Home » Hardware » Προσφορές » Ισχυρό Tablet Retina 9.7''2K 4GB Dual OS, Ταχεία Αποστολή από EU

Ισχυρό Tablet Retina 9.7”2K 4GB Dual OS, Ταχεία Αποστολή από EU

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Την ημέρα των ερωτευμένων το Gearbest φέρνει σε προσφορά ένα από τα ισχυρότερα tablet της κινέζικης αγοράς. Δείτε το πλήρως μεταλλικό και λεπτό Teclast X98 Plus II 2 in 1, με Windows 10 και Android, Retina οθόνη 9.7” 2048 x 1536p δέκα σημείων, με 4GB μνήμη και 64GB eMMC, micro SD και δυο κάμερες, σε φιλική τιμή και με αποστολή από τις Ευρωπαϊκές αποθήκες χωρίς τον κίνδυνο του τελωνείου.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ποια είναι η Teclast

Η Teclast ιδρύθηκε το 1999 και είναι κινέζικη εταιρεία που έχει επενδύσει μεγάλα κεφάλαια για την δημιουργία κέντρου έρευνας και αξιοποίησης των προϊόντων της.

Είναι πολύ γνωστή στην Κίνα και έχει ηγετική θέση στην αγορά ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης. Έχει πάρει πολλαπλά βραβεία στην κινεζική αγορά και την εμπιστεύονται πάνω από ογδόντα εκατομμύρια χρήστες της αχανούς χώρας.

Η ισχυρή δύναμη του ερευνητικού της κέντρου και η ραγδαία ανάπτυξη της Teclast στον τομέα των ηλεκτρονικών και τεχνολογίας, της επιτρέπει να κυκλοφορεί ένα νέο προϊόν κάθε 1,5 μήνα κατά μέσο όρο.

Γιατί να αποκτήσω το ισχυρό tablet

Είναι σχετικά αδύνατο να βρούμε σε τέτοια τιμή tablet με την Retina οθόνη που έχει το iPad, που να είναι και Capacitive IPS 10 σημείων, και ιδίως με την δυνατότητα των δυο λειτουργικών.

To Teclast X98 συν τοις άλλοις έχει premium μεταλλική κατασκευή, και σε συνδυασμό με τα πολύ ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά το καθιστούν μια καλή ευκαιρία για να αποκτήσουμε ένα δυνατό tablet για εργασία και ψυχαγωγία.

Πως μπορώ να αγοράσω το Teclast X98 Plus

Την ώρα που γράφουμε αυτή η προσφορά, δεν υπάρχουν ελληνικά καταστήματα που να διαθέτουν το Teclast X98 Plus.

Στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Οι προσφορές στις συσκευές Teclast

Οι τρέχουσες προσφορές για τις συσκευές της Teclast είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Teclast X98 Plus II 2 in 1

Το tablet ξεχωρίζει όπως είδαμε από την Capacitive οθόνη Retina στις 9.7 ίντσες με την εξαιρετική ανάλυση στα 2048 x 1536. Διαθέτει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Cherry Trail X5 Z8350 64-bit στα 1.44GHz με την GPU Intel HD Graphic Gen8.

Tο tablet διακρίνεται για τον λεπτό σχεδιασμό και την μεταλλική κατασκευή. Η ωραία εμφάνιση της συσκευής συνοδεύεται από μνήμη στα 4GB και αποθηκευτικό χώρο στα 64GB eMMC, που επεκτείνεται με microSD κάρτα.

Η συσκευή διαθέτει δύο κάμερες, στα 2.0MP η οπίσθια και στα 2.0MP η μπροστινή κάμερα. Έχει μπαταρία στα 7800mAh και ζυγίζει 586 γραμμάρια.

H συσκευή τρέχει τα Windows 10 64-bit και το Android 5.1. Σύμφωνα με το κατάστημα τα Windows είναι στα κινέζικα και τα αγγλικά, ενώ οι άλλες γλώσσες πρέπει να ληφθούν μέσω WiFi. Το Android υποστηρίζει όλες τις γλώσσες.

Το Teclast X98 Plus II 2 in 1 μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ. Tο Retina tablet θα διατίθεται στη τιμή των €149.67 με απευθείας αποστολή από τις Ευρωπαϊκές αποθήκες του Gearbest, που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τελωνειακοί δασμοί.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 9.7 ίντσες Capacitive (10-Point)
  • Ανάλυση οθόνης: 2048 x 1536 (QXGA)
  • Τετραπύρηνος επεξεργαστής Intel Cherry Trail X5 Z8350 64-bit Quad Core 1.44GHz, μέχρι 1.92GHz
  • GPU: Intel HD Graphic(Gen8)
  • RAM: 4GB LPDDR3
  • 64GB eMMC αποθηκευτικός
  • Υποδοχή για micro SD κάρτα
  • Υποδοχή για δυο κάρτες SIM, Dual SIM-Dual Standby
  • 2 κάμερες με 2.0MP + 2.0 MP αντίστοιχα
  • Υποδοχή ακουστικών 3,5 mm
  • Έκδοση Bluetooth: V4.0
  • Μπαταρία: Μπαταρία πολυμερών λιθίου 3.8V / 7800mAh
  • Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 + Android 5.1, υποστηρίζονται όλες τις γλώσσες
  • Google Play Store: Ναι
  • Διαστάσεις: 23.98 x 17.60 x 0.80 εκατοστά
  • Υλικό: Κράμα αλουμινίου
  • Βάρος: 0.568 kg
  • Χρώμα: Λευκό-ασημί
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το tablet, φορτιστή, καλώδιο USB, καλώδιο OTG, εγχειρίδιο χρήσης

Σας άρεσε το Retina tablet?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά του Gearbest στο Retina tablet Teclast X98 Plus II 2 in 1, με δυο λειτουργικά, premium κατασκευή και ωραίο σχεδιασμό.

Αν έχετε αγοράσει tablet της κινέζικης αγοράς, μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και και αν η σχέση απόδοσης/τιμής είναι τόσο καλή όσο φαίνεται.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#319 - Πλήρη Αποσύνδεση Λογαριασμού Google, Dynamic Island Στα Windows 11, Παιχνίδι Google I/O 2024
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps