GB
  • 128GB αποθηκευτικός χώρος
  • Δεν έχει υποδοχή για micro SD κάρτα
  • Υποδοχή για δυο κάρτες nano SIM
  • Υποδοχή USB Type-C
  • 2 κάμερες με 22.56 MP και 8.0 MP αντίστοιχα, με φλας και ηλεκτρονικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας
  • Έκδοση Bluetooth: V4.2
  • Μπαταρία: 4070/4000mAh με γρήγορη φόρτιση
  • Λειτουργικό σύστημα: MIUI 8 και νεότερο
  • Δίκτυα: GSM+CDMA+WCDMA+TD-SCDMA+FDD-LTE+TDD-LTE
    2G: GSM B2/B3/B5/B8
    CDMA: CDMA: BC0
    3G: WCDMA B1/B2/B5/B8
    TD-SCDMA: TD-SCDMA B34/B39
    4G: FDD-LTE B1/B3/B5/B7
    TDD/TD-LTE: TD-LTE B38/B39/B40/41
  • GPS / A-GPS / Glonass / Beidou
  • Αισθητήρες: Επιταχυνσιόμετρο, Αισθητήρας φωτισμού περιβάλλοντος, Ηλεκτρονική πυξίδα, Αισθητήρας βαρύτητας, Γυροσκόπιο, Hall, Αισθητήρας προσέγγισης
  • Διαστάσεις: 14.57 x 7.03 x 0.83 εκατοστά
  • Βάρος: 0.166 kg
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το τηλέφωνο, φορτιστή,καλώδιο micro usb, εγχειρίδιο χρήσης, βελόνα εξαγωγής για την SIM.

Σας άρεσε το κινητό της Xiaomi?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά στο Mi Note 2 της Xiaomi. Το κινητό της κινέζικης εταιρείας μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες μας, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουμε μια περιουσία.

Αν έχετε αγοράσει smartphone ή phablet της Xiaomi μπορείτε να μας γράψετε τις εντυπώσεις σας.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps