Home » Hardware » Προσφορές » Οικονομικό 5.0'' 3/16GB, Android N Ταχεία Αποστολή Από EU €79.59

Οικονομικό 5.0” 3/16GB, Android N Ταχεία Αποστολή Από EU €79.59

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Όλοι γνωρίζουμε ότι στην κινέζικη αγορά υπάρχουν οικονομικά και όμορφα κινητά που μπορούν να καλύψουν τις περισσότερες ανάγκες μας. Δείτε το οικονομικό CUBOT Magic 4G, με πρωτότυπη κυρτή σχεδίαση και αποσπώμενη μπαταρία, τρεις κάμερες και τρεις υποδοχές για 2 κάρτες SIM και μια microSD, δυνατή μνήμη RAM και Android 7.0, σε πολύ χαμηλή τιμή, με ταχεία και φθηνή αποστολή από την Ευρώπη χωρίς κίνδυνο τελωνείου.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ποια είναι η Cubot

Η Cubot είναι μια από τις ανερχόμενες εταιρείες στην Κίνα, με ισχυρή παρουσία στην έρευνα. Δραστηριοποιείται στους τομείς του σχεδιασμού, ανάπτυξης και παραγωγής ψηφιακών ηλεκτρονικών προϊόντων.

Η εταιρεία κατασκευάζει μια ευρεία γκάμα από συσκευές κινητής τηλεφωνίας, που περιλαμβάνουν ως επί το πλείστον smartphones και phablets, αλλά και έξυπνα ρολόγια.

Γιατί να αποκτήσω το οικονομικό smartphone

Τα κινητό της Cubot διαθέτει τα Android Nougat, προσφέροντας την χρήσιμη δυνατότητα των δυο SIM καρτών μέσα στην συσκευή. Επιπλέον σε αντίθεση με τα περισσότερα κινέζικα κινητά έχει και τρίτη υποδοχή για την microSD, και έτσι μπορούμε να έχουμε και τις τρεις κάρτες μέσα.

Σε συνδυασμό με την όμορφη κυρτή σχεδίαση, τις τρεις κάμερες, την δυνατή μνήμη και ιδίως την φθηνή τιμή, το καθιστούν μια καλή ευκαιρία.

Πως μπορώ να το αγοράσω

Υπάρχουν κάποια Ελληνικά καταστήματα που εισάγουν smartphones Cubot. Tη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς είναι διαθέσιμο σε αρκετά υψηλότερη τιμή.

Καλό είναι να θυμόμαστε ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Οι προσφορές στις συσκευές Cubot

Μπορούμε να δούμε όλες τις τρέχουσες προσφορές σε smartphone, phaplet και smartwatch Cubot στο διεθνές e-shop GearBest.

CUBOT Magic 4G

Το Cubot Magic έχει οθόνη IPS 5 ιντσών, ανάλυσης 1280 x 720 (HD 720). Διαθέτει μνήμη RAM στα 3GB και 16GB αποθηκευτική μνήμη επεκτάσιμη στα 128GB. Ζυγίζει μόλις 120 γραμμάρια.

Η συσκευή είναι Dual SIM-Dual standby και διαθέτει υποδοχή για δυο κάρτες micro και nano SIM αντίστοιχα, αλλά και τρίτη για microSD. Φοράει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή της γνωστής Mediatek, MTK6737 στα 1.36GHz.

Το Cubot Magic έχει τρεις κάμερες, 13.0MP + 2.0MP οι οπίσθιες και 5.0 ΜΡ η μπροστινή. Διαθέτει δυο led flash.

Η μπαταρία του Cubot Magic είναι στα 2600mAh αποσπώμενη, και το smartphone χάριν του επεξεργαστή της Mediatek, τον 6737, προσφέρει μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Η συσκευή τρέχει το Android 7.0 Nougat, και σύμφωνα με το κατάστημα μπορούμε να έχουμε πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον, και βέβαια όλες τις νέες δυνατότητες του λειτουργικού της Google.

Το CUBOT Magic κοστίζει στα €79.59 ευρώ, και μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ με γρήγορη αποστολή από τις ευρωπαϊκές αποθήκες χωρίς κανένα κίνδυνο τελωνείου. Συνοδεύεται από θήκη της εταιρείας.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: IPS 5.0 ίντσες
  • Ανάλυση οθόνης: 1280 x 720 (HD 720)
  • Καμπύλο Σώμα
  • Τετραπύρηνος επεξεργαστής MTK6737 1.3GHz,Quad Core
  • RAM: 3 GB
  • 16 GB αποθηκευτικός χώρος
  • Τρεις υποδοχές, μια για micro SD κάρτα και δυο για SIM, Dual SIM- Dual standby
  • Τρεις κάμερες με 13.0 MP και 2.0 MP οι οπίσθιες και 5.0 MP η μπροστινή
  • Δυο Led flash
  • Έκδοση Bluetooth: V4.0
  • Μπαταρία: 2600mAh αποσπώμενη
  • Λειτουργικό σύστημα: Android Nougat 7.0
  • Δίκτυα: FDD-LTE,GSM,WCDMA
    2G: GSM 1800MHz,GSM 1900MHz, GSM 850MHz, GSM 900MHz
    3G: WCDMA B1 2100MHz, WCDMA B8 900MHz
    4G LTE: FDD B1 2100MHz, FDD B20 800MHz, FDD B3 1800MHz, FDD B7 2600MHz
  • GPS, A-GPS
  • Αισθητήρες: Επιταχυνσιόμετρο, αισθητήρας φωτός περιβάλλοντος, αισθητήρας βαρύτητας, αισθητήρας προσέγγισης
  • Βάρος: 0.120 kg
  • Διαστάσεις: 14.50 x 7.10 x 0.93 εκατοστά
  • Χρώμα: Μαύρο-γκρι
  • Περιεχόμενα συσκευασίας: Το κινητό, 1 τροφοδοτικό, 1 καλώδιο USB, 1 θήκη, 1 αγγλικό εγχειρίδιο χρήσης

Σας άρεσε το CUBOT Magic 4G?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά στο smartphone της γνωστής πλέον κινέζικης εταιρείας Cubot. Τα καλά χαρακτηριστικά του κινέζικου smartphone, καλύπτουν πολλές από τις ανάγκες μας, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουμε πολλά χρήματα.

Αν έχετε αγοράσει smartphone ή phablet της Cubot μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής, είναι τόσο καλή όσο δείχνουν

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps