Home » Hardware » Προσφορές » Νέο 5.99'' 4GB/32GB/Octa, Face ID 5100mAh/Android Ν, Χωρίς Τελωνείο

Νέο 5.99” 4GB/32GB/Octa, Face ID 5100mAh/Android Ν, Χωρίς Τελωνείο

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Είναι γνωστό ότι το Gearbest μας προσφέρει όλων των ειδών τα smartphones. Κάποια είναι μικρά άλλα είναι μεγαλύτερα και αρκετά είναι “All Screen”. Δείτε το πλήρως μεταλλικό UMIDIGI S2 Lite, με οθόνη 6,0” οκταπύρηνο CPU, 4GB μνήμη και 32GB αποθηκευτικό, τρεις κάμερες, Android 7.0 και μεγάλη μπαταρία στα 5100mAh, σε μία ειδική προσφορά με Priority αποστολή χωρίς κίνδυνο τελωνείου.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η Umidigi

Η Umidigi είναι μία κινεζική εταιρεία ηλεκτρονικών, που διαθέτει κινητές συσκευές με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες.

Δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 20 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, τη Νοτιοανατολικής και Νότιας Ασίας, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Η εταιρεία ξεχωρίζει για τον καλαίσθητο και λεπτομερή σχεδιασμό των κινητών τηλεφώνων, στα οποία ενσωματώνει τις έξυπνες και καινοτόμες τεχνολογίες των μεγαλύτερων εταιρειών.

Γιατί να αποκτήσω το νέο phablet

Το 4G/LTE πλήρως μεταλλικό κινητό διαθέτει καλά τεχνικά χαρακτηριστικά συγκρίσιμα με mid-range smartphone που κοστίζουν ακριβότερα, και συν τοις άλλοις δεν έχουν τέτοιο ιδιαίτερο σχεδιασμό και Infinity οθόνη.

Επιπλέον τα 4GB μνήμης μαζί με τα 32GB αποθηκευτικού, η μεγάλη μπαταρία και το ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου, το καθιστούν ελκυστικό.

Πως μπορώ να το αγοράσω

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το νέο κινέζικο All Screen phablet δεν είναι διαθέσιμο στα ελληνικά καταστήματα.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Οι τρέχουσες προσφορές της UMIDIGI

Οι τρέχουσες προσφορές για τα smartphone τις Umidigi είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

UMIDIGI S2 Lite

Το S2 Lite έχει οθόνη 5,99 ιντσών με ανάλυση 1440 x 720. Το Screen-to -body ratio σύμφωνα με την εταιρεία ανέρχεται στο 90%.

Η συσκευή έχει μνήμη στα 4GB RAM και 32GB αποθηκευτική μνήμη επεκτάσιμη με micro SD κάρτα. Είναι dual SIM – dual standby και δέχεται ταυτόχρονα δυο κάρτες nano SIM.

Διαθέτει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή της γνωστής Mediatek, τον MTK6750T στα 1.5GHz. Έχει στην πλάτη ταχύτατο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, και η κυρτή unibody σχεδίαση φαίνεται να προσφέρει ομαλό και εργονομικό σχήμα λαβής.

Η συσκευή τρέχει το Android 7.0 Nougat, και μπορούμε να εκμεταλλευτούμε πλήρως όλες τις δυνατότητες του νεότερου λειτουργικού, με εξελληνισμένο περιβάλλον σύμφωνα με το κατάστημα. Η μεγάλη μπαταρία έχει χωρητικότητα στα 5100mAh.

Η φιλική τιμή του του UMIDIGI S2 Lite ανέρχεται στα €140.95. Μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ.

Ενώ υπάρχει δωρεάν αποστολή, ο ενδεδειγμένος τρόπος αποστολής που είναι 100% αποτελεσματικός στο να γλιτώσουμε το τελωνείο είναι η επιλογή Priority Line. Το κινητό θα έρθει στο σπίτι μας με courier.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 5.99 ίντσες IPS
  • Ανάλυση οθόνης: 1440 x 720
  • Οκταπύρηνος επεξεργαστής Mediatek MTK6750T στα 1.5GHz
  • Σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • RAM: 4GB
  • 32GB αποθηκευτικός
  • Type-C
  • Υποδοχή για micro SD κάρτα και δυο κάρτες nano SIM (Dual SIM – Dual Standby)
  • 3 κάμερες: Μπροστινή κάμερα 5.0MP και πίσω 16.0MP + 5.0MP με AF και φλας
  • Έκδοση Bluetooth: V4.0
  • Μπαταρία: 5100mAh μη αποσπώμενη ιόντων λιθίου
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 7.0
  • GPS
  • Δίκτυα: FDD-LTE,GSM,WCDMA
    2G: GSM 1800MHz, GSM 1900MHz, GSM 850MHz, GSM 900MHz
    3G: WCDMA B1 2100MHz, WCDMA B8 900MHz
    4G LTE: FDD B1 2100MHz, FDD B20 800MHz, FDD B3 1800MHz, FDD B7 2600MHz, FDD B8 900MHz
  • Αισθητήρες: Επιταχυνσιόμετρο, αισθητήρας φωτός περιβάλλοντος, γεωμαγνητικός αισθητήρας, βαρύτητας, αισθητήρας εγγύτητας
  • Διαστάσεις: 15.80 x 7.48 x 0.88 εκατοστά
  • Βάρος προϊόντος: 0,186 kg
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το τηλέφωνο, φορτιστή, θήκη πλάτης, καλώδιο micro usb, Type-C αντάπτορας ακουστικών, βελόνα εξαγωγής SIM και εγχειρίδιο χρήσης

Σας άρεσε το UMIDIGI S2 Pro?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στο All Screen phablet της κινέζικης Umidigi. Η ωραία εμφάνιση και τα ισχυρά χαρακτηριστικά του κινέζικου κινητού, καλύπτουν με το παραπάνω όλες τις ανάγκες μας, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουμε 400 και 500 ευρώ. .

Αν έχετε αγοράσει smartphone ή phablet της εταιρείας, μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps